icon

Snažilky od septembra 2012

leila13
2. júl 2012

V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉

voskovka
6. sep 2012

pockaj pockaj aj mne to zrataj...
@bebe2013

voskovka
6. sep 2012

@andrejocka5 do conception year mam dat co?

andrejocka5
6. sep 2012

@voskovka rok kedy chcete pocat dieta... alebo mi rovno napis datum narodenia a ja ti presne napisem, kedy ti vychadza dievca a kedy chlapec

voskovka
6. sep 2012

24.11.1987
@andrejocka5

cammille
6. sep 2012

Caute kocky 😉 Waw, ako ste sa rozpisali, konecne nasa temicka trochu oziva 😅

@voskovka jeej, takze aj ty uz mas dvoch chalanov 🙂 tak sme na tom rovnako 😀 mne je jedno, co to bude, my chceme hlavne zdrave babatko 😵 Brala by som aj babu, konecne 😀 , ale ked vidim tych mojich dvoch, tak si hovorim, ze takeho chcem este aspon jedneho 😅 😀 takze beriem vsetko co pride, hlavne nech to pride a nech je zdravucke 😵 Tvoji chlapci chodia uz do skolky ?

voskovka
6. sep 2012

@cammille hej hej adamko zacal chodit ked mal 2 roky 2mesiace ja pracujem ako maserka u nas mam svoj masersky salon...ja som mala 2sekcie a teraz by som mala znova a naposledy...preto chcem tak veeeeelmi tu babu

andrejocka5
6. sep 2012

@voskovka do 15.9 vychadza dievcatko, potom od 16.9 do 14.10 chlapec a od 15.10 do konca roka dievcatko. ale nemozes sa na to spoliehat, nie je to na 100 percent, pocitali sme spatne vela ludi a z desiatich vyslo sedem podla tabulky. citala som na nete, ze to vychadza v cine a v tych koncinach a u nas a v amerike to nevychadza vo vsetkych pripadoch...

diane87
6. sep 2012

@andrejocka5 Andrejka, vies vyratat aj mne co to asi bude, ja som sa narodila 8.7.1987 a babo sme pocali okolo 8-10 augusta, neviem presne....posledna MS 26.7.2012. Dakujem

andrejocka5
7. sep 2012

@diane87 vychadza mi chlapec, ale naozaj sa na mna nespoliehajte 😀. mozno to bude presne naopak a bude to dievcatko, lebo od 17.8 vam vychadza prave baba...uvidime casom...drzim palce nech je vsetko OK

cammille
7. sep 2012

@voskovka aka sikovna mamina, dve deticky plus este aj salonik stihas, no parada 😉
Joj, velmi ti prajem, aby vam do tretice vyslo to dievcatko 😉 😵 to bude taka princezna medzi tolkymi chlapmi 😉

cammille
7. sep 2012

A inak hlasim dnes 1 DC, takze dalsiu mrchanu (ne)cakam 5.10. 😅 😀
Sranda, lebo aj pri Samkovi som mala poslednu ms 7.9. ( ale 2010 ) 😀

A vy kedy (ne)cakate ms, aby sme vedeli, ktora sa kedy chysta testovat a tak ? 😉

diane87
7. sep 2012

@andrejocka5 heh, mne to je jedno co bude, len nech bude zdrave 🙂 a dakujem

andrejocka5
7. sep 2012

@diane87 nemas za co, jasne ze bude zdrave

voskovka
7. sep 2012

@cammille ja som cakala ms 6.9. ale nic z toho.a v ten den som dostala vyvolavacku koli krvavej cyste na pravom vajecniku.5cmetrovej.no a je to druhy den a kramy neprisli.doktor ze este v ten den by som mala mat. 😒 tak nic z toho.pockam do pondelka a vravel ze mam dobehnut.vam uz niekedy pichali vyvolavacku menzesu?

voskovka
7. sep 2012

@andrejocka5 ked to bude baba ked sa podari tak mas u mna tu najväčšiu čokoladu aka sa da kupit a posielam ti ju domov 🙂

voskovka
7. sep 2012

@diane87 koksoooooooooooo ty si moj ročnik.......wauuuu

cammille
8. sep 2012

@voskovka ja sice s vyvolavackou skusenosti nemam, ale kamoska na nu chodi dost casto a ms jej dorazi vzdy az tyzden po....tak neviem ,ci je to nejaka ina vyvolavacka, alebo ci je to to iste, ale ak ano, tak mas este cas 😉

voskovka
8. sep 2012

@cammille mne ked pichli aj predtym tak hned vecer ci nasled.den som dostala.tak som z toho jeleň.uvidime pondelok. ved uz chcem stihnut tu dceru do toho 15-teho xixixixixixi 😀 😀 😀 😀 😀 😀

voskovka
8. sep 2012

@cammille mrtvo tu je...halo????spite???

cammille
9. sep 2012

@voskovka no ahoj moja, veru, uz som spala vcera 😀 a dnes som spala az do 10 a aj napriek tom som nevyspata a boli ma hlava 😠 to asi z tej mrchy alebo co, som jak klepnuta 😀 esteze mam obed odvcera, tak sa dnes len tak poflakujem 🙂 a ty sa mas ako dnes ? pracujes aj cez vikend alebo len cez tyzden ?

voskovka
9. sep 2012

@cammille cez vikendy nerobim,my sme mali u svokry hody dnes tak ma bolia nohy.som to zabalila a kupem deti a idem si nachystat veci na zajtra.

voskovka
9. sep 2012

inak by ma zaujimalo ze ako je s obdobim ked mam cystu ci je moznost otehotnenia alebo az potom ked ta cysta zmizne.uz je 9teho takto tu holku nespravime....xixixix

mahulenka87
10. sep 2012

@voskovka aj ja som 1987 😉

mahulenka87
10. sep 2012

včera (25.DC) som si zase robila nedočkavá testík... a keď sa strááášne naň pozerám, vidím ducha 🙂 Neviem či je to len fatamorgána alebo ozaj. Musím počkať ešte 5-7 dní (mrchu mávam na 30.-32.DC) a uvidím. 😅 Ale na ten testík sa neviem vynadívať

voskovka
10. sep 2012

@mahulenka87 ahoj aj mne testy robili duchov a ukazali 2ciarky,ale mam cystu a bohuzial.
no a dnes som tam bola zase u doktora(chodim tam ako na hodiny klavira) 😀 no a cysticka ide pekne dole z 5cm je z nej 3,8cm ale je moc aktivna kedze ani po vyvolavacke nesputila menzes.tak mam pockat 10dni a potom na druhu vyvolavacku.
som sa ho pytala ze ci mozem otehotniet a on ze tento pravy vajecnik je absolutne zablokovany a lavemu sa asi nechce lebo robil mi sono a vravi ze z toho vajicko nepojde...takze vdaka cyste mam obdobie ze sa mozeme snazit a nic..tak mam zadarmo antikoncepciu hahahahah....tak ako neznasam ten menzes tak teraz by som ho uvitala moc moc.
ja mam pocit ze ked mi pride menzes tak to zase tak vyjde ze posnazime sa v oktobri a bude julovciatko ako nas druhy syn....ja by som radsej babenko na leto....lebo ta jesen a zima nic moc...

mahulenka87
10. sep 2012

@voskovka ja som bola u Dr.na preventívke pred 3 týždňami a vravel, že je všetko OK 🙂 Tak snáď mal pravdu

voskovka
10. sep 2012

@mahulenka87 ja to uz moc vsetko silim...takze mala by som sa uvedomit a PRESTAT blbnut za tou dcerou.... 😝
no ved uvidime nech ta hnusoba zmizne z toho vajecnika a mozeme pokracovat v snazilkovaní...

cammille
10. sep 2012

@voskovka velmi velmi drzim palceky, nech ta cysta zmizne co najskor a nech sa uz mozte snazit naplno😉 ja by som tiez radsej babo v lete, no ale niektore veci si clovek moc vyberat nemoze, ja budem vdacna aj a za decembrove, len nech je zdrave🙂

cammille
10. sep 2012

@mahulenka87 fiha, takze duch😉 takze nakoniec mozno aj splnis slub a bude poz testik😀 kolko si DPO? Taky 8.den by uz ten duch mohol byt pravy😉 joj, tesim a drzim palce nech silnie!!

mahulenka87
10. sep 2012

@voskovka zmizne 😉 a snáď sa podarí aj to dievčatko