Snažilky od septembra 2012
V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉
@erinka12345 jhej hejj nepotrebuejm neviem aký drahý.
@erinka12345 no ved aj ja čakám na nejakú tehuľku už aby nás trošku potešila, hneď je to iný pocit 🙂
@milagrosss20 a ako prišli na to, že nemáš ovulku? nejako ťa pozorovali alebo ako?
@drnduliak tak to je super .no teraz som na absolventskej praxi ale uz koncim a do maja iba materska ach jaj ani neviem ze nejaka materska bola.najprv som studovala do septembra minuleho roku na vyske takze s kocikom boli stale aj papiere a miesto rozprtavok som jej rozpravala obsah mojej skusky
@minicko super, dobré správy! 🙂 tak to máme potvrdené aj vedcami 😀
@nevestickaaaa NO ja som si robila testy tie ovu a tie testy mi nevychadzaly tak ako maly a kedze som to aj dr povedala tak hned ma poslal na tu laparku a urobil dobre lebo mi toto zistili...
@milagrosss20 aha, čiže výsledky z laparky ti to potvrdili? A ako si si robila tie ovu testy? 1 mesiac alebo viac? Lebo ja som si tento mesiac tiež robila testy a ani jeden mi nevyšiel pozitívny, preto sa bojím toho, že nemám ovulku. A meškajúca mrcha by mohla byť tiež toho dôkazom...
@nevestickaaaa ano robila som si jeden mesiac...robila som si po skonceny ked sa mi zacal robit ten hlien taky vodnaty a robila som si denne jeden test okolo16 a nejedela som a nepila hodku a pol..a vysiel mi raz ze silna ciarka a na dalsi slabsia a potom nic a potom zrazu zasa som tam mala ciarku..bola som na gyne ukazat vysledky zo stitnej zlazy a som mu hovorila ze som si robila aj testy na ovu a ze neako mi to nevychadzalo a ze raz bol taky a raz taky a on ma poslal na lalaprku ze co..ze ci mam vajca v poriadku,, takze ja by som necekala urcite rok ...staci 3 az 5 mesiace a riesit to radsej..
@nevestickaaaa moja nic sa ty neboj, mozno si mala anovulak, raz za cas je to v poriadku..a navyse je este mozne, ze sa tvoje telo stale spamatava, prve cykly mozu byt anovulacne, postupne sa to rozbehne ako treba..😉
@milagrosss20 mrzi ma ze mas nedobre vysledky, ale dobre ze sa na to prislo a moze sa to dat aspon do poriadku😉
@cammille mna to ani nemrzi som rada lebo sa to bude riesit 😀 aaaaa coskoro budeme mat maleeee huraaaaa 😀
@milagrosss20 paci sa mi tvoj pozitivny pristup😉 drzim palceky🙂
@cammille dikes ved ja som praveze rada ze mi takto pomozu...ako sa trapit a kazdy mesiac nic a nic a nic a takto uz viem co mi je a viem ze budem mat mimi a ze uz to bude coskoro...mam aj taky pocit ze tobude coskoro...tak do vianoc 😀 chiiiiiii a mozno bude aj ze dvojicky kokos 😀 lebo vraj sa takto dari dvojkam 😀
zeny mám chut na sladke a doma velky prd.....a co sa pozorujem tak velmi mi chuti nesca 3v1 s mliekom este a to som kavu nepila vobec....
@voskovka jaj no tesim sa na tvoj zajtrajsi test!😉 zajtra by mohlo pribudnut hned niekolko tehuliek @juranka @alenkapalenka @janicka11 mam tusaka ze aspon 2 tehulky budu zajtra😉😀
@milagrosss20 tak drzim palce, nech vam to vyjde, super, ze uz vies, co ti je 😉 asi lepsie, ako tapat v temnotach, aspon sa s tym vie clovek vysporiadat a pripravit strategiu na konkretny boj 😉 drzte sa 😉
@cammille bodaj by si mala pravdu 🙂...aj ked po vcerajsom cistom teste za seba neviem neviem...mam pocit, ze sme sa so sexom nestrafili :D ... ale na druhej strane, nemam ms priznaky
@drnduliak presne tak ako hovoris..aspon sa nebudem ze trapit kazdy mesiac...som rada ze som necekala rok... 🙂 chiiiii
kde mame tie tabulky, uz stracam prehlad...
@alenkapalenka ty si ktory DC?
@voskovka este len 23 :D ... dnes 9 dpo...ale min mesiac som na 11 dpo uz dostala ms...tak zato tak plasim :D
to sem kopcim, nech to mame na ocaaach:D
minicko.................................................NEOCAKAVA
nevestickaaaa........................................30.9.
seginiatko................................................2.10.
juranka.....................................................7.10.
tanickaskorokubikova...........................8.10.
janicka11.................................................9.10.
erinka12345............................................9.10.
voskovka .................................................15.10.
zaza26......................................................16.10.
eva3107....................................................17.10.
mahulenka...............................................17.-19.10.
milagrosss20..........................................22.10.
drnduliak...................................................26.10.
cammille...................................................31.10.
andromeda13...........................................5.11

@janicka11 no veď jasné, aspon nebudeš zbytočne peniažky vyhadzovať je to dosť drahé 🙂 ja som o zobrala, bo sa mi zdala fajn cena aj predavačka bola v lekárni velmi príjemná 🙂