icon

Snažilky od septembra 2012

leila13
2. júl 2012

V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉

bebe2013
2. okt 2012

@voskovka yijem a kazdy den sa tesim viac a viac, prve dni boli take, ze mi to este stale nedochadzalo.
@milagrosss20 drzim palce, nech vestko dobre dopadne.
@alenkapalenka gratulujem! Dufam, ze vam vyslo pocasie. A drzim palce na II. Som hovorila, ze si pockam v junovych babatkach.

zaza26
2. okt 2012

@milagrosss20 no ked ti poviem,že neurobil,ale zo mna potom aj tak vychádadzal výtok biely ako po sexe,tak sama sa čudujem 😕 ,ale den predtým to bol super keks,takže tomu dávam najväčšiu šancu 😀

zaza26
2. okt 2012

@milagrosss20 a ležím cca 15 min ,ak je to možné (večer v pohode ležím aj dlhšie,ale cez den ak je synak hore,tak môžem akurát tak chcieť ležať :D)

milagrosss20
2. okt 2012

@zaza26 mno ked sa neurobil tak neviem ale staci ak v nedelu sa urobil,,,alebo dnes rano co si pisala...no to uplne staci...a treba sa cely mesiac snazilkovat lebo aj mimo ovu sa da otehotniet...

milagrosss20
2. okt 2012

@zaza26 tha to hej ked maly je hore....ja sa vzdy snazim 15 az 20 minut a klasika na chrbte...no mozno ked mi teraz prefuknu vajca tak sa nam to hned podari.....

zaza26
2. okt 2012

@milagrosss20 ved my sme aj,už od posledného dna menzesu s pauzou 2 alebo 3 dni,nesexujeme len kvôli tomu,že chceme druhé mimčo,ved nie sme stroje 😀,ale je pravda že okolo ovulky sa o tom viac bavíme a vtedy aj s tou myšlienkou určite sexujeme,ak to už tento mesiac nevýjde,tak fakt už skočím za gyndošom,nech sa na mna kukne on 😀 a pítr tiež nacupitá k urologovi 😀

zaza26
2. okt 2012

@milagrosss20 držím palce aby sa vám podarilo 😎

milagrosss20
2. okt 2012

@zaza26 a ako dlho sa snazite?

zaza26
2. okt 2012

@milagrosss20 od januára tohto roku,ale len posl.možno 3 mesiace to tak viac všímame,kedy mám ovulku presne a tak ,dovtedy sme to nechávali na náhodu

milagrosss20
2. okt 2012

@zaza26 fiha to je dost teda...mi sa snazime ze poriadne od maja...no a uz idem na to cimam priechodne vajca...ak nemam tak mi to odstrania...

alenkapalenka
2. okt 2012

@zaza26
@milagrosss20 prve tri boli slabucke...na 4 uz bola silnejsia,ale nie taka ako ta druha..potom den som vynechala,lebo som v sobotu na to ani nepomyslela a nedela pondelok boli take iste ako v piatok...co to??

alenkapalenka
2. okt 2012

@bebe2013 dakujem pekne...pocasie bolo jak zaplatene, na foteni super,ked sme isli do a z kostola super a ked sme boli v sale a uz to bolo jedno,kropilo 🙂 a tento mesiac ll ciarkam velku sancu nedavam 🙂

milagrosss20
2. okt 2012

@alenkapalenka no tak podla toho si mala asi ovu v sobotu alebo v nedelu ak ti bude slabnut tak uz ovu bola...

alenkapalenka
2. okt 2012

@milagrosss20 som myslela ale,ze po ovu uz ten pasik slabne...ale ked este aj v pondelok bol taky isty....skusim este dnes a uvidime 🙂

milagrosss20
2. okt 2012

@alenkapalenka treba skusat vzdy lebo zena otehotnie aj mimo ovu dni a takych zien je veeeelmi......takze na ovu sa netreba spoliehat 😉

alenkapalenka
2. okt 2012

@milagrosss20 no neviem...mimo ovu sme od sameno zaciatku sexovali bez ochrany a nikdy nic,pohor sme si davali iba cez plodne dni...a nechapem ako moze zena otenotniet ked nema ovu...ved len s tym vajcom sa to da....jedine,ze pred a spermie preziju,,inak fakt neviem

milagrosss20
2. okt 2012

@alenkapalenka mno je dokazane vedecky ze ak zena ma pohlavny styk s muzom tak niekedy moze spermia vyvolat ovulaciu a tym padom zena otehotnie mimo plodnych dni...

alenkapalenka
2. okt 2012

@milagrosss20 to ano,len necnamem ako z nicoho nic pride ovu,...ved to vajcko tie musi nejaku dobu dozrievat, nie???...mozno ze sa moze stat,ale neviem, asi ojedinele..

cammille
2. okt 2012

Caute kocky 🙂 Nejak vas nestiham citat, boli sme doobeda s muzom kupit farby, ideme malovat obyvacku, uz nam doviezli aj novy nabytok, tak sa tesiiim !!

@voskovka rychlo sa vyzdrav moja !!! A inak kolky si dnes dpo ? Kedy ides testovat ? Normalne som nedockava 😀 Ja nic nove, ako som hovorila, vcera som skusala test, ale nic, ved vsak muz nebol cez plodne dni doma, takze ani nie som sklamana, tesim sa na oktober 😅 Mrcha ma prist v piatok, snad dojde nacas, nech mozme cim skor nakopnut vyrobny proces 😀 😀 😅

cammille
2. okt 2012

@alenkapalenka
@milagrosss20 ja osm tiez o tom pocula, ale to sa zrejme stava len velmi zriedkavo, ved keby sa to stavalo bezne, tak by nas tu nesedelo na MK tolko snaziliek 😀

milagrosss20
2. okt 2012

@alenkapalenka tha neviem lebo je vela zien co otehotnelo mimo ovu a to fakt je vela tych zien...

milagrosss20
2. okt 2012

@cammille tak hej nebolo by nas tu tolko ale kolko tu ich je uz tehu moja,,,,,takze tehu budeme urcite ale kedy to nevieme mi si to planujeme a niekedy je lepsie neplanovat 😀 chiiii ,,,,,,

cammille
2. okt 2012

@alenkapalenka Jeej, a Tebe gratulujem k titulu "Pani" 😉 a prajem vela lasky a [prpzumenia v manzelstve 😉 a samozrejme, babatko !!! 😵

milagrosss20
2. okt 2012

Baby ktorej muz isiel na spermiogram???julke ci ktorej lebo som sa nedocitala ako dopadol..

voskovka
2. okt 2012

@cammille ja som 18dc a ovulku som mala v sobotu...a snazime sa kazdy 2 den...tak neverim ze by to nevyslo....dnes som si robila vysetrenie krcka a uz je zatvoreny a tvrdy...ked som mala ovulku bol uplne otvoreny na malicek a makunky...ja sa testnem nabuduci tyzden v piatok skor ani panovi....a potom budem testovat 😀 ked mam tolko tych testov tak nech miniem vsetky 😀 😀 😀 😀

milagrosss20
2. okt 2012

@voskovka waw a to ako si robis tie testy krcka maternici?

cammille
2. okt 2012

@voskovka Joj no tak to sa tesim na to tvoje testovanie ! 😅 Drzim palce, nech to je tak, ako veris 😉..ale zas nechaj si aj tak trosku zadne vratka, ak by to nahodou nevyslo, nech nie si z toho potom velmi nestastna...ale snad to vyslo !! 😉 😵

zaza26
2. okt 2012

@voskovka 😀 ja nápodobne mám doma tých testov nakúúúpených :DD,ja som strašný nedočkavec do kelu,tiež musím vydržať netestovať aspon 10 dní 😀 bo zas sa sklamem ako na potvoru 😠

erinka12345
2. okt 2012

Ahojte dievčatá 🙂 . Antiku som vysadila minulý rok v júli a nechali sme to na náhodu. Je pravda, že sex sme nemali plánovane počas toho roku a dvoch mesiacov, bo sme si zariadovali byt, nová práca atd. Tento mesiac som bola u gynekologa na cytol. steroch a len tak medzi rečou som mu spomenula, kolko som bez ochrany a povedal, že urobí folikulometriu, len pre istotu, či mám ovulku ... a mám 😉 . Sám navrhol, že mi bude tri cykly robiť folikulometriu (3 krát za mesiac) a ak by sa nezadarilo tak priatel pôjde na spermiogram ... tak dúfam, že nám to trošku pomôže a držkám palúchy aj vám kočky 😉

voskovka
2. okt 2012

@milagrosss20 no normalne palpacne....som to citala kde si na nejakej stranke ako to robit...