Snažilky od septembra 2012
V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉
Dobré ranko dievčatá, nemôžem spať... Ako dlho trvá uhniezdenie vajka? Dnes rano som mala pár kvapiek krvi, som 21 DC, myslíte, že to mohlo byť ono?
@seginiatko vitaj u nas 🙂 a kedy to zistis, kedy planujes testovat? 🙂
@milagrosss20 tu som zaregistrovala pred vcerom....to je super, ze tu mame take, co nam idu prikladom 🙂
@nevestickaaaa je to rozne...3 az 10 dni...takze uz iba cakat na vysledok
Ahojte baby my s priatelom sme sa snazili o babtko uz skor tak od juna stale som si pocitala kedy mi vychadzaju plodne dni presne vtedy sme sa milovali kupovala som si tehotenske testy a stale dokokola tento jeden cyklus uz to nebolo milovanie ale vyrobna babatka aspon z mojej strany ☹ a potom to prislo neprisla mi mrcha vsetci sme boli z toho stastny isla som k doktorovy a tem mi povedal ze som tehotna velka radost nastala ze moje usiele zabralo ale radost netrvala dlho ☹ zacala som kvacat a o babatko som prisla 8tyzdni ☹ prisiel smutok, vina , plac ☹ doktork mi hovoril ze je to normalne a mame sa pokusit o dalsie ze to vide 🙂 a uiz je september skor koniec septembra a ja som akosi na to vsetko prestala mat chut uz ma to prestalo bavit a nechavam to tak ked pride babo tak pride nejdem to silit lebo ked sa snazite tak nemate to co chcete aj vy baby nemyslite na to a pride to vtedy ked najmenej to budete cakat 🙂 🙂
@juranka dakujem 🙂 testovala som vcera, bol tam duch ale taky ze iba vo svetle jemne vidiet. ale to bolo iba 5 po styku a este dalsich 5 -7 dni do menzesu. tak sa cudujem ze dajaky duch tam vobec bol. Ale takeho isteho som mala aj ked som bola 1x. vtedy mm tvrdil ze si namyslam 😀 ale teraz na to pozrel a tiez to tam videl.. tak som zvedava... dnes som netestovala, ale asi zajtra znova skusim ..
@nevestickaaaa ahoj, tak pokial viem, trva to vraj presne tolko co je obdobie medzi ovulkou a menzesom, cize medzi 10-18 dni - u kazdej inak. Ja som pri prvom tehu pri uhniezdovani mala hnedy vytok. Je to individualne.
@milagrosss20 takze je to jasne idem zacat kupovat ruzove vecicky xixixixi 😀
@seginiatko vitaj u nas ....kuakm ze mas v pase ze cakas babetko 2010 ixixix to teda prenasas 😀 😀 😀 😝 😝 😝 😝 😵 😵 😵 😵
@voskovka uz nakupujes?🙂
@alenkapalenka nie robim si srandu ked milagros pisala ze to vychadza....tak isto to bude baba...ja ked si davam ze vypocitat pohlavie vsade mi vychadza baba....to by musel byt cert aby to nebola...xixixixi
@voskovka ja neviem neviem ci to aj plati toto co sa vypocita....moc tomu neverim....stale je to 50 na 50....ale skusaj a potom das aspon vediet, ci to zabralo :D
@alenkapalenka ja sa nechcem testovat az na menzes ktory bude cca 16.10.ale ja uz by som sa testovala kazdy den....hahahahahhaha
@voskovka ze?..to cakanie to jak keby rok presiel :D...ale aj ja som si uz povedala, ze nebudem testovat skor...bo mne potom prepina, kukam na test aj 30x a hladam ciarku...ci sa nahodou este neobjavila alebo ci sa mi zrak nezlepsil 🙂...som si normalne zakazala
@voskovka to naozaj ?? a ako to ze ja to nevidim ?? teda idem poriadne pohladat 😀
@alenkapalenka aj ja...sak som uz tolko penazi dala do testov ze za to by som mala daky dobry kusok do satnika...a ked si to vezmes ze ti to lekar potvrdi tak uz kasles na nejake testy to je iba ošial....xixixix 😎
@seginiatko mne to pise ze 1 dieta a caka dietatko temin ma v decembri 2010 🙂
@voskovka Taaaaak som to nasla 🙂 Vdaka
@seginiatko uz to je prec....xixixi to by si teda inak prenasala ako hroch....xixixi
@voskovka alebo ako slonica , tie su tehotne dva roky, takze este aj stiham v termine 😀
@seginiatko hahah presne tak..stihas.....no tak ale vybav si väčšie porodne a matersku kedze si bola tak dlho praceneschopna xixix
@nevestickaaaa tak ty uz takto? super ak sa podarilo, moze to kludne byt ono, drzim palce
@voskovka ved toto...vsetko rychlo rychlo vediet...a len sa stresovat...kaslat nato...sak ked sa stane,dozvieme sa 🙂 to hovorim teraz,lebo som este pred ovu....o dva tyzdne uz budem zase testy otvarat :D
@ondatra2 ďakujem moc, skôr to asi nebude ono, lebo mám pocit, že tento mesiac nejako nebola ovulku. Včera sme mali sexík, tak to bude skôr tým spôsobené, ale nestrácam nádej!! 🙂 o týždeň sa ukáže ako to vlastne je 😀
😢 ☹ ☹ dnes sa mi skoncila nadej ☹ ☹ ☹ ☹
@alenkapalenka presne ako ja xixixixixi.....ty si kedy mala ms?
ahojte dievcence, mozem sa k vam pridat? v skratke, s priatelom sa snazime o babo tak od jula intenzivne, august nevysiel, poslednu som dostala 20teho augusta, teraz meskam 6 dni, cyklus mam pravidelny 28, bolia ma prsia,mala som slaby ruzovy vytok a brucho ma boli akoby som to mala. nemozem testovat,dovolenkujem na lazoch, to bolenie bruch ma desi, citim taky tlak, hlavne ked sa zohnem. inak blahozelam, ktorym sa to podarilo 🙂
@voskovka mne len pred dvoma dnami skoncila...akze ja mam to kludne obdobie :D

Idem uz spat baby, zajtra skoro vstavam, tak dobru noc 😉