Snažilky od septembra 2012
V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉
@milagrosss20 jj dakujem vam vsetkym za vsetke rady a budem rada ak mi este poradite ak nebudem vediet.. :D dakujem vam
dobré ranko,kočenky ako sa máte? 😀 😀 už nás je tu akosi ela či sa mi zdá..nestiham vas ani čítať 😢
@voskovka no to si ma pobavilaaa 🙂)) odfuknuty tehotensky test :D a ktory dpo si ze uz testujes??ved ty si nedockavejsia ako ja
dnes som 11 dc a ovu test mal vcera slabu ciarku...ale vytok som mala ten vajecnyy bielok...to co znamena,ze ju mam ci este nejaky den treba?
ahojte 🙂 môžem sa k vám pridať aj ja? 🙂 tento mesiac som vysadila hak, najskôr sme chceli menšiu pauzičku, aaaale akosi sme sa neovládli 😵 taaakže vlastne snažilkujeme aj my 😀
@vrs no to bud stastna ze sa vam takto podarilo.....je to strasne ked cakas ze co a pride ti mmska na koniec....mi sme uz tiez zacaly vcera sa snazilokovat...sice este tosku mam ze krvacanie ale to len pri utierani ale uz sme zacaly...takze uvidime ze co....uz ani ovu testy si nerobim je to zbytocne...no uvidime....
@alenkapalenka podla mna by ste to maly skusat kazdy druhy den...az pokial ti nepride mmska .....lebo nemusite trafit podla tych testou ovu...
@jarus_galbi ahoj..takze ste zacaly snazilkovat?tak drzim palceky 🙂 ked si vysadila hak tak je velka pravdepodobnost ze sa vam to skor podari.. 😀
@julka31111 vpohode na to sme tu.... sice ja moc neviem o tom ale uz sa tym tak nezapodievam....nechavam to uz tak...
@milagrosss20 tiež v to dúfam 😵 ale zatiaľ sme tomu snaženiu moc nedali 😅 no ideme do Tatier, takže keby bol nejaký tatranský junáčik, potešili by sme sa 😉
@milagrosss20 jaj no asi je to najlepsie nechat tak som pocula ked na to nemyslis tak skor pride ale to je lahko tak povedat ked zena sa tesi na to najmensie stvorenie ktore nosi pod srdieckom.. ach jaj :D
@julka31111 to mas pravdu ale zasa vela zien ma pravdu v tom ze netreba sa na to sustredit...ako mna caka na durhy tyzden ten zakrok..ty si nebola na vysetreni kedze sa snazite uz rok?
@milagrosss20 ale neviem preco a ma tak pobolieva v podbrusku ako pri menzese :O
@milagrosss20 no asi tak nejak...pockam kym pride z roboty a sup nato 🙂 potom zajtra rano a v nedelu...a potom to cakanie :/
@jarus_galbi waaw idete na dofcu?tak si to uzite.... 😀 chiiii kedy si mala naposledy mmsku?
@alenkapalenka a on robi niekde daleko?ved dnes skuste potom sobota vies kazdy druhy den az po mmsku.,..ved v tele preziju 2 az 3 deticky dni...takze treba skusat takto..
@julka31111 a kedy mas dostat?
@milagrosss20 ja mne brala gynekologicka rozne vyteri a krv na treti den menzesu a som v poriadku takze tehotna mozem byt a zistili mi bakteriu s kupaliska tak sa liecim mozno to je pricina preco nemozem momentalne no neviem.. a priatel ma ist zajtra na vysetrenie spermiogramu :D
@milagrosss20 viem,ale rźajtra rano musieme ist na spoved, v sobotu svadba,to nestihneme nic a zmohneme sa asi az v nedelu ako sa zobudime 🙂
@milagrosss20 teraz som mala 19.09. a mam dostat 17.10 tak neviem :O
@milagrosss20 aka ma byt teplota ked su plodne dni??nevies nahodou???
@julka31111 takze ti aj hormony kontrolovala?????a vajecniky to ti nekontrolovala?ono mozes mat vsetko v poriadku ale ked nemas vajecniky priechodne tak ti to ani nemoze prejst serka k matrenici...
@alenkapalenka waw mate svadbu???tak vam blahozelááááááám 😀 nech ste stastny 😀 chiiii tak si dajte 5 min 😀 chiii
@julka31111 nie neviem ti povedat lebo ja si to nemeram vobec.,...no mne zacaly 22.9. a uz vcera sme skusaly...
@milagrosss20 dakujeme 🙂 tak pred nemozme lebo do kostola musime ist „cisti” a potom uz nebude cas...tak v nedelu rano uz len 🙂
@julka31111 kazda to ma inak...to si musis zapisovat..pred ovu klesne a po vyskoci aj o pol stupna...a potom sa drzi
@alenkapalenka 13DC no ale co vy viete....mozno by to slo....ale to len tak pre zvedavost 😀
@milagrosss20 no vajecniky?? a to ako mala kontrolovat???? no ano hormony mam v poriadku :D

@julka31111 no este mam ten hlien ale uz v mensom podani :D