icon

Snažilky od septembra 2012

leila13
2. júl 2012

V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉

cammille
3. okt 2012

@voskovka ahoj moja🙂 prave sme prisli zvonku, boli sme este nieco pozhanat do novej obyvacky🙂 akurat idem dat detom este kakavko🙂 a umyt a spat🙂 tak sa majte kocky, dobru noc🙂

zaza26
3. okt 2012

@juranka
@lucka1789 baby ja vás obdivujem s tou trpezlivosťou,jaááá by som už dávno cikala na test hned zrána bieleho 😀

voskovka
3. okt 2012

@zaza26 vitaj ze mi vitaj...ja som taka ista a cikala by som aj 5krat za den keby bolo treba 😀

zaza26
3. okt 2012

@seginiatko to ma mrzí :-/,ale nebojkaj,určite skoro budeš doma a už aj šup na manžela 😀

zaza26
3. okt 2012

@voskovka no ved ja som strašná :D ale tak chápem,že skôr jak o 10 dní hádam nikto nemal ešte poz. test :D,jedine ak by ovulka bola fakt neskoro a teste potom menzes,ja mávam práveže tak dosť skoro 13-ty den z 28 dc,minulý mesiac som tak isto mala ako teraz,takže mne ani tých 10 dní asi nepomôže 😕

drnduliak
3. okt 2012

@cammille nasa mala bude mat teraz v oktobri dva roky a mojim predsavzatim po porode bolo neotehotniet najbblizsie dva roky a to sa mi zatial dari 😠 uz sa na to aj hnevam 😅 ja som dostala menzes tusim po 9 mesiacoch, ale nechraneny sex sme mali len raz, asi 3 mesiace po porode a pamatam, ze som potom asi mesiac ani nespavala, ze ci nahodou nie som tehotna 😀 potom som si pravila test a jasne ze som nebola 😅 ale fakt som sa bala, ze by som to nezvladla proste 🤐

drnduliak
3. okt 2012

@juranka no ja obdivujem takyto pristup, ja som sa vzdy desila maleho odstupu medzi detmi ze to nezvladnem, tie tri roky sa mi zdaju idealne 😅 mna by mohol aj james bond zvadzat, keby som vedela, ze mozem otehotniet a nechcem to, pekne by som ho poslala kade lahsie... 😀 😀 😀 mam v sebe daky blok 😅 😅 😅

lucka1789
4. okt 2012

@zaza26 ja musim mat pevnu volu aby som nesiahla po teste ale ked ho nemam doma tak ma to az tak nelaka vies 🙂 a poslednu mrchu som mala 30augusta tak este cakam ak by anhodou prisli 🙂

zaza26
4. okt 2012

@lucka1789 a cykly mávaš ako dlhé?

gabikatn
4. okt 2012

@eva3107 dakujem🙂
@juranka z vlastnej skusenosti viem ze najskôr sa vysetruju tie jednoduchsie diagnozy a postupuje sa k tym tazsim, naozaj to viem..... dnes som bola na odber na toxoplaz. ale vôbec si nepripustam ze by som ju mala, alebo nieco vaznejsie, zatial som optimista 🙂 takze uvidim, vysledky budu az o tyzden.................

eva3107
4. okt 2012

Ženy som zmätená...dva dni ma boleli bradavky a mala som taký jemný pálivý pocita teraz nič 😨 už veľké nič trošičku sú citlivejšie,ale nič moc.. už neviem čo si o tom mám myslieť hádam sa nám to nepodarilo... 😔 ..

voskovka
4. okt 2012

@eva3107 evka ahoj.ja mam tiez utlm....dnes mi ucitelka v skolke povedala ze aka som opeknena ze ci nie som tehotna....mna skoro vystrelo...

mahulenka87
4. okt 2012

ovulka tento mesiac za nami... som zvedavá čo bude za dva týždne 😅

voskovka
4. okt 2012

@mahulenka87 juuuj o 2tyzdne tu bude plno pozit.testov

eva3107
4. okt 2012

@voskovka Len aby🙂 ale pevne verím ,že áno 🙂
Ach ..no mám pocit ,že sa až príliš sledujem.. asi je to na škodu aj kolegyňa mi dnes hovorila, že nemám na to myslieť mám dať tomu pokoj...A tak asi urobím... uvidíme či mrcha dorazí ,alebo nie.. 😒 ..
V nedeľu cetujem na služobku a do vtedy musím vydržať ,aby som sa zbytočne netestovala... až keď sa vrátim tak skúsim ,že čoo... 😉

eva3107
4. okt 2012

@mahulenka87 držím palce ,aby si o dva týždne mala dve jasné // 😉

voskovka
4. okt 2012

@eva3107 no ja tiez az buduci tyzden v paitok testnem....skor nesmiem...

mahulenka87
4. okt 2012

😀 jasne že budú 2 //
Stretneme sa v júnovkách 😉

lucka1789
4. okt 2012

@zaza26 tak cykli mavam tak 28 vzdy mrska pride presne alebo jeden den hore dole len teraz to je tyzden tak neviem este cakam tak tyzden musim vydrzat 😉

zaza26
4. okt 2012

@lucka1789 tak po týždni meškania by už malo byť vidno výsledok,či? 😀 tiež mávam ako ty,28 dnové,niekedy 29-ale to málokedy,u mna by bolo max. podozrivé týždnové meškanie :D

gabrielitka123
4. okt 2012

@ursulienka1 super..drzim palce...inak robil ti ult?? ja sqa dozviem az v pondelok..sa neviem dockat..🙂

zaza26
4. okt 2012

baby a má tu niektorá po ovulke aj niekoľko dní ešte bolesť v podbrušku? 😕

voskovka
4. okt 2012

@zaza26 mna dnes pobolieva prava strana :/

lucka1789
4. okt 2012

@zaza26 no tak to by uz mohlo vidiet tie dve ciarky ako prsia tie ma bolia na dotyk a strasne som naladova smejem sa kricim......vecer ked si vzdy idem lahnut tak ma pobolievaa v podbrusku co si uz myslim ze mrcha je na ceste 🙂

eva3107
4. okt 2012

@mahulenka87 dúfam ,že áno.. 🙂
@zaza26 sem tam ma picha a mam take pobolievanie ako pred mrchou ,ale nie je to uz take ako pocas ovulky..

mahulenka87
4. okt 2012

@lucka1789 joooj testuj. som taká zvedavááá 😀

voskovka
4. okt 2012

@eva3107 som si dnes objednala ten test clearblue s tym indikatorom tehu...co sa tam ukazu aj tyzdne.... 😉 taky este doma nemam xixixi

lucka1789
4. okt 2012

@voskovka drzim ti palceky aby ti ukazal len tu najlepsiu spravicku ja som volala tomu mojmu tak ked pojde domov tak mi pojde jeden testik kupit do lekarne 🙂

zaza26
4. okt 2012

@lucka1789 takže budeš testovať dnes?😀

voskovka
4. okt 2012

@lucka1789 tak ho poponahlaj a cakame na 2ciarocky....jujj