Sú tu dáke mamičky a budúce mamičky z Rajca?
ahojte....hľadáme mamičky a aj budúce mamičky z Rajca, prípadne blízkeho okolia. Je tu niekto?
@denisenko Ahoj moja pekná, pekný dník prajem 😉 No stratila som som sa veru na pár dní z netu, bo nie je vôbec času mi naň, fakt, okná ako tak sú už hotové, sú nádherné ale pre mňa sú rámy moc úzke ale to je hádam len očný klam pre mňa 😀 😀 😀 Tak umývam, zametám, nosím, zahadzujem, periem, vešiam, periem, vešám a stále dokola, roboty ako na kostole, hádam poznáš, stále niekde prach, stále kam salen pozriem, takže sa vôbec nenudím, chlapi včera večer odišli, teraz len zastierkovať to treba okolo ... parapety máme veľké, sa mi dosť páčia, akurát na živé kvetiny, také orchidee a kaktusy, máš rada tieto kvety? Ja ceľkom hej, páčia sa mi výrazom na pohľad ... bože, to bolo ale varenia a hľavne umývania riadok, keď tu boli chlapi, fúha, som myslela že sa asik prepadnem pod zem, keď stále som len riad videla na umývanie ... A toho bude, keď budeme prerábať celý spodok, okná je dosť práce ale to ešte stále nič nie je ako všetko čo budeme prerábať, fotky sem dám všetkého až keď bude všetko, ok.? Potom kukni a na guláš sa s Vami teším ... jasné, môže kľudne byť aj cez leto, my sme už gulášovú sezónu začali teraz, tak na rozbeh 😀 😀 😀 😀 Dnes mi došlo 200 fotiek, tak rozdeľujem, ktoré komu a tak, sú pekné 😉 Idem ja off, kopec práce je ešte predo mnou ... 😖
@stanca22 ahoj..... 🙂 tak ako vidím, nenudíš sa.... 😵 ani ja nie, ale dnes som zdrhla z roboty, tak som tu... 😵 o chvílku pojdem do školky po krpca, tak nech nevidí, že som na nete., lebo potom ma tu už nepustí a pojde on 😀 aj my máme široké parapety, ja som také chcela, aj z vnútra a aj zvonku....kvietky mám rada, len nie muškáty 😝 😝 kaktusy sme mali odjakživa doma.....ale teraz nemám žiadne, lebo som stále preč...len citronovník 😀 a tu som mala orchideu, krásnu žltú...lenže cez vianoce sme tu neboli a majitelka vypla radiátori, tak chúda kvietok neprežil..... 😔 ale som si povedala, že si kúpim novú, ale až na Slovensku 😵letím do školky........ 😵
@denisenko No pekne, tak sme sa zhodli na kvietkoch 🙂 Akurát mi pôjde za chvíľku Panelák, tak som sem zbehla ešte odpísať ... malý poslúcha? A manžel ako? Nehádate sa? My s mužom sa vieme pekne poškriepiť ale iba raz za čas ... Stačí ho objať alebo on mňa a je po hneve ... skončíme väčšinou v postieľke potom 😀 😀 😀 Teším sa, keď sa zoznámime potom aj osobne spolu, aj u nás prespíte alebo to len tak na jeden deň? Či ešte sa uvidí?
@stanca22 jáj, ja sa hádam stále...... 😀 😀 😀 😀 ale tak na pol minúty.... 😀 nemá to žiadne následky..... 😀 moj muž je už zvyklý...... 😀 😀 😀 a ked náhodou chlapi niečo vyvedú, tak ma vždy odzbroja....maminka, my ťa tak lúbime..... 😅 no a hnevaj sa potom na nich...... 😵 pozeráš Panelák??????tak na to mám ja alergiu....normálne sa mi vyhodia vyrážky 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@denisenko No tak Panelák lepšie pozerať ako Šerezádu alebo inú blbú telenovelu 😀 😀 😀 Som už taká unavená, 9 okien umyť v kuse, v jednom dni, dá veru dosť zabrať ... poumývať dlážky, povysávať, poprať, povešať, večer idem ešte umyť Ronka, fúha, mám čo robiť do večera ... A Ty ako? Čo robíš? Ako v práci?
@denisenko Ahoj ako sa máte? chodíš do práce? my sme dnes mali celkom pekné počasie a hlavne bez vetra, tak sme si to užívali vonku, malý už leží v posteli tak už môžem oddychovať. Aký ste mali víkend? My sme oslavovali, brat mal 30tku a švagrina bude mať za týždeň 25tku tak sme už oslavovali. Čo nevidieť budú mať bábatko, tak to oslávili skôr.
@denisenko Ahojky, pekný dník, čo si dneska porábala a varila? Ja tú fazuľovú polievku, je chutná, neprídeš okoštovať? 😀 😀 😀 Prepisujem si recepty, kopec riadu za mnou, ešte ho treba utrieť do sucha, Ty tiež utieraš riady alebo ich necháš odkvápať do sucha? Ja ako kedy ... 😉 Už máme namontované žaluzie so sieťkami a skoro všetko na vrchu vymaľované, tak sa teším ako malé decko z toho, lebo čím skôr bude vrch hotový, tak tým skôr sa mi začne prerábať spodok 😉 😀 😀 😀 Akurát prepisujem si recepty, lebo mi už fantázia končí na varenie, tak sa inšpirujem ďalšími receptami 😉 😎
@stanca22 ahoj... 😉 veru, kops roboty....to poznáš, ked príde 40 ludí a ostanú len cez víkend...hromadný odchod a mne ostanú len rozbombardované izby....... 😀 😝 čo už......peniažky zadarmo by chcel každý, že? ale makať..... 😠 to frfleme..... 😀 a ty máš aký vred??????? 😕 😕 😕 😕 idete malovať? na ako? budete dávať farebné steny, či len na bielo? my máme v prevahe oranžovú, a potom ešte zelená a krásna cyklámenovofialová..... 😵
@stanca22 mi nehovor o varení...aj ja som včera nurala po nete, že čo.....nakoniec som varila krémovú šparglovú polievku, teraz je sezona špargle ....a pečiem štrúúúúdlu.....z listkového cesta, tvaroh a čerešne....mnam, už mám na nu chuť, ale ešte nie je hotovo...ja teraz musím vela sladkého, ked pracujem.....na kilááááááá 😀 a na spodu idete čo prerábať?
@mirka5688 ahojkaj... 😉 aj my sme mali krásne počasie, už dva týždne 28 stupnov....dnes sa konečne začína zmrákať, bolo to dosť.... 😝 ja už pracujeme, ale ešte nie na 1OO percent, zatial nechodím večer pomáhať do kuchyne.....ale aj tak je toho dosť 😝 cez víkend sme tu mali cyklistické preteky tak sme v nedelu boli všetci pozrieť, taká fajn prechádzka v kopcoch...... 😀 už nefúúúka? sme telefonovali domov do rajca, že či máme ešte strechu 😀 😀 😀 ......máme.... 😵 aj my budeme tento víkend oslavovať.....ja budem mať v sobotu "kristove roky" 😝 tak hádam pojkdeme niekam na večeru.... 😉 a maličký ako? zdravý ste?
@denisenko Blahoželám Ti, že Vám zobrali synčeka, to je skvelá správa, že? 😉 🙂 Od kedy Ti ho tam berú? 😵 No ja mávam často vredy na tele, nie žaludočné, už len to by mi chýbalo 😠 No už maľujú chlapi vrch ockovi steny, dal si niektoré steny oranžové a iné biele, potom fotky uvidíš, keď to bude hotové a pekné 😉 To bude ockov vrch, ten keď sa spraví, nasťahujeme sa tam na pár týždňov k nemu, lebo tu bude taký bordel, kopec práce, bo budeme prerábať potom aj spodok, je tu dole kuchyňa, kúpeľka s wc a 4 izby s chodbou, takže vieš si živo isto predstaviť, čo to tu bude za bordel, všetko rozbité, rozobraté a tak pod. ... 😀 😀 😀 😀 Robíme kompletku celej chalupy, takže tak ale to som Ti už tuším aj písala, nie? No dole by som chcela steny, zelenú obývačku, žltú kuchyňu, oranžovú chodbu, spáľňu fialovú takú do slabo, detská by mohla byť ešte neviem aká, to som nerozmýšlala ale ešte uvidíme aké na koniec farby na steny dáme, lebo manžel chce zatiaľ spálnu do červena a kuchyňu do oranžova, tak uvidíme ako sa na koniec dohodneme, keď to všetko bude hotové už 😉 😀 😀 😀 😀 Ale veď si peknej postavy, či sa sama sebe nepáčiš?
@denisenko tak to je super že ho zobrali, je to dobrá škôlka. A my sme zatiaľ zdravý, dúfam že nás to bude aj naďalej obchádzať, ako vám závidím to teplo už aby to bolo aj tu, tak sa teším. Tak všetko najlepšie k narodeninám, nech ťa tvoji chlapi poslúchajú a hlavne prajem veľa zdravíčka, nech ti oslava dobre dopadne.
@denisenko Ahojky, akosik aj Ty na ten net už nemáš čas ... 😉 čo to? 😅 Tak vrch máme vymaľovaný, zatiaľ spáľňu ... do bielo oranžovej, treba ešte svetlá namontovať, vyvŕtať dieru na rúru pre radiátor napojiť od nás zo spodku a urobiť podlahu, kopec práce pred nami ale my to hravo zvládneme 😉 😀 😀 😀 Čo si dnes varila? Aj piekavaš?
@stanca22 ahoj...veru času je málo.....už naplno zarezávam....dnes mám akože volno, ale do 10-tej som bola aj tak v robote, lebo niet toho, kto by robil, ked mám byť doma.... 😝 😝 teraz na obed idem pre Deniska a letíme do mesta.... 😵 včera sme boli všetci na večeri, posledný volný večer, tak sme to využili.......preto som ani net neprišla.... 🤐 jej, tak vy tiež na oranžovo?????pekne.... 😉 ja dnes nevarím, mám od včera mäsko zapekané so zemiakmi, som v predstihu 😅 a sem tam aj pečiem, rada, lenže nie tu....je tu taká múka nafigu, vždy mi výjde niečo iné ako chcem......ale dá sa ked prižmúrime oko 😀 ......tak pekne pracujte, nech ste čoskoro hotoví....my práve rozmýšlame nad tým, že by sme mali kúpiť nové auto......teda nie úplne nové....ale aj tak,bude to kopa penazí 😝 😝 moto už máte ok?
@mirka5688 dakujem.... 😉 ....ja ani neviem, ktorá školka v Rajci je lepšia, ale hlavne že je blizko..... 😀 už ste vybrali meno pre bábätko?Den isko stále soplí....už si fakt myslím, že je to skor reakcia na všetky tie pele a kvietky....aj ked na alergologii tvrdili, že alergiu nemá.....ibaže u tak malých detí sa to s istotou povedať nedá....sú ešte dosť malý na testovanie..... 😝
@denisenko Super že sa pýtaš na moto, automechanik nemal čas do včera, včera sme ju konečne zaviezli k nemu na opravu ... manžel dostal výplatu a vtedy práve aj mechanik mal čas, tak reku šup s ňou ta, lebo sa aj korunky minú aj on už nebude mať čas a potom čo si s ňou počneme doma ??? 😀 😀 😀 Tak som rada že ju už opravujú, som len zvedavá že koľko to bude stáť taká oprava, keď sme si samy na opravu zohnali veci na ňu a že aj koľko časovo mu to bude trvať??? Manžel počíta, že tak 100 až 200 eur nás to výjde ... uvidíme ... ja sa len bojím, aby to vyše nebolo, aj keď peknú teraz výplatu dostal, ale môžeme aj s nej dačo odložiť na horšie časy 😅 A čo v meste? Vajíčka máš už kúpené na Veľkú noc?
No ešte sme meno moc nevyberali, švagrinej sa má teraz na veľkú noc narodiť babeno, tak uvidíme čo budú mať a aké meno dajú, a potom uvidíme a nejaké vyberieme. Malý nám ochorel ☹ , bol dlho zdravý, včera mal vysoké teploty, má zapálené hrdlo, doki mu dala antibiotiká tak mu hádam zaberú, a dúfam že sa túto noc vyspíme lepšie.
@denisenko Ahojky, aké máte tam u Vás počasie? Tu je celkom pekne, svieti slniečko, len ten hlúpi vietor by mohol už aj utíchnuť ... 😅 Dnes som super správu dostala, svokrovci majú vysoký dom a spodok toho domu majú cudzí ľudia ale dnes ho vydražili a záujem mali oň svokrovci, tak do 2 týždňov ten spodok zaplatia, prepíše sa to na nás s manželom a máme svoj vlastný 3 izbová byt v tom dome, len náš, nik nám ho potom nevezme a máme stále kde bývať, super, veľmi sa z toho teším ... 😎 😀 😵 Čo máš nového, ako sa darí? Už ste sa rozhodli, ktoré to auto chcete kúpiť?
@mirka5688 joj, tak to mi je ľúto.......nech rýchlučko vyzdravie..... 😵 ...dostal angínu? 😔 asi sme to minule zariekli..... 🤐
ja som mal vybratých asi 5 mien....a na meno Denis som sa rozhodla po ceste do porodnice..... 😀 a to je ešte vždy lepšie ako moja mamina....tá mala vybraté meno pre mna že Adriana....ale pri porode si nemohla spomenúť, tak mi dali prvé čo ju napadlo..... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 .....pekne sa vyliečte.... 😉
@stanca22 tak a teraz som z toho vedla....kde vlastne budete bývať natrvalo????? 😕 ...na autíčku sme sa ešte nedohodli, ale mne sa páči Opel Vivaro, a aj Peťovi...takže možno to......len on by chcel furgon a ja 9 miestny..... 😅 my sa dohodneme..... 😵 u nás slniečko svieti, len v noci sa dosť ochladilo, vraj dnes bolo aj trochu pod nulou......ale cez den je tak do 20, ráno bolo len 6...brrr...čerstvo 😅 idem variť......hráškovú polievku a potom zas o pol siedmej do práce.... 😝 😝 😝 tak moc času na net už teraz nemám...... 😝 😝
denisenko@ má len zapálené hrdlo. No mien máme viac vybraných ale uvidíme čo sa narodí a (pre dievča možno Dominika, Veronika, Petra) a pre chalana ani neviem, nad tým sme sa ešte nezamýšľali no budeme musieť pre istotu aj nad tým porozmýšľať, aby sme neboli prekvapený keď bude nakoniec chalan. Akurát sa kamarátke narodil riadny valibuk 54cm a 4500g.
@mirka5688 teda, tak to je vážne valibuk.......sa mi zdá, že sa rodia stále väčšie deti.....aj ked my sme ten prípad neboli 😀 ...ako hrdielko? už dobre? čo ste dostali, aké ATB? 😕 ....myslíš, že by ste mali doma Dominika a Dominiku? 😅
...Petra by bola po tatinkovi?....no istejšia si hádam budeš na to dalšom sone, to by už mohlo byť aj na 100 percent 😅
@mirka5688 ten kašel bude mať z toho rdielka.....ja juž kašel sám o sebe neriešim....minule som počúvala nejakých detských lekárov a tí tvrdili, že dieťa jednoducho kašlať musí, je to obranný mechanizmus..... a netreba tomu brániť...ale to bolo len o takom normálnom kašli, bez teplot a podobne... 😅 penbene poznám, Peťo to mal, pred 12timi rokmi, ked mal stráááááááášnu angínu....tak asi vymysleli aj niečo pre detičky...my sme ešte nemali.. 😎
Denisko tiež stále pokašliava, sem am soplík , ale fakt si myslím, že je to z toho, že teraz všetko rastie a kvitne 😵 máme stále jasno a slnečno, len tento týžden bolo trošku chladnejšie....okolo 20...ale pri slniečku sa to dá...vraj tu má byť suchá jar a aj horúce a suché leto......tak mám dosť 😝 chlapi sa zrejme chystajú do Rajca, vraj na 90 percent pojdu...a ja zas pracovne.....my tu už máme prázdniny, takže školka nehrozí a ja musím zhánať opatrovateľku...tak by mi aj celkom bodlo, keby šli na slovensko..... 😵

@mirka5688 idem ešte povešať prádlo a spať....včera som šla o polnoci..... 😝 dobrú noc 😵