Snažilky od septembra 2012
V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉
@milagrosss20 tak to mas narocneho chlapa 😀 moj zas zje snad vsetko...co doma najde 😀 ...niekedy doslova 😀 😀
@milagrosss20 ja som mala cystu 😒 tak som cakala na menzes jak na bozie dopustenie
@milagrosss20 no trochu si sa pomylila, ale ako pisem, o 2 tyzdne to bude pravda !!! 😅
@cammille moj tiez neni vyberavy az nba tieto dve jedla,,, 😀 chiii a hej som zle citala sak uz vidim co ja chcem 😀 som chcela blahozelat znova 😀
@voskovka no ja som mala pred 2 rokmy cystu ktora mi praskla sama...a teraz koli tomu idem na vysetrenie s vajecnikami ci su priechodne kedze som mala cystu a ze ci asi tam nemam zrasty kedze sa nedari pocat... ☹
@voskovka sak one vraj ak ma zena mladsiu krv od chlapa tak by malo byt dievcatko poculi ste o tom?
@milagrosss20 to co znamena mladsiu krv ? 😕
@milagrosss20 a ako dlho sa vam nedari ze ides na to vysetrenie ? som mala pocit ze 5 mesiacov...to je este malicko, my sme obe deti splodili na 5. mesiac.... 😉
@milagrosss20 takze moja krv je mladsia tak baba ako vysita 😀 😀
cafce cafce hlasim sa,prajem krásny večer a super víkend 😝 😝 kolko ste už tehulky??
@juranka jeej, takze vy uz mate zamiesene, uz len cakat na vysledok 😉 drzim palcekyyy!!!
ja cakam na ovu dnes, som si pre istotu spravila aj testik, krasny silno pozitivny 🙂 , hlieniku vela, aj ma popichava pri pravom vajecniku, ale zatial som este tie prave ovu bolesti nemala, mna vzdy pri ovu boli brucho ako ked mam dostat kramy, ale zatial nic...zrejme v najblizsich hodinach, ibaze by ovu chcela pockat na muza 😅 😀 uvidime 😉
@janicka11 ak mavas cyklus 26-28 dni, tak rataj, ze ovu prebieha 12-16 dni pred menzesom, cize pri 26 dnovom 10 az 14 den cyklu, pri 28 dnovom 12-16 den cyklu...takze potom u teba prebieha ovu niekedy medzi 10-16 dnom, presne to zistis podla hlieniku, pripadne vyskusaj ovu testy, alebo niektore baby meraju teplotu, co je ale podla mna uz moc narocne pre psychiku, teda aspon pre mna by bolo 🙂
@juranka vracia sa zajtra neskoro v noci, o 23 ma byt vo viedni, cize niekedy okolo polnoci doma, no ak nezaspim, chcem nanho pockat, a on si urcite nenecha ujst prilezitost 😅 😀 😀 tak uvidime, aj ked vraj vajko je mozne opldnit len cca 12 hodin, takze velke sance tomu nedavam, ale tak keksik z lasky po navrate bude prijemny tak ci tak 😅 😵 😵 😵

@voskovka ale zle som citala 😒 ja uz vsade vidim ze zeny nedostaly 😀