Stretávka najkrajších detičiek na svete - marec 2009
Tak a zaciname planovat velku stretavku ... a aby sme mali vsetky veci co sa tyka stretavky pokope preto tato tema ...
Takze od potulky mame navrh na miesto konania
http://www.penzionkunerad.sk/
Lubi navrhuje tieto dva miesta cinu
http://www.penzionsustiak.sk/
http://www.penzionzamlynom.frage.sk/
Baska spominala, ze nie je potrebne nic extra baby friendly...
ake su Vase poziadavky??
A dolezita vec ... CENA ... do kolko ojro ste ochotne ist???
Strava ??? ... samostatne alebo nejaka polpenzia/plna penzia ... ja by som bola za to, aby aspon ranajky nam spravili ... ved nech sa aj o nas niekdo postara.
Vzhladom k par alergikom je asi jar na stretavku nevhodna ... co je velka skoda ☹
a tak vychadzaju tieto mesiace
marec, august, september, oktober.
Pripadne alergičky mohol by byt mozny aj druhy aprilovy vikend??? ...
Alebo uskutocnit dve velke stretavky v roku ... jedna tak april/maj a druha august/september?
Cheche tak vsak som nejaky boss...
mi tu narastie ego pri vas a otom co... 😀
My zatial vyzera to tak ze 3+1 (xixi moja mama este nevie, ze ju beriem zo sebou ... ) 🙂
nsoci, akoze sme sa nevyjadrili? vsak vcera o 14.24. 😝
ubytko:
Nsoci - 2postel
Denka
Ajka
Baskaj
matja
Pasoa
Potulka - dvojpostel (aby sa nam tam aj syn zmestil 😉)
Egy
Lubi
Mgk
Lenk
Diocka
Taella
Nsoci - 2postel
Denka
Ajka
Baskaj
matja
Pasoa
Potulka - dvojpostel (aby sa nam tam aj syn zmestil )
Egy
Lubi
Mgk - dvojpostielka s krpcom medzi nami 🙂
Lenk
Diocka
Taella
a termín je teda už nejaký stanovený? manželík ma tu straší že by možno mali otvárať novú halu v novom meste 😠 ale on si to zistí a ešte to nevie, ale nesmie to byť vtedy keď tam pojdeme 😀
mgk, bavili sme sa o termíne: 30.4.-2.5.
Nsoci - 2postel
Denka
Ajka
Baskaj
matja - dvojposteľ
Pasoa
Egy
Lubi
Mgk - dvojpostielka s krpcom medzi nami
Lenk
Diocka
Taella
baby, spomínali sme, že večer budeme sedieť vonku s vysielačkami v rukách. A kde budú zatiaľ spať naše deti? Vy máte všetky cestovné postieľky? My nemáme a ja by som toho nášho vo veľkej posteli samého nenechala. Zatiaľ spadol z postele iba raz na mäkký vankúš, ozajstný pád nepotrebujeme 😅
Pozerám sa na stránku šuštiaku a na ceny, čo napísala nsoci a nejako mi to nesedí, tam fakt nie je skupinová zľava.
nsoci napísala:
Cena za 2-post.izbu by bola 24,-EUR noc +
Dieťa bez nároku na lôžko 2,-EURA noc
na nete majú napísané: http://www.penzionsustiak.sk/
cena za lôžko/noc 10 eur, skrátený víkendový pobyt 12 eur
dieťa 2 eurá
veľké skupiny - dohodou
takže zľavu nám ešte nedali žiadnu...
ahojte tak vyzera to super.termin by nam vyhovoval, ubytovanie vyzera tiez v pohode..este mojho mm nahovorit a je 😉 😉
Zlavu sa pokusime vyjednat az budeme vediet kolko nas je... 😉
matja ako chces zlavu vybavit ked nevies kolko nas pojde?
Nsoci - 2postel
Denka
Ajka - dvoj (najlepsiespostelami spolu, v penzionoch som sa stretavala s tym ze su postele odelene)
Baskaj
matja - dvojposteľ
Pasoa
Egy
Lubi
Lenk
Diocka
Taella
baby na termin 30.4.-2.5. si priatel uz teraz bere volno, ze ide s nami, takze poprosim nemenit 😵
ajka jasné, že nevieme, koľko nás je, ja som si ale myslela, že keď sa povie skupina, tak budú vedieť aj zľavu, možno majú jednotnú... Ale však nevadí, to som si iba všimla, lebo tuším baskaj som včera presviedčala, že to už je aj so zľavou 😀
matja u nas v hoteli vzdy zalezalo od velkosti skupiny,cim viac ludi, tym vacsia zlava a potom este kazdy(poviem len tak) 20ty dospely bol zdarma... 😉 tkze myslim ze jednotnu zlavu mat nebudu
Nsoci - 2postel
Denka
Ajka - dvoj (najlepsiespostelami spolu, v penzionoch som sa stretavala s tym ze su postele odelene)
Baskaj - dvojpostel
matja - dvojposteľ
Pasoa
Egy
Lubi
Lenk
Diocka
Taella
Asandys
Ahojte baby...To je super napad.Aj ja by som rada isla.2+2....cmuk 🙂
matja - my si dáme postele k sebe a malého obložíme paplónom, k posteli dáme stoličky a zapreme stolom a ešte dáme paplón na zem 😀 😀 😀 (ak ovšem dovtedy nezoženiem nejakú cestovnú postieľku, ktorú som už aj tak plánovala kúpiť ku svokre - žeby tip na darček k narodkám? hm...)
jeeee, CMUK, ta vitaaaaj!!! Kdeže si bola? Iba raz Tallea napísala, že žijete a že ste zdraví, toť vsjo. SI mi chýbala 😉
Nsoci - 2postel
Denka
Baskaj - dvojpostel
matja - dvojposteľ
Pasoa - dvojposteľ (Ajka, však pritlačíme k sebe prinajhoršom 😉 )
Egy
Lubi
Lenk
Diocka
Taella
Asandys
Nsoci - 2postel
Denka - 2postel
Baskaj - dvojpostel
matja - dvojposteľ
Pasoa - dvojposteľ (Ajka, však pritlačíme k sebe prinajhoršom )
Egy ?
Lubi ?
Lenk ?
Diocka ?
Taella ?
Asandys ?
cmuk ?
pasoi - tak si muža nakoniec prehovorila? 🙂 super!
ináč baby, dúfam, že sa s každou stihnem aspoň chvíľu porozprávať a každé bábo aspoň trochu poobdivovať, lebo kukám, že nás bude dosť a ešte sa asi aj mnohé prihlásia, čo sa ešte neprihlásili... juj, teším teším! 😵
no, baskaj, súdiac zo stretávky 10 ks marcoviek v Blave v čajovni tipujem, že toho pokecania moc nebude...
ale zas 2 dni.. no.. tak možno predsalen aj áno 🙂
a muža.. som neprehovárala ešte.. ešte o tom ani nevie. Teda vie, že veľké stretko, ale nevie kde ani kedy 😅
nsoci, my asi trojpostelovu pokial pojde aj mamina (zalezi ci si najde pracu)
Ahoj pasoa.nepisala som lebo som nemala vela času ale som vas stale citala.ked som tu dosla tak uz prave nik tu nebol... ☹
sice som to uz Nsoci hovorila, ale aby to bolo oficialne:
Aljusikovci sa hlasia na pobyt v pocte kusov 2+1 a robia si narok na dvojpostelovu izbu 😀
tak nas prosiiiiiim pridajte do zoznamu 😉
Nsoci - 2postel
Denka - 2postel
Baskaj - dvojpostel
matja - dvojposteľ
Pasoa - dvojposteľ (Ajka, však pritlačíme k sebe prinajhoršom )
Egy - trojpostel
Lubi - trojostel
Lenk - dvojpostel
Diocka - dvojpostel
Taella ?
Asandys ?
cmuk ?
Aljusik - dvojpostel
pridava sa slovanistka zo slovanistom a slovanistiatkom.
my potrebujeme jednu manzelsku postel, a ked bude adam spat cez den, tak hho dame spat na zem. aby nespadol.
a zaujimalo by ma, ci je pozzvana aj snehulienka... 😀 😀
cicky, zorganizujte a ja vam poviem. ale asi leto je najsamsuper, lebo je to nenarocne na oblecko...

... a vytrvaj! 😀 😎
baškaj - 2posteľ