Snažilky od septembra 2012
V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉
@milagrosss20 praveze mozes byt uplne pokojna a do nicoho sa hlavne nenutit, ako vidis, spermie prezijuuu dlho dlho, takze nie je nutne podla mna ist na vec kazdy den, proste pohoda, klidek, ono to raz pride 😉
@milagrosss20 moja neboj, ides na tu laparku, presne ti povedia, ci je vsetko ok, a budes kludna, uvidis, do vianoc si tehu 😉
@drnduliak ved ano to viem ze nie je dobre kazdy den to robit ...mi sme naposledy maly v sobotu...a do teraz nic cos uz je velky rozdiel v dnoch...ale ako uz to beriem tak aj s rezervou... trochen tak viac s otvorenymi ocami...
@cammille ano ano utre budem vediet ze co a ako...len uz mi stika ritku 😀 chiiii
@drnduliak a ty sa nesnazis otehotniet?
@milagrosss20 jasne, zivot ide dalej aj s prazdnym lonom, hihi, 😀 ja sa tiez na to az tak neupinam, teraz sme sa prihlasili s muzom na tanecny kurz dvojmesacny a ak neotehotniem do zimy, uz sa neviem dockat lyzovacky, takze vsetko ma svoje za aj proti 😉
@milagrosss20 jasne ze snazim, to bolo cisto v hypotetickej rovine
@drnduliak sak toto ze nevieme kedy je ten spravny cas na to aby sme vedely ze budeme keksikovat a bum sa podarilo...ale nieeee to musime cakat a cakat a cakat 😀 blééééé.... a veru ze aj zavidim tym co sa pokusia jeden mesiac a uz su tehotne ...nepochopim toto... hmm...
@drnduliak no po prvom porode som dostala ms hned po 6 tyzdnoch, a potom uz od maleho 3 mesiacov nabehol pravidelny cyklus, tak som vedela vlastne velmi skoro, kedy je ovu, no a po druhom prisla ms az po 6 mesiacoch, a ano, tiez som sa trochu obavala, ze co ked hned vystihneme prvu ovu a hned by to aj vyslo, tak som pre istotu aspon raz za mesiac spravila tehu test, aby som vedela, ze ked ms nechodi, nie som tehu, a ovu testy som si robila tak obcasne, aby som vedela, ak by sa nieco blizilo, ale v podstate sme uz vtedy vedeli, ze chceme este dalsie babo, takze ak by sa aj hned nahodou podarilo, tak by sme sa tesili, sice by bolo skor ako sme planovali, ale tesili by sme sa 😅
@milagrosss20
@nevestickaaaa baby dostala som take silne kramy ako uz davno nie 😖 ale stale mam cudny vnutorny pocit... uvidime , no uz neverim... vy ste na tom ako ?
@seginiatko skodaaaaaaaaaaaaaaa.....nevadi rychlo menzes prejde a hned bude novy cyklus... 🙂
@voskovka no to ano, ale tento mesiac to s mm nestihneme, kedze som uz prec a dojdem domov az 13.teho ☹
@drnduliak ja som po porode nemala menzes skoro rok (som kojila v tedy) a tiez sme nepouzivali ochranu, tiez sme vedeli, ze este aspon jedno chceme ale ja som sa spolahla len podla toho ako sa poznam...pocas plodnych dni mam taky ten hlien a nemala som ho cely cas ako som kojila a ked som uz znizila kojenie na minimum potom som si vsimla jeden mesiac zase ten hlien a cakala som co bude a jasne, ze prisiel menzes 🙂
@seginiatko hmm to je skoda 😒 ja tiez stale cakam kedy konecne pride...ked nepride zajtra rano tak asi nevydrzim a testnem to 😅 to bude uz 35 DC.uz som mala par krat aj takyto dlhy cyklus ale najviac 35 a nie viac tak som zvedava....dam vediet
@gabrielitka123
Dnes som bola u gynekológa. tak a je to potvrdené, 4 týždeň
V stredu idem na ultrazvuk a na odbery.
Tak už sa len modliť aby všetko dobre dopadlo. 😉
Ahojte baby mne uz mrcha meska tyzden 🙂 testovat sa este enchcem lebo som si povedala ze este pockam ale vidim ze to nevydrzim a kupim ho co najskor a doktorovy tiez nechcem ist tak uvidime ci nam to vi 🙂 slo alebo nie
@ursulienka1 jeeezin gratulejsn........ 🤐
@ursulienka1 gratulujem, parada!🙂
@seginiatko To mi je luto:-/ ale nevadi, dalsi mesiac teda nic, ale ten dalsi to uz vyjde, augustove babatko tiez moze byt no nie?😉

@cammille no a mi sme hoci kedy a nic teda on len vytahol v cas a teraz?hoci kedy a nic ☹