Stretávka najkrajších detičiek na svete - marec 2009
Tak a zaciname planovat velku stretavku ... a aby sme mali vsetky veci co sa tyka stretavky pokope preto tato tema ...
Takze od potulky mame navrh na miesto konania
http://www.penzionkunerad.sk/
Lubi navrhuje tieto dva miesta cinu
http://www.penzionsustiak.sk/
http://www.penzionzamlynom.frage.sk/
Baska spominala, ze nie je potrebne nic extra baby friendly...
ake su Vase poziadavky??
A dolezita vec ... CENA ... do kolko ojro ste ochotne ist???
Strava ??? ... samostatne alebo nejaka polpenzia/plna penzia ... ja by som bola za to, aby aspon ranajky nam spravili ... ved nech sa aj o nas niekdo postara.
Vzhladom k par alergikom je asi jar na stretavku nevhodna ... co je velka skoda ☹
a tak vychadzaju tieto mesiace
marec, august, september, oktober.
Pripadne alergičky mohol by byt mozny aj druhy aprilovy vikend??? ...
Alebo uskutocnit dve velke stretavky v roku ... jedna tak april/maj a druha august/september?
tak baby ja neviem ci nam to bude v tomto roku vyhovovat nakolko sa chystam koncom juna a zaciatkom jula priviest na svet druhe babatko. tak sa tu k tomu vyjadrovat nebudem lebo pravdepodobne sa urcite ani na jar ani v lete ani na jesen k vam nepridame. ale ak by nahodou hej tak sa vam prisposobime.
a bolo by to 2+1 alebo 2+2
kucina, na konci apríla snáď ešte len 2+1 nie?
ja 2+1, ale tiež by ma zaujímalo, ako je to so stornom... 😉
jeej konecne som sa sem dostala... pekne miestecko aj manzel kyval hlavou nad spiacim kubkom ze fajn 🙂 a co sa tyka terminu tak by sa nam pravdepodobne najviac hodil 30.4-2.5 ak by bol v praci do ktorej nastupi tak vtedy by este nemal byt az taky naval... v podstate by vyhovoval kazdy - len ten februarovy sa nam zda dost skoro...
ja by som sa osobne bala soferovat sama - teda nie soferovat ale ist s kubkom sama... a nemam rada cesty ktore nepoznam... manzel je taky ze ide kde si zmysli bez vsetkeho len s mapou, coz sa u mna neda s mojou "orientacnou schopnostou" sa stratit vsade 🙂 ale ked pojdeme za sebou to by bolo idealos 🙂
ubytko v pohode - myslim ze je vhodne mat vlastne izby kvoli tomu aby sa deticky navzajom nebudili... s jedlom suhlasim, ranajky akekolvek chlebove, obed niekde vonku a veceru si urobime opekacku alebo co 🙂 a mnam k tomu pifko 🙂 len si neviem predstavit ze vecer opekat pri ohnicku ked niektore deturence budu spat, budeme sa muset striedat a strazit 🙂 a my by sme sli 2 plus 1... sa ma pytal manzelik ci idu aj druhi chlapi tak dufam ze hej...
hmm a kto to bude objednavat a taaaak? lebo ak dobre ratam tak to je okolo sest stovak na noc plus drobec a pisu ze skupinove zlavy... cize by sme sa mali asi nejako dohodnut a "vybrat korunky" ak je treba zaloha a dohodnut zlavy ... podujima sa na to niekto dobrovolne? 😉 jasne ze treba zistit aj to storno, lebo pri detoch clovek nikdy nevie...
baby ved ja neviem kde a ani priblizne kedy ste to chceli zorganizovat tak mi to sem dajte pls 🙂
ja koza hlupa som si nevsimla ze su tu dve strany tak si to uz pozeram sorry
ja 2+1
Ja som to rezervovala u Sustiaka naposledy, ked sme tam mali stretavku z majovych babeniek - so Samkom. Dohodli sme sa na zlave 10 %. Platili sme vopred zalohu 500 Sk, ktora mu aj zostala, v pripade ze dakto neprisiel. To sa mi zda fer. Poslala som mu vopred menny zoznam a zalohu sme mu posielali na jeho ucet, v poznamkach uviedli meno. Ale hovoril, ze to ma najradsej, ked sa to posle za skupinu.
Maci ved zoberieme vysielacky, inak by sa nedalo sediet v klude pri ohnicku 😉 Dufam, ze sa nebudu rusit frekvencie 😀 A moj manzel tiez nebol tym stretkom pri samkovi velmi nadseny, a nakoniec bol rad, ze sme boli, bolo fakt super 🙂 Prislo 13 deticiek. 🙂
Ja neviem este povedat, co ako bude, ale termin je ok, miesto tiez, ak pojdeme tak 2 plus 2, ale to este neviem teraz naisto.
no u nas bud 2+1 alebo 3+1 ... teda ak by to niekomu nevadilo tak mozno ak by mamina mala zaujem tak zoberiem aj ju. Ono Terchova ma pre nasu rodinu velky vyznam ... 😔
...tak u nás asi 1+1....a môžem dakoho s prckom vziať z Ba, ak by šiel tiež 1+1.... 😉 😉 😉 Môjho workoholika by som na takú dlhú dobu nezlomila..... 😅 😅 😅 Okrem toho, na čo by mi bol....len by furt telefonoval a rušil nás... 😀 😀 😀
my sme sa o tom doma zatial velmi nerozpravali, len teraz som sem prvy raz nazrela.
ale myslim, ze moze byt. aj penzion, aj aprilovo-majovy termin. zradlo - suhlas. ranajky kazdy sam, obed niekde, vecera spolocna alebo separe, podla chuti a zasob. 😉 k ohnu vysielacky.
takze potulkovci 2+1.
jéééééj, to by mohlo byť dobré. ale ja, vzhľdom k tomu, že moj mužík je workoholik a v apríli rozbiehajú nejakú výstavbu, tak neviem neviem. a keby ste tam boli všetky s mužíkmi, potom by som sa cítil zle, že sme tam s Filipčom sami. ale keby ste sa rozhodli pre to čremošné, to by sme určite aspoň naotoč.......
lenka, šak čítaj dozadu, že nie všetky tam pôjdu s mužmi 😉
Babulky odpisali mi zo Sustiaka.
Zdravím Vás,
Cena za 2-post.izbu by bola 24,-EUR noc +
Dieťa bez nároku na lôžko 2,-EURA noc
Zaloha by bola 50% s pobytu.
Zálohu nie je problem vratiť
Pokial sa to nezruši deň pred nástupom.
Ostávame s pozdravom.
Šuštiak
nsoci - a k tej hromadnej zľave sa nevyjadril?
koľko nás máš zatiaľ prihlásených?
ja neviem ci 2+1 alebo 1+1 😖 zavisi dost od matovej roboty...a hadam by nas pri najhprsom pustil same 🤐
baskaj, myslím, že 24 je už po zľave... Trošku ma prekvapilo dieťa bez nároku na lôžko, zvyčajne býva dieťa zadarmo...
ako sa to myslí s tou zálohou? Pokiaľ zruším pobyt týždeň pred nástupom, nevadí?
to akože za dojča sa tiež platí. som v šoku, ale čo už.... 🙄
...tak ale aj dojča treba umyť..... 😀 ....beriem to tak.....ostatné mooože byť.....a tú izbu teda beriem celú, bez ohľadu na to, či pôjdem sama s malou, či s milencom, kamoškou alebo manželom... 😀 😀 😀 😀 Samozrejme, žartujem...milenca tam ťahať nebudem... 😀
Zatial sme na izby
Nsoci
Denka
Ajka
Baskaj
matja
Pasoa
Potulka - ta sa sice nevyjadrila, ale beriem, ze ide
Egy
Lubi
Mgk
jeeej som zvedava ja poznam osobne len ajku 🙂 a vy ostatne sa asi poznate vsak?
maci, ja sa osobne nepoznám s nikým 😠 ale vytlačím si vaše fotky aj s popisom mien... 😀 😀 😀 žartujem 😝
tak ak by sme neboli s filipom jediní ako samostatná jednotka, tak sa pridávam
aj my aj my sa hlasime. aj my chceme ist sa kamaratit a vyletovat🙂
a pojdeme v zlozeni 1+1
tak predbežne sa hlásime aj my 2+2 😉
no neverim sama ze to pisem, ale my ASI pojdeme v zlozeni 2+1
🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Takze zatial nas je tolkoto.. napiste aku izbu si chcete rezervovat (dvoj, troj...) kuk sem, dopiste k svojmu menu
http://www.penzionsustiak.sk/
Nsoci - 2postel
Denka
Ajka
Baskaj
matja
Pasoa
Potulka - ta sa sice nevyjadrila, ale beriem, ze ide
Egy
Lubi
Mgk
Lenk
Diocka
Taella
jeeej, ako sa nás pekne zbiera 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
a ešte chcem verejne poďakovať dievčatám, ktoré prebrali iniciatívnu a organizujú to tu, aby sme sa mohli my hnilše už len zviezť 😀 teda nšoči - dík! 😀
jasné, nsoci, veľká vďaka 🙂
my dvojposteľ 🙂
super, teším sa, že spoznám aj ostatné 🙂

ja 2+1
...nsoci, ty budeš rezervovať? Bolo by treba zistiť, ako to je so stornovaním nejakého počtu ľudí, lebo niekedy sa nedajú veci predvídať, nahlásime sa a náhodou nebudeme môcť prísť...