icon

Snažilky od septembra 2012

leila13
2. júl 2012

V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉

mahulenka87
8. okt 2012

@nevestickaaaa a skúsila si viaceré testy? :-/

mahulenka87
8. okt 2012

zase mi šibe! test som si robila už 19.DC... 😅 hneď po ovu (bola nejak 12. - 18.DC). Ale ja som taká nedočkavá 😕 Dala som si záväzok, že počkám do stredy - 23.DC Viac nevydržííím 🤐

nevestickaaaa
8. okt 2012

@milagrosss20 ďakujem za tip, drahému sa určite bude páčiť 😀 mňa však nič nebolí a nič nenasvedčuje tomu, že by mrcha mala prísť... minulý týždeň som mala zvýšené akné, tak som myslela, že to príde, ale cez víkend sa to zase ukludnilo... nemám žiadne príznaky mrchy ani tehotenstva 😀

nevestickaaaa
8. okt 2012

@mahulenka87 robila som si mamatesty a aj clearblue, sú to najcitlivejšie a podľa diskusií, ktoré som čítala aj najspolahlivejšie... ja keď som bola predtým tehu, tak mi test vyšiel pozitívny až po týždňovom meškaní, ale teraz ani to nie, takže tehu asi ozaj nebudem, s tým som sa už zmierila... teplota si so mnou teraz robí čo chce, skáče ako divá, tak už vôbec neviem čo si o tom mám myslieť 🙂

milagrosss20
8. okt 2012

@nevestickaaaa ak mas akne tak zachvilunpride....mne sa vzdy urobia vyrazky..a ked dostanem dalsie...to viem ze uz mam mat...jaaaj aj ja by som cela tutu mutu 😀

nevestickaaaa
8. okt 2012

Inak kočky, to je vec, ktorú som vám chcela napísať, že test nemusí byť pozitívny hneď v deň meškania, ja som mala pri prvom tehu test pozitívny až po týždňovom meškaní, aj to som mala iba ducha. Niektoré máme to šťastie, že hladina hcg nám stúpa postupne a pomaly, čo síce spôsobuje, že testy sú pozitívne až neskôr, ale zároveň takýmto tehulkám zväčša nebýva zle a nemajú klasické tehotenské problémy v začiatkoch tehu 🙂

nevestickaaaa
8. okt 2012

@milagrosss20 no ja už práveže vyrážky nemám... cez víkend odišli šecky... mám pleť ako bábatko riťku 😀 a teplota mi skáče hore dole, štvrtok 37,1; piatok 37,4; sobota 37,1; nedeľa 37,3; pondelok 37,0

andromeda13
8. okt 2012

@sipka87 ahoj.. ja som tiez nova 🙂 aj v snazeni 😀 predtym som baby neriesila ale uz od maja riesime ale nedari sa 😠
juuj tak ty len pekne relax nohy hore teraz 😀 a pockaj si na den mrchy..a ak nepride tak potom test pretoze mentalita robi svoje...ja som si aj myslela ze sa zadarilo totho mesiaca..no a nakoniec nic 😖 iba velke sklamanie...fnuk

milagrosss20
8. okt 2012

@nevestickaaaa tak tie teploty ja neviem co znamenaju pretoze ja sa tomu nevenujem vobec...ale moze byt ze ti pomaly stupa hcgcko...mas na to 14 dni a potom ked nepridu uz chod ku gyndakovy...

milagrosss20
8. okt 2012

@andromeda13 ahoj..aj mi sa snazime od maja takze uz je to 6 mesiac... 🙄 a nic..a tento mesiac zasa nic... ☹

andromeda13
8. okt 2012

nevestickaaaa.......................................30.9.
seginiatko...............................................2.10.
juranka...................................................7.10
tanickaskorokubikova...........................8.10
janicka11.................................................9.10
erinka12345............................................9.10
voskovka .................................................15.10
zaza26.......................................................16.10
eva3107.....................................................17.10
drnduliak...................................................26.10
cammille....................................................31.10
andromeda13...........................................5.11

nevestickaaaa
8. okt 2012

@milagrosss20 ja som si tiež doteraz nemerala teplotu, takže sa v tom veľmi nevyznám 😀 uvidíme čo príde, neriešim to už, spravím test cez víkend a keď bude negatívny, tak v pondelok volám gynďovi nech so mnou niečo porobí 🙂

andromeda13
8. okt 2012

@milagrosss20 nevesaj hlavu 😉 nebojaj...ono to pride...musime verit 🙂 ja som asi bola naivna ked som si myslela ze otehotniem hned..no co uz..ale o toje teraz vacia chut a motivacia na dalsi mesiac... 🙂

milagrosss20
8. okt 2012

@nevestickaaaa no ako ty mozes ist aj teraz ku nemu nech pozre uvidis a da ti vyvolavacku..a uvidis...ja som si nikdy nedala pichat vyvolavacku radsej som cakala...a ked mi ze meskala dlhsie tak v tedy som mala cystu na vejecniku...no neviem no musis pockat a byt trpezliva ako sa hovori...uvidme ako ja dopadnem...idem tento tyzden k nemu ze co dalej bude,,,inak predtym zakrokom s mm tutkovaly chiii dufam ze to nezisitili dr ked ma robili 😀 chiii

andromeda13
8. okt 2012

@seginiatko ahoj seginiatko 🙂 ja uz mrchujem..takze sa nevydarilo tohto mesiaca...slaken trafen...ale neva dalsi mesiac pred nami 😀 a ty ako...mrcha ta dufam obchadza 😉

cammille
8. okt 2012

Caute kocky 😉
Ako dnes, ziadna nova tehulka ?
@voskovka @juranka tak ako vase testiky ? 😉

Ja dnes 5 DC, ms uz na konci, takze nas caka prijemne obdobie 😀 😀 😀

milagrosss20
8. okt 2012

@andromeda13 tie datumi su co??no ja uz som bola na laparke ci mam priechodne vajecniky a mala som zrasty tam takze preto sa nam nedarilo..a teraz neviem co bude dalej..Ja som si tiez myslela ze to bude raz dva a nic kokos chapes?ale to nic ono ma to svoj zmysle preco to neide hned..

nevestickaaaa
8. okt 2012

@milagrosss20 😀 a ste nemohli? budem držať palce, aby vám dali zelenú 🙂 tiež veľmi nechcem vyvolávačku, zase nejaké hormóny do seba tlačiť, to nie... uvidíme, dávam jej ešte týždeň, to jej snáď bude stačiť a spamätá sa už konečne 😀

milagrosss20
8. okt 2012

@cammille trimem palce 😅 uz zacnite teraz chiiii 😅 a zatial nikto novy na tehu..

milagrosss20
8. okt 2012

@nevestickaaaa ja neviem ci sme mohly...ved som mala byt robena cez brucho preto sme tutkovaly a nakoniec som bola robena zo spodu...neviem preco ma takto robili...hmmmm....presne tak ako hovoris pockaj este tyzden a uvidis...

nevestickaaaa
8. okt 2012

@milagrosss20 ale to isto neprekáža, keby to malo vadiť, tak by vám to zakázali, snáď, nie? 🙂 inak po laparke sa vraj najrýchlejšie otehotnie 😀 tak budem držať palce na júlovky 😉

nevestickaaaa
8. okt 2012

@milagrosss20 a tie dátumy sú dátumy očakávanej mrchy, tak šup, šup, už sa aj dopíš 🙂

voskovka
8. okt 2012

@alenkapalenka no ja nic negativny...a to som pre istotu skusala aj iny druh testu...a tiez som sla este do kosa ci sa tam nejak neobjavila cirou nahodou daka zabudnuta a nic. tak zase v stredu novy pokus.

voskovka
8. okt 2012

@zaza26 aj ja som marne hladala druhu ciarku... :/

andromeda13
8. okt 2012

@milagrosss20 tie datumy su (ne)ocakavana mrcha 😉 ooo na laparke? dufam ze to je uz ok..ako sa citis?? uvidis bude to urcite fajn..a v blizkej buducnosti si uz budeme pisat ale v inej teme 😅 a este chcem vediet ten vyznam ze preco to nejde hned...lebo ja to chcem HNED !!! 😀

nevestickaaaa
8. okt 2012

inak ešte niečo mi napadlo... pri mimomaternicovom tiež stúpa hcg? často ma pichá v podbrušku, ale nie ako na mrchu, ale jednoducho pichá ako keby som mala vnútri ihlu...

mahulenka87
8. okt 2012

@nevestickaaaa uvidíš... ale budem držať palčeky. skús testnúť ešte dnes alebo o 2 dni, keď dotiaľ mrcha nepríde 😉

janicka11
8. okt 2012

Ahojte babulky,tak počítala som si ako mávam ten svoj užastný cyklus,a zistila som že mávam 26-27dnový.To zanmená že svoje užastn kamošky by som mala dostatť bud dnes alebo zajtra.A viete čo je natom naj naj najlepšie??NECHCEM zakriknut,ale že zatial ma ani brucho nebolí,cítim sa fajne,šiadne bolesti,ani nič.Iba cítim stále hlad...No bojím sa to zakríknuť aby náhodou... 😢 😢 😖 😝 No takže budem informovať..a najlepšie na tom,že žiadny tesík doma nemám,tak to nemáma n jak zistiť.Inak prajem krásny týžden krásny den,a snažilkujemee

milagrosss20
8. okt 2012

@nevestickaaaa no ja mam dostat 22.oktobra....a no hej ja chcem co najskor tutu mutu ale ked sa este bojim aby sa mi nieco nestalo tam dole...

milagrosss20
8. okt 2012

@andromeda13 vidis neide to hned akomi chceme...ale ako to chce ta priroda ci co..ine maju uz len ked sa pozru a mi???no hruza a des 😀