Snažilky od septembra 2012
V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉
@tanickaskorokubikova je to individualne, niekomu klesne den pred menzesom (baba vie, ze uz pride coskoro) ale niekto ma zvysenu teplotu aj prvych par dni uz zacateho menzesu. a to je aj moj pripad 🙂
@juranka jaaj ja som myslela ze tak jeden dva dni do predu 🙂 a ja som sa tak tesila ze mam tri dni do MS a ze mi stupa 🙂 tak skoda dalsia falosna nadej :(
@tanickaskorokubikova zaznamenavas si to na stranke fertilityfriend ?ze mo mozes tu zverejnit a by som ti povedala, ze ako si na tom 😉
no dievcence 🙂 drobec ulozeny v posteli, noc pred nami 😀 mozeme konovat 😀 😀 kde ste vsetky??
ahojte baby tak mrska este neprisla ale kriziky citim dostatocne a aj v podbrusku citim take bolenie a dostala som aj teplotu co velmi ani nechapem lebo mi nic doteraz nebolo a uz aj teplota dobehla ☹ majte sa pekne baby 🙂
snazimke sa uz od januara a stale neprichadza :(
juuuj to je za trest toto caknie :(
@viktoria2010 a teraz cakas kedy pride mrska? alebo na ovulku?
na ovulaciu stimulujem merioonalom :(
myslela som cakanie na babo
ahojte, my sa tiez chceme zacat opat snazit..lebo predosle tehotenstvo mi nebolo dopriate dokonca ☹ dufam,ze tentokrat to uz dam! doteraz som ani nevedela,ze takato stranka existuje, kamaratka mi vcera o nej povedala..tak som sa zaregistrovala a som rada,ze su tu ludia, s ktorymi sa mozem podelit o svoje pocity..nakolko som nemala odvahu to rozoberat so svojimi priatelmi..dufam,ze ma zoberiete medzi seba a poradite mi ak bude treba
takže september u mňa nebol asi úspešný v snažení, začala som mať svrbeie, mierny výtok, v robote to začalo byť silnejššie, tak som volala dokimu a ten ma vzal hne´d kedže na týždeň odchádza preč... no a popri tom, že mi predpísal také čípky na vkladanie, pozral ako je na tom cyklus a pichol vyvolávačku :( inak baby ako rýchlo zaberie vyvolávačka ?
@viktoria2010 tak to už skoro 10 mesiacov, a neskúšala si brať femibion 400?
@julka31111 to je aj nas problem.....neviem co urobim pretoze bude musiet ist.....
Ahojte baby tak ako sa mate????co mate nove???mame tu niekoho dalsieho tehu???ja som druhy den po laparke...vsetko mam vycistene a priechodne...v pondelok idem ku svojmu gynovy dzfam ze budem vediet chodit 😀 ...budem liecena u odbornikoch takze som velmi zvedava ze co bude dalej...a som rada ze som zacala takto skoro to riesit a necakat 1 rok... 😀
35 DC, test negatívny ☹
@petronelasv tak to veru neskusala budem musiet :(
@huncut to neviem lebo hned ako mi skoncil menzes sme zacali znova snazilkovat tak uvidime...
@milagrosss20 tehulka ziadna nova :/
@nevestickaaaa ☹,nebojkaj,už o pár dní budeš opäť ovulkovať,snažilkovať o 106 🙂
@voskovka a ty ako?uz si zdrava???ci este nie?
to nic zachilu nam niekto napise ze caka mimi 😀
@nevestickaaaa to kolky den meska?ako pokial to nie je 14 dni tak nic ti nemusi ukazat....mne meskala aj 15 a nic nebolo...

@juranka ahoj a ja som dneska zacala trosku spinit tak uvidime uz je tu asi mrska ☹ tak asi to tento mesiac nevyslo susime to po mrske