icon

Snažilky od septembra 2012

leila13
2. júl 2012

V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉

huncut
4. okt 2012

@donna11 ďakujem za infošky a vlastnú skúsenosť, tak ja si počkám že či dorazí MS alebo nie a uvidíme ako ďalej 🙂 tak sa držte

voskovka
4. okt 2012

@janicka11 kedy mas mat ms?

janicka11
4. okt 2012

@voskovka Ja 9.10.takže ochvilu,,,no zatial žiadne stavy...No ale je to skoro zase.... 😝 Som fakt že zvedavá,bo 10.10 máme vyročie svadby tak by to bol supiš darček,,neee? 😀 😀 😀

donna11
4. okt 2012

@huncut inak citala som dost bab, ktore mali problem vobec dostat mrchu..inak teraz som nasadila vitaminy, poradili mi aj sarapis, vraj je vyborny na upravu cyklu a podporuje plodnost 😨 . Ale verim, ze coskoro sa dockame..navyse som pocula aj nazor, ze po vysadeni hak sa najskor podari na 3-5cyklus otehu..kazdopadne silno drzim paste, nech sa cim skor zadari.. 🙂

huncut
4. okt 2012

@donna11 ja som začala brať kyselinu listovú, neviem či ešte nejaké iné vitamíny nasadiť, nechcem sa zasa dopovať kadečím... no každá žena je iná, jedna otehotnie okamžite, iná sa musí snažiť dlhšie, ja som čítala, že 2 a 3 mesiac po vysadení sa darí najskor 🙂 tak hádam 🙂

drnduliak
4. okt 2012

@lucka1789 aj ja som mala 30.8. menzes a uz mam veru aj dalsi za sebou skonceny, tak ti drzim palce nech ti to vyjde 😉 u mna 30 nebola stastne cislo, tak verim ze septembrova 29 uz bude 😉

drnduliak
4. okt 2012

@zaza26 mna v minulom cykle boleli vajecniky celu druhu polku, bohvie preco, lebo to nezvyknu, a tehotna som nebola 😖 robia si z nas tie nase cykly dobry den 😠

donna11
4. okt 2012

@huncut tiez beriem kyselinu listovu, pridala som vit E..po tom mikropotrate som bola hotova, aj ked to bolo uplne na zaciatku, ale dost ma to vzalo a mala som cas si prestudovat skusenosti ostatnych bab a prave tieto vitaminy im pomohli, ze sa im hned al na druhy cyklus zadarilo a vsetko bolo ok..
po vysadeni som bola presvedcena, ze hned na 1x sa nam zadari a vidis..ja som ju brala 10rokov, cize telu asi trvalo, kym sa nastartovalo..inak ten prvy mesiac som testovala odusu, kedze som bola nejak 33Dc a mrcha nikde, ale potom dosla a to ti poviem, bolesti jak hrom, supala som jeden ibac za druhym, zvijala sa jak had, len na wcko behala a menila tampony..no proste sila, asi sa telo potrebovalo precistit..ale neprajem nikomu!!

voskovka
4. okt 2012

co keby sme si urobili prehlad tabulky ze kto kedy atd...ma mat menzes apson sa nebudeme pytat ako dilinkovia dokolecka.?

lucka1789
4. okt 2012

@drnduliak dakuejm no tak uvidime co mi dneska testik ukaze dala som ho prioatelovi kupit tak ked pride tak hned sup sup a testovanie 🙂

lucka1789
4. okt 2012

@juranka no tak to hej sme na tom rovnako a testovat by som chcela dneska len sa trosku bojim ze tam bude len ta jedna hnusna ciarka a znovu pride to sklamanie no tak uvidime co ukaze testik 😉

huncut
4. okt 2012

@donna11 takže vit. E je tiež prospešný, možno si ho aj ja pridám do jedálnička 🙂 chápem, že ťa to vzalo, to asi každú aj ke´d to bolo hned na začiatku. držíém palce nech sa zadarí do úspešného konca ... no a ja som na tie bolestivé ms zvyknutá, od puberty som mala také krče, že pravidelne každý mesiac ma triedna púšťala domov a to stažilo že sa na mňa pozrela a už vedela :(

cammille
4. okt 2012

Tak baby ja dnes hlasim 1DC🙂 a tesim sa na vikend o 2 tyzdne😀😀

cammille
4. okt 2012

@voskovka dobry napad🙂 aspon sa budeme moct tesit na testovanie kazdej z nas😀

drnduliak
4. okt 2012

baby s atb sa asi nema snazilkovat, ze? ☹ bojim sa, ze ma neminu.... 😖

seginiatko
4. okt 2012

ahojte baby, tak moja mala od vcera horuckkuje, tak ja sa vam priebezne ozvem, ak nie tak az o 10 dni , zatial sa drzte a snazte 🙂

voskovka
4. okt 2012

@cammille okej.tak urobime tabulku.a ktora kedy ma nech sa dopise....skopirujte to a pridajte sa.

voskovka
4. okt 2012

janicka11.................................................9.10
voskovka .................................................15.10

voskovka
4. okt 2012

zaza26.......................................................16.10

erinka12345
4. okt 2012

@voskovka ......................... 9.10

lucka1789
4. okt 2012

ahojte baby tak testik som si urobila a vysla len jedna ciarka ☹

voskovka
4. okt 2012

@lucka1789 fnuk.........skus o 2 dni...

voskovka
4. okt 2012

@erinka12345 preco si skopirovala mna nejak divne

erinka12345
4. okt 2012

prepáč, som tu iba zopar dní, chcela som sa ku vám pridať ak smiem 🙂

zaza26
4. okt 2012

@lucka1789 ☹ do prkínka,a neskúsiš ešte dalsí?alebo o 2 dni?

lucka1789
4. okt 2012

@zaza26 ach baby nebudem nic skusat necham to tak a potom uvidim
😉

zaza26
4. okt 2012

@lucka1789 ale ved možno neskôr,stáva sa že aj tehulkám neukáže,alebo ukazuje a nie sú tehulky,všetko je možné...ja som minulý mesiac mávala ducha a potom nič,potom zas ducha a zas nič 😀 tak mi potom prišiel definitívny výsledok-menzes a bola som vybavená 😀

voskovka
4. okt 2012

@erinka12345 a kedy mas mat menzes?

erinka12345
4. okt 2012

@voskovka No ved toho 9.10 🙂 tak isto ako janicka11 ale dúfam, že nebudem mať ...

voskovka
4. okt 2012

erinka12345............................................9.10
zaza26.......................................................16.10