Spoločný termín - september 2016
Mamičky s termínom v septembri 2016
@papalinka7 prosím pridať
@maja367 pytaj si aspin potvrdenie ze si tehotna ale myslim ze zubar to neriesi ved oni vedia ze prve tyzne sa knizka nedava. no mne dali knizku uz v 5 tt som nechapala lebo pri prvom som dostala az po 4 mesiacoch...
@papalinka7
do kolonky členov pridať nick-nešlo to tak?
@januliak ano, ja viem, ze ich moze dostat aj zaockovana, som zdravotnik. Ale urcite je mensia pravdepodobnost. A samozrejme ze lahsi priebeh, to je snad zmysel ockovania (ale nie o tom som chcela).
Babo by okrem toho do malo mat protilatky od matky, takze tiez by malo byt ako-tak chranene. Ale nas na skole ucili, ze medicina je zenskeho rodu a preto je v nej mozne vsetko 😀 nikdy nevies. Takze ani ja este neviem. A ako to dcerka zvladla? Mala velke horucky?
@magimary nešlo písalo mi stále že člen už tam je
@erinne no ona horucky mala tak 3 dni, ale co sa tyka samotnych pupakov, tak boli horsie, vacsie a par ich mala dost hnisavych a to jeden jej pocas noci praskol, tak ma jazvu na lopatke a to mala akoby otvorenu ranu vo velkosti dvojeurovky, tak to sa tazsie osetrovalo, jedine detolom, ktory nestipal. A nechcela mi jest, bo jednu mala rovno pod nosom a bolelo ju to a vadilo. Takze u nas nic moc a inak potom dalsie dva tyzdne strasna nuda podla nej 😀 😅 Ale zase na druhej strane dala si vela veci vysvetlit a neskriabala si ich.
Ja som mala kiahne v detstve,takze to je v pohode.ja za ockovania moc nie som........a ako sa pridat do sukromnej skupiny?
ahojte, toto je môj prvý príspevok, lebo to bol šok... ale tak , čo už, aj takéto situácie prináša život... žena v rokoch.. budem síce viac pod drobnohľadom, snád to všetko pôjde ako má.. a spomína sa tu súkr. skupina, ako sa tam môžem pridať? Ďakujem, nechcem veľmi verejne.. lebo sa sama akosi "hanbím"... alebo čo.. 😝
@lu_cya aha a to ti zistili teraz ten hematom? Ja beriem od cca 4tt duphaston trolinku som spinila a moj lekar je taky ze to nesmie byt tak preto
@papalinka7 aj ja by som bola radsej v sukromnej ak to pojde..
@orieska325 mne to nešlo pridávať ľudí 😞
a ako sa vola ta nova skupina???
@papalinka7 aj ja by som isla do sukromnej 🙂
Aj ja chcem do sukromnej 😉
@papalinka7 treba mst spolumoderatorky
@elise mala som
Tak potom,ked bude,tak aj ja poprosím o pridanie 😊
@papalinka7 potom beviem preco beslo pozvanky poslat co na to admin?
@elise nechcelo sa mi to nejak moc riešiť,dala som ju zrušiť..
@papalinka7 prave uz exidtuje skupina my skocilo 😊
Ahojte, prave som ju zalozila a dala papalinka a elise ako moderatorky. Akurat musime teda vyriesit ten problem s pridavanim clenov, nejak to nikde nevidim. Odkaz na skupinu je https://www.modrykonik.sk/group/8264/

@papalinka7 ja som tuez v augudtovkach termin 5.9 ale bude cisarak tak som v 2 skupinach, pridas ma do sukromky?