Sú tu dáke mamičky a budúce mamičky z Rajca?
ahojte....hľadáme mamičky a aj budúce mamičky z Rajca, prípadne blízkeho okolia. Je tu niekto?
@denisenko Ja si myslím že hej, však hrajú ako dôchodcovia ☹ 😀 To sú slova mojich chlapov a aj taťko zahlásil, že prehrajú, veď koľké góly už mohli dať, ako keby boli slepý, fakt škoda sa rozčuľovať ... 😠 A Ty o ktorej pôjdeš hajať, keď skončí hokej? Ja asik čo chvíľa, uvidíme ... 😉 Akurát pijem materinu dúšku a Ty dačo piješ? 😀
@denisenko Och, to ja nemusím, na posledy som sa z neho tak krásne s exzémom vysipala, že mám krásnu tvár po tom ... na jednej fotke si si mohla všimnúť, ak si kukla ... 😉 A tie reklamy, už to riadne s nimi preháňajú ... 😠 Nemyslíš si? No a kedy teda budete už na stálo bývať na Slovensku moja?
@stanca22 ja s Deniskom od novembra isto iste....aj keby kamiony padali.... 😀 ja tiež červené len trochu, nie že by som sa vyhádzala, ale je mi ťažké na žaludok....tak s mierou... 😉 aj mne sa zdá že viac tam rozprávajú ako hrajú.... 🤐
ale ja to sledujem len jedným uchom, mám telku za chrbtom......ibaže neviem, ako to bude dva týždne...ešteže normálne bývam minimálne do 9-tej večer v robote..... 😎
@stanca22 aj ja som mala špagety 😵 že kurenie????dnes som zapla na chvílku Niskovi v izbe radiátor, ale to je náš elektrický......tu sa stále vnútri drží teplota nad 21 stupnov, tak nekúri ...to ma na starosti manželka Peťovho šefa...a tá je teda šetrná...teda ...lakomá.....ona kúri v zime dve hodiny ráno a jednu cez obed a dve večer...dom má sto rokov , tak si vieš predstaviť ako je tu kosno v zime..... 😝 ale teraz sa dá.....dnes bola prietrž mračien, tak sa schladilo, tak na 16.....neva.. 😉
@denisenko Včera sme stavali prvý Máj pre našu dedinku, tak sme stihli skoro len koniec ako tak ale dnes kukáme našich isto, tak sa hádam zídeme znova spolu na nete, čo povieš? Minule to bola sranda 😀 😀 😀 😀 Aké máte dnes tam u Vás počasie? Tu hrozne fúka studený vietor a zima tu je, sem tam popŕcha ako hlúpe ... 😠 Čo si dnes varila? Ja polievku a kašu s mäsom údeným ... 😉 A Ty keď chodíš do práce, mávaš aj nočné? Asik nie, čo?
@stanca22 tu sa máje nestavajú...... 😵 dnes bolo prvé sväté príjmanie...ale aj tak som to nevidela, bola som v robote... 😝 počasie máme také čudné, horúco, aj vetrík fúka a nahána búrkové mraky, tak čakám kedy to príde.... 😀 v robote mám vyvesenú kopu prádla, tak mi isto zmokne.... 😀 ..ja robím od rána od osmej do pol tretej, potom chodím večer do kuchyne, mám tam byť na pol siedmu a bývam do...ako kedy...niekedy pred deviatou, niekedy o pol desiatej som doma... 😝 na prd to je..... 😝 😝 😝 ale tento týžden vraj nevaríme, je málo ludí a bude asi 4 dni dovolenka....si oddýchnem 😵 varila som už včera, vývar z kostí s rezancami a rizoto zo sojoveho mäska so šampinonmi...a čerstvý šalátik k tomu....a pol litra zmrzliny...... 😀 a mám navavrené rovno aj na zajtra.... 😀 chlapi sa šli bicyklovať, ale mne sa nechcelo, som zničená z roboty...a v noci som zle spala, lebo Deniskovi bolo zle od žaludka a vracal.....boli bryndzové halušky a asi mu neurobili dobre..... 😝 dnes vraj budú kukať hokej spolu....nie som síce za, ale čo už... 😔
@denisenko No ja som nemohla prísť potom na net, lebo mi nešiel, čo už ... 😖 Mravce nám tu lozia po dlážke, fuj, dúfam, že čoskoro zmyznú 😠 Ja som dnes robila na kapuste a zemiakoch kura s cibuľkou, mňam, chutilo nám ako doma 😀 😀 😀 A znova som sa dala na písanie, mám nové nápady, tak to rovno keď mám čas aj využívam 😉 😎 😀 Ronko je dnes akýsi celý deň hladný, má dobrý dnes apetít, stále len za mnou chodí a skáče po mne, že chce ešte dačo zobnúť si 😀 😀 😀 Tak a už sme aj prišli na to, čo je chyba v motorke, bude nás to stáť okolo 200 eur ale najvyše ma zatiaľ serká to, že sme len tak vyhodili 25 eur do luftu opravárovi motorky, čo ani nám nezistil chybu na moto, len ju rozobral a nechal tak .. 😠 😠 😠 😠 Och, škoda sa rozčulovať, Vy už máte to nové auto? Či ako to s Vami vyzerá? Ako sa páčilo na Slovensku malému? Zatiaľ pa.
@stanca22 ani ja sa akosi sem nemožem dostať.....nejsko som vyťažená....a od zajtra mám síce 3 dni volno, ale mám kopec chodenia po úradoch, čo som ešte od marca nestihla, tak asi sa tu ani tak lahko nedostanem.... 😝 ....fúúú...že 200E....to je pekná suma...... 😝 my sme ešte auto nekúpili, možno v lete, najskor musia byť korunky...takže tak.... 🤐 a do toho s 😠 tarého tiež len vrážame peniaze....čo už...ja sa nad tým už ani nepozastavujem.... 😠 moj anžel zas kuká na tú telku...des..... 😝 radšej by som šla spať.... 😵 ...som naozaj zvedavá, o čom píšeš....dáš potom prečítať?... 😕
ešte musím obaliť rezne na zajtra, zemiaková kaša je už hotová a ktomu len taká obyčajná polievka, že akože falošný guláš...poznáš?

@stanca22 chatuješ??????na FB????žeby?????