Snažilky od septembra 2012
V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉
@lucka1789 ja ladee vita na odporúčanie gynekológa 🙂
@nevestickaaaa tak este pockaj moja zbytocne eura vyhadzujes....
@seginiatko moja nebud ja tiez az november vidim realny a uvidis pod stromcek bude mimi 😀
@nevestickaaaa a ty si kedy po "tom" dostala prvú mrchu??? lebo včera bol mesiac, čo som rodila a vôbec sa neviem "zariadiť"
inak..... doktorka mi po porode povedala, že ako lekár mi musí odporučiť 3-6 mes. čakať, tak ako si aj ty písala... a ja jej na to: a ako človek???
sa usmiala a povedala: keby ste mali 20 ( čo už dááááááááááávno nemám 😀 ), tak vám poviem, že aspoň tie 3 mes. ale vzhľadom na vek, počkajte na prvú menštr. a ak nebudete mať problémy, môžete 🙂 🙂 🙂
tak ja teda túúúúúžobne očakávam mrchu 😀
inak baby kolko ste daly na jedlo a vyzdobu ked ste mali svadbu?
@nevestickaaaa a pomaha ti ten vitamin HM?? 🙂
@lucka1789 ja som pri prvom užívala calibrum baby plan celé tehu a ešte som doužívala aj ked sa narodil...a teraz som mala lady vitae balenie-to som ale minula asi pred týždnom-dvomi a nemám žiadne teraz,chcem si kupiť ale to calibrum znova,ja som s nimi bola spokojná,tieto lady vitae moc nepoznám,vyskúšala som ich ale vrátim sa ku calibrum. a budem brať len jednu tabletu nie dve ako píšu,vraj sú potom velké bábätká mi vravela gyn. čo ma raz vyšetrovala ako zastupujuca-v 3.trimestri a to už musel mať vyše 3 kilov vtedy cca (ked sa narodil tak 3,5kg-skoro som zo stola spadla ked mi to povedali:D)
@milagrosss20 ja som ešte slobodná deva 😀 aj ty asi čo? 😀
@katasa ja som 7 týždňov špinilo-krvácala v rámci šestonedelia a potom som dostala hneď mrchu, čiže nejakých 7-8 týždňov "po". Mrcha trvala relatívne dosť dlho, cca 8 dní a bola šialene silná, ale absolútne bezbolestná, ani som netušila, že sa blíži...
áno, mne lekári tiež povedali tak, že "ich lekársky ústav odporúča". Ja sa cítim dobre a myslím si, že otehotnenie po pôrode nie je nič riskantné. Veď koľko žien otehotnie hneď po pôrode a nič sa nerieši iba preto, že nešlo o potrat.
@zaza26 jasne ze som slobodna a aj budem :-/ moc ma to netesi ale co uz narobim..a mas aj vyhody neake ked si slobodna a mas dieta?
@lucka1789 vitamíny ti nepomôžu otehotnieť, teda aspoň ja si myslím... môžu ti pomôcť plod udržať, ale aj to je otázne... podľa mňa sú tieto vitamíny preceňované, ale tak ak mi neublížia, tak ich budem jesť 🙂
a či to pomohli vitamíny alebo by to tvoje telo zvládlo aj bez nich, to nezistíš nikdy. Ja som brala aj pri prvom tehu vitamíny a aj tak som potratila...
@nevestickaaaa niekedy to lekari prehanaju netreba to az tak neako brat vazne...a niekedy clovk urobi sam nieco dobre...no a rob tak ako ty chces a ako sa citis... 😀 😉
@milagrosss20 ja viem, určite nebudem testovať každý deň ani obdeň, hlavne si myslím, že u mňa sú už testy zbytočné... 😖
@nevestickaaaa tha radsej si mysli toto ako keby si bola ze sklana potom..
@nevestickaaaa ja viem, ale kým to nezažiješ, nevieš aké to je a verím, že ty to nikdy nezistíš 🙂 teda aspoň vo mne sa zo začiatku miešali také pocity, že som strašne túžila hneď otehotnieť, ale zase na druhú stranu som sa bála, že čo ak prídeme aj o druhé bábo iba preto, že sme nepočkali....? je to ťažké rozhodnutie, ale verím, že správne 🙂
@milagrosss20 áno,dostávala som dlhšie materskú,máme ale každý inde trvalý pobyt nahlásený,to s tým tuším súvisí,vypisovala som čestné prehlásenie že sa starám o dieťa sama a podobne,,,čo je tak z polovice pravda,nakoľko sme s partnerom vo vzťahu,ale sme spolu velmi málo,napr. sa stáva, že 8 dní do mesiaca,takže som neklamala a o syna sa "starám sama" 😀,ale to len o pár týždnov bolo,nič extra-no pomôže aj to 😝
@nevestickaaaa ja som krvácala cca 2 týždne
@milagrosss20 ja viem, ale kým to nezažiješ, nevieš aké to je a verím, že ty to nikdy nezistíš 🙂 teda aspoň vo mne sa zo začiatku miešali také pocity, že som strašne túžila hneď otehotnieť, ale zase na druhú stranu som sa bála, že čo ak prídeme aj o druhé bábo iba preto, že sme nepočkali....? je to ťažké rozhodnutie, ale verím, že správne 🙂
@katasa to si šťastný človek 🙂 ja som to mala tak na striedačku, že 2 dni áno, 3 dni nie, a tak... ale myslím, že je bežné, keď mrcha príde až tak o 6-7 týždňov...
alebo ak idete naplno, tak možno ani nepríde 🙂
@nevestickaaaa @milagrosss20 tohto sa aj ja bojím... a na 100percent viem, že sa budem neskutočne sledovať 😢 😢 😢 😢
@katasa aj ja sa budem sledovať a už som svojho gynekológa upozornila na to, že ma tam bude mať nasáčkovanú non-stop 🙂 ale aj tak si myslím, že ak si telo s bábom poradí, tak otehotnieš. Ak na to tvoje telo nebude mať podmienky, tak k otehotneniu vôbec nepríde...
@katasa môj gynekológ ma ale ukludnil, že aj on ma bude viac sledovať a hlavne v týždňoch 19tt - 26tt, aby mal všetko podchytené, tak dúfam, že to zvládneme všetci 🙂
@zaza26 hmm tak to fakt nic extra teda na to ze si bola akoze sama mamka a teraz zijete spolu?ci ako?
@nevestickaaaa a robili ti aj vysetrenia preco si prisla o male v takomto mesiaci tehu????
@katasa a ty si tiez prisla tak neskoro o mimi???a nemaly by vas vystretit preco ste potretily????

@milagrosss20 áno, áno, deviaty 🙂 som si povedala, že testovať budem až cez víkend, ale neviem, či to vydržím 😀