Sú tu dáke mamičky a budúce mamičky z Rajca?
ahojte....hľadáme mamičky a aj budúce mamičky z Rajca, prípadne blízkeho okolia. Je tu niekto?
@stanca22 jej, máte záhradku???aj my..a už sa na nu stráááášne teším, lenže asi až budúci rok, kedže sme stále preč, nemá kto sa o to starať.... 😔 aký parfém???aj ja si idem objednať parfem na narodky...to je náhoda.... 😀
lebo sa málokedy dá kupiť v parfumerke tak musím len cez net.... ja mám v apríli...len o trošku viac ako ty 😀 😀 😀 😀 ..
@denisenko 😀 Nevadí 😀 No parfém, čo ja viem, to bolo tak náhodne, sme nakupovali v Bille a dve kočky nás zastavili, že či sme manželia, či nám môžu dať test, ktorá vôňa krajšie vonia a že ak si kúpime jeden parfém za 20 eur, čo ozajstná cena bola 50 eur, tak druhú budem mať zadara a tak sme jednu kúpili, druhú nám dali zadara a mám teda domka dve také isté, pekne voňajú ale ostatné brutál skôr smrdeli 😀 😀 😀 Manžel to nemohol ďalej ani cítiť ... FEMME eau de parfum - takto sa to volá a nádherne mi to vonia, no vydrží to naozaj 10 hodín ako vravela, bomba 😀 Skoro mi už aj vyhaslo ... sa bojím, aby som tu zase nebola v zime, keď sa tu nekúrilo 3 dni, stále ešte dobre neviem kúriť .... Ty máš rada záhradku??? Ja ju teda nemusím, okrem oberania 😀 😀 😀 A koľko to teda máš osláviť v apríli?
@stanca22 máme záhradku.....teda moj muž ju kupil asi pre 15 rokmi a odvtedy sme tam akurát 2x zasadili zemiaky, ale nič z toho....inak len pokosiť....a postavili sme základ pod chatku a to je všetko..... 😀 a nasadili sme pre dvomi rokmi stromky...takže kým sa to dá ako tak do poriadku, asi to dá zabrať..... 😖 ja budem mať 33 😝 😝 😝 ☹
@stanca22 super kúpa, ked sa ti páči ta vôna... 😉 a o kúrení mi ani nehovor.....my máme krb, ale ja tam neviem ani priložiť 😀 😀 😀 nie doslova.. 😀 😀 😀 ale zato som profík v ovládaní plynového kotla a termostatu...čo zas moj muž ešte nevie......takže to máme podelené..on kúri v krbe a ja plynom 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ale tu v taliansku máme sme závislí na našich domácich...takže nás tiež niekedy nechajú poriadne vymrznúť...ešteže máme elektrický konvektor...ale to zas ide do elektriny.... 😝
@denisenko Hej, myslím to vážne, bol to gyndoš a má zatiaľ len podozrenie, nerobme zatiaľ z toho paniku 😀 Uvidí sa neskôr, ako dopadnú testy, ok.? 🙂 Neviem čo je podľa neho nadváha ale ja si myslím, že podľa postavy by si mala mať akurát váhu a keď ju nemáš, že vyššu ju máš, tak už je to nadváha ... Hej, pijem dosť veľa vody ale snažím sa ju obmedzovať, lebo chodím stále každých 5 min.na wc a lezie mi to už dosť na nervy, prečo?
@stanca22 manžel chodí na obed domkou, ale v lete im varia....a ja pracujem, ale moja sezona začína od polovice marca a trvá do sviatku Vetkých svätých...takže teraz som zas nezamestnaná osoba...ešte takmer tri týždne a potom tak polovične pracovať....ja robím v takom malom rodinnom penzioniku, je tam 17 izieb.....upratujem a večer pomáham v kuchyni....a ešte robím všetko možné, som tam jediný zamestnanec.....plus domáci...ale sú zlatí, nedávajú mi pocítiť že som cudzinec a rozprávam niekedy poriadnou hatlaninou.... 😀 😀 😀 a ty? aj si niekde pracovala?ja viem, je to ťažké na slovensku, hlavne po skončení školy....som bola nezamestnaná 2 roky ☹
@denisenko No ja po vyštudovaní krajčírky, som robila dva roky a od vtedy som na UPSV tiež dva roky, takže tak nejako ... 😖 Je to o ničom ... Ja som robila čašníčku, barmanku, vo firmách všelijakých s káblikami, s plošákmi, s plastami ... takže všade zopár mesiacov a bolo ... Väčšinou ma vyhodili po skušobnej lehote a na plošákoch som bola rok aj dačo, tam najdlhšie ... teraz sa mi žiadna práca neponúka, chcem sa ísť spýtať do susednej dedinky dole do Pružiny, niekde do barov, či reštiky, či nepotrebujú aspoň brigádne posilu nejakú ... len sa musím dostať dole 😀 Ešte som rozmýšľala, že si založím vlastnú firmu a budem šiť obliečky alebo opatrovať detičky, alebo opatrovať všelijaké zvieratká, keď ľudia potrebujú ísť na dovču napr., tak ja sa im o ne postarám 🙂 Tak uvidíme, ešte píšem knihy, tak som zvedavá, či niekedy mi výjdu na Slovensku 😀 😀 😀 A Ty máš akú školu vyštudovanú? Na Teba by som nikdy nepovedala že by si šla robiť ako pomocná posila 😉 Proste mi výzorovo z fotky vypadáš za prvé pekná ženská z Teba a za druhé ako nejaká sekretárka alebo niečo za PC 😉 🙂
@stanca22 tak to dakujem..... 😅 výzor klame..... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ja mám vyštudovanú Obchodnú akakdémie, potom som bola 2 roky nezamestnaná a nakoniec som si našla robotu v Ziline , v jednej firme kde sme predávali všelijaký hutný materiál....robila som tam referentku, niekedy pomocnú účtovníčku , colnú deklarantku a skončila som ako vedúca dopravy....po 4 rokoch som to zabalila....a šla som do Japonska a odvtedy mám nohy túlavé.... 😀 roboty sa nebojím žiadnej, ved vidíš...upratujem....ale zas mne to vyhovuje, ja som maniak na poriadok..... 😀 😀 aké knižky píšeš??????inak, aj ja som rozmýšlala nad nejakou súkromnou firmou, lenže to je na slovensku ťažko...hlavne s ludmi...tiež som chcela niečo s detičkami, alebo také podobné.......akože domáca cukráren, kde si možeš aj deti odložiť 😀 😀 ja rada pečiem..... 😀
@stanca22 Vasilková? poznám, tak z telky ale nečítala som...iba viem, že píše a aj asi tak zbežne o čom..... 😵
juj, taký krásny den zas je......idem niečo pomaly pobaliť, moj muž ide na slovensko o týžden a tak už chcem nejaké veci poslať domov, lebo ked sa budem odtialto sťahovať na jesen, čo mám v pláne, tak toho bude strašne moc......si ani nevieš predstaviť, kolko sa tu nazberalo vecí za tri roky, čo sme tu....a hlavne Niskove haraburdy...... 😅
už si zohnala tú koženku?????..idem variť... 😀 😀 😀 😀 😀 dnes to mám jednoduché...polievka je už tretí den a druhé vyberiem rezne na prírodno s ryžou....sú v mrazáku od posledného razu......stačí vytiahnuť 😀 😀 a ty? nenudíš sa domka????
@denisenko Hej, aj dnes je aj u nás krásne, konečne, len tá zima tu na by mohla ísť niekam inak 😀 No s tými vecami Ti verím, je toho kopec, malý stále kúp mi toto, hento, že? A na koniec to všetko nemáte kde ani dávať, lebo sa už s tým ani nezabáva 😅 Poznám od segry 😀 😀 😀 Dnes mi došla prilba, chceš kuk? 🙂 Dnes mám forf, všetko som dnes vyumývala, vyzametala, poprala, povešala, umyla som si vlasy, včera ma brutálne svrbela hlava, tak reku, dnes som ju spláchla, kúrim a idem urobiť na obed hranolky zo syrom, mňamky, dávno sme to nemali 😀 Pôjdem vybehnúť vonka po drevo, čo mi včera chlapi narezali, bo boli domka, dnes sú v práci a tak som opäť sama a manžel na koľko ide na Slovensko? A Ty prečo nejdeš? S malým cestovať hore dole, to asik neni ono, čo? Aj Ty máš dobrý obed 😎 Nie, nenašla som nikde tú koženku, Ty nevieš o ničom??? Potrebujeme ju súrne ale asik sa s ňou rozlúčime, keď nikde nie je ... 😢 Ja sa moja nenudím domka, kopec roboty tu je až až, človek si vždy môže vymyslieť nejakú robotu, stačí len chcieť 😉 😎 A keď sa nudím, opatrujem sa, čistím si pleť, robím si nechty a tak, poznáš to! 😉 🙂 Musíme nejako o seba dbať a keď náhodou nestíhame, aspoň raz za čas treba! 😉 🙂 😀 😎
@stanca22 si mi narobila chute na ten syr....to ja možem hocikedy...... 😀 ale tu sa nedá kúpiť dobrý chutný syr na vyprážanie, všetky sú také nasladle....a z domu už nemáme.....manžel donesie.... 😀 😀 😀 ide len na pár dní, kvoli danovemu priznaniu a má aj termín u doktora, a my s malým tu ostávame, lebo čím je starší tým je to cestovanie pre neho väčší stres a kvoli 4-5 dnom to nebudem riskovať....aj ked by som šla 🤐 no veru, ked bývaš v domčeku tam sa vždy robota nájde...poznám.... 😵 ja rozmýšla, že si dnes spravím špeciálny kúpel..a.le neviem, lebo malý mal v školke na obed sladkú omeletu a teraz ho zas bolí bruško......tak mám po nálade 😔
@iwanka23 sa ti ani nečudujem, ja by som od zvedavosti zbalila kufre hned...... 😀 😀 😀 😀 my zatial len plánujeme druhé babätko....možno už o pár mesiacov na tom zapracujeme.....uvidíííme 😉 😉
@stanca22 k žehleniu.....asi takto: ja nežehlím,teda nežehlievala som.....pokladam to za mrhanie časom a energiou, pretože ked niečo potrebuješ mať rovné, ked to vytiahneš zo skrine, aj tak to možeš žehliť znovu..... 😝 takže to pekne vyvesím, a ked je to suché tak povystieram a poskladám do skrine.....lenže je rozdiel v práčke....tu v taliansku sme si kúpili 6OO otáčkovú, tak je to v pohode.....ale do nového bytíku sme kúpili 1000otáčkovú, a ked to odtial vytiahnem, tak je to také zhúžvané, že človek musí žehliť aj ponožky....teda nie doslova....ale musím to ožehliť, lebo je to desne dokrčené....... 😔
Malý je zvyknutý cestovať od 8- mesiacov...a nerobilo mu to problémy...proste spinkal v sedačke...cesta trvá minimlne 8,5 až 1O hodín, ako sú cesty....potom to dosť dlho bral akože normálna vec, lenže čím je starší a viac tomu rozumie, tak je to horšie a horšie 😝
@denisenko Nechápem Ťa, že horšie a horšie, keď Tvoj syn má cestovať ... Ako to myslíš? A ozaj, druhé by ste chceli dievčatko, či Ti to je jedno? Teta moja má dvoch synov a manžela a že je to o život s nimi, stále po nich zbierať špinavé oblečenie, prať po nich, upratovať, no hrôza ... 😀 Sem tam som jej pomohla kedysik, pokiaľ jej synovia žili u nej a boli slobodný 😀 Bože, začína mi tu byť smutno, chlapi budú ešte dosť dlho v práci, reku fajn a bojím sa že sa mi čo chvíľa zapáli barák ☹ 😖
@stanca22 preboha, prečo by sa ti mal zapáliť barák??????? 😕 veru, život s chlapmi je "super"......ale zvykli sme si.....upratovať si po sebe musia každý sám, ja nie som ich černoch..... 😀 ešte aj kocúr je on..... 😀 😀 druhé by sme chceli...neviem, mne je to asi jedno......na chlapca som už zvyknutá, dievčatko by bolo do párika...ale v tomto prípade platí naozaj to, že je to jedno, len aby bolo zdravé...... 😉 s tým cestovaním je to tak, že ked bol Nisko malý, bral to ako normálnu vec, lebo nevedel, že to nie je až také bežné...lenže ked je väčší, už rozumie a je to pre neho stresujúce a vyčerpávajúce, taká cestovná horúčka ak to poznáš...... 😠 potom z toho býva na druhý den chorý.... 😝
čo ideš variť? ja dnes fakt neviem....... 😠
@denisenko No uhlíky mi popadali na zem z kotla a mohol sa mi zapáliť barák, takže na šťastie sa nič nestalo, ocko to polial studenou vodou a je už pokoj 😀 Dnes nám ostal ešte syr s kašou ale ideme guláš variť a na nedeľu, teda nedeľu ráno uvaríme mäsovú polievku ale posielám Ti stránku, na tej je kopec nápadov a vynikajúco chutných 😉 🙂 A čo keby si si robila mesačný jedálnik??? 😀 Ja to idem tak robkať 😉 Len čakám, kedy prerobíme spodok 😖 http://varecha.pravda.sk/
Tak pohľadaj a veselé varenie, prajem 😎
@stanca22 tak fajn, že všetko dobre dopadlo..... 😉 jedálniček som si robievala pred dvomi rokmi, ale ma to prešlo, lebo nie vždy sa mi chcelo variť to, čo tam bolo napísané...... 😀 dnes som skončila na cestovinách s rajčinami.....trochu diety nám nikomu neuškodí...... 😀 a večer bude asi ryžový nákyp s ovocím...ostalo dosť ryže od včera..... 😅 ale na víkend sa teším, mám naplánované mäskové gulky v rajčinovej omáčke a už mám na to chuť..... 😵

@iwanka23 aj ja som hladala prácu počas materskej...ale fakt, kopa je len výmysly ako z teba vyiahnuť peniaze... 😔 dokonca som si urobila aj kurz na gelové nechty a manikuru...že domka popracujem.....lenže pri tom mojom živom striebre nebol vobec čas...... 😠 ale kedže plánujeme bábätko na budúci rok, stále rozmýšlam čo také by bolo fajn na vyplnenie času...... 😎 ešte som nevymyslela...... 😀 😀 😀