icon

Snažilky od septembra 2012

leila13
2. júl 2012

V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉

nevestickaaaa
25. sep 2012

@juranka veľmi sa v tom nevyznám, ja teplotu nemerám, ale graf vyzerá ozaj zmätočne 😀

nevestickaaaa
25. sep 2012

@vrs gratulujem 🙂 a ako ti to potvrdil? bral ti krv alebo niečo alebo ako to zistil?

juranka
25. sep 2012

@vrs jej super, tesim sa z vas 😀

seginiatko
25. sep 2012

@choroba3
@inys Ahojte, a vitajte. ako dlho sa snazite ? 🙂

seginiatko
25. sep 2012

@gabikatn Tak to drzim palce aby bolo vsetko ok. MOnonukleoza nie je sranda, najma pre tehu... Nech vsetko dobre dopadne 😉

seginiatko
25. sep 2012

@voskovka
@blondy12
@vrs
@voskovka
@juranka Caute babenky, tak my sme dnes mali straaaaaaasne doobedie, mala dnes od rana bola ako satan !!!! Och, dufam,z e ked sa zobudi, bude z nej znova ta moja dobra dceruska 😀 ale teda nervy boli riadne, uf... A dnes som netestovala, Naozaj pockam do piatku ...

zaza26
25. sep 2012

ahojte baby,sledujem čítam,len nestíham písať ked chcem niektorej z vás....gratulujem dalsím tehulkám a verím,že aj nám ostatným sa podarí už skoro 🙂 ...ja mám teraz 2 dni po menzese,čakám na objednané testíky ovu/tehu a prihodila som si do košíka aj teplomer na bt,bo ten náš teplomer digoš doma je úplne že zlý :D slabú baterku tam máme už a aj tak chcem potom kupiť normálny poriadny. Mne podla BT pekne vyšlo ked som mala ovulku,aj test aj hlien presne na 13 dc som mala min.cyklus...som zvedavá ako to výjde teraz so sexom,ked môj peťo cestuje ako taký cirkusant po sr kvôli práci,včera pd,dnes až štvrtok ba,potom zas pd,bud.týžden to isté,tak to nevychádza na ovulku,len tesne pred a potom až v piatok bud.týžden ,povedali sme si ,že serieme na testy a jednoducho si to budeme užívať,hned predvčerom ako mi skončili krámy,tak to bolo rošambo :D hned bolo cítiť,ako sa peťo na to "sledovanie sa" vykašlal :D ...ehm,len ja to nechcem nechať na náhodu,chcem vedieť kedy je ovulka a v podstate to musím plánovať,ked je veľmi často preč :-/ keby chodil každý den po práci domov,tak by som sa na to kašlala,ale takto-musím mať prehľad 😀 😀

bebe2013
25. sep 2012

@alenkapalenka este stale testujem, dnes som bola u doktora na krvi.

seginiatko
25. sep 2012

@zaza26 my sme to takto mali pri prvom tehu, chodil na tyzdnovky a mne ovulka vychadzala vzdy na tyzden. az konecne vysla na vikend a hned som aj otehu 😉 Teraz je uz doma kazdy den . Ale nevadi, ze ti to vychadza 1-2 dni pred, moze sa ujat , ved spermie vydrzia aj 72 hodin vraj 😅

zaza26
25. sep 2012

@seginiatko vydržať vydržia,aj tento mesiac -teda posledný cyklus a poslednú ovulku nám to vyšlo pred aj cez ovulku a ništ ☹ ..ked to má prísť,tak to príde 😎 a dúfam,že už tento mesiac 😀 😕

nevestickaaaa
25. sep 2012

@seginiatko ako moja? vydržala si dnes netestovať? 😀
ja sa držím, testovať budem až budúci týždeň keď bude meškať 🙂

seginiatko
25. sep 2012

@nevestickaaaa Vydrzala som 🙂 ale teraz red chvilou som bola na wc, a ma to tak napadlo, ale teda odolala som 😀 No dnes ma moja mala taaaak hnevala, ze ak nahodou som tehu, tak po dnesnom hneve a strese asi uz aj nebudem ... Och, uz som si povedala, ze sa nebudem rozculovat, no ale nerozculuj sa ked ti dieta v najvacsom dazdi nechce ist domov a nasledne sa hodi o zem - v dazdi samozrejme , i ked mala prsiplast ,,... aj tak 🙄

blondy12
25. sep 2012

@seginiatko ahojky no to poznam ale chvalabohu sme z toho ako tak vyrastli..uz mi chodi aj do skolky tak je uz ina...ja som napr. do 2rokov malej ani nepremyslala nad druhym a teraz mala sama chce niekoho mat pri sebe ze vraj braceka 🙂..
a ze nerozculovat sa ???to sa myslim ani neda aj ked chces 😀 .

juranka
25. sep 2012

@blondy12
@seginiatko
@nevestickaaaa
@zaza26
@bebe2013
@alenkapalenka no caute dievcence, ja som z dneska uplne znicena, citam, ze aj seginiatko mala dost perny den s ratolestou 😉 aj mi sme mali zachvaty hnevu a to kvoli tomu, ze som jej dala plienku 😠 a ona kym mi nemieni hlasit ked chce ist na nocnik tak ju aj bude mat. mala som v lete taku predstavu, ze mozno keby tu plienku nemala tak si to viac uvedomi, ze sa pocika hocikde. tak to tak bolo v lete lenze cikala hocikdem najradsej na nas gauc a to potom nevydrzal aj moj drahy, ze to nepomaha tak sme zase na plienkach. lenze ona je strasne nervozna ked ju ma. asi si zistila ako to je ked ma len gaturky a uz ked vidi, ze jej idem dat novu tak sa strasne brani. dnes revala ako tur az tak, ze ju zacalo napinat na vracanie. tak som jej tu plienku dala prec a bolo dobre, do pol hodky sa 2x pocikala na zem a potom som jej nenapadne dala tu plienku.... 😒 jaaaj s tymi detmi je niekedy kriz, aj tak ich milujeme a chceme dalsie 😀 😀

voskovka
25. sep 2012

@bebe2013
@seginiatko a vsetky ostatne...ja som si dnes robila ovu test a akesi to bolo silnejsie oproti vcerajsku.a take divne tahanie v podbruchu....a muž dnes vravi ze som akasi ina milsia pritulnejsia....asi nieco chcem...xixixix 😀

julka31111
25. sep 2012

@milagrosss20 snazime sa rok .. :O dnes som bola v lekarni si kupit cajik s alchemilky a kyselinu listovu :D

seginiatko
25. sep 2012

@blondy12 No ona iba sem tam mava zachvaty, teda zatial, ale dnes za vsetko, joooj... A mne je potom tak luto ked po nej vrieskam 😔 co uz...
@juranka tak mojej plienka nevadi, nevadi ani kakanica v plienke, dokonca ani kakanica v gatkach !!!! Taky smradlosko maly 😀 Nechavam plienky na nu teraz, nenutim, nocnik vzdy v obyvacke, sem tam donesie a sadneme , ale nic neurobi. tak uvidime, do 3 rokov mame zatial cas...
@voskovka Jeejo tak som rada, ze predsa uz je tam ciarocka 🙂 tak drzim palceeee 😉

blondy12
25. sep 2012

@juranka no moja mala aj cez leta sa stale popisala...a to uz mala vyse dvoch rokov...ale dostala sa v lete do skolky kde pani ucitelky chcu odnaucit..a nech mi hovori kto chce co chce aj ked sa snazim ale v kolektive deti kde pocuvaju ucitelky sa to nauci raz dva..a uz asi 3tyzdne sme bez plienky az tak ze si aj sama pojde na zachod ale uz aj do mesta sa da s nou ist aby sa nepopisala....a ja som sa snazila ako sialena..aj nechcela tu plienku aj nechcela pisat...katastrofa to bola...ja tiez som znicena ale to mi pride ze kazdy den 😀 .........

blondy12
25. sep 2012

@seginiatko vsak aj moja sem tam ale stoji to potom za to 😒 ...pozri keby sme nekricali ake super matky by sme boli haha--- 😝

alenkapalenka
25. sep 2012

@juranka to su starosti z lasky 🙂 ja uz sa nato tesim...ja mam zase plne zuby prace,sefky,problemov,sluzobiek,tabuliek.... Veeelmi rada to vymenim za plienky a cumliky (”,) zivot je zmena!!🙂))

milagrosss20
26. sep 2012

@julka31111 ale cajik mas pit az ked dostanes mmsku takze to si mohla az potom kupit si myslim... ci?

nevestickaaaa
26. sep 2012

@seginiatko 😀 vidím, že to máte doma veselé, obdivujem ťa, že popri tom máš ešte čas myslieť na testovanie 😀

@milagrosss20 @julka31111 alchemilka sa môže začať piť v akomkoľvek štádiu cyklu, nie však keď sa už snažíte o bábo. Ak sa snažíte, tak sa nemôže piť po ovulácii, kedy mohlo dôjsť k oplodneniu

julka31111
26. sep 2012

@milagrosss20 jj viem tak sak ja budem ho aspon mat nemusim potom sa trepat do lekarne :D

julka31111
26. sep 2012

@nevestickaaaa jj dik no ja som ho radsej teraz kupila aby som potom nemusela chodit do lekarne . uz to mam skrku :D no dnes som volala lekarke gyn.. no ze vysledky s krvi mam v poriadku ako hormoni.. a uz len v piatok ist s priatelom na spermiogram no som strastne zvedava.. :D

milagrosss20
26. sep 2012

@julka31111 no to mas aj pravdu 😀 ja ho mam tiez ale teraz som ho nepila tento cyklus...

seginiatko
26. sep 2012

@nevestickaaaa Nooo zhresila soooom , nedalo mi to 🙄 a teda nemala som radsej nic robit, prazdnota jak velke okno 😨

cammille
26. sep 2012

@seginiatko moja nezufaj, este stale je velmi skoro, ved do ms este daleko😉 a okrem toho, ak to aj naahodou nevyslo, nic sa nedeje, dalsi cyklus pred nami😉 otehotnenie je zazrak a nedeje sa na pockanie😉 tak hlavne trpezlivost a hlavu hore, ono to pride!!😉

seginiatko
26. sep 2012

@cammille no cez vikend cakam ms, uvidime. Ja viem, ze to nie je na pockanie, ale chcela som mat druhe babo v juni ako som ja 😅 kedze prve je v dec ako tata 😀

bebe2013
26. sep 2012

@seginiatko ja som tiež prvé testy mala negativne. Az tesne tesne pred MS sa spravil dusik.

cammille
26. sep 2012

@seginiatko tak to chapem😀 ja by som tiez chcela letne babo, ale bohuzial toto sa fakt neda naplanovat, taze beriem co bude😀