icon

Snažilky od septembra 2012

leila13
2. júl 2012

V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉

milagrosss20
3. okt 2012

@cammille no a mi sme hoci kedy a nic teda on len vytahol v cas a teraz?hoci kedy a nic ☹

drnduliak
3. okt 2012

@milagrosss20 praveze mozes byt uplne pokojna a do nicoho sa hlavne nenutit, ako vidis, spermie prezijuuu dlho dlho, takze nie je nutne podla mna ist na vec kazdy den, proste pohoda, klidek, ono to raz pride 😉

cammille
3. okt 2012

@drnduliak tak volu my tiez moc nemame, preto sa tak skoro snazime o dalsie 😀 😀 😀 ale nie, chceli by sme ho tak ci tak samozrejme, ale tych par dni sa da vydrzat, a potom si to zas vynahradime 😉 my sme tak prirodne ladeni obaja, takze toto je to, na com sme sa zhodli 😵 😅

cammille
3. okt 2012

@milagrosss20 moja neboj, ides na tu laparku, presne ti povedia, ci je vsetko ok, a budes kludna, uvidis, do vianoc si tehu 😉

milagrosss20
3. okt 2012

@drnduliak ved ano to viem ze nie je dobre kazdy den to robit ...mi sme naposledy maly v sobotu...a do teraz nic cos uz je velky rozdiel v dnoch...ale ako uz to beriem tak aj s rezervou... trochen tak viac s otvorenymi ocami...

milagrosss20
3. okt 2012

@cammille ano ano utre budem vediet ze co a ako...len uz mi stika ritku 😀 chiiii

drnduliak
3. okt 2012

@cammille a nebala si sa ze otehotnies, ked si kojila a nemala pravidelny cyklus? lebo toho sa ja bojim ako cert svatenej vody 😅 vtedy sa prosto clovek nema o co opriet...

milagrosss20
3. okt 2012

@drnduliak a ty sa nesnazis otehotniet?

drnduliak
3. okt 2012

@milagrosss20 jasne, zivot ide dalej aj s prazdnym lonom, hihi, 😀 ja sa tiez na to az tak neupinam, teraz sme sa prihlasili s muzom na tanecny kurz dvojmesacny a ak neotehotniem do zimy, uz sa neviem dockat lyzovacky, takze vsetko ma svoje za aj proti 😉

drnduliak
3. okt 2012

@milagrosss20 jasne ze snazim, to bolo cisto v hypotetickej rovine

milagrosss20
3. okt 2012

@drnduliak sak toto ze nevieme kedy je ten spravny cas na to aby sme vedely ze budeme keksikovat a bum sa podarilo...ale nieeee to musime cakat a cakat a cakat 😀 blééééé.... a veru ze aj zavidim tym co sa pokusia jeden mesiac a uz su tehotne ...nepochopim toto... hmm...

cammille
3. okt 2012

@drnduliak no po prvom porode som dostala ms hned po 6 tyzdnoch, a potom uz od maleho 3 mesiacov nabehol pravidelny cyklus, tak som vedela vlastne velmi skoro, kedy je ovu, no a po druhom prisla ms az po 6 mesiacoch, a ano, tiez som sa trochu obavala, ze co ked hned vystihneme prvu ovu a hned by to aj vyslo, tak som pre istotu aspon raz za mesiac spravila tehu test, aby som vedela, ze ked ms nechodi, nie som tehu, a ovu testy som si robila tak obcasne, aby som vedela, ak by sa nieco blizilo, ale v podstate sme uz vtedy vedeli, ze chceme este dalsie babo, takze ak by sa aj hned nahodou podarilo, tak by sme sa tesili, sice by bolo skor ako sme planovali, ale tesili by sme sa 😅

cammille
3. okt 2012

@drnduliak a inak este stale kojim, ale cyklus mam vlastne hned od prvej ms pravidelny, tak snad nebudem mat problem kvoli tomu otehotniet, nechcem kvoli tomu odstavovat maleho, este nejaky cas by som ho chcela kojit, tak uvidime...

cammille
3. okt 2012

@drnduliak a ty mas ake velke dietatko ? 🙂

seginiatko
3. okt 2012

@milagrosss20
@nevestickaaaa baby dostala som take silne kramy ako uz davno nie 😖 ale stale mam cudny vnutorny pocit... uvidime , no uz neverim... vy ste na tom ako ?

voskovka
3. okt 2012

@seginiatko skodaaaaaaaaaaaaaaa.....nevadi rychlo menzes prejde a hned bude novy cyklus... 🙂

voskovka
3. okt 2012

@cammille co robkas????

seginiatko
3. okt 2012

@voskovka no to ano, ale tento mesiac to s mm nestihneme, kedze som uz prec a dojdem domov az 13.teho ☹

juranka
3. okt 2012

@cammille si to krasne napisala 🙂 sak ja som sa tu tiez smiala ked niekto tvrdil, ze sa da otehu mimo ovulky 😀

juranka
3. okt 2012

@cammille aj my to takto praktizujeme a sme nadmieru spokojni 😀

juranka
3. okt 2012

@drnduliak ja som po porode nemala menzes skoro rok (som kojila v tedy) a tiez sme nepouzivali ochranu, tiez sme vedeli, ze este aspon jedno chceme ale ja som sa spolahla len podla toho ako sa poznam...pocas plodnych dni mam taky ten hlien a nemala som ho cely cas ako som kojila a ked som uz znizila kojenie na minimum potom som si vsimla jeden mesiac zase ten hlien a cakala som co bude a jasne, ze prisiel menzes 🙂

juranka
3. okt 2012

@seginiatko hmm to je skoda 😒 ja tiez stale cakam kedy konecne pride...ked nepride zajtra rano tak asi nevydrzim a testnem to 😅 to bude uz 35 DC.uz som mala par krat aj takyto dlhy cyklus ale najviac 35 a nie viac tak som zvedava....dam vediet

ursulienka1
3. okt 2012

@gabrielitka123
Dnes som bola u gynekológa. tak a je to potvrdené, 4 týždeň
V stredu idem na ultrazvuk a na odbery.
Tak už sa len modliť aby všetko dobre dopadlo. 😉

lucka1789
3. okt 2012

Ahojte baby mne uz mrcha meska tyzden 🙂 testovat sa este enchcem lebo som si povedala ze este pockam ale vidim ze to nevydrzim a kupim ho co najskor a doktorovy tiez nechcem ist tak uvidime ci nam to vi 🙂 slo alebo nie

voskovka
3. okt 2012

@ursulienka1 jeeezin gratulejsn........ 🤐

voskovka
3. okt 2012

@lucka1789 tak zajtra sup testik na plochu k nam....🙂

lucka1789
3. okt 2012

@voskovka no ako rozmyslala som uz o testiku ale bojim sa toho sklamania ze co tam bude ako kazda ma s tym asi skusenosti ze je velmi zvedava uz caka ze tam budu tie dve palicky a nic iba jedna tak preto chcem cakat 😉

cammille
3. okt 2012

@ursulienka1 gratulujem, parada!🙂

cammille
3. okt 2012

@juranka jooj no moja tak to vyzera nadejne!!😉 uz som nazhavena na testovanie!!😀

cammille
3. okt 2012

@seginiatko To mi je luto:-/ ale nevadi, dalsi mesiac teda nic, ale ten dalsi to uz vyjde, augustove babatko tiez moze byt no nie?😉