Snažilky od septembra 2012
V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉
@milagrosss20 robila v stredu a prazdnota prazdna
@nevestickaaaa preco ke sa ti takto podarilo na prvy krat tak potom aj teraz moze....treba len verit ze sa podari..
@milagrosss20 a ozaj k tej svadbe - ked budes akoze slobodna matka budes od statu dostavat viac penazi 😎
@wanilla147 on to tak isto berie ze je to len papier ale ja chcem svadbu preto ze chcem jeho priezvisko a chcem ak bude male aby bolo v kompletnej rodine..nie v takejto...ale uz nechcem mu hucat o tom...
@seginiatko viac penazi?pochybujem o tom,,,
@milagrosss20 a hej ktorobil ten test?trochen uz mam pomiesane ze kto co 😀
@milagrosss20 zdá sa mi, že som nemala ovulku, neviem, či môj organizmus nie je ešte rozhádzaný trošku... no však uvidíme, nevzdávam sa 🙂
ako slobodná matka máš nárok na pár korún nevyše od štátu, ale ty a tvoje dieťa musíte mať iný trvalý pobyt ako otec dieťaťa a pod. Ja som tiež skôr za svadbu, keď sa niečo stane a on povie, že je tvoj priateľ, nič to pre nikoho neznamená, ale keď je raz tvoj manžel, pustia ho takmer všade a povedia mu viac informácií.
A aké chce, aby malo dieťa priezvisko? Po ňom?
Kamarátka tiež rieši podobnú otázku a som jej povedala, že by som to pripustila iba v tom prípade, že by dieťa malo moje priezvisko a jeho si nevezmem už nikdy, ani o 10 rokov, keď si to on rozmyslí...
@seginiatko je to strasna otrava ten kratky cyklus, ja som ho mala vzdy kratky, aj pred aj po porode 😠 ale ma to vyhodu ked sa zacnes snazit o babo, ze rychlejsie vies na com si 😉 ale mne to teraz lieta dako, nebyt toho prekliateho spinenia uz si myslim, ze som tehotna.... 😖
@nevestickaaaa no on ma taku istu adresu ako ja pretoze mame spolocny byt...no ja chcem aby malo jeho priezvisko ...nie moje,,,,takze nemam narok na viac peniazkou kedze mame taku istu adresu....ako neviem co uz hadat sa nechem uz koli tomu a ked ma strach ze strati slobodu alebo co ja viem ale dieta chce a toto nie....
@milagrosss20 a prečo chceš aby malo jeho priezvisko, keď on si ťa nechce vziať? Kamarát mi raz povedal, že keby vedel, že jeho priateľka túži po svadbe, tak si ju vezme, lebo ju ľúbi. On ju sám od seba o ruku nepožiada, lebo nemá potrebu sa ženiť a je to pre neho iba papier, ale keď to bude chcieť ona, tak jej vyhovie, lebo ju má rád...
@milagrosss20 budes mat viac penazi tym, ze budes dlhsie poberat matersku ako vydate (koleginka tak sla a po roku sa aj tak za toho muza vydala) mozno ked uvidi male tak zmakne 🙂
ja som tiež dostávala dlhšie materskú kvôli tomu,že nie sme svoji,aj adresu každý má inde,my bývame v podnájme,takže každý má ešte svoju adresu pôvodnú kde sme bývali predtým 🙂 môj mi stále hovorí,že do 30 sa vydám :DD ,tak už mám na to len rok :D a to nie sme ešte ani zasnúbení,ale ja už neriešim,milujeme sa aj bez papiera 😝 malý má jeho priezvisko.
Dievcata lucim sa, ideme na vikend prec,svagrovcom, nebudem na nete. Uvidime sa v nedelu vecer asi 🙂 tak sa tu drzte a nech je zase aspon jedna tehulka ked pridem 😀 😀
@milagrosss20 az 17.10 mam dostat
Ahojte my sme boli v utorok prvy krat na vysetrenie v Gyncare mam tomu verit ze my ten doktor pomoze lebo uz tolko doktorov som presla a nic len si myslim ze este horsie uz sa snazime 2 roky o tehotenstvo a nic.
@andrejocka5 mooc gratulujem 🙂
@katasa ja nic nemeriam ani nic nesledujem, nechali sme iba volny priebeh, ja nic silit nechcem, tiez mame za sebou smutnu zalezitost, pisala som to na str.2. Je mi luto cim ste si presli, prajem vela sily.....
@veronka0106 ahoj a aj mate nejaky zdravotny problem ?
ahojky chcem sa opytat ak ma zena mikoplazmu tak aj koli tomu nemoze otehotniet??? je to nebezpecne??
Baby, tak som nevydrzala a testovala som... 27 DC a test absolútne negativny, bez najslabšieho ducha... Takže budeme zase skusat budúci mesiac ☹
od kedy som sa vydala to su 2 roky nemozem mat pravidleny menzes liecili ma prve injekciamy a tak tabletkamy a nic tak neviem ci my ten doktor pomoze
ak zena ma mikoplazmu tak to tiez zabranuje k otehotneniu???
@julka31111 skus sa opytat v odbornej teme...
@voskovka no skusim dakujem..
no zenstvo co robite v tak krasnu sobotku????my mame oslavu pride cela family...davidko mal vcera 5ročkov
@voskovka gratulujem drobcovi 🙂 ,to už máš veľkáča doma 🙂 my tak klasika varíme akurát,lehníme ,oddychujeme a hráme sa s fiom 🙂 asi sa pojdeme poobede prejsť do Bojníc a zajtra na plaváren s ním,chodili sme dlho na to babyplávanie ale už stačilo,zmenila som mu aktivitu,lebo tam strašne vymýšľal :D

@milagrosss20 netrap sa tym, ze nechce svadbu...pozri, ja si toho zo svadby vela nepamatam...a to som bola triezva...esteze mame foto 🙂 ta zurka stala moc penazi a je to "len papier"...ale je to pekne..to sa musi nechat..ja som taka old-schoolova...