icon

Snažilky od septembra 2012

leila13
2. júl 2012

V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉

nevestickaaaa
1. okt 2012

@drnduliak a nebola si s tým u lekára? to asi nie je úplne OK, či? ja som mala iba pár kvapiek krvi keď som išla ráno na wc, večer predtým bol sex, ale vtedy nič, ani kvapka, až ráno, tak neviem čo to akože bolo...

@milagrosss20 mala som včera dostať, ale zatiaľ nič... ale bruško ma už bolelo v sobotu ako na menzes, aj ma tam riadne pichalo, ale aj tak nič...

zaza26
1. okt 2012

ja to špinenie nemávam vôbec,hned rovno krv mám v prvý den menzesu,takže mne keby sa objavilo niečo také ako hnedé,viem že niečo nie je s kostolným poriadkom :D...ja mám dnes celý den bolesť vaječníkov,podbruška,ovu test pozitívny,tak verím,že to výjde 😅 uvidíme 😎

seginiatko
1. okt 2012

@drnduliak
@nevestickaaaa
@milagrosss20
@zaza26 Baby tak ja zvyknem spinit pred mrchou, no minuly tyzden ma ze vkuse bolelo podbrusko -co mna neboli nic pri ms -nemam ziadne problemy , ziadne bolesti a dnes to spinenie -zatial jednorazove. vcera mala dosjt ms. vcera negativny test, no pochopite to???? jaaaj

seginiatko
1. okt 2012

@ursulienka1 ahoj a blahozelam, na kedy ti vychadza termin ? 🙂

lucka1789
1. okt 2012

Ahojte baby chcela by som sa vás niečo opýtať 🙂 Poslednú mrchu som mala 30 augusta vlastne sa mi vtedy stalo že sme prišli o bábätko bola som v 2tt ☹ teraz mi už mrcha mešká 1mesiac. Robila som si test a vyšiel mi negatívny. 😒 . Keď som mala dostať mrchu tak ma pobolievalo v podbrušku čo som si myslela že už príde ale nič som veľmi podráždená občas cez deň sa mi zatočí hlava , som unavená by som len spala a bolia ma prsia trošku sa mi aj zväčšili zatiaľ k doktorovy nechce ísť ešte chcem počkať či náhodou nepríde 🙂

eva3107
1. okt 2012

@zaza26 Ja mám tiež dnes divné pocity a pichanie a bolesť v podbrušku.., žeby sa mi ovu posunula ? 😕

eva3107
1. okt 2012

@lucka1789 Držím palce ,aby to nebolo nič iné ako tehu... test ti tehu nemusí potvrdiť tak skoro.. záleží od toho ako sa ti rýchlo Hcg hormón tvorí... 😉

lucka1789
1. okt 2012

eva3107 dakujem pekne no tak ja som zvedava ked nebude nic ked nepride tak a nvstivim doktorka 😨 co mi povie on

ursulienka1
1. okt 2012

@voskovka poslednú ms som mala 27-31.august. podla vypoctu som mala plodne dni 4-12.september
takze zadarilo hned 😵

ursulienka1
1. okt 2012

@seginiatko termín porodu este neviem, v stredu idem ku lekarovi tak snad budem mudrejsia

ursulienka1
1. okt 2012

@drnduliak nooooo spojite prijemne s užitočným, milé,
ja som prekvapena z tej rychlosti 😲

cammille
1. okt 2012

@ursulienka1 gratulujem a prajem pohodove tehulkovanie😉 termin budes mat zaciatkom juna, ja som tak rodila pred 2 rokmi a bolo to super, junove babatko je parada!!😉

ursulienka1
1. okt 2012

@cammille dakujem pekne aj podla mojho vypočtu by to malo byt tak,
moja dcera sarah má 10 rokov a je januárova,takže sme zacinali v zime
teraz to bude v teplúčku

katasa
1. okt 2012

@zaza26 @drnduliak 🙂 a ja Handlová 🙂

drnduliak
1. okt 2012

@seginiatko no ja niekedy citim podbrusko od ovulacie az skoro do menzesu, v druhej faze po ovulacii aj krize, cim blizsie k menzesu tym viac...a to uz byvam aj riadne mrchava 😖 mavam hrozny PMS 😖 co uz 😅

drnduliak
1. okt 2012

@nevestickaaaa no tiez sa mi to nezda uplne normalne, ale ked som bola naposledy u lekara, vravel, ze to mava vela zien a vraj ide o hormonalnu nerovnovahu...tak ale vtedy sme este nezacali so snazenim o babo, tak ma ani nenapadlo sa spytat, ci to moze byt problem pri otehotneni 😖 ale mavala som to aj pred prvym tehotenstvom a otehotnela som ani neviemm ako, tak hadam sa to podari aj teraz, aj ked to mozno trosku potrva 😉

seginiatko
1. okt 2012

@eva3107
@zaza26 @voskovka baby, prechadza to do cerveneho vytoku, tak neverim ze som tehu, cestovanie s 15 kg kufrom, kocikom a 13 kg dietatom to k tomu isto neprida.. 😢

gabrielitka123
1. okt 2012

@ursulienka1 ahooj...tiez som mala naposledy mrchu ako ty..🙂) test mi vysiel pozitivny ale doktor nevidel nic na ult..takze idem o tyzden na kontrolu..

seginiatko
1. okt 2012

@drnduliak ja ovulku citim ale iba 2-3 dni boli , je to pichava hrozna bolest niekedy. potom je uz dobre iba sa prezieram 😀 ale tento tyzden uz ovulka nebola, podbrusko bolelo cudne.. uvidime

milagrosss20
2. okt 2012

@seginiatko a kam cestujes????a kdy si budes robit test???a to nie je uz zacinajuca mmska?????ked uz krvacanie je tam?

voskovka
2. okt 2012

@seginiatko nezufaj....uvidis co a ako....somnou sa nieco deje a urcite to nesuvisi s tehu.nehorazne mi je slabo,boli ma hlava hned ako rano vstanem a toci ma jak blazen.dufam ze nic s tlakom.... 😒

nevestickaaaa
2. okt 2012

Porazí ma, mrcha stále nikde, pritom príznaky prichadzajúcej mrchy sú, tehu test negatívny... 😠

nevestickaaaa
2. okt 2012

@drnduliak a to ti lekár na hormonálnu nerovnováhu nič nedal?

voskovka
2. okt 2012

@cammille ty ako????ja som to musela dnes zabali v praci.lezim v posteli.neviem co mi je.... 😒

milagrosss20
2. okt 2012

@voskovka nebudes chora?to pocasie je otrasne....

milagrosss20
2. okt 2012

@nevestickaaaa tak potom ti pridu neskorsie....len musis vydrzat...a mozno mas malo hcg... 😀

nevestickaaaa
2. okt 2012

@milagrosss20 je viem, len keď už nie som tehu, tak nech prídu čím skôr, aby som začala zase nový cyklus! 🙂

milagrosss20
2. okt 2012

@nevestickaaaa ved toto..ja som niekedy cakala aj 15 dni a to fakt uz na nervy bolo toto..vies ze nie si a nikde to neni a pritom som aj uz uvolnena bola s toho ze nie som...

juranka
2. okt 2012

@voskovka jeej zlatko, tak sa rychlo uzdrav 😒
@seginiatko a uz ti meska menzes? lebo ja mam nieco podobne teraz , take slabucke spinenie (4 den) a je pri tom aj taky cerv. hlienik. mam 33 DC, test som si este nerobila ale ked nepride menzes do piatku tak si urobim...mam taky pocit, ze sa mi ovulda tento cyklus posunula, uvidim co z toho bude. je mi aj tazko od zaludka ale nie na vracanie ale len tak ako keby som sa stale napchala jedlom. mozno pride ten menzes 😒

janicka11
2. okt 2012

@voskovka moja ahoj krásny dena skoro sa mi uzdrav,,,klko je tu už tehuliek? 😝 😝