Snažilky od septembra 2012
V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉
cawte baby....mam dilemu... moj priatel nechce svadbu....co mam robit ma ho nechat tak???uz ma nebavi vzdy mu o tom hovorit.... v podstate je mi to luto ze nechce ale ani ma to velmi netrapi...divne hmmm 😀
@alenkapalenka presne tak....inak dobre ranko.makam v praci mam teraz o 9+tej klientku.a potom skocim do mesta davidkovi nieco kupit na narodky...dneska ma uz 5rokov,.,,,xixixi,a zajtra family party svokra svokor,svagrovia,moja rodina to zas bude xixix
@katasa vitaj medzi nami 🙂
my tiež neriešime, ja som teraz v prvom cykle chcela zistiť, či mám ovulku, aké prejavy má u mňa ovulka a tak, aby som lepšie spoznala fungovanie svojho tela, ale aj tak som nič nezistila, robila som si asi 8 ovu testov, sledovala som si hlien a aj tak som nič nezistila, všetky ovu testy boli negatívne 😀 takže budúci mesiac už nebudem nič sledovať 🙂
@milagrosss20 pri vecičkách nejde o povery, ale naozaj o praktickosť ako písala @katasa. Ja som o svoje bábo prišla v 6tom mesiaci tehotenstva a nevieš si predstaviť aké je ťažké nájsť v skrini tie nádherné dupačky po niečom takomto. Ja som mala doma iba absolútne maličkosti, ale aj tak ma to vždy pichlo pri srdiečku, keď som na ne natrafila...
@milagrosss20 no jasne chapem ako aj mne mamca dala daco :P no ale na kocik je skoro nie?? nevies preco mna uz druhy den ako rano boly v podbrusku ako neni to nejaka velika bolest ale sa citim akoby som mala dostat :D
Baby dnes mám 10 DC a ráno vela ťahavého hlienu-výtoku alebo ako to mám nazvať-akoby vaječný bielok-ten už je plodný????včera som mala len málililinko ale toto dnes to bola šupa :D,aj trolinku ružovkastý ,stalo sa mi 3.krát že výtok od konca menzesu bol trolinku ružovkastý 😕 ja som z toho už jelen,plodný či neplodný tento dnešný hlien???ešte furt m nedošli tie testy,snád už dnes na pošte budú (včera došiel mail,že odoslaná zásielka od nich,ked ste písali že to v poho prišlo,tak verím,že dnes prídu testíky a môžem testovať do aleluja :D)
od konca tohto posledného menzesu myslím ten ružovkastý výtok
@seginiatko ja si to nemyslim, neviem ci to nebolo kvoli velkemu zadyychaniu 😝 😀
aaaaaaaaaaaaaa pomooooooooooooooc si tu pripadám jak jeleň cez ruju 😀 😀 😀
hlavne som jeleň z tých ovu testov a hlienu a čo ja viem, čo ešte.... ak neotehu do Vianoc, potom mi dáte školenie 🙂 ok? 🙂
@zaza26 urcite plodny hlien 😉
@juranka včera sme nemohli,lebo peťo došiel v noci domov a ja som už chrnela :-/ dnes je v práci zas neviem dokedy,sakra ☹
@katasa tak my sa snažíme od januára môj peťo býval len víkendy doma,takže som sa trošku viac začala cez leto sledovať :D kedy je ovulka a tak :D ale napr.minulý mesiac som si merala aj BT a tento mesiac nemeriam :-/ sa mi nechcelo 😀 ale ja myslím skôr že ovulka ešte len bude,bo ani vaječníky ma neboleli ani nič :O...minulý mesiac večer bolesť ako hovado a ráno hned hlien,ovu test pozitívny tak nebolo o čom :D
@katasa jaaaj neboj, prides do toho, mne to trvalo tiez kym som prisla na to ako zisitm kedy mam plodne dni 🙂 -este pred prvym tehu. teraz to viem tak, ze okolo 10-13 dni po zacati menzesu - vtedy aj zacina hlien -elasticky priesvitny, az mi to aj na nervy ide, lebo dakedy je ho tolko ze aj intimku 5x denne vymenim 😅
@seginiatko tak mne v podstate len dnes vyšlo tak vela,už teda môže byť hned plodný tento?min.mesiac som mala niekoľko dní a menil sa
@zaza26 no ten utorok uz by som nedufala ale dnes by to este snad slo. ale je to naozaj menej pravdepodobnejsie lebo mozno vajicko uz je vonku a tusim sa hovori, ze 12 hod. vydrzi takze to nikto nevie kedy presne tam je alebo uz nieje. ale este mozno nieje ten uplne naj den, mozno zistis, ze aj zajtra budes mat ten hlien a bude to 😀 😀
@zaza26 tak vies, kazda zena to ma inak. ja mam taky hlien aj 5-6 dni niekedy, niekedy iba 2. a tento mesiac ho mam furt - to je plodnost 😀 uz cakam od dnes do nedele -pondelka najneskor na ms, tak som zvedava . Inak spermie preziju aj 72 hodin , dnes este nemusi byt neskoro. 😅 my sme pred prvym tehu skusili 2 dni po sebe , vtedy chodil na tyzdnovky, takze piatok a sobota a hned sa zadarilo. tak drzim palce aby dnes bol ten den D 😵
@zaza26 hej on sa meni, najprv je taky gumovy (az take hrudky s toho mozu byt), potom zacne tak vodnatiet, mozno aj 2-3 dni je taky tahavejsi (casto byva taky zakaleny, biely) a nakoniec je ciry a je ho vela a je najtahavejsi (to sa ti moze aj stat, ze sadnes na wcko a ono to ztecie) 😀 😀
@juranka
@seginiatko ženy,kupila som si ovu test,lebo šak tá pošta ešte furt nedošla s testami :D a je negatívny totálne :D tak ja som z toho idiot,dnes mi je ešte tak fajn na prd že hlavu mi ide rozdrapiť,ale vaječníky fakt žiadna bolesť to sa nedá porovnať s min. mesiacom.uvidím na zajtra,zatial len ráno sa objavilo tak vela toho hlienu,odvtedy už ništ,takže asi to zo mna vylecelo všecko naraz a je po paráde :D
aha čo som našla :D že aký dobrý popis :D http://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdravi...
@julka31111 a kedy mas dostat???
@nevestickaaaa do riti to mi je luto kokos v takom mesiaci a hento?jooj ja na nieco taketo ani nemyslim...vobec...ach...ale radsej ako by sa malo trapit alebo neviem co tak radsej takto...ale uvidis budes mat dalsie mimi 🙂
@nevestickaaaa juuj moja ja som si to az teraz vsimla a precitala.. a co sa stalo drobcovi ? to ste tu uz dve taketo co v takom tyzdni babo odislo. Och vela sil vam prajem. 🙂
@milagrosss20 @seginiatko v pohode kočky, už som to relatívne rozdýchala a teraz myslím iba na ďalšie mimi 🙂 nemyslite na také zlé veci, vy musíte byť teraz pozitívne naladené 🙂
@nevestickaaaa a testovaniu odolavas ???? ja dnes aaaaano 😅
@nevestickaaaa anooo to som....chiiiii a uz dlho sa snazite?
@seginiatko a nerobila si si?
@seginiatko odolávam, plánujem odolať až do budúceho týždňa, keby mrcha nedošla 🙂 ty máš výhodu, že máš iba 1 test, že musíš šetriť, ja ich mám doma asi 5 😀 tak neviem, či odolám...
@milagrosss20 nie, teraz prvý mesiac, začali sme hneď po prvej mrche, tak uvidíme. Predtým sa nám podarilo na prvý šup, tak by som bola rada, keby sa to opakovalo, ale veľmi tomu neverím 🙂

@julka31111 no ako ja som tiez dostala male veci po jedno dietati..suseda sa stahovala a mala po dcere male vecicky a nechcela ich vyhodit tak ich dala mne...a teraz mam verit tym poveram?a ake to su vlastne?