Snažilky od septembra 2012
V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉
@lucka1789 ja mám to pobolievanie priebežne počas dna,a dnes ráno viac,ja mám mrchu dostať až 16.10.to ešte nemám krámové bolesti,a som nervná dnes jak čert :D už som dala malého spať,bo už mám nervy v kýbliku :D,nevládzem dnes nič,od rána ma tu cvičí 😀 a ja soplím a hýbem sa jak slimák šuchtavý 😀
@lucka1789 ja som bola pri malom neskutočne unavená prvý trimester najmä,to som myslela že si v práci lahnem na koberec a v momente zaspím 😀 vtedy to bolo dosť namáhavé,bo som pracovala s peniazmi a musela som sa sústrediť 😖 ja ti teda prajem pozitivny tehu testík,myslím,že podla tých príznakov by to mohlo byť 😎 ja si musím ešte počkať zopár dní aspon :D skúšobný spravím po 10 dnoch 😀
@zaza26 no akoze a ja som unavena ja rano o 6sa zobudim priatelovi urobit jest do roboty on odide je tak 7hodin a ja si este musim ist pospat lebo by som asi zaspala aj po stojacky a okolo druhej pol tretej by som spala znovu 🙂 a ja som mala poslednu mrchu 30.8. a dalsiu som mala mat 27.9. a zatial nic 🙂
tak dievcata, 35 DC zatial negat.test, menzes zatial ziaden, tak cakam dalej...skusim o 2 dni ak nepride mrcha jedna 😉
@juranka ja som na tom rovnako, 33DC, mrcha nikde, testy negatívne 😠 jedno alebo druhé by už ale mohlo dojsť, ale kupujem si asi zlé testy, vždy sa snažím vybrať taký, ktorý má 2 /, ale vždy natrafím iba na jednu / 😀
@voskovka ano nepravidelnu ale najviac som mala tych 35 DC, este uvidime ci sa nespusti do vecera alebo zajtra, lenze cely tento septembrovy cyklus bol cudny, cakala som ovulku v strede septembra a asi nebola (ani podla meranej BT nebola vtedy) ale podla BT bola asi po tyzdni na to, teplota nieje velmi zvysena ale podla pocitaca ta ovulka bola. od nej preslo este len 8dni takze ani tehu test este nemusi nic ukazat, asi je skoro, len ma metie to dlhe obdobie, vsak 35 je uz strasne dlho....a je mi aj tazko od zaludka uz par dni. tak som cakala asi uz ducha. skusim za 2 dni ak sa neobjavy ta mrcha 😒
@nevestickaaaa tak budeme cakat spolocne 😀 😀
@nevestickaaaa 😀 potom daj vedieť kde taký predávajú,to pojde na dračku 😀 😀
@juranka
@nevestickaaaa ženy želám vám pozitívny výsledok 😉
@nevestickaaaa tiez budes testovat za 2 dni???
@seginiatko snažíme sa od februára ale sme si povedali že ked to pride tak to pride 🙂 teraz sme sa stahovali takze ten stres nijak nepomahal :D
Ahojte, rada by som sa k Vám pridala, vysadila som HAK pred mesiacom a snažime sa s priateľom o druhé bábo, 3:9: som mala poslednú MS, cyklus som mala taký 26-27 dnový a MS stále nikde, test negatívny tak neviem čo to má byť... žeby to bolo z vysadenia HAK? je tu niektorá, čo tiež vysadila HAK a snaží sa o bábo?
@huncut ja som tiez sla po menzese na kontrolu v auguste som mala posledny menzes 6.8 a za 2tyzdne som sla ku gynekologovi a zistil tu cystu...a pre tym menzesom som bola na ultrazvuku a nic tam nebolo...a cakali sme na menzes az po vyvolavackach 15.9.konecne dorazil...a tak hadam za tie 2tyzdne uz budem v tom 🙂
ahojte....🙂)maminky prajem krasny dníčekk
@huncut ja som vysadila hak v maji, v auguste sa nam podarilo, ale nakoniec bol z toho mikropotrat..po vysadeni som mala cykly 35DC, jeden bol 27DC, ale v tento mesiac som mala cosi so zaludkom, skoncila som na infuzkach no a dalsi cyklus uz nedosiel..priznaky som mala zhruba na 25DC, zacalo mi byt strasne zle a telesna teplota mi neklesla pod 37,1°C. Veeelmi slabo pozitivny test som mala 29DC, 31DC uz bolo pekne vidiet ciarocku. Ale kazda sme ina, toto je moja skusenost. 😒
@juranka áno, ja budem testovať v sobotu, v sobotu mám narodky, tak by sa mi celkom páčil taký darček 😀 Daj potom vedieť určite výsledok! 🙂

@voskovka kde si objednávala ten testík clearblue?oplatí sa viac ako v lekárni takto cez net?