icon

Spoločný termín - september 2016

natal84
8. jan 2016

Mamičky s termínom v septembri 2016

kacennnka
4. feb 2016

@elise ako si odoslala pozvanku, prosim ta?

elise
4. feb 2016

@kacennnka je tam pod moderatorkami clenovia a pod nimi ramik pozvi priatela do skupiny, tam treba skopirovat nik a odosle sa do posty pozvankova linka ked prijme je v skupine

lu_cya
4. feb 2016

Baby aj tu je skupina podľa termínu https://www.modrykonik.sk/group/7097/ v nej sme automaticky po zadaní dátumu pôrodu do blogu 🙂

elise
4. feb 2016

@lu_cya to je verejna v sukromnej nemusi byt kazdy, iba kto chce

kacennnka
4. feb 2016

@elise zaujimave, ze ja to tam nemam...ale mozno to bude tym, ze som registrovana na ceskom konikovi, nevadi..tak mozes popridavat ty

elise
4. feb 2016

Kto chce byt v sukromke tak ma oznacte pridam vas

elise
4. feb 2016

@kacennnka mozno to je problem registracia na ceskom, ale popridavam kto bude chciet

orieska325
4. feb 2016

@elise jaa chcem🙂

elise
4. feb 2016

@orieska325 mas pozvanku v poste klikni na prijat

papalinka7
4. feb 2016

@kacennnka mne to už ide tiež 😉

papalinka7
4. feb 2016

Išlo mi pridať keď som mala žiadosť o vstup do skupiny ale keď dám nick iný tak mi neberie.. 😞

krasavicanadunaji
4. feb 2016

@elise ja si prosím tiež súkromku, ďakujem.

elise
4. feb 2016
vodavodickova
5. feb 2016

@elise aj ja si prosim pridat,dakujem🙂

januliak
5. feb 2016

Baby vy ste teda zalozili este inu sukr. skupinu okrem Septembrovciatiek 2016? Ci ako?

elise
5. feb 2016

@vodavodickova klikni na pozvanku ze prijmas v poste

elise
5. feb 2016

@januliak je pokial viem len jedna, ta druha je verejna ako toto

vodavodickova
5. feb 2016

@elise dakujem moc!

lenk30
5. feb 2016

@elise aj ja chcem byt v sukromnej

elise
5. feb 2016

@lenk30 pridana potvrd pozvanku v poste

lucosa
5. feb 2016

aj ja si prosim pridat,dakujem

januliak
5. feb 2016

Tak idem sa vam trosku pochvalit 🙂 Sa vytesujem 😀 Dnes som bola u dr. a uz bije krasne srdiecko a vsetko je v poriadku. Bud. tyzden krv a uz mam poziadanky na mesiac dopredu 😅

lu_cya
5. feb 2016

@januliak Supeeer, gratulujem 🙂

marion122
5. feb 2016

Ahojte baby viem že sa to sem vôbec nehodí ale predsa to skúsim, kedže potrebujem vzorku mladých žien a kde inde by som vás našla ak nie tu. :D Som študentkou 3. ročníka pôrodnej asistencie a prosím Vás pekne o vyplnenie môjho dotazníka , ktorý je potrebný pre praktickú časť na bc. prácu. Skúma vedomosti mladých žien o tehotenstve . Je anonymný a mne veľmi pomôže. Odpovede nebudú nikde zverejnené, iba v mojej bc. práci ktorá pôjde do archívu. Ak sa medzi vami nájdu ochotné pomôcť budem rada , dotazník Vám zaberie len pár minút. Je určený iba pre ženy vo veku 20-40rokov. Tu je link: https://docs.google.com/forms/d/194p_XcQsDY7fwt...
Vopred pekne ďakujem za pomoc :D

elise
5. feb 2016

@marion122 vyplnene, ale je to chaotivky trovhu zostavene a otazky sa opakuju, drzim palce

piefunko
5. feb 2016

@elise ahoj, tak aj ja sa pridavam 😵 mozem poprosit do sukromiek? 🙂 vdaka

bianca2
5. feb 2016

ahojte zienky, ako sa drzite? ja som asi 7 tt a zacali mi nevolnosti uz dobre 2 tyzdne sa mi tahaju, dnes rano som aj cistu vodu vyzvracala. nejake tipy? tiez @elise prosim aj do sukromnej skupiny.
na tyzden mam ist na hematologiu a veru neviem ci sa im tam nepozvraciam pred odberom s prepacenim.18.2. na gyn

bianca2
5. feb 2016

mojej 4 rocnej som zatial nepovedala o tehu, aj ked stale je mi zle, cakam aspon ze po poradni jej poviem lebo v styrich rokoch to uz on apovie kazdemu koho stretne. radsej by som bola keby kazdemu porozpravala az v 12 tt nie v 9tt ked mam ist na gyn ale zas mam zle svedomie ze muz vie aj moja mama a mala este nevie...

elise
5. feb 2016

@piefunko pozvanu v poste prijmi

elise
5. feb 2016

@bianca2 potvrd pozvanku