icon

Sú tu dáke mamičky a budúce mamičky z Rajca?

denisenko
9. feb 2011

ahojte....hľadáme mamičky a aj budúce mamičky z Rajca, prípadne blízkeho okolia. Je tu niekto?

denisenko
autor
20. okt 2011

@stanca22 tak tomu nerozumiem...čo ti ukázalo, že nie si v tom?

stanca22
20. okt 2011

@denisenko No v piatý deň meškania MS mi ukázalo, že nie som tehotná a do teraz mi nič nedošlo ... a zajtra bude 8 deň, tak ja neviem.

denisenko
autor
20. okt 2011

@stanca22 tak ešte počkaj...možno si len prechladnutá....... 😒 aj ked radšej by som ti dopriala tú druhú možnosť 😉 ja pomaly začínam vyberať kočík, ale kúpiť ho chcem až po vianociach..... 🤐

stanca22
20. okt 2011

@denisenko Na jar bývajú najlacnejšie veci, všetko, hľavne elektronika 😉 A však to by som mala aspoň výtok, keby som bola prechládnutá, nie? A ja nemám nič ... inak, prosím Ťa nemáš mi poradiť nejaký link na nete, čo nájdem dobre cenovo hračky nejaké, čo vydávajú zvuky?

mirka5688
30. nov 2011

@denisenko no ahoj Ivet ako sa darí a čo tehotenstvo, bábanko poslúcha? ja mám konečne čas písať, ešte ste stále v taliansku?

denisenko
autor
1. dec 2011

@mirka5688 ahoooj...už sme doma...teda..boli sme dva týždne, ale ja som akurát včera prišla zas naspäť do Talianska, len na pár dní, mám tu poštu, čo musím osobne vyzdvihnúť.....tak som sa musela trepať....... 😖 😖 😖 podržia mi to tu na pošte do polovice januára, ale to si už asi n etrúfnem na také daleké cesty....... 😖 😖 v nedelu sme siatky....Denisko ostal u starkej, zaťal sa, že on už nejde.......nebbaví ho to sedieť celý den v aute....... 😠 😠 bábätko rastie ako má, posledné sono bolo ukážkové , miery presne na termín, tak už hádam začnem pomaly chystať výbavu........ 😵 😵 😵 😵
@stanca22 ahoj, kam si zmizla??? ja teraz moc často nechodím, doma v rajci ešte nemáme net, tak len tak jedným okom niekedy kuknem....čo nové????? 😕 😕 😕

denisenko
autor
1. dec 2011

@mirka5688 pojdete na Mikuláša na námestie????? 😕

mirka5688
1. dec 2011

@denisenko samozrejme že pôjdeme aj vy?

denisenko
autor
1. dec 2011

@mirka5688 no hádam aj my...vieš, kedy to je presne? 😕

mirka5688
1. dec 2011

6.12. o 15.30, je to aj na výveske v meste pri mestskom úrade

denisenko
autor
2. dec 2011

@mirka5688 ja som to nečítala, lebo sme boli u babky v Topolčanoch a potom som musela zas cestovať do Talianska...ale to budeme doma, takže isto ideme..... 😉 ..teda ak nás niečo dovtedy neskolí......sa možeme stretnúť..... 😵

mirka5688
2. dec 2011

@denisenko tak sa hádam stretneme, dúfam že sa Dominikovi nepohorší, lebo je chorý.

denisenko
autor
2. dec 2011

@mirka5688 a čo sa mu stalo? teraz je všade vraj nejaká črevná viroza...... 😔

mirka5688
2. dec 2011

@denisenko dostal kašle a nedarí sa mu to vykašľať tak mu dala sirup na vykašlavanie tak uvidíme, ale už sa mu to lepší, tak uvidíme, no sú tu buď črevné virózy alebo priedušky. Ani sa nečudujem keď každý deň je inak, raz teplo a raz zima, ani seba neviem obliecť nieto deti

stanca22
2. dec 2011

@denisenko Ja som nikde nezmyzla, ja som Ti napísala a Ty si mi neodpísala, tak som čakala, kedy sa ozveš 😉

denisenko
autor
3. dec 2011

@stanca22 hmmm...nie vždy mi vyhodí, že mám poštu..sakra, to už ani kon nič negarantuje??????????? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a ako sa máš? čo ten testík, tehu alebo netehu...ved ani neviem ako si dopadla.... 😠 😠 ja idem budúci týžden do poradne, ale už v Rajci..prvý krát...tak som zvedavá...... 😵 niekedy sa cítim príšerne, dosť často ma bolieva bruško, čo pri Deniskovi vobec nebolo.....ale hádam bude všetko ok.... 😉
@mirka5688 ten kašel riešime aj my, ale to skor asi zo zmeny prostredia, predsa len je to iný vzduch, iná školka, iné bacily.....ja mu dávam Stoptussin..tiež nezabral, ale na noc zaberá aspon ako tak skorocelový sirup na dobrú noc...a už sa teším, že prídem domov, lebo mu nesiem jeho inhalátor aj s liekmi, to mu vždy zaberá, len sme ho nechali v Taliansku....tak si veríme, že zaberie aj tentokrát..... 😵 😵 😵

stanca22
3. dec 2011

@denisenko Želám Ti, aby bolo všetko ok. 😉 No ja som netehu a práve mám aj MS ☹ Mám sa inak fajn, pomáličky ale isto pekne prerábame, sa mi to tu veľmi páči, ako tu máme a aj super susedov máme 😉 A čo Vy? Akých máte Vy susedov? 🙂

stanca22
13. dec 2011

@denisenko Ahojky, dávnejšie si sa neozvavala, čo je s Tebou,ako sa máš a cítiš? Muž sa o Teba stará dobre? A predpokladám, že bruško Ti rastie do krásy? 😉

denisenko
autor
13. dec 2011

@stanca22 ahoj...už som tu...práve dnes nám natiahli kábel na net, tak konečne možem byť online kolko sa mi chce.... 😵 😵 ale tiež mám nabitý program, na domčeku stále niečo dorábame, ešte čakám na sedačku...prišla obývacia ministena, dávali sme dokopy komodu pre bábatko, malému písací stolík a sťahovali telku na prerobenú stenu......a medzitým si sem tam musím odbehnúť do Topolčian, lebo mi zubná hygienička lieči silný zápal dasien.....no čo ti budem hovoriť...včera som sa dokopala k tomu, že sme išli s malým pozrieť do žiliny ten coca cola kamion a dnes nákup vianočných darčekov....ani neviem, kedy budem upratovať a piecť a ešte chcem začať aj prať veci pre miminko, lebo ich mám dosť...teda viac než dosť..... 😀 bruchatá som poriadne, ale hlavne, že dieťatko dorástlo svoju velkosť a má sa k svetu...buchoce každú chvílku, nespokojenec malý..... 😀 😀 😀 😀 hodíš aj nejaké fotos ako ste pokročili s domčekom? ja sa chystám, ale až ked bude už aj sedačka, tak potom dám.....nejaké vianočné..... 😵 😵 😵 😵 😵

denisenko
autor
13. dec 2011

@mirka5688 ahoj....ako sa máte? my sme na MIkuláša boli doma....drobec povedal, že jemu sa do toho počasia von nechce....no, nebudem sa s ním hádať...aj tak je stále nachladnutý.... 😠 cez víkend mal aj teplotu, trošku zvýšenú..ale od pondelka je v pohodičke a zarezáva v školke...len každí ráno...mamí, nemožem mať dnes volno????? 😀 😀

mirka5688
13. dec 2011

@denisenko ahoj, my sa máme fajn, na Mikuláša sme boli, my chodíme von za každého počasia. Malá sa mi tam zobudila tak kukala aj ona na Mikulaša. No a potom sme šli k starkým pozrieť. My sme už zdraví, aj Simonka bola chorá, ale už je ok. A ty sa ako držíš bábo poslúcha? v ktorom si týždni?

denisenko
autor
14. dec 2011

@mirka5688 dobré ránko..... 😉 no my sa máme tiež celkom fajn, len Nisko každé ráno štrajkuje, že on chce volno a nie isť do školky....ja neviem, čo si zas zmyslel...a doma mi tvrdí, že sa nudí....tak ani z voza..ani na voz.... 😀 😀 bábatko poslucha, aspon si myslím...len robieva celé noci nacvičovanie vianočného programu 😀 😀 😀 ale doktorka na poradni vravela, vraj to vyzerá dobre, aj pekne narástlo, vraj to drobček asi nebude...... 😉 😉 😉 som v strede 25-týždna, presne tak ako mi ukazuje v profile..... 😵 😵 😵

stanca22
14. dec 2011

@denisenko Ahoj, ahoj, konečne si na nete, sa teším spolu s Tebou, no fotos nejaké dáš aj Teba? Ak chceš, ja Ti prídem pomôcť s poriadkami po dome ale potom už svoj dom nespoznáš 😀 😀 😀 A ako si zvyká synček Denisko na Slovensku? Ešte chodí do škôlky, nie? Ako mu tam je, má kopec kamošov? No my pomáličky dorábame, ale už len detaily by som napísala už len dorobiť, lišty podávať, vymeniť nové za staré obývaciu stenu, gauč, ten sa nám už rozpadáva, dokúpiť manželskú posteľ, chcela som zobrať našu čo sme si kúpili pre dvoma rokmi u svokry čo máme ale muž, že on ju vláčiť hore dole nebude, tak čakáme kedy zarobíme na ňu a keďže sú teraz sviatky, tak nás to ešte viac brzdí ako normálne ... na budúci rok dorobíme chodbu a kúpeľku, teraz si odpočinieme na sviatky 😀 Aj humno nám treba vypratať a na budúci rok ide asik manžel robiť stolára, uvidíme ... tak aby mal na to všetko aj plac. Čo ideš vypekať na Vianoce? Ja dnes linecké koláčiky, slané tyčinky, urobiť košíčky a zopár druhov koláčov normálnych, to je asik všetko, nebudem stresovať, keď u nás to nemá ani kto pojesť. Akosik som sa rozpísala, vidno že sú Vianoce a máme o čom zase novom písať 😀 A darčeky, čo komu ideš kúpiť, na to som tiež zvedavá 😉 Ja som kúpila svokrovcom nočné lampičky, parfém pre svokru a cigarety pre svokra, švagrinej obliečky, deckám puzzle a krstniatku hračky, také skoro ročné to sa ešte poriadne nevie zahrať 😉 Však poznáš ... 🙂 Mojim rodičom cd, pyžamo a drogérku, nič inšie ma nenapadá. Teším sa na Tvoje fotečky, ja dám tie svoje tak ako asik aj Ty, krásne aby boli s príjemným Vianočným nádychom 😉

4ocka
15. dec 2011

@denisenko ahoooooj, ako sa mas? Pamätas si ma este,boli sme spolu v cukrarni v Rajci...ako prebieha tehu? Uz viete co mate? Ako sa cotis? Deni sa uz tesi na surodenca?

denisenko
autor
15. dec 2011

@4ocka ahoj...akurát minule som na vás myslela, ked bolo plné námestie v Rajci mamičiek s kočíkmi.... 😉 😉 gulam sa pomaly, chystám niečo na vianoce pomaly aj výbavičku, Denisko chodí do školky a čertuje...ved to isto poznáš.... 😀 😀 😀 teší sa, len podla neho je tam vnútri ten drobček už stráááášne dlho....dneska nám prišiel kočík, tak nacvičuje, ako bude kočíkovať...... 😀 😀 😀 😀 čo budeme mať naisto, to 😀 nevie nik...ale na sone v 20-tom dokina videla chalaniska....tak hádam mu nič neodpadne, kým sa narodí........ 😀 😀 😀 😀 😀 a vy ako? aj chodíte do Rajca? možeme niekedy dať kávičku, alebo nás prídite kuknúť, ak budete mať čas...... 😉

denisenko
autor
15. dec 2011

@stanca22 juj, upratať zvládnem...ale neprídeš mi napiecť???? odkedy nemožem sladké tak sa mi vobec nechce piecť....fotky hodím, už čoskoro..aspon dúfam...... 😉

4ocka
15. dec 2011

@denisenko no jasne,prisli by sme,dame kavu,alebo v cukrarni..ale asi najskor po novom roku,kedze coskORO vianoce...novy rok..teraz sme to mali take nabite s navstevami u babky,malo casu..ale ked by bol cas,ozvem sa..kedy mas presne termin?? Viem si predstavit radost maleho😀 my sme to tiez prezivali..krasne bolo ked mala pocuvala braceka v brusku...hladkala ho,kremikovala,dala pusinku na dobru nocku 😀 nadhera B-) a co taa skolka,len normalnu si nasla,ze? Nemcina nic moc,ci? A uz neprecujes? Ako to mas teraz vyriesene aj s materskou?

denisenko
autor
15. dec 2011

@4ocka ja som momentálne nezamestnaná osobo.... 😀 😀 😀 materská...nárok z SK nenmám, v taliansku musím vybaviť, tak ešte uvidíme..... 😠 Denisko tiež chodí počúvať a bozkávať..... aj ked ja mu vravím, že bábatko bude aj plakať a kakť do plienočiek a potom musí mamičke pomocť, tak je hádam pripravený na všetko 😀 😀 😀

4ocka
15. dec 2011

To mas super teda vybavovacky 😖 ale aspon mas baaaabooo 😀 a jasne ze bude pomahat,ked to zvladlo 1.5 rocne dievcatko mojeeeee...preco nie velka chlapina tvoja 🙂 neboj,bude uzasny a o rok tie natahovacky 😀

stanca22
15. dec 2011

@denisenko No tak ja vypekám od rána do večera 😉 A čože tak v krátkosti si mi napísala?