Snažilky od septembra 2012
V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉
@zuzik82 inac aky ma byt krcok na zaciatku tehotensta a po cele tehotenstvo a aky ma byt pred menzesom nevies nahodou?
@julka31111 noooo neviem ale ked sa to dozvies...mysli na mna😉)))
tak a je to oficialne potvrdene,
6 tyzden,
babo má 0.418cm,
a radost obrovská 😉
@zuzik82 no skusim pogooglit :D ale keby si aj ty nahodou skor ty zistila tak aj ty daj vediet hihiih bo ja co som si nahmatala tak ho mam vysoko ledva ze som so spickou prsta dotkla
@ursulienka1 no paradaaaa...dalsia tehu🙂)))a ake si mala priznaky??mala si vobec nejake???juj a gratulujem srdecne!!!!
@julka31111 okej... 😉 ozveme sa ktora skor..
@zuzik82 dakujem velmi pekne
meškala mi nenstruacia, to bolo ako prve
ale inak nic extra
som strasne unavena, nechutí mi jest, a prsia mam uz asi C-čka a velmi bolia 😠
@ursulienka1 a kolko ti meskala??kazdopadne ta unava ta prejde neskor🙂)teraz to je aj tak druhorade,radost s tehu urcite prevlada...😉
no meskala mi uz asi 3 dni a tehotensky test bol stale negativny, kazdy d en som ho opakovala, nechapala som
ni kdy mi nemeskalo, prave naopak vzdy som to dostala o 2-3 dni skor.
asi na 5 den bola to nedela som si ho zpakovala a uz tam boli 2 ciarocky sice slabucke no boli,
poobede som zopakovala a na druhy den zasa a vzdy tam boli 2 ciarocky
radost prevlada, dnes som to oznamila mojej dcera sarah ma 10 rokov, a nikdy som ju nevidela stastnejšiu 🙂
@ursulienka1 noooo super🙂))3 dni po vynechani a nic....hmm,vidis aj to je mozne...🙂))
veru vsetko je mozne, kazdy den som opakovala a nic, uz som fakt nechapala v pondelok som uz chcela volat lekara ze sa objednam 😢
v nedelu rano isiel priatel do billi a som mu povedala nech kupi este jeden test a vydaril sa
pobede este jeden a radost velka 🙂
@zuzik82 veru vsetko je mozne, kazdy den som opakovala a nic, uz som fakt nechapala v pondelok som uz chcela volat lekara ze sa objednam emoticon
v nedelu rano isiel priatel do billi a som mu povedala nech kupi este jeden test a vydaril sa
pobede este jeden a radost velka emoticon
@ursulienka1 juuuj super...a dlho ste skusali???🙂)ptuj ptuj ptuj nech malicke pekne rastie a mamke robi radost!!
@ursulienka1 tak to si nas potesila s tym testovanim,ze yni po meskani este nemusi ukazat 🙂
@zuzik82 asi neuveris......ale nie
zaciatko septembra sme sa prvy krat zacali snazit, mala som ploden dni
a v nedelu 30.septembra tam uz boli 2 ciarocky 😉
takže sa zadarilo hned na prvy krat 😲
@alenkapalenka no mne neukazalo nic, ☹
uz som sa zlakla sa ze sa nieco deje
nikdy mi nmeskalo a zrazu ani menzes nikde ani tehotenstvo, nic
@julka31111 moja nestracaj nádej 🙂 to by som tiež nevylučovala 🙂))
@barbora87 my sa vlastne zaciname snazit teraz v oktobri, chceli sme v septembri, ale muzo zrovna bol na sluzobke cez plodne dni, takze nic..ale teraz uz snad nic nebude stat v ceste🙂 a uz nekojim vela, 1x cez den pri poobednajsom zaspavani, potom vecer na zaspanie, a v noci aj 5x, ale to viac menej len cucka😀 este par mesiacov chhcem vydrzat a po vianociach ho chcem stopnut..a vy ste na tom ako?🙂
Ahojte kočkyy 🙂 Rada by som sa pridala do tejto vasej temy, kedze vlastne aj ja patrim medzi snazilky od 9/2012 🙂 Prvy mesiac nam to nevyslo, neocakavana MS prisla, no teraz mam cerstvo po plodnych dnoch, tak vysledok uvidime niekedy pred koncom mesiaca.
Prvym TEHULKAM samozrejme velka GRATULACIA! 😉
@eva3107 no nestracam zatial dajako :D cakam,cakam kedy uz bude toho 17teho ale stale nic nejako sa to pomalicky taha :D

@cammille jaj bodaj by to dlho netrvalo...som hrozne netrpezliva...a ty kedy ste zacali?a kojis casto?