Snažilky od septembra 2012
V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉
@huncut inak citala som dost bab, ktore mali problem vobec dostat mrchu..inak teraz som nasadila vitaminy, poradili mi aj sarapis, vraj je vyborny na upravu cyklu a podporuje plodnost 😨 . Ale verim, ze coskoro sa dockame..navyse som pocula aj nazor, ze po vysadeni hak sa najskor podari na 3-5cyklus otehu..kazdopadne silno drzim paste, nech sa cim skor zadari.. 🙂
@huncut tiez beriem kyselinu listovu, pridala som vit E..po tom mikropotrate som bola hotova, aj ked to bolo uplne na zaciatku, ale dost ma to vzalo a mala som cas si prestudovat skusenosti ostatnych bab a prave tieto vitaminy im pomohli, ze sa im hned al na druhy cyklus zadarilo a vsetko bolo ok..
po vysadeni som bola presvedcena, ze hned na 1x sa nam zadari a vidis..ja som ju brala 10rokov, cize telu asi trvalo, kym sa nastartovalo..inak ten prvy mesiac som testovala odusu, kedze som bola nejak 33Dc a mrcha nikde, ale potom dosla a to ti poviem, bolesti jak hrom, supala som jeden ibac za druhym, zvijala sa jak had, len na wcko behala a menila tampony..no proste sila, asi sa telo potrebovalo precistit..ale neprajem nikomu!!
co keby sme si urobili prehlad tabulky ze kto kedy atd...ma mat menzes apson sa nebudeme pytat ako dilinkovia dokolecka.?
@donna11 takže vit. E je tiež prospešný, možno si ho aj ja pridám do jedálnička 🙂 chápem, že ťa to vzalo, to asi každú aj ke´d to bolo hned na začiatku. držíém palce nech sa zadarí do úspešného konca ... no a ja som na tie bolestivé ms zvyknutá, od puberty som mala také krče, že pravidelne každý mesiac ma triedna púšťala domov a to stažilo že sa na mňa pozrela a už vedela :(
Tak baby ja dnes hlasim 1DC🙂 a tesim sa na vikend o 2 tyzdne😀😀
baby s atb sa asi nema snazilkovat, ze? ☹ bojim sa, ze ma neminu.... 😖
ahojte baby, tak moja mala od vcera horuckkuje, tak ja sa vam priebezne ozvem, ak nie tak az o 10 dni , zatial sa drzte a snazte 🙂
janicka11.................................................9.10
voskovka .................................................15.10
zaza26.......................................................16.10
@voskovka ......................... 9.10
ahojte baby tak testik som si urobila a vysla len jedna ciarka ☹
@erinka12345 preco si skopirovala mna nejak divne
prepáč, som tu iba zopar dní, chcela som sa ku vám pridať ak smiem 🙂
@erinka12345 a kedy mas mat menzes?
@voskovka No ved toho 9.10 🙂 tak isto ako janicka11 ale dúfam, že nebudem mať ...
erinka12345............................................9.10
zaza26.......................................................16.10

@donna11 ďakujem za infošky a vlastnú skúsenosť, tak ja si počkám že či dorazí MS alebo nie a uvidíme ako ďalej 🙂 tak sa držte