icon

Snažilky od septembra 2012

leila13
2. júl 2012

V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉

milagrosss20
8. okt 2012

@nevestickaaaa ano ako pri normalnom tehu ti stupa hcg len je to mimo maternici

sipka87
8. okt 2012

@milagrosss20 Dakujem pekne 🙂 nech sa nam zadari 😀

nevestickaaaa
8. okt 2012

nevestickaaaa.......................................30.9.
seginiatko...............................................2.10.
juranka...................................................7.10
tanickaskorokubikova...........................8.10
janicka11.................................................9.10
erinka12345............................................9.10
voskovka .................................................15.10
zaza26.......................................................16.10
eva3107.....................................................17.10
milagrosss20..........................................22.10.
drnduliak...................................................26.10
cammille....................................................31.10
andromeda13...........................................5.11

nevestickaaaa
8. okt 2012

@milagrosss20 dobre, tak už neriešim 😀 test cez víkend a o týždeň gyndoš 🙂
a nepýtali ste sa kedy môžete keksíkovať?

sipka87
8. okt 2012

@milagrosss20 Ak sa mozem pridat, sexik pomaha ak cakas na cyklus 😀 vlastna skusnost.. tak hor sa do toho 😀

janicka11
8. okt 2012

🙂 😝

julka31111
8. okt 2012

@milagrosss20 no tak to hej.. ja som zvedava ked pojde moj ako bude reagovat hihi :D

julka31111
8. okt 2012

babenky sa chcem opytat menzes mam mat az 17 oktobra no dnes je osem a mala som na papieri ked som sa utierala prisvitny slabucky vytok no v tom bola trosku krv take cudne akoby jedna zilka.. alebo dostanem skor menzes?? :D neviem prosim poradte mi dakujem :D to asi mi tento mesiac zase nevyslo co ☹ ☹ ☹

milagrosss20
8. okt 2012

@nevestickaaaa nozatial som nebola pri gyndakovy lebo neviem ci by som zvladla este takto chodit kedze ma boli ten rez este....ale ja uz by som aj ale bojim sa ze este tam nemam vsetko zahojene...vies?lebo ja som bola na jednodnovej operacke a tam mi dal len spravu s tym ze mam ist ku mojmu gyndakovy...a malo co sa pamatam co sa dialo tam 😀

milagrosss20
8. okt 2012

@julka31111 no to moze byt zahniezdovanie...alebo ako pises puknuta zilka moze byt...sak toto ako bude reagovat a kedy ma nahradny termin?

milagrosss20
8. okt 2012

@sipka87 nie ja necakam na cyklus to nevesticka caka a neprichadza jej 😀

julka31111
8. okt 2012

no myslis ze zahnezdovanie?? 😅 no ja neviem ja uz fakt si myslim ze asi dnes dostanem a ze sa nam to znovu nepodarilo fakt uz neviem co robit och ☹ ☹ aky termin??

julka31111
8. okt 2012

@milagrosss20 a ked sa zahniezduje ako to ma vyzerat spinenie..moze to byt s trosku priesvitnym jakeby vytokom akusok fakt kusok krvycky ?? :D ci akooo??

milagrosss20
8. okt 2012

@julka31111 no tvoj priatel co mal ist a nesiel nie?ze kedy ide na dalsi pokus....a ved ono to moze byt zahniezdovanie...do 17 je daleko na to aby si uz dostala.....ci?alebo moze byt aj ta cievka vsetko to moze byt....ja tiez mam pri vytoku teraz krvciku ked sa utriem ale to je tej operacii toto...

milagrosss20
8. okt 2012

@julka31111 neviem moja lebo ja som este tehu nebola a nie u kazdej je takto uhniezdovanie...ale vraj to tak byva ze niektorym ide az krv...no neviem ti povedat...ale cca 10 dni od ovu to ma byt...takze takto si skus vyratat alebo tie co uz maly mimi ich sa pytaj...

katasa
8. okt 2012

@voskovka nie som ☹

julka31111
8. okt 2012

@milagrosss20 no jaj pritel ma ist v novembri na dalsie :D no sak jj je velmi daleko 17 aby som teraz dostala sak prave preto sa cudujem ze co je to och ☹ jaj a ako dopadla operacia?? :D ked sa mozem opytat to aku si mala operaciu?? ja som brala aj lieky na to lebo som mala bakteriu ktoru som chytila v bazene cez leto mozem aj stych liekou dostat ju skor???..no idem idem si vyratat a napisem no uvidime :D

julka31111
8. okt 2012

@milagrosss20 aky je najlepsiii menstruacny a ovulacny kalendar???nevies nahodou??

milagrosss20
8. okt 2012

@julka31111 operacia dobre som ziva 😀 chiii a tak som sa bala fuuuuuu....mala som zrasty na oboch vajecnikoch takze sme sa mohly snazit neviem ako a nic lebo som ich mala zrastene...idem na kontrolu ku mojmu tento tyzden takze uvidim ako dopadnem....a to si brala teraz tie lieky?

julka31111
8. okt 2012

@milagrosss20 mam pocitat od plodnych dni???

milagrosss20
8. okt 2012

@julka31111 nie neviem vobec...to si vypocitaj tak ze ked si mala teda ze 15 den cyklu a v tedy ste tutkovaly tak 10 dni od toho dna a ak ti to vychadza na dnesny dne ze 10ty tak to moze byt zahniezdovanie...ale mozno trepem bludy...a ja pouzivam na dive men.kalendar...

julka31111
8. okt 2012

@milagrosss20 no brala som ich asi cca mesiac neviem ale priblizne.. no tak fuu to uz mas za sebou teraz sa bude hojit a konecne sa ti podari babo :D drzim palceky.. inac to mam pocitat od zaciatku plodnych dni???

voskovka
8. okt 2012

@katasa robila si si test,?

julka31111
8. okt 2012

@milagrosss20 cipanky ta ja viem..uz si nepametam kedy sme sa tutuli mutuly mi kazdy druhy den.. :D no poslednu som mala 19.9.2012 a my vychadza ked som dobre spocitala tak ze 12 na kazdom inom kalendari inac ukazuje skus prosim pozriet ty .. dakujem..

juranka
8. okt 2012

@cammille no ja som si este nerobila test , skusim zajtra ak sa to nespusti. neskusala som test dnes preto lebo ked som si rano odmerala teplotu, bola o 2 dieliky znizena. cakala som ci uz pride menzes ale zatial nic, este pockam zajtra co sa udeje s teplotou 🙂 a testnem

julka31111
8. okt 2012

@milagrosss20 no ja som bola na wc a som si to odfotila no :D no ale ked sa idem utriet druhy krat nieje to tam..

juranka
8. okt 2012

@mahulenka87 😀 😀

juranka
8. okt 2012

@nevestickaaaa to ked citam tvoje prispevky ako keby som o sebe citala 😀 😀 ja som tiez pri prvom tehu dlho nevidela ani ducha ani nic, az dr. pri prehliadke povedal, ze sa mu zda, ze som tehu( kvoli vacsenej sliznici) a ducha som uvidela az po dalsom tyzdni, uz som si myslela, ze sa dr. mylil. a aj ako vravis, ze takymto babenkam nebyva zle na zaciatku tehu...ja som si myslela, ze mi nebude zle cele tehu az v nejakom 4 mes. troska zle ale nic extra, uplne super tehotenstvo. len keby som aspon to spinenie nemala ale kvoli tomu si myslim, ze nie som tehu ale nech uz aspon mrcha pride ☹ dnes 39 DC (asi 12 den po ovulke)

nevestickaaaa
8. okt 2012

@milagrosss20 chápem, tam aj infekcia sa môže dostať nejaká a to nie je dobré riskovať, ale zase si myslím, že a tvoje telo najlepšie viete ako sa cítite 🙂 vidíš, ja ani katasa by sme ešte ani snažilkovať nemali a kašleme na to 🙂

@juranka no som zvedavá ako bude zajtra tvoj testík vyzerať, budem držať palce!! 🙂 ja už neviem čo si mám myslieť, tak si radšej nemyslím nič a čakám 😀

minicko
8. okt 2012

@katasa ake cistenie mas na mysli?bo ja som po samovolnom a presne takto to planujem,ze uz dalsiu mrchu ani nedostanem 😀