icon

Sú tu dáke mamičky a budúce mamičky z Rajca?

denisenko
9. feb 2011

ahojte....hľadáme mamičky a aj budúce mamičky z Rajca, prípadne blízkeho okolia. Je tu niekto?

denisenko
autor
16. dec 2011

@stanca22 že v krátkosti...... 😀 😀 😀 nejako som už večer nemala nervy, celý den mi drobec pílil niečim uši.... 😀 😀 😀 😀 😀 dneska ma čaká žehlenie, som včera poprala nejake babatkovské veci, a pravdu ti poviem, nechce sa mi..... 😝 ešteže aspon obed máme od včera.....tak nemusím variť...... 😉 možno sa dokopem k tým vanilkovým rožkom... 😀 😀 😀 😀 a ešte musím niečo vymyslieť, kam odložíme kočík, lebo ja síce poverčivá nie som ale toto je jedna vec, na ktorú dám...že kočík nemá byť v dome pred narodením...... 😎 ach jáj, ešte len ráno a ja som už unavená...... 😝 😝 😝 😝 Denisko dneska vstal o pol piatej........ 😝 😝 😝 😝 😝

denisenko
autor
16. dec 2011

@stanca22 ozaj, dala som nejaké fotky na modrú strechu, ale zatial len spálna a detská izba...tie sú už takmer kompletné....čakám len na detskú postielku 😵

stanca22
17. dec 2011

@denisenko No ja nie som moc poverčivá ale začínam akosik byť ... Prídem Ti ožehliť? Milujem žehlenie, od včera do dnes boli u nás svokrovci, boli si aj po med k nám a klobásky, ocko dal známemu spraviť, výborné robí, tak si zase pochutíme 😀 Ja som si dnes konečne skrátila tepláky nové, tak som rada, včera som navarila, tak na dnes ešte máme čo jesť ale čo zajtra, to neviem, lebo ideme aj do obchodov posledné Vianočné nákupy 😉 Tak ani neviem kedy navarím, dnes sa mi nejako už nechce, noc bola totižto dlhá a chlapi k tomu ešte betónujú , nechápem ako sa im chce robiť, asik im aj ja dačo prihodím, keď sa im tak chce robiť 😀 😀 😀 Tak dones k nám ten kočík, my ho máme kde dať 😉 A ja si teraz pijem čajík s rumom, ľúbiš ? 🙂 A čo si kúpila komu z Vašej rodinky?

denisenko
autor
17. dec 2011

@stanca22 ták..kočík je už u švagra...tí sú v Taliansku, aj ked tiež čakajú bábatko, ale pokým neprídu, u nich byť može..... 😉 ja som tiež nevarila...mala som navarené už tretí den, nejako sme nestrihli zjesť...alebo som vela navarila???? 😀 mali sme hrstkovú polievočku s udeným maskom a restovane kuracie pečienky s ryžou.... 🙂 🙂 🙂 a zajtra tiež ideme na nákupy....do žiliny so svokrovcami..kedže nemám nič kúpené pre manžela, tak sa teším, že sa im niekam vytratím a hádam niečo aj kúpim..aj ked on si pozerá motorku, lebo som mu konečne dovolila, kedže už sme dostavali a nejaké peniažky na účte sú...... 🙂 🙂 🙂 🙂 inak, ja som kupovala len deťom, sestriným a mojmu, hračky....ved to poznáš.... 😵 svokrovcom sme kúpili telku, ale to sme sa skladali viacerí a aj preto, pretože minulý rok mala svokra 60-tku, mali isť niekam na víkend na výlet astále do toho niečo...bud počasie, alebo choroby, alebo.....a takto sme to dali obom a aj k 60-tke a vybavené.... 😉 takisto sme sa skladali aj so sestrami pre našich na obývaciu stenu.....mamina má hned po vianociach aj narodky, tak vždy riešime kopu drobností a zbytočne jej to potom zavadzia v skriniach... 😀 😀 😀
...tak tento rok takto..... 😉 😉 a zajtra bude na obed len taká uplna rýchlovka, rajčinová polievka, syr a hranolky...obed za polhodinu hotový...... 😀 😀 😀 dneska som piekla, upratovala, umývala podlahy, poprala a ešte idem požehliť malému postelné prádlo do školky...a vyšiť priezvisko, ešte nemá...tak mám toho akurát na moj stav dosť...zajtra nerobím nič..... 😀 😀 😀 😀 😀 klobásky, domáce????? hm, dali by sme si..... 😀

stanca22
19. dec 2011

@denisenko No hej, domáce, ešte sme si ich aj sami troška viac poúdili ... 😉 Strašne ma bolieva zub od včera, som zvedavá čo budem robiť ... Nám sa zase susedovie suka hára, tak tu máme veselo.

denisenko
autor
19. dec 2011

@stanca22 nemala by si ísť radšej k zubárovi????? cez sviatky asi nezoženieš, len pohotovosť ☹ ☹

stanca22
19. dec 2011

@denisenko No však sme si písali, zohnala som ho, tak idem zajtra, čo Ty si tak zdrhla? 😉

denisenko
autor
19. dec 2011

@stanca22 nezdrhla...išla som si niečo uvariť na obed.... 😀

stanca22
19. dec 2011

@denisenko A čo dobré, prezraď? 😀

stanca22
6. jan 2012

@denisenko Čo robkáš?

denisenko
autor
13. jan 2012

@stanca22 ahoj...videla som foto 🙂 🙂 🙂 tak gratulujem......a pevne verím, že to vyšlo...... 😉 😵 kedy ideš k doktorke? ..joj, prepáč...ale ja som taká zvedavá a nedočkavá.....hádam aj viac ako ty...... 😀 😀 😀 😀

stanca22
13. jan 2012

@denisenko Ahoj, no dnes na 19 hodku som objednaná ... Ty tomu testu veríš, čo si priam videla??? Ja teda nie. A mám veľmi vážny dôvod prečo asi nie.

denisenko
autor
13. jan 2012

@stanca22 prečo??? aj ja som mal taký slabý...a potom každý den silnejší...prvý krát som si urobila 3 v ten den a stále tam ten tien bol.... 🙂

stanca22
13. jan 2012

@denisenko No lebo ja som si ho spravila v 11 deň meškania MS, počkala 2-3 min., nečakala som 5 minút ako tam bolo napísané, síce som to nestopovala ale viem, že viac ako 3 min. som nečkala isto a hneď som ho schovala, až včera sa mi naň kukol muž a vraví mi, ale však tam je druhá čiarka, síce taký duch ale je ... tak teraz neviem či je to moja čiarka alebo zaschnutá od moču. Ty by si si čo myslela o tom?

denisenko
autor
13. jan 2012

@stanca22 moja rada? sprav ešte raz...... 🙂 🙂 🙂 ale ked som si ja robila testy, tak sa na nich ani po 3 dnoch nič nezmenilo....mala som ich poodkladané..... 😵

stanca22
13. jan 2012

@denisenko Nemôžem si spraviť ďalší, lebo doma žiadny nemám a po ďalší nemôžem ísť, nadarmo peniaze, keď večer idem k dokymu a cestovať po test do P.B. sa neoplatí a v Pružine ťažko majú a dole peši sa mi veru nechce ísť, inak nepýtala som sa na Tvoju radu ale na Tvoj názor, že či by si dúfala, teda či si v tom na mojom mieste, keď som ho tak rýchlo skovala??? Ale to nevadí, nepochopili sme sa 😉 To je písanie, vidno, debata na živo vyzerá ináč 😀 😀 😀 Škoda, niekedy sa musíme už konečne navštíviť 😉

denisenko
autor
13. jan 2012

@stanca22 a prečo ideš až tak neskoro k doktorovi???? 😕 😕 😕 to ešte normálne ordinuje???

denisenko
autor
13. jan 2012

@stanca22 inak, je to úplne jedno, kedy ho schováš...... 😅 😅 😅 😅 ak tam má byť, tak tam bude..... 😵

stanca22
13. jan 2012

@denisenko No lebo robí aj dnes do obeda ale ja sa tam nemám ako dostaviť a nemám ani peniaze na vlak či bus a keď máme natankované v aute, tak nech ma zvezie muž ta, načo míňať ďalšie peniaze na iné prostriedky cestovné, no nie? A večer do nemocnice, lebo tam má šichtu nočnú, tak ma zoberie aj vtedy, on ma vždy zoberie kedy mne to sa hodí, je výborný, lebo ja som teraz v P.B. a doky mi ostal, nemenila som si ho v Rk. A Ty sa ako cítiš?

denisenko
autor
13. jan 2012

@stanca22 tak to máš super doktora..nemen ho.... 😉 ja??? ani neviem...bolí ma žalúdok.... 😠 idem vyvesiť prádlo a potom niečo navariť na obed...... 😝 moc sa mi nechce..velmi málo som spala........ 😒

stanca22
13. jan 2012

@denisenko A čože tak si málo spala? Aj mňa pobolieva často bruško, ani neviem z čoho ...

denisenko
autor
13. jan 2012

@stanca22 išla som neskoro večer spať...a potom bol malý sto krát hore a už o štvrť na šesť mabudil: mamííííí.....máš ma rada??????

stanca22
13. jan 2012

@denisenko To prečo sa pýta Ťa??? 😕 Čo povieš na moju novú fotos? Je z Vianoc. 😀 No a ja som zase bola asik tri krát hore cez noc, lebo som chodila stále cikať, veď som ani toľko nevypila, koľko som nacikala, nechápem tomu ....

denisenko
autor
13. jan 2012

@stanca22 že prečo sa to pýta? on sa to pýta denne aj 50 krát...to je normálne.....musí sa ubezpečiť, že ho máme radi....... 😵 a potom ešte...mami, hladkaj ma po tvári, ale škrabkaj po chrbatiku...ako taká mačička, rád sa nechá pomaznať.....typický chlap..... 😀 ....cikať .....može byť, ak si naozaj tehotná, to je úplne normálne..ale na sone tak skoro nič asi vidieť nebude....neviem..podla toho, aké má sono..... 😎 najistejšie je odber krvi na ten Hcg hormon...mne to robili takmer tri týždne po dni, kedy sa to stalo....to mi meškalo tuším.....necelý týžden...a na sone nič nevideli, tak som trvala na odbere krvi a ahá...mala som pravdu.... 😵

stanca22
13. jan 2012

@denisenko Akurát od nás odišiel jeden pánko, čo nám zapájal nový internet 😉 No ja predpokladám, že ak nič neuvidí, dá mi vyvolávačku, ak som v tom nič nepríde ado dvoch týždňov, sa budem musieť dostaviť znova potom k dokymu ... a ak príde, život ide aj tak ďalej. Bude na budúce. A Ty už pochystané čo to? Či už všetko? Kočík si písala, že máš.

denisenko
autor
13. jan 2012

@stanca22 lepší internet? 😅 ....ved hej, život ide dalej...ale aj tak...ja Ti to prajem.... 😉 ..pochystané...ešte nie...včera som objednala paplonik a mantinel do postielky, kočík a postielka sú už doma, vecičky dávno..len ich treba ešte poprať.....ale to musí počkať, kým prídeme..... 😠 ..fotku máš super...... 😉 😉 ....

stanca22
13. jan 2012

@denisenko A ozaj, teraz kde si? Na Slovensku? A čo s tými dávkami, od koho ich budeš teda brať?

stanca22
13. jan 2012

@denisenko Hej, lepší internet, rýchlejší, lepší aj kvalitnejší ... a aj drahší, 25 eur mesačne ... inak paplónik chceš dávať hneď do postieľky takému drobcovi, či to neskôr?

denisenko
autor
13. jan 2012

@stanca22 ešte sme v Taliansku...musím si zavolať na tranzit, asi v utorok pojdeme..alebo pondelok...ja ešte neviem...v piatok treba ísť s Niskom na zápis do školy.....prváčik moj..... 😵 podala som si tu žiadosť o podporu, tak uvidím....a ked sa dieťatko narodí, dostaneme nejaké peniažky odtialto...nič svetoborné, ale aspon niečo..a na slovensku len rodičovský príspevok...no paráda...ako má z toho človek vyžiť???? 😕 tu aj poberáš nejakú podporu alebo čosi?

stanca22
13. jan 2012

@denisenko Neviem či môžeš poberať z oboch krajín ... Ja som dostávala do teraz na mňa a na muža, keď sme boli obaja na UPSV 109,20 eura mesačne ale od kedy roní manžel normál, tak dostával, 0,00eur. Suer že?