Snažilky od septembra 2012
V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉
@seginiatko 😀 odpadneš, keď ti poviem, že aj ja? 😀 a s rovnakým výsledkom? 😀
Bolo mi od rána nejako čudne, mala som aj hnačku a tak, tak som bola v lekárni si kúpiť čierne uhlie a kúpila som rovno aj test. A keď už som ho mala, musela som ho hneď aj vyskúšať 🙂 ale nebolo tam vôbec nič, ani najjemnejší duch, dokonca tá kontrolná palička bola taká neviditeľná, že ju tam podľa mňa ani nenamontovali 😀
@nevestickaaaa 😀 😀
@milagrosss20 jaj no tak fajne.. a preco co si zabudla alebo?? mozes mi poradit co znamena mala som taky hlien ci vytok ktory vysiel zo mna vyzeral ako sopel :D a taky tahavy bol to je plodny hlien??? ci neplodny?? ja uz som stoho vsetkeho strastne zmetena :D :D :D :D
@julka31111 ahoj ten soplovy hlien je praveze ono 🙂 ta ovulka je v tedy 😀 ja sa v tomto vyznam 😀 😀 mozes sa spytat co chces o tom...
caaaaafteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
@juranka jejej dakujem teskam sa no a to kolko trva ta ovulka??? aj chut na sexik mam ach.. :D a je tak vela??? lebo som bola cikat a ako som sa utrela som si vsimla na papieri vela toho soplaveho :D
@juranka menzes som mala 19.09 a 23.09 uz som nemala moze byt ze tak skoro mam ovulku?? :D
čaute ženy 🙂 kedže min. cyklus nám to cez ovulku nevyšlo,tak teraz sexujeme od pos. dna menzesu tak uvidíme 😅 ...
@julka31111 tiež som mala posl. teraz 19.9 ako ty ,ja mávam tiež dosť skoro ovulku,napr. 11-ty den,13-ty den,ale 8. den to sa mi zdá nejako až moc skoro 🙂 ale môôže byť! mne v lekárni predavačka vravela že vela jej kamarátok otehotnelo počas menzesu,resp. hned na konci menzesu,že rýchlo folikul dozrel a uvolnil sa či čo to :D a tak otehotneli,že ak sa snažíme,môžeme aj cez menzes skúsiť a možno to výjde. Inak,tú stránku ktorú ste spomínali už dávnejšie v tejto skupine- kde sa dajú objednať lacné testíky,objednávali ste odtial že? mne stále nedošiel tovar 😕 a ja už potrebujem testovať 😀
@zaza26 no ja som si objednala teplomer a este som si nejako nemerala hned po zobudeny .. :D no skusame uz rok a stale nic no ja mam vysledky dobre v poriadku a teraz priatel v piatok ide na spermiogram tak uvidime...uz nemam ten hlien neviem nejako sa stratil... :O tak neviem alebo nemoze to byt stoho ze vcera som mala s priatelom sexik :D a az dneska so mna vysiel v podobe hlienu sperma?? :D ci?? :D sama neviem ale skusam sa nato uz nemysliet no ale to sa az tak velmi nema lebo teraz mam malickeho tyzdnoveho brata :D takze tak ta neviem no :D
@zaza26 berem aj vitaminy E,kyselinu listovu od vcera ... no aj celaskon ktory mi poradila lekarka neviem preco.. :D a ty sa uz kolko snazis???
@voskovka aj ja som si robila ovu test...vcera aj dnes slaba ciarka...obe rovnake..takze este asi par dni.
@alenkapalenka mne ovu testy furt ukazujú 2 čiary :D a len v daný den konečne moja čiarka silnešia než tá kontroolna 😀 ...
@julka31111 my sa snažíme od januára...objednávala si z tej stránky čo tu baby spomenuli?takže v pohode došla pošta?mne sa to nejako nezdá,že mi to ešte neprišlo
@zaza26 no mne prisla posta normalne.. sa mi zda ze do troch dni som to mala.. :P a si si testy objednala?? skus im napisat email :P platila si do predu alebo ako?? :D
@julka31111 platila som dopredu,a cez víkend,tak ešte im dávam den a potom sa majú po prdeli 😀 ,ovu testy,tehu testy a teplomer na bt som objednala 😝 keby to peter vie,tak ma zahluší 😀
@zaza26 hm tak to ti verim hihih moj je taky isty.. :P no ja nikdy nikdy neplatim do predu nepotrebujem prist o peniaze stale objednam aby prislo kurierom alebo postou nikdy neplatim do predu.. :D
@zaza26 fakt?🙂 ja to skusam prvykrat,takze to nemam odsledovane...no dobre vediet,budem skusat dalej..a aj ja mam z tej stranky..do dvoch dni boli doma
caute babenky...dnes sme mali aspon u nas krasny slnecny den..boli sme s muzom na prvom rodicovskom v skolke nasej malej 🙂...a potom uz len do vecera vonku..,aspon mi mala zaspala skoro..lebo mame problem rano vstavat a stihnut byt do 8ej v skolke 😀 spachtos moj maly...
ako vidim vy ste sa do toho skusaia poriadne pustili ...ja som si este ani ovu testy neskusala robit ..ja sa radsej milujem s muzom kazdy den ak sa da 😎 ...lebo mna by to asi odradilo od skusania keby mi to nevyslo...urcite by som bola smutna...teraz mi spi mala v jednej izbe a muz v druhej a ja pozeram telku a hackujem ked mam konecne cas 😵 ..tak vam prajem pekny den zajtra a uspesne testiky 😉
@julka31111 ovulku mozes mat aj tak skoro ako vravis, kazda zena to ma podla seba (ved som citala aj take, ze je mozne mat ovulku aj pocas menzesu ale to je asi taky extrem) 🙂 akoze samotna ovulacia trva len nejakych 12 hod. (teda ked je mozne vajicko oplodnit...potom zanika) ale spermie vydrzia v tvojom tele 2-3 dni ak mas to hlienove obdobie 🙂 ja to mavam aj tyzden. hlien zacne tak slabo a ma to taku slabu gumovu strukturu, na zaciatku to nie je tahave, ale postupne ten hlien redne a byva kazdym dnom tahavejsi a je ho viac. ked je cas ked je taky soplovy 😀 ako hovoris, ze si sa utrela a plno ho si mala na toaletaku tak to je ono 😀 ja som to mala vcera a dnes budem este sledovat, ci to zmizne 😉 aj sme keksikovali vcera ale podla mna to malo byt (ten sexik) den predtym lebo to vajicko uz tam vcera vecer nemuselo byt 😉 uvidime
@julka31111 a este to co vravis nizsie to je naozaj tak...ten soplovy hlien je tak 1-2 hni a potom z nicoho nic zmizne a teplota sa ti bude zvysovat a drzat sa hore az kym nepride menzes alebo popripade keby sa zadarilo tak ta teplotka ostava pocas celeho tehu vyssia...
baby nie ste nahodou niektora epilepticka??? ja by som potrebovala poradit 😒
@zaza26 ja som tiez odtial objednavala, sice uz davnejsie, ale vzdy to prislo do 2-3 dni, takze uz by si to mala mat..oni pri odosielani posielaju podacie cislo, ak ti ho poslali, informuj sa na poste, casto je pes zakopany prave tam..a ak to cislo od nich nemas, tak si ho vypytaj, ten pan tam je velmi mily, ja si pamatam ked som od nich objednavala este ked neposielali na sk, asi som bola prva😀, a hned mi volal, ze to odoslali, ale nema skusenosti, tak nevie kolko to bude trvat..za par dni to tu bolo, ale zlaty bol..tak sa neboj, o prachy neprides, to skor na poste niekde treba porobit poriadky..😉
@alenkapalenka
@cammille
@juranka cafte.no by ste umreli co sa mne dnes stalo....vravim si ze z prce si urobim tehu test ked ich mam doma...no akoze chapete....a dala som ho na parapetu ked sa zacal testovat.a isla som vesat pradlo a idem kuk po 5minutach a test mi odfukal vietor...tak nic neviem....alebo nemala som vediet....xixixiixix 😀 😀 😀
@juranka no jj chapem ta no ja som pred vcerom s priatelom sexikovala :D no a vcera som mala ten soplavy hlien no tak uvidime ale uz dnes taky kus zo mna nevysiel... :P no ale dnes ma boly podbruskom akoby som mala dostat menzes.. tak neviem tak mierne to boli..a aj merala som si no som mala 36,52 tak neviem ci uz mi presla alebo co??
@juranka aha no tak dakujem ja som si nemerala ale dnes som sa zobudila a som namerala :D a mala som 36,52 tak neviem co.. ja do tych merani sa vobec nerozumiem myslela som si niekedy ze ja taky problem mat nebudem otehotniet no mylila som sa :D :D
clovek tu nie je dva dni a hned nestiham vsetko citat..ste sa vsetky do toho riadne pustili!!! som rada,ze ja som nemusela podstupit vsetky tieto pripravy ako ovu testy, sledovanie hlienu a bazalnej teploty ci co..podla mna je to velmi stresujuce a preto sa vam nemusi zadarit..my sme skusali prvy mesiac a hned sa postastilo.. a to na zaklade toho,ze sme sa od konca ms kazdy druhy den snazili..takze sme to museli trafit aj keby sme nechceli 😝 tak vela stastia! 🙂
@julka31111 juranka ti uz odpovedala....takze uz nemusim ja 🙂 je cas sa snazilkovat,,, 😀

@cammille 🙂
@bebe2013 🙂