icon

Snažilky z Považskej Bystrice

nikiarudi
11. feb 2009

ahojte kočky, chceli by sme sa začať snažiť po lete alebo tak skôr okolo Vianoc.. 😀 😀 😀 kto sa pripojí??? 😵 😵 😵

kosta123
23. máj 2010

Bris a asi o ktorej???

kosta123
23. máj 2010

No ja zajtra nemám žiaden plán a to mám aj auto doma 😒 len ak bude zase pršať tak ma šlahne.

brisilda
23. máj 2010

kosta tak cas neviem to ti dam vediet zajtra nakolko neviem o kolkej bude papkat sebastianko 😀 ale asi niekedy poobede 😉 popripade ti napisem sms 😉 takze s tebou pocitam este cakam ktora kocka sa prihlasi 🙂 malu tamy by sme radi videli 😀

eyya
23. máj 2010

a Domcu? ☹

brisilda
23. máj 2010

moja no ved to je samozrejme ze aj tvoju princeznicku 😀 ja som si nanu spomenula hned ako som odoslala prispevok no volalal mi mamina tak som nestihla odpisat

eyya
23. máj 2010

😀 ok uz mi je lepsie 🙂 tak aj my by sme dosli 😉

nikiarudi
autor
23. máj 2010

no my uvidíme.. ako sa bude maminke chcieť...ale ak bude pekne, tak doma isto nebudeme.... 😉 🙂

kosta123
23. máj 2010

nikiarudi - ved si tak chcela ísť k Bris a teraz špačkuješ,to čo 😠

nikiarudi
autor
23. máj 2010

nešpačkujem, no ja som radšej vonku na vzduchu ako byť zavretá v byte... to si ešte užijem až bude škaredo a chladno 😠

brisilda
23. máj 2010

kocky neserte ma lebo ja vam tu tortu dovleciam aj na ihrisko 😀 😀 😀 nika nevyhnes sa koloriam predomnou neujdes 😀 😀 😀

eyya
23. máj 2010

niki ale dufam ze nemas zlu naladu...uz je doma po udobrovani 😉 ? 😀

brisilda
23. máj 2010

ozaj ale to by nebol zly napad deti by sa riadne vyjasili 😀 myslim hlavne mojho samka a sestrinu brisildu 😀 😀 😀 lebo doma to je na zblaznenie 😀 mam aj papierove tanieriky 🙂 MQ Quina 😀 😀 😀

nikiarudi
autor
23. máj 2010

no to už je lepší nápad... 😀 😀 😀

@eyya - nie a už ani nevládzem nejaké mať... no asi ani nieje treba... 😅 😝 😝

eyya
23. máj 2010

piknik 😀

eyya
23. máj 2010

sa s toho vypapal? 🙂

kosta123
23. máj 2010

brisilda - no super ak by bolo vonku fajn,poprípade urobím doma kávu,čaj a vynesiem von pod altánok 😀 😀 😀 😀
deti sa pohrajú a pokecáme aj zo segrou 🙂

eyya
23. máj 2010

z toho 😅

nikiarudi
autor
23. máj 2010

@eyya - asi.. ale boli sme aj na nejaké to pivko a tak.. takže pohodkaaaaaa... 😀 😀 😀 ešte teraz aj večeru spravil, mňam...

kosta123
23. máj 2010

a ja som práve dožrala balík piškôt s čajom,kača už ma je dosť aj bez toho.

nikiarudi
autor
23. máj 2010

@kosta123 - no vieš si predstaviť ako s nimi pokecáme, keď začnú hutoric??? šak im nebudeme ani rozumieť... 😀 😀 😀

kosta123
23. máj 2010

nikiarudi -ááále čoby 😎 ved segra žije v GB tak tá už má aj možno anglický prízvuk,že Bris?

brisilda
23. máj 2010

nika hutorec 😀 lebo my zname aj po vyhodnarsky 😀 😀 😀 ale nie budeme pekne rozpravat jedine briska rozprava obcas po anglicky 😀 a inak nebol by to zly napad 😉 uz len aby pocasie bolo krasne 🙂

nikiarudi
autor
23. máj 2010

no uvidíme...

brisilda
23. máj 2010

ok kocky tak ja sa rano prihlasim a dam vam vediet aky ma papkaci rezim maly a podla toho sa uz budeme vediet zariadit 😀 ak by bolo skarede pocasie tak pribehnete k nam 😀

nikiarudi
autor
23. máj 2010

@eyya - už môžeš TURN OFF... dobrúúúúú

brisilda
23. máj 2010

kocky kuk ze piknik 😀

kosta123
23. máj 2010

brisilda - 😀

Ok baby tak ráno idem už aj ja spať.

eyya
24. máj 2010

dobre rano 🙂 dnes sa nam super spalo 😀 skoro az do 7mej 😀

nikiarudi
autor
24. máj 2010

no zato my sme šli spať až o pol 12ej, o 4ej hore a teraz sme tiež už hore... 😠 😠 😠

eyya
24. máj 2010

no tak to domka za vcerajsok naspala 50min tak asi dospavala...zaspala po pol 9tej a na papaniesa zobudila az okolo 4tej sice pred tym viac krat plakala co jej vypadla duda ale dostala ju a bolo dobre ...inokedy jej vobec neva ked ju nema ale dnes dako ano tak som bola taka vkladacka dudky ale neva aj tak som sa fajn vyspala 🙂