Sú tu dáke mamičky a budúce mamičky z Rajca?
ahojte....hľadáme mamičky a aj budúce mamičky z Rajca, prípadne blízkeho okolia. Je tu niekto?
ahojte ja som z Rajca ale vadala som sa do Turia🙂 😉
@valeria2 ahoj..... 😉 kludne sa pridaj.... 😉
@stanca22 už som tu zas, tak na skok...stále z práce do práce a nejako mi čas na net nezvyšuje.... 😠 ako sa máš a čo porábaš?my už tu máme hotové leto už ma z toho tepla ide šlak trafiť..... 😖 Denisko má zajtra výstavu v školke, robili všelijaké umelecké techniky, tak to budú vystavovať pre rodičov..... 😵 len dúfam, že moje zajtrajšie volno ešte platí a šefka si do večera nevymyslí niečo iné..... 😔
ahoj.no to ti verim ze nemas moc casu sediet pri pocitaci.ja mam dve deti-dievcata a jedna mi tiez chodi do skolky,mi sme mali vcera besiedku ku dnu matiek🙂 no a druha je mladsia tak s nou sa zas musim hrat🙂akurat ich krmim a sedim pri pocitaci🙂Aj mi uz mame leto cely den sme na dvore🙂
@denisenko Ahojik, no pekne, máš to dosť perné ... 😖 😅 A Vy ste nemali na deň matiek žiadnu besiedku s malým? Volala si aspoň Ty svojej mame a svokre na ich deň? Ja som svokre dala fotky vložené do fotoalbumu s čokoládou a svojej mame som dala jej obľúbený kvet orchideu 😀 Ty si čo dostala na svoj sviatok? Ja som nič nedostala, keďže som ešte neni mama ☹ Ani ja teraz nemám boh vie ako veľa času, teraz mi mama príde pomôcť, všetko vytrepať vonka, vyumývať čo to, niečo narezať a popáliť, niečo pozahadzovať, proste kopec prerábky, bordelu, vyvlačovania a tak, teraz sa už dokončuje vrch a ideme tento víkend maľovať detskú izbu, fasa, sa nenormál teším na nové bývanie 😀 😀 😀 Aspoň jednu izbu budeme mať ako tak zariadenú, robia nám práve v jednej firme stavané skrine, tak ich majú doniesť vo štvrtok aj ich namontovať, tak sa teším na poriadok ako tak už aspoň v tej jednej izbe 😀 😀 😀
@stanca22 no ja už pomaly pojdem zas do práce....na den matiek sme zo školky dostali takú kartu, čo robili detičky...bolo to o mamičke a pre mamičku.....a Denisko ma aj nakreslil 😵 dostala som od mojich chlapov moju najoblubenejšiu žltú ružu a boli sme na večeri.....a ešte kopu sladkých pusiniek 😵 😵 😵 ...to ti verím, že sa tešíš, aj ja som sa tak tešila ked sme sa už začačli zariadovať....skrinu si videla, tú sme dostali až teraz...akože oneskorený svadobný dar 😵 xuž bežííííííííííííííííííím.........musííííííííííííííím....prídem neskoro 😀
@denisenko No dúfam, že si neprišla teda neskoro do tej práce 😉 My sme už ako tak porobili, zajtra ideme detskú izbičku vymaľovať, variť guláš a spratávať ten najväčší bordel, čo nám ešte ostal ... 😖 Ideme dať bielo fialovú farbu na steny, tak som dosť zvedavá ako to bude vyzerať, že plafón a jedna stena biela a ostatné tri steny fialové, tak uvidíme 😉 😀 Ako sa darí v práci? No pekný a milí darček si dostala, hotová bomba 😉 😎 😀 Ja sa akurát chystám do sprchy a idem hajať, som strašne unavená, ešte že tu mám na víkend opäť mamu a troška mi s tým pomôže ... dnes som bola i u dokyho ale škoda, neordinoval, opäť som mala smolu ako po stý krát ... dnešný deň mi meškajú 28 dní, tak zajtra ráno si idem robiť test a v pondelok idem skúsiť znova k dokymu, dúfam, že už bude konečne poriadne ordinovať ... 😠 Keby si to tu videla, je to tu ako po výbuchu 😀 😀 😀 Asik budeme spať dnes na skrini alebo na zemi, alebo ešte lepšie, potlačíme sa k Ronymu do jeho spacieho košíka 😀 😀 😀 😀 😀 Ale nie, musím všetko zhodiť zase na zem a ustlať si na novo posteľ, lebo všetko čo sa dalo sme tam naukladali, nemáme už ani kde ukladať veci ... škoda, zabudla som starú izbu odfotiť ako vyzerala pred novým, neva, hlavne že bude nové už konečne, idem off, pa a teším sa na Tvoje písanie. 😉 😎 🙂
@stanca22 ahoj...tak už som zas na skok tu..... 😵 no ako čítam, máš veselo....ako sa spalo v psom koši? 😀 28 dní....hm, to je už asi na uváženie......pojdeš zajtra k dokimu? 😕 ja by som mala ešte dojesť dve balenia tabletiek a potom hor sa na to...no necháme sa prekvapiť 😉 ...dnes nám prší, a mna tak pobolieva moj chorý lakeť, že až..... 😝 celú noc som nespala...ešteže nemusím dnes večer do práce... 😵 chlapi šli na chvílku hrať futbal, pokým zas nezačne pršať.....tak mám chvílku klídek.....dnes aj moj manžel navaril, upratal, tak mi je dobre..... 😵 ty zas provokuješ s tým gulášom.... 😠 😠 😠
@denisenko No na koniec som radšej zvolila alternatívu, zhodiť veci na zem z postele a ustlať si na nej na spánok, tak sa ceľkom dobre spalo, len keby ma nebolel k tomu ten večer aj zub ... 😠 😠 😠 Potvora, vždy ma bolí len keď mám ísť spať, hrôza ... 😠 No a my už máme vymaľovanú detskú izbu aj podlaha už je, som taká rada, že jednu izbu máme z krku, už len stredu, štvrtek nám urobia skrine, tak budem prať, vešať, žehliť, skladať a ukladať oblečenia, až toho budem mať po krk ... 😠 😠 😠 No a cez víkend by sme mali ísť k svokrovcom, tak uvidíme či nám čas vydá ... Ten benzín je tak drahý, 25 euro vždy dáme keď ideme k nim, no hrôza, fakt !!! ☹ ☹ ☹ Manžel bude mať v júli meninky, tak vymýšľa si kúpiť psa, sme pozerali čau čaua a bernardina ale sú dosť drahý, šteňatá okolo 300 eur stoja na nete, príšerné ... uvidíme ešte čo a ako bude ... že on ešte nemal nikdy vlastné zvieratko, chce psa, mal raz jedného vlčiaka ale toho mu raz otrávili susedia ... ☹ No ja k dokymu nejdem, lebo už aj začínam špiniť, tak uvidím, čo a ako bude ... 😖 No však Ťa s tým gulášom musím troška poštengrovať, nech sa riadne naň tešíš, no nie??? 😀 😀 😀 😀 Chlapi lúbia tiež guláš?
@stanca22 no vidíš, ako si sa fajn vynašla... 😉 super, že už máte niečo hotové, už to bude len odbúdať.... 😵 ja som ešte nebola doma, odkedy nám namontovali skrinu, tak ani neviem, kde máme veci.... 😀 😀 ..a to budete mať potom dvoch psíkov? 😕 aj my by sme chceli psa, ale kedže stále cestujeme, asi by sa zatial nemal kto o neho starať...a tu by na byte bol zavretý, a kedže sme stále v práci, neviem,,,,kto by ho chodil venčiť......tak sme zvolili kocúra...nebude mať mačiatka, nepáchne, lebo je vykastrovaný, vyvenčí sa sám a ked je sám doma, tak spí......jemu to vobec neprekáža.... 😀 ale možno neskor...moj muž by chcel labradora alebo zlatého retrívera..... 😉 ale pamamtaj si, velký pes aj vela zožerie....a to teda fakt...... 😀
@denisenko Díky za radu, posnažíme sa, no manžel moc tomu neverí, že nájdeme aj pod názvom darujem dačo ... 😖 🙂 Uvidíme ešte ale fakt Ti dík za typ ... 😉 No hej, už by sme potom mali dvoch psíkov 😉 Suku nechcem, vraj je s ňou viac roboty ako so psom. No tak ako čítam, tak aj Teba čaká pekné upratovanie po svojom na dome, čo? Inak, Ty máš rada aj záhradky, rada sadíš, čistíš záhradku, či kosíš? Ja záhradku moc nemusím ale kosiť, to rada, to mám ako keby som kočíkovala 😀 😀 😀 Inak, keď píšeš že máte kocúra, neškriabe Ti nábytok, abo dačo? Pije aj mlieko alebo len vodu? Žerie granule? Púšťa veľa srsti? A keď sa vykadí, moc to vraj smrdí? Aj ho kúpete? Vieš, ja chcem ešte mačičku ale neviem ako sa to správne chová, preto sa u Teba informujem 😉
@stanca22 to si ma zasypala otázkami..... 😀 tiež si myslím, že so sukou je viac problémov, a hlavne ked sa hára....psovi je to fuk, ale suku musíš dať asi sterilizovať, alebo poriadne ustrážiť.... 😀 ja mám rada záhradku, nekosím,to je domena mojho muža....ja mám rada kvetinky, zeleninku a podobne...ale nie vo velkom množstve, len tak pre vlastnú čerstvú spotrebu a na piplanie sa 😀 😀 😀 najradšej mám rajčinky, redkovku, hrášok a maliny.....to všetko tam jedného dna budem mať..... 😉 a s kocúrikom to máme takto: naučí sa aj na povel, sadni a zostan...mna poslúchne, príde aj ked ho zavolám.......je vykastrovaný, takže si neznačkuje, nesmrdí, kúpať sa nemusí a ani neodporúča, ale pár krát sme to robili, ked snami cestoval v kufri a počúral sa....tak smrdel.... 😎 ale to nemal inú možnosť......inak tu máme vždy ten mačací piesok, ale on chodí častejšie vonku, poškrabká na dvere a vypýta sa....jemne, nie aby oškrel nábytk...ešte nezničil vobec nič, aj ked niekedy skúša rúru ako škrabadlo...ale to má, takže to rád vymení..... 😀 inač on žerie len granule, a surové masko, niekedy kúsok salámy alebo párky, sem tam lizne jogurt, tuniaka, ale to len tak pre chuť....nikdy to celé nezje....a pije len vodu...mlieko vobec..... 😉 my sme s ním veeeeelmi spokoj níííííí......málo ludí vie, že aj mačka sa dá vychovať.....
@denisenko Ahojky, krásny deň Ti želám, máš niečo nové? Už sa snažíte, či ako je to u Teba s tabletkami? Ste zdraví? Mňa chytila chrípka taká slabá cez víkend minulí, sme varili guláš na vonku a pršalo ako z krhly, tak asik preto som nachládla. Budúci víkend ideme k svokrovcom a behať po dokyho, aspoň budem vedieť aj iných názory dokyho ...
@stanca22 ahoj...nejako som nestíhala v poslednej dopbe, učila som drobca brzdiť na bicykli a potom práca...ved vieš..... 😵 zdraví sme,teda len kocúr nam nejako ochorel tak dúfam, že sa z toho dostane...nežerie a je totálne apatický.....som myslela že z tých horúčav, ale asi to je niečo iné...... 😖 dávaj na seba pozor.....aj u nás konečne prší, tak sa všetci z toho vytešujeme.......ale nemokneme.... 😉 ideš k inému doktorovi? my s tým snažením...no ešte nič....nejako sa to zamotáva.... 😖 zatial tabletky fungujú.... 😒 cez víkend tú máme preteky starých motoriek do kopcov, býva to každý rok je to super...len chodia rovno popod naše okná, to zas bude rachotu.....minulý rok ich bolo okolo 400 😝
@denisenko No nazdar 🙂 No pekne, tuším prídem k Vám to kuknúť 😉 😀 No tu je práve taký lejak, že tuším nás za chvíľu aj zaplaví, keď nepočítam, že nám tečie dnuka cez asik komín deravý 😀 😀 😀 Chlapi to musia potom kuknúť, keď víde slniečko 😉 A čo sa Vám zamotáva? No môj mi na posledy povedal, že som neplodná, svokre sa to nepozdáva, tak ma objednala k dvom dokym, tak uvidíme 😉
@denisenko Ahojček, čo máte na pláne cez víkend? My ideme na letecký dník, tak som zvedavá, naši chalani sú na to riadne naviazaný, tak budú mať isto super z toho zážitok dňa 😀 Ja isto sa budem nudiť ale tak i ja si rada pozriem nejaké tie pády a vzlety 😀 Vy ako žijete? Zdravíčko slúži? Tak ja si tu mačičku nemôžem zobrať, bo otec s tým nesúhlasí, bojí sa, že budeme mať na koniec nie len jednu mačičku ale na koniec aj 30, takže ja to radšej neriskujem a keď máme troch psov, risk ako ... vieš si predstaviť asik aj na živo čo by s ňou isto dorobili, keby sa náhodou im dostala do zubov ... nikdy nevieš, náhoda je blbec 😒 A zmenila som si gynekológa 🙂 Tak uvidíme, čo bude nového u neho 😉 Teším sa na odpísanie, pekný večer zatiaľ. 😉
@stanca22 ahojkaj...ja nejako v poslednej dobe nestíham.... ☹ a ešte k tomu mal aj mladý pán zaracha na internet, tak som ho ani pred ním nepúšťala.... 😎 a mala som starosti,.......ochorel nám kocúr, týžden nežral, skoro umrel...som ho nakoniec musela vykurírovať, ale ja som bosoráčka, tak sa to podarilo.... 😵 len som mala o kopu starostí viacej, lebo som mu dávala každú polhodinku vitamíny a smectu s vodou ...striekačkou...potom nasilu pár granulí.....a takto nonstop celé tri dni-....ale už je v poriadku 😵 😵 😵 😵 veru, mačka a kocúr je rozdiel...ale zas mačička sa dá sterilizovať a nemusíš sa obávať žeby si ich mala 30...teda ibaže by si ich tolko chcela..... 😀 a kde máš teraz gynekologa? je lepší? a kam idete na letecký den? do Trenčína? či? my zas len pracovne celý víkend, aj moj muž musí celý den....... 😝 😝 😝 😝 ale ja sa nejako v poslednej dobe necítim dobre...som akási vyčerpaná..... 😝 teraz ešte varím na zajtra....šošovicu na kyslo a morčacie rezne...len ešte neviem s čím......a chcela som upiecť aj koláč,ale nejako ma prechádza chuť..... 😀
a ty čo varíš? ozaj, ako na tom stojíš s tou knihou? som už strááášne zvedavá....my pojdeme domov na slovensko o mesiac a týžden, alebo tak nejako...tak sa stavím, dobre????? 😵
@denisenko To nevadí, len veselo píš a odpisuj mi 😀 😀 😀 Budem len a len rada !!! 😉 A čo spravil malý, že si mu dala zaracha na net? Som rada, že kocúrikovi je už lepšie, čo mu bolo, nevieš? No zdá sa mi z prvej návštevy u neho dobrý, uvidíme aký bude na budúce, mám ísť o mesiac k nemu a budeme sa snažiť čo najpresnejšie zistiť čo mi je aj manželovi, takže zhruba o dva mesiace by sme to už mali aj vedieť, veľmi sa na to teším a potom sa podľa situácie by sme sa mali snažiť o mimčo ... dva krát sa mu nezdalo žeby som mala už na stálo byť neplodná, tak uvidíme na konci vyšetrení všetkých, aký vznikne na koniec aj výsledok, som nesmierne zvedavá veru na to ... Najprv som mala gyndošku v Dubnici, potom v Ružomberku, teraz znova v Dubnici a teraz sa presťahuvávam späť do Rk. ale k inému, tak uvidíme, baby si ho veľmi chvália, tak som nesmierne zvedavá ... 😀 😀 😀 A na letecký deň sme dnes boli pri Ivachnoivej, neviem či to poznáš, pri Bešeňovej na letisku, nuda pre mňa ale chlapi boli vo svojej koži ako malé deti 😀 😀 😀 Ja som si troška potrkotala zo svokrou a jednou známou a bolo, potom sme sa stavili na obed, svokra nás pozvala všetkých a šli domkov, dali si pivko a svokrovci mi zablahoželali k meninám, budem sláviť dňa 9 júna, tak tu vtedy nebudeme, tak dopredu mi takto pekne 😀 😀 😀 Dostala som parfém, celkom príjemná vôňa, taká osviežujúca. 😉 Sme tu od štvrtka do zajtra, musíme ísť už domkov, keďže stále prerábame chalupu, už rozoberáme našu dolnú kuchňu, hosťovksú izbu už máme hotovú, kompletku, len v budúcnosti z nej bude detská izbička a hostia budú spávať v obývačke potom 😀 😀 😀 No a vrch je skoro celý hotový, už len nejaké detaily a podlahu do obývačky ockovi, poradíš mi farbu kuchyne na steny? Neviem, manžel chce červenú ale je tam málo svetla, tak neviem aká by bola dobrá ... rozmýšľam nad žltou alebo slabúčko zelenkavou? No a tu teda ja nevarím ale svokra ale domka varím najčastejšie fazuľu, šošovicu, koleno, zemiaky, kaša, nejaké polievky, rajčinové, hydinové, slepačie a tak ... sem tam upečiem koláčik, kofolový, či čokoládový, tie milujem ale v poslednom čase ma dosť bolia zuby, asik mi zase zájsť k dokymu a vyvaliť mi na zuby 30 eur ... vrrr, až ma zamrazuje na to čo i len pomyslieť 😔 😔 😔 Takže pečenie sa mi odkladá na neurčito ako aj moja kniha, keďže mám kopec práce s chalupou, chceme ju už konečne dokončiť, sme unavený už dosť, keďže si všetko samy robíme na nej ... všetko vypratať, umývať, vysávať, zametať, leštiť, čistiť ... a tak, hádam to poznáš ... 😉 No o mesiac budem rada, hádam potom budem aj domka, bo vtedy nejako ideme k tomu môjmu dokymu a svokrík má 48 rokov, takže tak 😉 😀 A keď dojdete semka aj ostávate alebo sa tam ešte vraciate???
@stanca22 no ako vidím, písanie Ti nerobí problém.... 😀 to bol len vtip..... 😀 😀 ideme domov len na dovolenku asi tak 10 dní, Denisko by mal ostať na celé prázdniny, najskor u starkej, potom by aml ísť s mojou maminou do Podhájskej na týžden, tam je super voda pre atopické ekzémy.....tak dúfam, že sa mu polepší.... 😉 aj ked on na tom nie je až tak zle, ako som videla u ostatných detí.....ale stále sa mu vyhadzuje nalíčkach..tak dva krát do mesiaca... 😠 veru, poznám, s domom je vždy kopec roboty... 😝 ale ten výsledok potom stojí zato, že? ja som zas bola dnes v práci, ale nejako mi bolo celý den nafigu...vlastne už od včera, nejako mi prestalo chutiť jesť...dnes som ani nejedla až do 16-tej, mala som nejaké blbé trávenie.....som si chvílku zdriemla, potom ma fajn naplo..... 😝 😝 😝 😝 😝 a o pol hodinku som si mohla dať aj rezen 😀 😀 😀 tak hádam mi bude zajtra lepšie....dúfam, že to zas nie je nejaký črevný vírus....nejako sa mi s nimi tento rok darí...... 😝 😝
ale nemožem si dovoliť schudnúť, zas som o 2 kilá lahšia a pri 5O-tke je to dosť...len kosti a svaly......potom mi chýba energia..... 😠
tak Ti držím palce, aby zento doktor pomohol...ja stále uvažujem, že hádam budúci mesiac.....ale neviem, bez súhlasu tatinka nechcem tabletky vysadiť...tak sa musíme dohodnúť..... 😵

@stanca22 ....no dobre, chystaj mi velkú lyžicu... 😀 😀 😀 😀 ..ja mám rada knižky, tak ťa beriem za slovo..... 😀 😵