Sú tu dáke mamičky a budúce mamičky z Rajca?
ahojte....hľadáme mamičky a aj budúce mamičky z Rajca, prípadne blízkeho okolia. Je tu niekto?
@denisenko No to ešte neviem kde budeme bývať natrvalo ale ešte uvidíme, včas Ti dám vedieť ak chceš 😀 😀 😀 Ako sviatkuješ? My u manželových rodičov v pohode, príde na návštevu ďalšia rodinka, budeme opekať, sestru mám na dva dni na návšteve tu, behá kade tade po kúpeľoch a tak 😀
@stanca22 tak ja sviatkujem pracovne a bez volna už druhý týžden 😝 chlapi sú na slovensku, tak mi je aj smutno, ked som tu len sama....ešteže kocúra mi tu nechali, že? 😀 ...taká opekačka, budem si musieť počkať do júla, to by sme mali ísť na dovolenku domov, tak si potom nejaký opečený špek dám.... 😵 pekné sviatky ti prajem 😵
@mirka5688 ahoj....nejako nestíham... 😝 nemáva Domnik laryngitítu????mojej sestry syn s tým chodí stále do nemocnice.... 😝 😝 😝 Denisko tiež na kašel inhaluje, kúpili sme mu elektrický inhalátor a vždy tak tri dni inhalovať a ten kašel prejde......dávame mu do toho ambroxal a morskú sol, tri krát denne..... 😵 teraz sú v Rajci, možno sa aj niekde uvidíte... 😉 pekné sviatky.......ja idem makať 😝
@stanca22 aj my máme v rodine Sofiu.. 😉 jasné, že mám birmovku... 😵 len sobáš sme nemali v kostole, ale možno aj to niekedy bude...... 😀 my sme už dnes dostali velkonočnú nádielku.....tu je taký zvyk, v nedelu dostanú velkonočných zajačikov a vajíčka všetci...len deti si ich musia nájsť...ale rozdiely sa medzi chlapcami a dievčatami nerobia......a ja som od šefa dostala ešte aj pre Deniska čokoládovú nádielku a pre mna šušťavé euráčiky....potešia.... 😀 žiadne šibačky, žiadna voda...tak by sa mi to páčilo, keby to bolo aj u nás...príde mi to také spravodlivejšie.... 😀
ja ešte nie som krstná mama nikomu, ale som birmovná mama sestre mojho muža....takže tak... 😉
@stanca22 ja už si to až tak nepamätám....ale viem, že ked som bola ja...tak to sme sa drvili všeličo možné a apotom sme si vytiahli jednu otázku a bolo..... 😅 ..horšie bolo potom tá ceremonia...tri hodiny.... 😝 ale takto narýchlo by sa to malo dať spraviť, aj ked ...teraz neviem, tam musí byť biskup..... 😔
jej, robím rezne na prírodno s ryžou....a večer majú prísť chlapi...tak nech majú čo jesť 😀
@denisenko má vždy na to nábeh keď chytí kašeľ ale teraz to bolo dobré, no ale pred vianocami sme si užili, ale teraz je už zdravý, ešte mu dávam kalciovy sirup od kašľa. A čo aké si mala veľkonočné sviatky, pracovné? ja som ich mala bez vody, teraz ma toho ušetrili, a vôbec mi tá voda nechýbala, to sú tak blbé zvyky. No ale chlapi majú aspoň radosť 😀 .
@mirka5688 tak to si moj človek.......ja sa tiež radšej niekam schovám, najlepšie na výlet na Velkú noc..... 😅 ale teraz som pracovne vyťažená, až až.....Denisko ma včera skoro ráno aj postriekal vodnou pištolou a vyšibal korbáčom.... 😀 tak sa aj mne ušlo.... 😠 .....kalciový sirup?????ako preventívne na kašel? ja mu dávam skorocelový, ten je výborný, najlepšie ked robievam domáci,.......ale tento rok sa k tomu asi ani nedostanem, niekedy nemám čas ani si vytrhať obočie alebo oholiť nohy, nie ešte variť sirup..... 😝 ale je to škoooooda 😖 nestretla si tých mojich dvoch v Rajci? Denisko bol u sesterníc a u susedov., polievať..... 😵
@denisenko Bola som dva krát po za krk obliatá štamprlíkom a pohárom, dva rázy vyšibaná a tak si chlapci dosiahli svoje, po dve eurá každý s vajíčkom 😀 Celkom pekné to bolo, ten sviatok 😉 S birmovkou som ešte neni žiadno zistená, uvidíme ešte, hladám a prijímam stále nové info ale je to stále o tom žiaľ istom ... tak uvidíme ešte ... ale na krstnú sa mám na isto vraj stať, tak tiež uvidíme, či sa to nezmení a niekto si to nerozmyslí ale kukala som že to nie je lacná záležitosť na krst všetko pokúpiť ... 😒
@denisenko bábätko sa má dobre, je veľmi aktívne, mám pocit že ani nespí. Meno zatiaľ nie je na sto percent (Dominika,Veronika, Peter a Adrián) ešte sa uvidí, do augusta uvidíme čo dáme. Dúfam že to bude dievčatko. A ty ako stále v práci? na Slovensko sa kedy chystáte natrvalo?
@stanca22 no tak to máš pravdu, lacné to isto nie je..... 😅 ..ale zas za tú radosť to stojí, no nie? 😵 tak to si bola dosť málo vyoblievaná....mne sa ušlo z extravelkej vodnej pštole......celé pyžamo mokré....a potom že chod s chuťou do práce po takom budíčku.... 😝 ale nemožem malemu predsa pokaziť radosť, že? ako idete víkendovať?...ja mám konečne zajtra volno, tak si hádam aj oddýchnem, už sa mi aj zíde.... 😵
@mirka5688 jej, to si ešte živo pamätám, ako bol Nisko aktívny....stále vytrčal nožičky...stačilo poštekliť a hned schoval.... 😵 ..pekné mená...držím palce, nech vám to dievčatko výjde..... 😵 kedy máš to dalšie sono? 😕
...ja stále v práci....a potom ešte práca doma, ved to poznáš..... 😝 v novembri by sme už mali byť natrvalo doma, možno aj skor, ak niečo nevýjde tak, ako by malo.... 🤐 uvidíííííme...... 😀
@mirka5688 ani mi nehovor o hokeji...akurát vravím, že k telke sa ani nedostanem, s mužom nie je reč o ničom inom a mna to nebaví...tak som na nete.......radšej by som šla spať, ale kedže máme telku pri posteli, tak asi z toho nič nebude..... 😝 ....tie soná dnes sú už akési presnejšie, predsa len tá technika ide dopredu....ale ako hovorí moja mama, isté je to, až ked je vonku 😵 ...vy fandíte?..Dominik už spinká, či aj ten je fanúšik? 😀
@stanca22 ja som videla kúsok svadby v práci, na jednej izbe sme spolu so šéfkou chvílku pozerali príchod nevesty a ohovárali sme.... 😀 ...v dobrom.... 😵 ....krásna bola..... 😵 a hokej fíčí u nás....ale nie všetci sme s tým spokojní... 😝
akú dávate podlahu? plávačku?.....ja som si vyberala len do spláne, to bolo moje královstvo...ram máme čisto bielu...kráááásnu.....a všade inde vybral manžel...tiež dobre.... 😉
@stanca22 ... 😀 😀 ...jej, prehrávame.... 😝 aj ja som preto tu..l.inak, hladam nejaké žalúzie na okná...dáme vertikálne, tie sa nám do tých atypov hodia.....asi dáme len biele.....bude to fajn.... 😅 len neviem, ako sa to bude čistiť, robia ja látkové, aj plastové a čo ja viem ešte aké..... 😝

@denisenko no keby to bol len obyčajný kašeľ tak to beriem, ale toto je hrtanový a v zime sme s tým boli dva krát v nemocnici a potom sme museli chodiť inhalovať do nemocnice. Dúfam, že teraz to nebude mať taký priebeh a rýchlo s z toho dostane.