icon

Snažilky od septembra 2012

leila13
2. júl 2012

V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉

lucka1789
5. okt 2012

@juranka ahoj a ja som dneska zacala trosku spinit tak uvidime uz je tu asi mrska ☹ tak asi to tento mesiac nevyslo susime to po mrske

juranka
5. okt 2012

@tanickaskorokubikova je to individualne, niekomu klesne den pred menzesom (baba vie, ze uz pride coskoro) ale niekto ma zvysenu teplotu aj prvych par dni uz zacateho menzesu. a to je aj moj pripad 🙂

juranka
5. okt 2012

@lucka1789 este uvidis, ja spinim uz 3 dni a nic 😒

lucka1789
5. okt 2012

@juranka no mna pobolieva aj v podbrusku dost ako na mrtchu tak uvidim

tanickaskorokubikova
5. okt 2012

@juranka jaaj ja som myslela ze tak jeden dva dni do predu 🙂 a ja som sa tak tesila ze mam tri dni do MS a ze mi stupa 🙂 tak skoda dalsia falosna nadej :(

juranka
5. okt 2012

@tanickaskorokubikova zaznamenavas si to na stranke fertilityfriend ?ze mo mozes tu zverejnit a by som ti povedala, ze ako si na tom 😉

juranka
5. okt 2012

no dievcence 🙂 drobec ulozeny v posteli, noc pred nami 😀 mozeme konovat 😀 😀 kde ste vsetky??

lucka1789
5. okt 2012

ahojte baby tak mrska este neprisla ale kriziky citim dostatocne a aj v podbrusku citim take bolenie a dostala som aj teplotu co velmi ani nechapem lebo mi nic doteraz nebolo a uz aj teplota dobehla ☹ majte sa pekne baby 🙂

juranka
5. okt 2012

@lucka1789 tepli caj a do postele 😉 😀

viktoria2010
5. okt 2012

snazimke sa uz od januara a stale neprichadza :(

viktoria2010
5. okt 2012

juuuj to je za trest toto caknie :(

juranka
5. okt 2012

@viktoria2010 a teraz cakas kedy pride mrska? alebo na ovulku?

viktoria2010
5. okt 2012

na ovulaciu stimulujem merioonalom :(

viktoria2010
5. okt 2012

myslela som cakanie na babo

minicko
5. okt 2012

ahojte, my sa tiez chceme zacat opat snazit..lebo predosle tehotenstvo mi nebolo dopriate dokonca ☹ dufam,ze tentokrat to uz dam! doteraz som ani nevedela,ze takato stranka existuje, kamaratka mi vcera o nej povedala..tak som sa zaregistrovala a som rada,ze su tu ludia, s ktorymi sa mozem podelit o svoje pocity..nakolko som nemala odvahu to rozoberat so svojimi priatelmi..dufam,ze ma zoberiete medzi seba a poradite mi ak bude treba

voskovka
6. okt 2012

@minicko vitaj u nas opis sa mas deticky?kolko mas rokov?atd...

huncut
6. okt 2012

@minicko vitaj 🙂 ja som túto stránku objavila pri prvom tehu a super až do konca som bola online, dokonca aj kontrakcie som si tu s babami počítala 🙂 takže fakt to pomáha môcť sa poradiť a pokecať si...

huncut
6. okt 2012

takže september u mňa nebol asi úspešný v snažení, začala som mať svrbeie, mierny výtok, v robote to začalo byť silnejššie, tak som volala dokimu a ten ma vzal hne´d kedže na týždeň odchádza preč... no a popri tom, že mi predpísal také čípky na vkladanie, pozral ako je na tom cyklus a pichol vyvolávačku :( inak baby ako rýchlo zaberie vyvolávačka ?

voskovka
6. okt 2012

@huncut vies co ja som mala minuly mesiac vyvolavacku po tej cyste a zabrala az na 10ty den.

petronelasv
6. okt 2012

@viktoria2010 tak to už skoro 10 mesiacov, a neskúšala si brať femibion 400?

milagrosss20
6. okt 2012

@julka31111 to je aj nas problem.....neviem co urobim pretoze bude musiet ist.....

huncut
6. okt 2012

@voskovka hm, tak to si počkám a vraj by sa cyklus mal dať potom do normálu, tak som zvedavá... upravil sa ti?

milagrosss20
6. okt 2012

Ahojte baby tak ako sa mate????co mate nove???mame tu niekoho dalsieho tehu???ja som druhy den po laparke...vsetko mam vycistene a priechodne...v pondelok idem ku svojmu gynovy dzfam ze budem vediet chodit 😀 ...budem liecena u odbornikoch takze som velmi zvedava ze co bude dalej...a som rada ze som zacala takto skoro to riesit a necakat 1 rok... 😀

nevestickaaaa
6. okt 2012

35 DC, test negatívny ☹

viktoria2010
6. okt 2012

@petronelasv tak to veru neskusala budem musiet :(

voskovka
6. okt 2012

@huncut to neviem lebo hned ako mi skoncil menzes sme zacali znova snazilkovat tak uvidime...
@milagrosss20 tehulka ziadna nova :/

huncut
6. okt 2012

@voskovka aha, tak si teda počkám, tiež chcem začať snažilkovať tak hádam čoskoro príde ms 🙂 a ako skoro po ms ste začali?

zaza26
6. okt 2012

@nevestickaaaa ☹,nebojkaj,už o pár dní budeš opäť ovulkovať,snažilkovať o 106 🙂

milagrosss20
6. okt 2012

@voskovka a ty ako?uz si zdrava???ci este nie?

to nic zachilu nam niekto napise ze caka mimi 😀

milagrosss20
6. okt 2012

@nevestickaaaa to kolky den meska?ako pokial to nie je 14 dni tak nic ti nemusi ukazat....mne meskala aj 15 a nic nebolo...