Snažilky od septembra 2012
V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉
@juranka no to už je fakt dlho ☹ tak snád sa to dnes už rozhodne 😉 ....Takže kočky,zajtra testujete?no tak držím silnooo pršteky,ja to mám ešte skoro na test :-/ ale cítim,že skôr nie ako áno,uvidím...ja mám BT od ovulky 36,7- 1 den...potom 37,00-dva dni a 36,9- tie posledné 3 dni tak som zvedavá ako sa to s teplotou bude pokračovať dalej,do krámov bude vyššia,len potom aby už neklesla príliž 😀
a čo sa týka príznakov,tak u mna zatial asi nič výnimočné 😀 tá bolesť podbruška bola ešte včera,dnes už nie je,je mi stále zima,ale prechladnutie prechádza-to bolo tým,chute na kombinované jedlá a všežravosť mám odjakživa 😀 😀 takže toto by u mna ani príznak nikdy nebol 😀 pri prvom synovi som mala poz. test až ked som mala kvázi slabý menzes/špinenie,predtým som netestovala,tak som zvedavá,ak by to vyšlo,tak pred menzesom výsledok -negatívny neberem!pojdem reklamovať test,že mi dali zlý 😀
Dakujem baby za podporu vyskusame to v októbri ci to prinesie stastie 🙂
caute babeny tak ako ste na tom?nemam cas stihat citat komu sa uz podarilo nemate nejaky zoznam?ja mam dnes 30DC a zatial nic ale uvidime mala som az na 32 takze este to moze prist netestujem lebo ani nemam test a radsej si na to pockam ...lebo uz som tak par krat robila a nakoniec na druhy den podla planu prisla ...
@erinka12345 toto je teda z dnešného dna? ja ju tam vidííím 🙂 😎 ešte druhý neurobíš?po tichulinko gratulka 🙂
@zaza26 moja druhý asi fakt až v utorok, alebo zajtra, toto nebolo z prvého ranného cikania, ale až z druhého ... ale brucho ma bolí ako pred mrchou a aj ma prehána, čo ma vždy zvykne, takže uvidíme 🙂
@erinka12345 aj ja ju tam vidim supeeeeeeeeeeeeeeeer
@erinka12345 mna stále od ovulky to podbruško bolelo,dnes už moc nie,len sem tam trochu zabolí,tiež ma inak zvykne prehánať pred menzesom-tesne pred,ale v daný den kedy mám dostať. Takže držím palcekyyy na ten utorok🙂
@voskovka tak trošíčku je vidieť 🙂 si ma ty navnadila inak, ked si písala, že ideš skúšať od zajtra a máš dostať mršku trošku neskôr ako ja, tak vravím, že za skúšku nič nedám ... inak zajtra ti držím päste 🙂
@zaza26 no mne ti je presne tak isto ako pred menzes, len včera som bola neskutočne nevrlá, som sa s mamou pohádala cez telefon a potom som radšej sadla do afta a odfrčala do Tesca sa previesť aby som sa aj s priatelom nepochytila, 🙂 a kedy máš ty mršku? tedá NEMAš 🙂
Ahojte baby, ja som na konci jula vyradila atk, som myslela, ze to bude pol roka, rok trvat a ono hned v septembri to vyslo
@erinka12345 gratulujeeem 🙂
@erinka12345 ja ju tiez vidiiim 🙂 moze to byt ono, pockaj dalsie dva dni a testni znova ci bude tmavsia 😀
@erinka12345 aj ja tam vidim ciarku. Gratulujem 🙂
@erinka12345 no ja som mala posledný ms19-23.9 a dalsí nečakám toho 16.10 ako mám aj v tabulke napísané 😀 ja som inak furt jak tehula :D žeriem 5 cez 9,nervozna som tiež furt,najmä pred menzesom,to sa majú všetci na pozore 😀 a prsia ma velmi bolievajú cca 1týžden a viac pred menzesom,to každý cyklus,takže ja sa na príznaky ani nespolieham,len čisto na test ,nedošlého menzesu,alebo rovno na sono neskôr:D ja som aj pri synovi naozaj uverila že tam je,až ked som ho videla plávať na sone u gyndoša :D
@zaza26 no tak to sme na tom úplne rovnako s tými príznakmi, ja sa na to tiež nemôžem vôbec spoliehať, lebo ako hovoríš, nervozna, nevrla, prsia ani nehovorím a priatelovi som ani len nepovedala, že som si skúsila test, lebo tiež to potrebujem mať od gyndoša a druhá vec možno to je naozaj duch 🙂 ale aj keby neva, ved aj júlové bábo by potešilo tak isto 🙂 ... tú bazálnu som ani neskúšala merať, lebo ráno ked chodím do práce mám len tak tak čas, tak spolieham na tú folikulometriu 🙂 neskúšala si to?
@sasavi tak gratulka :.)
@erinka12345 zajtra testnem ja a uvidime...ak nie potom o 2dni....ked mam tolko tych testov tsk nech ich vyminiem lebo ked zistim ze som tehu tak mi budu zbytocne...sa budu s nimi hrat moji synatori.... 😀 😀 😀 😀
@erinka12345 nie,ešte som neskúšala žiadne vyšetrenia a ani gyndoš nerobil folikulometriu,mne len povedal,že to budeme riešiť po roku nedarenia 😒 ,my sa snažíme od januára,takže ak to nevýjde,naklušem k nemu v novom roku,resp. k zastupujucej dr,lebo môj neviem či tam ešte pracuje.v lete mi povedal to,že po roku poriešime vyšetrenie...inak na preventívke som bola uplne ok,a aj vždy ked som bola u neho mi vravel že vajko sem vajko tam,dozrieva,nastane to a tamto,takže viem,že by som mala byť ok...i ked človek nikdy nevie,môže sa stať aj že bude anovulačný cyklus,alebo niečo iné...

@juranka ahoj ja mamvam tak 28 -29ale vzdy prisla no a teraz to bolo 33 no a dneska som sa zobudila na silne bolesti a prisla uz mrska ☹ takze september nevisiel ☹ dufam ze nabuduce to vide 🙂 a ty si na tom ako????