icon

Snažilky od septembra 2012

leila13
2. júl 2012

V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉

zaza26
4. okt 2012

@voskovka kde si objednávala ten testík clearblue?oplatí sa viac ako v lekárni takto cez net?

lucka1789
4. okt 2012

@zaza26 no hej vyskusam to dnes co sa mi ukaze 🙂 len sa bojim toho sklamania tej jednej ciarky ☹

voskovka
4. okt 2012

@zaza26 ja som este aj ine....no v lekarni sa im nechce objednavat lebo mi povedali ze oni musia zobrat urcity pocet kusov a ze jeden nebudu obj.lebo stoji skoro 9eur...tak som sa na nich vykaslala...

zaza26
4. okt 2012

@lucka1789 ja mám to pobolievanie priebežne počas dna,a dnes ráno viac,ja mám mrchu dostať až 16.10.to ešte nemám krámové bolesti,a som nervná dnes jak čert :D už som dala malého spať,bo už mám nervy v kýbliku :D,nevládzem dnes nič,od rána ma tu cvičí 😀 a ja soplím a hýbem sa jak slimák šuchtavý 😀

lucka1789
4. okt 2012

@zaza26 no tak to si aspon trosku odychnes mna zvykne tak vecerom pobolievat ked si idem lahnut aj to vecer odpadnem do postele ako mrcina znicena a to cely den dokopy nic nerobim 🤐 a cez den by som aj trikat lezala a tak driemkala 🙂

zaza26
4. okt 2012

@lucka1789 ja som bola pri malom neskutočne unavená prvý trimester najmä,to som myslela že si v práci lahnem na koberec a v momente zaspím 😀 vtedy to bolo dosť namáhavé,bo som pracovala s peniazmi a musela som sa sústrediť 😖 ja ti teda prajem pozitivny tehu testík,myslím,že podla tých príznakov by to mohlo byť 😎 ja si musím ešte počkať zopár dní aspon :D skúšobný spravím po 10 dnoch 😀

voskovka
4. okt 2012

@zaza26 ja som mala 15.9.menzes.ja spravim tiez tak po 10dnoch

lucka1789
4. okt 2012

@zaza26 no akoze a ja som unavena ja rano o 6sa zobudim priatelovi urobit jest do roboty on odide je tak 7hodin a ja si este musim ist pospat lebo by som asi zaspala aj po stojacky a okolo druhej pol tretej by som spala znovu 🙂 a ja som mala poslednu mrchu 30.8. a dalsiu som mala mat 27.9. a zatial nic 🙂

juranka
4. okt 2012

tak dievcata, 35 DC zatial negat.test, menzes zatial ziaden, tak cakam dalej...skusim o 2 dni ak nepride mrcha jedna 😉

voskovka
4. okt 2012

@juranka ty mavas nepravidelny?

eva3107
4. okt 2012

@voskovka ja ho mám tiež 🙂 už druhý mesiac.. ešte som ho nepoužila 🙂
@lucka1789 Držím palce a čakáme na správu, že čooo.. 😀

voskovka
4. okt 2012

@eva3107 vyzera celkom fajn....a tesim sa ked sa budem testovat...

nevestickaaaa
4. okt 2012

@juranka ja som na tom rovnako, 33DC, mrcha nikde, testy negatívne 😠 jedno alebo druhé by už ale mohlo dojsť, ale kupujem si asi zlé testy, vždy sa snažím vybrať taký, ktorý má 2 /, ale vždy natrafím iba na jednu / 😀

juranka
4. okt 2012

@voskovka ano nepravidelnu ale najviac som mala tych 35 DC, este uvidime ci sa nespusti do vecera alebo zajtra, lenze cely tento septembrovy cyklus bol cudny, cakala som ovulku v strede septembra a asi nebola (ani podla meranej BT nebola vtedy) ale podla BT bola asi po tyzdni na to, teplota nieje velmi zvysena ale podla pocitaca ta ovulka bola. od nej preslo este len 8dni takze ani tehu test este nemusi nic ukazat, asi je skoro, len ma metie to dlhe obdobie, vsak 35 je uz strasne dlho....a je mi aj tazko od zaludka uz par dni. tak som cakala asi uz ducha. skusim za 2 dni ak sa neobjavy ta mrcha 😒

juranka
4. okt 2012

@nevestickaaaa tak budeme cakat spolocne 😀 😀

zaza26
4. okt 2012

@nevestickaaaa 😀 potom daj vedieť kde taký predávajú,to pojde na dračku 😀 😀
@juranka
@nevestickaaaa ženy želám vám pozitívny výsledok 😉

juranka
4. okt 2012

@nevestickaaaa tiez budes testovat za 2 dni???

juranka
4. okt 2012

@lucka1789 jeeej tak sme na tom rovnako 🙂 posledna 31.8. a zatial nic...kedy budes testovat?

choroba3
4. okt 2012

@seginiatko snažíme sa od februára ale sme si povedali že ked to pride tak to pride 🙂 teraz sme sa stahovali takze ten stres nijak nepomahal :D

choroba3
4. okt 2012

@juranka aj ja som mala 35DC , neviem ci je to dobre alebo zle :/ ale dufajme ze to nieje problem 🙂

huncut
4. okt 2012

Ahojte, rada by som sa k Vám pridala, vysadila som HAK pred mesiacom a snažime sa s priateľom o druhé bábo, 3:9: som mala poslednú MS, cyklus som mala taký 26-27 dnový a MS stále nikde, test negatívny tak neviem čo to má byť... žeby to bolo z vysadenia HAK? je tu niektorá, čo tiež vysadila HAK a snaží sa o bábo?

voskovka
4. okt 2012

@huncut ahoj ja som tiez vysadila hk a hned na to som dostala na pravy vajecnik krvavu cystu o velkosti 5cm.takze som chodila na vyvolavacky a teraz sa snazime vlasten prvy mesiac po tomto...

huncut
4. okt 2012

@voskovka juj to mi je ľuto :( no ešte počkám pár dní, zatiaľ to sú 4 dni meškania, uvidíme buď to príde Ms alebo pojdem k doktorovi nech sa pozrie či je všetko OK, ja som však pred mesiacom bola na preventívke avšetko bolo OK tak hádam to bude v poriadku 🙂

voskovka
4. okt 2012

@huncut ja som tiez sla po menzese na kontrolu v auguste som mala posledny menzes 6.8 a za 2tyzdne som sla ku gynekologovi a zistil tu cystu...a pre tym menzesom som bola na ultrazvuku a nic tam nebolo...a cakali sme na menzes az po vyvolavackach 15.9.konecne dorazil...a tak hadam za tie 2tyzdne uz budem v tom 🙂

janicka11
4. okt 2012

ahojte....🙂)maminky prajem krasny dníčekk

huncut
4. okt 2012

@voskovka hm, tak uvidím že ako dopadneme :( ja som už písala doktrovi, že koľko mám čakať keď MS nepríde, tak som zvedavá čo odpíše... u nás to je dosť blbé, lebo k doktorovi sa musím stále dopredu objednať, nevezme len tak na počkanie :(

donna11
4. okt 2012

@huncut ja som vysadila hak v maji, v auguste sa nam podarilo, ale nakoniec bol z toho mikropotrat..po vysadeni som mala cykly 35DC, jeden bol 27DC, ale v tento mesiac som mala cosi so zaludkom, skoncila som na infuzkach no a dalsi cyklus uz nedosiel..priznaky som mala zhruba na 25DC, zacalo mi byt strasne zle a telesna teplota mi neklesla pod 37,1°C. Veeelmi slabo pozitivny test som mala 29DC, 31DC uz bolo pekne vidiet ciarocku. Ale kazda sme ina, toto je moja skusenost. 😒

nevestickaaaa
4. okt 2012

@juranka áno, ja budem testovať v sobotu, v sobotu mám narodky, tak by sa mi celkom páčil taký darček 😀 Daj potom vedieť určite výsledok! 🙂

voskovka
4. okt 2012

@janicka11 no cauko moje.....ty ako pokracujes??

janicka11
4. okt 2012

@voskovka ja zlatá sama neviem,snažilkujeme,,,naplno,,teda tak v norme,A uvidí sa čo z toho bude,,čo vy? 😀 😀