icon

Sú tu dáke mamičky a budúce mamičky z Rajca?

denisenko
9. feb 2011

ahojte....hľadáme mamičky a aj budúce mamičky z Rajca, prípadne blízkeho okolia. Je tu niekto?

stanca22
17. feb 2011

@denisenko Určite k moru choď !!! Ak ma malý exzém, pomôže mu to na neviem koľko veľa percent, ja som tam bola, mám tiež exzém a všetko mi zmyzlo behol dvoch dní, čo som sa tam v mori močila !!! Fakt !!! Radím a dobre! 😉 A kde k moru? Ja som bola už tri krát v Chorvátsku a raz v Bulharsku, všade bolo pekne a všetko malo svoje plus i mínus ...

stanca22
17. feb 2011

@iwanka23 To je fajn, táto stránka modrý koník je super, kopec rád tu dostaneš, i kamarátok získaš, niektoré sa tu i stretávajú osobne po neviem koľkom čase písania si spolu 😉 Rodičia sa tešia na vnúča? Čo vraví priateľ?

denisenko
autor
17. feb 2011

@stanca22 no neviem ešte kam......manžel chce ísť do chorvátska a mne je to vlastne asi jedno....len tam musí byť blízko more, dobrí detský animátori..aby sme si aj my rodičia oddýchli ....a strava All INclusive...a stým je dosť problém v chorvátsku.....aj ked , tam som ešte nebola....my sme boli v egypte, taliansku, a ja sama aj na sardínii a v japonsku, takže mna dosť tak láka teraz španielsko....ale sú drahé..... 😔
@iwanka23 no hej, ak ti chodievala presne, tak sa to dá zistiť..... 😉 ja som mala také šťastie, že my meškala 2 mesiace a všetci mi tvrdili že nie som tehotná.......a vídíš, malý zázrak má už 4,5 roka..... 😀

stanca22
17. feb 2011

@denisenko To hej, sú drahý ... 😖 Tak choďte do Bulharska, tam máš všetko čo si napísala, ak Vám nevadí piesková pláž a vlny ... mne osobne tie vlny dosť vadili !!! Nikde som si nemohla dostatočne zaplávať, ľahla som si na vodu, že si idem zaplávať, len čo som si na ňu ľahka, už som sa musela postaviť, že ide vlna ... aj ma raz zaplavilo, manžel ma hladal, že kde som v mori zatúlaná 😀 Potom som nepočula dobrú hodinu, čom som v ušiach mala toľko vody, manžel so mňa bol dosť vyľakaný ... 😀 No veď uvidíte čo a ako, kde pôjdete na koniec a ako by ste chceli cestovať, vlakom, busom, či lietadlom,abo autom nebodaj??? 🙂

stanca22
17. feb 2011

@denisenko Tebe tvrdili, že nie si tehotná??? A prečo prosím Ťa???

denisenko
autor
17. feb 2011

@stanca22 to neviem...normálne som bola u ženskej a aj na sone...vraj nič....slepí.... 😀 lebo aj potom im to nešlo dohlavy....lebo ja som nedostala menzes už v septembri...ale malý sa vyskytol pravdepodopne na konci oktobra....tak im to asi nevychádzalo na plodné dni....ale u mna je možné všetko...ked som bola v puberte nemala som menzes 13x do roka ...ale len 7...super dlhý cyklus.....a ked som bola v zahraničí, tak z ničoho nič pol roka bol fuč......a vidíš, vysadila som antikoncepciu a bolo to..... 😉

denisenko
autor
17. feb 2011

@stanca22 ešte neviem ako cestovať, ale vidíš možno to Bulharsko...kuknem niekde na nete.....dakujem 😵

stanca22
17. feb 2011

@denisenko Idem off, zajtra som tu opäť papa

iwanka23
17. feb 2011

@stanca22 no hlavne mama sa tešii otec bol troška v šoku ale už aj on sa tešii a planuje už čo a ako doma prerobii 🙂 no s tyym priatelom je to horsie to je vlastne moj byvalý ktorého stale luubim a ked som doma vzdy sa stretávame a vlastne aj vyzerame akoby sme boli znova spolu, ale nie sme☹ aj ked mi slubil že to spolu nejako zvládneme tak uvidím on sa bojii že nám to už spolu nebude klapať 😖

denisenko
autor
17. feb 2011

@iwanka23 ops tak to máš ťažké.....ale treba si veriť, že to všetko dobre dopadne.... 😉 držíme ti palčeky..... 😵

stanca22
17. feb 2011

@denisenko Dám Ti link na Bulharsko? Prišla som späť, bo chlapi majú návštevu, reku čo ja medzi nimi? 😀

stanca22
17. feb 2011

@iwanka23 Dieťa môže všeličo zmeniť ale zase aj rozvrátiť, podľa situácie a povahy človeka ale uvidíš, všetko bude tak ako má byť a podľa mňa u Teba vše dopadne dobre 😉 Keby náhodou, napíš, poradíme Ti 😉 Koľko máš rokov? Čo si robila za hranicami?

stanca22
17. feb 2011

@denisenko Nemôžem ten link nájsť, tak potom keď nájdem, tak Ti pošlem, ok.? A už mám pridaného Ronka, kukni 😉

denisenko
autor
17. feb 2011

@stanca22 ok, díky.......zlatučký psík...... 😉 tiež rád sedí v okne? náš kocúr tam sliedi každý den..... 😀 idem dať malého spať...a pojdem aj ja....sme večerali čisté cestoviny, tak to možno strávim...... 😀
veru, medzi samými chlapmi...sa niekedy dosť ťažko kecá.... 🤐

stanca22
17. feb 2011

@denisenko Hej, rád sedí v okne a kuká von oknom a vždy, keď niekto ide okolo, dáva nám to dosť najavo 😀 😀 😀

denisenko
autor
18. feb 2011

@stanca22 ahoj...dnes sa už snažíme aj normálne fungovať 😉 ....som vyvetrala paplony, povysávala, dala prať a navarila.....ryžu....dietny obed, čo už.....ale my ryžu máme radi 😵 hlavne že je to už lepšie...aj slniečko svieti, krásny den... 😵

stanca22
18. feb 2011

@denisenko No super teda, ako stvorený začať od znova, čo? 🙂 U nás je hnusne, žiadne slniečko nemáme, pošli ho ku nám, aspoň kúsok ho 😀 😉 A troška poprchalo cez noc, len čo som otvorila oči, už ma bolí hlava, idem spratať, dať oprať, uvariť rajčinovú polievku, povešať prádlo a troška sa pobaliť, bo večer ideme k mame a zajtra k svokrovcom. Dopredu oznamujem, že asik tu nebudem v pondelok a možno aj v utorok, bo budem u mami, idem na UPSV, na poštu a k dokymu, tak som zvedavá ako tam, pochodím ... Takže tento víkend, strávite všetci spolu v postieľke? 😉 😀 To by bolo milé 🙂 Keby si chcela zohnať nejakú koženku, vedela by si zohnať?

denisenko
autor
18. feb 2011

@stanca22 to ako často sa chodí na UPSV? u dokyho držíme palce....hádam tam už konečne bude... 😵 koženku????čo mi ušlo????...tak pekný víkendík......ak sa tu už nestretneme 😉

stanca22
18. feb 2011

@denisenko Ďakujem, uvidíme ako sa mi bude dať ísť na net od pondelka 😉 Tak na UPSV u nás sa chodí raz za mesiac a hľadám koženku na sedlo na našu moto, že ak by si mohla zohnať, tak mi prosím daj vedieť, čo Ty na to? Takej slabučko zelenkavej farby, takej limetkovej ... vopred díky 😉

denisenko
autor
18. feb 2011

@stanca22 iste, ak budem o niečom vedieť, hned ti napíšem...... 😉 robíte nové "čalúnenie"? aa akú moto vlastne máte? 😵

stanca22
18. feb 2011

@denisenko Dík Ti vopred 🙂 Máme KAWASSAKI ZXR 750 ninja 😉 Super moto i keď je už staršia 😀 Je zelenkavej farby a máme sedlo čiernej, muž ju chce zmeniť na zelenkavú tiež, troška zmeny vraj nezaškodí 😉 Ideme tiež meniť sedlo na moto, nie len farbu ale dodáme tam aj taký gél, že keď si na ňu sadneš, tak sa Ti pekne vytvaruje podľa Tvojho zadočku na sedadle zadoček a už Ťa nebolí, na ceste dlhej aj 12 hodín ... 😀 Takže tak ... robia to i na nete ale pýtajú za to 5000sk, takže my si to radšej sami a lacnejšie dáme spraviť, nájdeme tú koženku zelenkavú, na sedlo dáme ten gél tvarovateľný, na to tú koženku našijeme a hurá, môžme ísť brázdiť po cestách 😀 Takto z obyčajného sedla nás dosť zadky bolia 😀 Takže sme zvolili tento postup, keď chceme jazdiť na dlhšie trasy 😎 Ty tam máš i naše slovenské programy???

denisenko
autor
18. feb 2011

@stanca22 jasné..už som múdra....ja o moto neviem takmer nič.... 😨 máme tu satelit a sky link kartu...ale kedže som to mierne pred rokom rozštelovala, tak idú len základné programy...ale stačí.... 😀 šikovná som.....technický antitalent 😀 😀 fúúúha a na také dlhé trasy...to kam sa chystáte????? 😉

stanca22
18. feb 2011

@denisenko No po Slovensku, chcem pochodiť zámky, hrady, zrúcaniny a tak 😀 Prídem i k Vám na kávičku na povzbudenie, čo? 😀

iwanka23
19. feb 2011

@stanca22 ahoj no uvidime ako bude maaam 23 robim casničku vo švajciarsku co je niekedy narocne bo robiim vela v noci az do rana ale zatial to zvladam

stanca22
20. feb 2011

@iwanka23 Veď už čoskoro pôjdeš i na materskú, ani sa nenazdáš 😀

iwanka23
21. feb 2011

no a rozmyslala som ci hje daka robotka cez matersku daka na doma zasa nechcem sa nudit doma

stanca22
22. feb 2011

@iwanka23 Neboj sa, pri malom sa nebudeš určite nudiť a ak myslíš zatiaľ, čo malé neporodíš, tak si užívaj bruška, nakupovania a tak 😀

stanca22
22. feb 2011

@iwanka23 Práca na doma sa Ti určite tu na sk neoplatí, podvedú Ťa, ožobrú o kopec peňazí ... tak je veru a inak aj ja som robila čašníčku v bare i v reštike 😉 Viem o čom píšeš 😉

stanca22
22. feb 2011

@denisenko Kde si sa nám stratila? 🙂 Tak ja nemusím k Vám, na kávu, ja len tak som to hodila do placu, aby reč nestála 😉 Hm? Ako sa máte? Zdraví? Či aspoň je to troška lepšie? Ja akurát varím fazuľovú polievku, kúrim v chalupe, idem dať psom žrať, aby neboli chudáci hladný a troška pospratovať bordel v izbe, bo od včera sme sa ešte ani nestihli vybaliť ... Víkend bol ako na oslave a ja som už aj dostala darček dopredu od manžela 😀 Tak napíš, čo máš nové ... 😉

denisenko
autor
22. feb 2011

@stanca22 ahoj, my už sme ok...teda dúfam.....Denisko je v školke a ja som práve doupratovala a dovarila......robila som hrstkovú polievku, malému chlapovi palacinky a velkému zemiakové lokše plnené sojovým soté so zeleninkou...... 😉 mnam, už som aj po obede.... 😀 kludne na kávu možeš príííísť....máme doma akúkolvek 😀
darček si dostala k narodeninám? kedy máš? a aký? povieš???????? 🤐 😀