Snažilky od septembra 2012
V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉
@seginiatko to ma mrzí :-/,ale nebojkaj,určite skoro budeš doma a už aj šup na manžela 😀
@voskovka no ved ja som strašná :D ale tak chápem,že skôr jak o 10 dní hádam nikto nemal ešte poz. test :D,jedine ak by ovulka bola fakt neskoro a teste potom menzes,ja mávam práveže tak dosť skoro 13-ty den z 28 dc,minulý mesiac som tak isto mala ako teraz,takže mne ani tých 10 dní asi nepomôže 😕
@cammille nasa mala bude mat teraz v oktobri dva roky a mojim predsavzatim po porode bolo neotehotniet najbblizsie dva roky a to sa mi zatial dari 😠 uz sa na to aj hnevam 😅 ja som dostala menzes tusim po 9 mesiacoch, ale nechraneny sex sme mali len raz, asi 3 mesiace po porode a pamatam, ze som potom asi mesiac ani nespavala, ze ci nahodou nie som tehotna 😀 potom som si pravila test a jasne ze som nebola 😅 ale fakt som sa bala, ze by som to nezvladla proste 🤐
@juranka no ja obdivujem takyto pristup, ja som sa vzdy desila maleho odstupu medzi detmi ze to nezvladnem, tie tri roky sa mi zdaju idealne 😅 mna by mohol aj james bond zvadzat, keby som vedela, ze mozem otehotniet a nechcem to, pekne by som ho poslala kade lahsie... 😀 😀 😀 mam v sebe daky blok 😅 😅 😅
@eva3107 dakujem🙂
@juranka z vlastnej skusenosti viem ze najskôr sa vysetruju tie jednoduchsie diagnozy a postupuje sa k tym tazsim, naozaj to viem..... dnes som bola na odber na toxoplaz. ale vôbec si nepripustam ze by som ju mala, alebo nieco vaznejsie, zatial som optimista 🙂 takze uvidim, vysledky budu az o tyzden.................
Ženy som zmätená...dva dni ma boleli bradavky a mala som taký jemný pálivý pocita teraz nič 😨 už veľké nič trošičku sú citlivejšie,ale nič moc.. už neviem čo si o tom mám myslieť hádam sa nám to nepodarilo... 😔 ..
ovulka tento mesiac za nami... som zvedavá čo bude za dva týždne 😅
@mahulenka87 juuuj o 2tyzdne tu bude plno pozit.testov
@voskovka Len aby🙂 ale pevne verím ,že áno 🙂
Ach ..no mám pocit ,že sa až príliš sledujem.. asi je to na škodu aj kolegyňa mi dnes hovorila, že nemám na to myslieť mám dať tomu pokoj...A tak asi urobím... uvidíme či mrcha dorazí ,alebo nie.. 😒 ..
V nedeľu cetujem na služobku a do vtedy musím vydržať ,aby som sa zbytočne netestovala... až keď sa vrátim tak skúsim ,že čoo... 😉
@mahulenka87 držím palce ,aby si o dva týždne mala dve jasné // 😉
😀 jasne že budú 2 //
Stretneme sa v júnovkách 😉
@ursulienka1 super..drzim palce...inak robil ti ult?? ja sqa dozviem az v pondelok..sa neviem dockat..🙂
baby a má tu niektorá po ovulke aj niekoľko dní ešte bolesť v podbrušku? 😕
@mahulenka87 dúfam ,že áno.. 🙂
@zaza26 sem tam ma picha a mam take pobolievanie ako pred mrchou ,ale nie je to uz take ako pocas ovulky..
@lucka1789 joooj testuj. som taká zvedavááá 😀

@voskovka ahoj moja🙂 prave sme prisli zvonku, boli sme este nieco pozhanat do novej obyvacky🙂 akurat idem dat detom este kakavko🙂 a umyt a spat🙂 tak sa majte kocky, dobru noc🙂