Snažilky od septembra 2012
V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉
@veronka0106 a na endokrinologii si bola ??
@zaza26 nie nie, bola som u lekara 😀
@andrejocka5 ako sa mate s fazulkou? 😵
@seginiatko ano na endokrinologii som bola a mam vsetko oki
@veronka0106 takze tam bude problem asi inde. Ale hlavne treba verit, pozitivne myslenie vela robi. 🙂
@voskovka ahooooj, aaaaale ani sa nepytaj, som total off, mala ma vycucava, ako keby citila, ze sa ju chystam odstavit...asi nemam sil byt aj tehotna a aj kojit...horsie je, ze mi MUDr "nasiel" hematom, takze by som mala byt v klude. Klud???Mala zacala tento tyzden sama chodit, tak to vidim ten klud...
@seginiatko ja viem ale toto myslenie my nejde uz sa snazim aj mysel zamestnat na kupu kuchyne ale vzdy ti pride ta myslienka ze co budem robit rocky utekaju a .....
@andrejocka5 boze, ja uz mam pocit, ze neexistuje ziadna kt nenasli na zac hematom, to co sa deje ? aj ja som mala pri prvej... tak sa drzte, ak nebudes vladat uz kojit, tak radsej odstav ako by si mala ledva zit 😉
ahojte kocky.konecne klud nedela....vcera to bol zabijak....nech uz je 16teho....som si dala slub (samozrejme ze ho porusim) ze sa nebudem testovat do menzesu 🙂
@voskovka my tiež dnes celkom pohoda klídek nedelný,ja som tiež strašný nedočkavec s testami 😀 ,z neg.výsledku som síce smutná,ale nie nadlho,potom zas myslím že šak čo chvíle posnažilkujeme znova 😀 toľko keksíku čo máme za posledné mesiace,komu by sa to nepáčilo? 😀 ak to už tento mesiac ale nevýjde,tak ja už neviem prečo,bo snažilkujeme od posl.dna menzesu,potom o 3 dni,potom zas o 3 dni,a potom 3 dni vkuse :D,neviem presne o ovulke kedy bola,je,alebo bude,test som si robila len jeden a to v den,ked som mala akože ten "vaj. bielok" a bol negatívny totálne ten ovu testík,odvtedy som mala len priesvitný ťahavý ale len po troške,takže neviem ktorý z toho je akože ten plodný 😅 😕 dnes som 12DC,takže ešte daleko do menzesu,testík pri prvom som mala pozitívny tuším v 4 tt,ked som mala úplne slabý menzes,resp.špinenie-čo už bolo zrejme uhniezdenie nášho prvorodeného 😀 a bol na prvý šup 😝 ja verím,že september je náš ženy ,ved tu tých tehuliek celkom pribúda 😀
@zaza26 ja som zajtra 17DC a testovala som sa na ovulku cely min.tyzden a nic.raz bola taka ze som myslela ze na dalsi den bude ovu,ale na dalsi den uplne cista.som sa na to testovanie vykaslala.my skusame co 2dni,tak hadam sa trafime.... 😀 no a pockam do 28DC a testnem hcg a uvidime.... 🙂
@voskovka ja zas nemeriam bt tak jak minulý mesiac-to som poctivo merala a teraz ani raz :D,sa mi nechce ráno čo už 😅 ,mna ti to celkom ale baví sledovať čo a ako :D,keby mám doma ten teplomer a testíky na ovu,tak by som merala,testovala,ale kedže nemám,aspon hlien sledujem :DD,ked to už teraz nevýjde,tak sa na to celé vyprdnem a pojdem ku dr.,nech mi tam povie kedy ovulka prebehne-folikulometriu nech spraví a na testy sa vykašlem,mne minulý mesiac ukazovali počas cyklu vždy 2 čiary!a len malý rozdiel medzi nimi,len v 1 den bol pozitívny konečne a dalej už boli zas 2 čiary jedna silná,druhá trochu slabšia aj sme vtedy keksovali a nevyšlo to,šampion asi čaká na vhodný okamih v tento mesiac 😀 teda dúúúfam 😝
ten digoš teplomer čo mám doma je na prd,raz som odmera 36,7 a o chvílku už 37,tak som si objednala z tej stránky čo ste spomínali ten teplomer na meranie BT,ale nedošou ešte ujo poštár so zásielkou ,tak nemeriam preto 😀
@julka31111 Julka dufam ze nam to vyjde ja som na tom podobne , tiez ocakavam mrchu 17.10 a veri ze nepride ze sa nam zadarilo uz konecne .. 😉
@voskovka no a si predstav,že ked som došla na kontrolu po 600 nedelí,tak mi začal gyn.hned vyprávať o zákroku,po ktorom by som už neotehotnela,som na neho kukala že či mu nešibe,že som ešte len jedného syna porodila a chceme ešte dve detičky,už asi nahánal "biznis" alebo čo...ale neboj,ved victoria beckham mala 4 cr,či?😀D takže všetko je možné. on mi potom aj začal vysvetlovať,ževraj to už vedia operaciou spraviť,že žena môže porodiť cr aj 3 deti v pohode-odrazu 😠 my chceme 3 detičky s Peťom,tak dúfam,že cr ako aj tebe,aj nám výjde v poriadku 😉 či už 2. alebo 3-tie v poradí 😉
@eva3107 ja mrchu NEočakávam 16.10. 😀
@eva3107 aj ovulku si už mala teda ?tiež tak skôr mávaš asi ako ja 🙂 ,i ked ja si nie som 100% istá tou ovulkou do šľaka,raz 11-teho DC,potom 13-teho DC,teraz to vyzeralo s tým hlienom "vaječným bielkom" v piatok tak,že tiež skoro ovulka-len neviem či to už akože bolo po nej,či akurát v den ovulky,či po ovulke z toho som ja idiot 😀

@nevestickaaaa juuj to ma mrzi, ale este nic nie je stratene , az o par dni 😅 ja som odolala a povedala som si ze v pondelok, zajtra mam dostat, tak uvidime co sa bude diat.
@voskovka tak prijemnu oslavu a vsetko naj 🙂 my sme boli dnes na mensie nakupy, v utorok v noci ideme s malou na prazdniny do UK 🙂 Ale teda tej cesty sa nejako velmi bojim... 😕 noo a mozno to nebude nervami, ci ano ??? 😅