icon

Snažilky od septembra 2012

leila13
2. júl 2012

V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉

wanilla147
28. sep 2012

@milagrosss20 netrap sa tym, ze nechce svadbu...pozri, ja si toho zo svadby vela nepamatam...a to som bola triezva...esteze mame foto 🙂 ta zurka stala moc penazi a je to "len papier"...ale je to pekne..to sa musi nechat..ja som taka old-schoolova...

seginiatko
28. sep 2012

@milagrosss20 robila v stredu a prazdnota prazdna

milagrosss20
28. sep 2012

@nevestickaaaa preco ke sa ti takto podarilo na prvy krat tak potom aj teraz moze....treba len verit ze sa podari..

seginiatko
28. sep 2012

@milagrosss20 a ozaj k tej svadbe - ked budes akoze slobodna matka budes od statu dostavat viac penazi 😎

milagrosss20
28. sep 2012

@wanilla147 on to tak isto berie ze je to len papier ale ja chcem svadbu preto ze chcem jeho priezvisko a chcem ak bude male aby bolo v kompletnej rodine..nie v takejto...ale uz nechcem mu hucat o tom...

milagrosss20
28. sep 2012

@seginiatko viac penazi?pochybujem o tom,,,

drnduliak
28. sep 2012

@zaza26 no ja mam skusenost este z 1. totalne neplanovaneho tehotenstva, ze spermie preziju aj 5-6 dni inak si neviem predstavit, ako by som tak asi otehotnela...najlepsie je asi nic neplanovat, potom sa clovek len sleduje a na konci mesiaca je akurat sklamany... 😖

milagrosss20
28. sep 2012

@milagrosss20 a hej ktorobil ten test?trochen uz mam pomiesane ze kto co 😀

nevestickaaaa
28. sep 2012

@milagrosss20 zdá sa mi, že som nemala ovulku, neviem, či môj organizmus nie je ešte rozhádzaný trošku... no však uvidíme, nevzdávam sa 🙂
ako slobodná matka máš nárok na pár korún nevyše od štátu, ale ty a tvoje dieťa musíte mať iný trvalý pobyt ako otec dieťaťa a pod. Ja som tiež skôr za svadbu, keď sa niečo stane a on povie, že je tvoj priateľ, nič to pre nikoho neznamená, ale keď je raz tvoj manžel, pustia ho takmer všade a povedia mu viac informácií.
A aké chce, aby malo dieťa priezvisko? Po ňom?
Kamarátka tiež rieši podobnú otázku a som jej povedala, že by som to pripustila iba v tom prípade, že by dieťa malo moje priezvisko a jeho si nevezmem už nikdy, ani o 10 rokov, keď si to on rozmyslí...

drnduliak
28. sep 2012

@seginiatko je to strasna otrava ten kratky cyklus, ja som ho mala vzdy kratky, aj pred aj po porode 😠 ale ma to vyhodu ked sa zacnes snazit o babo, ze rychlejsie vies na com si 😉 ale mne to teraz lieta dako, nebyt toho prekliateho spinenia uz si myslim, ze som tehotna.... 😖

milagrosss20
28. sep 2012

@nevestickaaaa no on ma taku istu adresu ako ja pretoze mame spolocny byt...no ja chcem aby malo jeho priezvisko ...nie moje,,,,takze nemam narok na viac peniazkou kedze mame taku istu adresu....ako neviem co uz hadat sa nechem uz koli tomu a ked ma strach ze strati slobodu alebo co ja viem ale dieta chce a toto nie....

nevestickaaaa
28. sep 2012

@milagrosss20 a prečo chceš aby malo jeho priezvisko, keď on si ťa nechce vziať? Kamarát mi raz povedal, že keby vedel, že jeho priateľka túži po svadbe, tak si ju vezme, lebo ju ľúbi. On ju sám od seba o ruku nepožiada, lebo nemá potrebu sa ženiť a je to pre neho iba papier, ale keď to bude chcieť ona, tak jej vyhovie, lebo ju má rád...

juranka
28. sep 2012

@zaza26 aj ja som to videla, tuto stranku a aj som sa tam spytala jedneho gyndosa nieco, no normalne na druhy den mi odpovedal (a este som zistila, ze je znami mojho muzika, chichi)

juranka
28. sep 2012

@milagrosss20 budes mat viac penazi tym, ze budes dlhsie poberat matersku ako vydate (koleginka tak sla a po roku sa aj tak za toho muza vydala) mozno ked uvidi male tak zmakne 🙂

zaza26
28. sep 2012

ja som tiež dostávala dlhšie materskú kvôli tomu,že nie sme svoji,aj adresu každý má inde,my bývame v podnájme,takže každý má ešte svoju adresu pôvodnú kde sme bývali predtým 🙂 môj mi stále hovorí,že do 30 sa vydám :DD ,tak už mám na to len rok :D a to nie sme ešte ani zasnúbení,ale ja už neriešim,milujeme sa aj bez papiera 😝 malý má jeho priezvisko.

juranka
28. sep 2012

Dievcata lucim sa, ideme na vikend prec,svagrovcom, nebudem na nete. Uvidime sa v nedelu vecer asi 🙂 tak sa tu drzte a nech je zase aspon jedna tehulka ked pridem 😀 😀

julka31111
28. sep 2012

@milagrosss20 az 17.10 mam dostat

veronka0106
28. sep 2012

Ahojte my sme boli v utorok prvy krat na vysetrenie v Gyncare mam tomu verit ze my ten doktor pomoze lebo uz tolko doktorov som presla a nic len si myslim ze este horsie uz sa snazime 2 roky o tehotenstvo a nic.

gabikatn
28. sep 2012

@andrejocka5 mooc gratulujem 🙂
@katasa ja nic nemeriam ani nic nesledujem, nechali sme iba volny priebeh, ja nic silit nechcem, tiez mame za sebou smutnu zalezitost, pisala som to na str.2. Je mi luto cim ste si presli, prajem vela sily.....

seginiatko
28. sep 2012

@veronka0106 ahoj a aj mate nejaky zdravotny problem ?

julka31111
28. sep 2012

ahojky chcem sa opytat ak ma zena mikoplazmu tak aj koli tomu nemoze otehotniet??? je to nebezpecne??

nevestickaaaa
28. sep 2012

Baby, tak som nevydrzala a testovala som... 27 DC a test absolútne negativny, bez najslabšieho ducha... Takže budeme zase skusat budúci mesiac ☹

veronka0106
28. sep 2012

od kedy som sa vydala to su 2 roky nemozem mat pravidleny menzes liecili ma prve injekciamy a tak tabletkamy a nic tak neviem ci my ten doktor pomoze

julka31111
28. sep 2012

ak zena ma mikoplazmu tak to tiez zabranuje k otehotneniu???

voskovka
29. sep 2012

@julka31111 skus sa opytat v odbornej teme...

julka31111
29. sep 2012

@voskovka no skusim dakujem..

voskovka
29. sep 2012

no zenstvo co robite v tak krasnu sobotku????my mame oslavu pride cela family...davidko mal vcera 5ročkov

zaza26
29. sep 2012

@voskovka gratulujem drobcovi 🙂 ,to už máš veľkáča doma 🙂 my tak klasika varíme akurát,lehníme ,oddychujeme a hráme sa s fiom 🙂 asi sa pojdeme poobede prejsť do Bojníc a zajtra na plaváren s ním,chodili sme dlho na to babyplávanie ale už stačilo,zmenila som mu aktivitu,lebo tam strašne vymýšľal :D

voskovka
29. sep 2012

@zaza26 ze dakujeme.....inak neskutocne mi je zle od rana....hlava sa mi toci zle mi od zaludku....prikladam dovod nervam....lebo za posledne obdobie je toho az nad hlavu....

zaza26
29. sep 2012

@voskovka mne šla včera hlava prasknúť,ja ale asi z toho počka :-/ nerob si stresy,užívaj si dnes oslavu a starosti zahod aspon na čas za hlavu 🙂