icon

Sú tu dáke mamičky a budúce mamičky z Rajca?

denisenko
9. feb 2011

ahojte....hľadáme mamičky a aj budúce mamičky z Rajca, prípadne blízkeho okolia. Je tu niekto?

stanca22
25. feb 2011

@denisenko Mňam, aj tie guľky ľúbim, mi idú na chuť 😀 A kukla si ten link? Manžel už je preč? Nebude Ti smutno, či aspoň pár dni pokoj od neho? 😀 😀 😀

denisenko
autor
26. feb 2011

@stanca22 dobré ránko.... 😉 ako zas pekne svieti slniečko, povyhadzujem periny, poupratujem a zas niečo variť...už si asi navarím rovno aj na zajtra...... 😅 práve včera sme sa s mužom bavili o tom, či nepojdeme predsa aj my domov.....pobolieva ma zub, len neviem, či je len citlivý na chladný vzduch alebo mám kaz..... 😝 😝 😝 😝 a tu sú zubári príšerne drahí...... 😝 😔 čo ideš robiť cez víkend????ešte stále je u nás taká zima?????

stanca22
26. feb 2011

@denisenko No je zima, že pofukuje vietor ale hlásili, že už čo chvíľa by sa mohlo umúdriť počasie a že bude čoraz teplejšie 😀 Zatiaľ slniečko pekne aj tak svieti aj keď pofukuje. Tak dúfajme 🙂 Potom daj vedieť či si šla s mužom abo ostala 😉 No hádam to nebude nič vážne s Tvojim zubom, ja mám súkromného zubára a tiež je dosť drahý z Trenčína, no ale je výborný odborník, tak za to ho mám stále 😉 Tiež mám koooopec kazov ale nie sú peniažky, tak trpím skoro každý deň bolesť, už som si aj na to zvykla, tak uvidíme ... máme kopec dlhov a tak musíme šetriť a splácať ... 😖 Poznáš, či Vy nemáte dlhy žiadne? No cez víkend nič moc, vo štvrtok som v každej izbe pozametala a umyla podlahy, poprala všetok šatstva, povešala, osprchovala sa, takže som si vše spravila dopredu, tak teraz mám taký lenošský víkend, píšem knihu, resp.ju skôr opravujem na poslanie a hrám sa na PC, kukám telku a tak, včera sme varili guláš, na nedeľu budeme mať mäsovú polievku a zajtra poobede ideme k mame na návštevu. A utorok asik pôjdem na krv, ešte uvidíme ... Manžel chcel teraz kúpiť ďaľšiu moto na rozloženie ale je to ďaleko, tak sa nič nekoná, chvala Bohu 😀 V pondelok má muž dostať konečne výplatu, tak sa teším ako malé decko na lízanku 😀 😀 😀 Ten mesiac do výplaty je strašne dlhý, Tebe sa tak nezdá? Vždy keď sa má blížiť výplata, proste ako keby spomalili dni. Inak som rozmýšľala nad Tebou, však už by som to nechala to snažilkovanie,až keď sa udomácnim na Slovensku v domčeku a potom všetko v pokoji, nebolo by to lepšie?

denisenko
autor
26. feb 2011

@stanca22 fúha...šikula si...ale si popísala...začnem od konca 😀 ja mám teraz antitbl , takže my by sme to nechali na júl a možno by sa to narodilo v apríli a bolo by to také bláznivé ako ja...... 😀 😀 😀 😀 a o tej výplate mi ani nehovor.....poznám, aj ked my sme stavali s tým, že radšej dlhšie...takmer 5 rokov.....ale bez hypoték.... 🤐 preto ešte stále nie sme hotoví.... 😀 mna velmi zaujíma to tvoje písanie, komu to potom posielaš? 😕 --to ťa teda obdivujem.....klobúk dolu..... 😉 moj zubár na sk je velmi dobrý, nie drahý, ani najlacnejší a hlavne, pozná ma od decka... 😀 a tak vie, aký prísup ku mne ,musí mať 😀 a veľmi sa mi páči to tvoje...chvalabohu....ak som to správne pochopila 😅 ja ako vyštudovaná ekonomka u nás donma držím kasu...... 😀 😀 😀 na krv ideš kvoli tomu, čo si bola v pondelok????....a dnes som sa dozvedela smutnú správu.....zomrel moj bratranec, o rok mladší ako ja...leukémia...nevidela som ho asi 2O rokov...... 😔 😔 😔 😔 😔 a na druhej strane potešila ma vetvička čerešne v pohári...asi o dva dni rozkvitne.....a potom že sa hovorí, že život je ako na hojdačke...raz sme dolu a raz hore.... 😔

stanca22
27. feb 2011

@denisenko Ahojky, aký krásny deň dnes je tu, len tá zima už konečne fakt by mohla zmyznúť 😉 Takže berieš antiku? No moje knihy posielam vydavateľstvám, zatiaľ ma stále odmietajú ale keď mi ju raz zoberú, napíšem Ti ako kedy a ako to prebiehalo, spoľahni sa 😉 😀 Aj ja držím kasu ... ale keď dačo muž chce, nezapriem mu to predsa, veď on na to zarábal, tak má prvý na to právo ... Hej, na krv idem kvôli tomu pondelku, uvidím ako my výjdu výsledky ... Tvojho bratranca mi je úprimne ľúto, úprimnú sústrasť, no je to tak, raz si hore a raz dole, život koľko Ti zoberie, toľko Ti aj vráti ... Manžel akurát varí polievku slepačiu a k nej slíže, ja mám dosť silné MS, takže si ma mužíček opatruje 😀 😀 😀

denisenko
autor
28. feb 2011

@stanca22 ahoj....už si odkrvená????? 😎 veru pekne, že si ťa mužíček opatruje...... 😀 mne moj slúbil, že mi spraví na dnes večer plnený syr s hranolkami....ked mám na to stále chuť 😉 včera som tu nebola, lebo sme takmer zlikvidovali nabíjačku na notebook....bateria prázdna a v nabíjačke prelomený kablik...ešteže sa to tatinkovi podarilo dať dokopy, inak by sme ostali odrezaný od sveta..... 😀 😀 😀 😀 a Denisko zas soplí, tak sa "teším" ako nám bude tiecť z nosa všetkým....hádam pojdem do lekárne kúpiť niečo do inhalátora...to takmer vždy zaberie..... 😵 len je tam pod mrakom a už sa mi tam nechce......ale asi sa budem musieť premocť...... 😒 teraz práve uvažujem...ideš na krv aj ked máš MS? 😕

stanca22
28. feb 2011

@denisenko Moja, takto, mne doky povedal, že keď mi dojdu, tak mám ísť na krv 4 až 6 dní keď dostanem, asik keď tá najväčšia krv sa odteče 😀 😀 😀 No takže keď ja som včera dosť silné dostala, že umieram od bolesti, tak asik štvrtok, piatok mala by som ísť ... tak uvidíme ... ach jáj, zase ste choručký? Tak rýchlo, teplý čajík, šup do postieľky, liečky a do nošteka sprej ... kašel nemá? Ty by si teraz dokázala žiť bez netu? Ja teda dosť ťažko !!! 😀 😀 😀 Ale poznáš, keď musíš, neriešíš 😀 😀 😀 A čo teda, keď u Vás sa zmrákalo, pršalo u Vás, či nie? U nás nie 🙂 A čo teda, kedy idete na to Slovensko vlastne?

denisenko
autor
28. feb 2011

@stanca22 ach jáj, bez netu vydržím.......ale len pár dní..... 😀 tak som rada, že to tatinko spravil..... 😉 on pojde na slovensko asi v sobotu večer a vo štvrtok by mal byť naspäť......ak všetko dobre dopadne.... 😅 ....to počasie je akési čudné....obloha je modrá ale slniečko sa niekam schovalo, tak to vyzerá ako pod mrakom.....taká sivá clona alebo opar, alebo čo ja viem čo...... 😖 idem sa napchať niečím sladkým.... 😀

stanca22
28. feb 2011

@denisenko Máš zvláštne chute? 😀 Ako čo by nemalo dobre dopadnúť? Takže ide sám, čo? Aj to bez neho vydržíš? 😀 Budeš asik musieť, čo? 🙂 Ja akurát kukám telku, nič v nej nejde, hrôza, muž pôjde zakúriť, bo tu v chalupe máme zimu a objednali sme už okná, sa na ne teším, včera som aj objednala fotečky, aby som si ich pozakladala niektoré do fotoalbumov 🙂 Aj Vy máte fotečky ešte aj vo fotoalbumoch? Ozaj, tiež sa rada fotíš? Ja to milujem a môj to nechápe 😀 😀 😀 Ocko si kúpil dnes tlačiareň, to sa bude tlačiť 😀 😀 😀 Čo máte dnes na obed? Ja ani neviem, ešte som nenakukla do boxov, čo nám poslala maminka 😉 😀

denisenko
autor
28. feb 2011

@stanca22 no veru zvláštne chute mám...ako vždy pred ..... 😝 tatinko ide na gastrovyšetrenie, tak 😝 dúfam, že to dobre dopadne..... 😵 čo dobré mamina navarila??,my máme obed od včera...a večera bude syrová..mnam, mnam,mnam....zas si oslintám klávesnicu..... 😀 fotím sa nerada......nie som fotogenická....komplexy už od detstva z fotenia.... 😝 aké okná ste objednávali? my máme klasické zo Slovaktualu,.....celkom som s nimi spokojná, len balkonové treba každú chvílu doštelovať...ale to vraj pracuje stavba.....a strešné máme talianske Finstral...len dve...samovetracie v kúpelke a WC..dobrá vec.... 😅 inak, kvalitné okná,základ tepla.....my sme tak odizolovaný, že sme v zime mali častejšie ľadové radiátory ako teplé..... 😀 výhoda na spotrebu, ale dosť blbé, ked na nich niečo chcem sušiť..... 😉

denisenko
autor
28. feb 2011

@stanca22 a fakt v tej telke nič nie je....za chvílu pojdem pre drobca do školky,mám to na 5 minút cesty.... 😉

stanca22
28. feb 2011

@denisenko Tak držím palčeky, nech to všetko dobre dopadne 😉 Ešte neviem, nenakukla som čo nám navarila 😀 Ale to je blbosť, peknú fotos mám 😀 No tie okná objednával ocko cez môjho bratranca a ešte nejakého jeho známeho, takže neviem kto to bude ale samy si ideme dávať okná, 8 okien za 1000 eur, pekne, nie? Tak to máš blbé s tými radiatormi 😀 Máte i sieťky? Neviem či som sa Ťa už pýtala ale ešte raz, dúfam, že na posledy 😀 To bývate na podnájme čo, tam na domčeku?

stanca22
28. feb 2011

@denisenko Aj keď je zase choručký, ho dávaš do škôlky?

denisenko
autor
28. feb 2011

@stanca22 a teraz som zas čosi ja nepochopila.....kde či bývame na podnájme? na slovensku alebo v taliansku? 😉 malému len tečie z nosa....klasický školkársky "vírus" 😀 také deti sú tam vo väčšine..... 😀 😀 už som sa poučila...ked to je len nádcha a nechám ho doma sa liečiť, tak sa vylieči a na další den príde zo školky rovnako nachcípaný...takže je lepšie ho tam nechať, získava lepšiu imunitu.....teda, pokým nemá teploty...to je niečo iné a musí byť doma.... 😝 super kúpa.....8 okien za 1000E 😉 chváááálim.... 😉 myslíš, či máme sieťky na oknách? nie nemáme, ešte ani záclony, závesy a ani žalúzie......tento rok hádam niečo bude.....všetko je to kopa penazí..... 😝 ale ešte neviem ako to vymyslíme, my máme všetky okná atypické....okrem jedného velkého v detskej izbe všetky sú šikmé..... 😝 tak si neviem na tom žalúzie predstaviť..... 😠

stanca22
28. feb 2011

@denisenko Aj my máme atipické okná, aspoň muž mi tak povedal 😀 NO že v Taliansku, stále si myslím, že máte tam vlastný domček 😀 😀 😀 Trdlo so mňa 😀 😀 😀 Vy ste za koľko kúpili okná, sami ste si ich dávali či firme dali robiť?

denisenko
autor
1. mar 2011

@stanca22 ahoj.... 😉 my v Talinasku bývame v takej starej velkej usadlosti...sú tu 4 byty a je to spojené s dlším domom, v ktorom býva manželov šéf.....je to velké až moc....on má tieto byty pre robotníkov a my tu bývame celý rok spolu, ale našťastie zatial sme nikdy nič neplatili...... 😀 tak neviem, či sa dá hovoriť o podnájme.... 😀 okná nam robili aj montovali zo skovaktualu....máme ....počkaj, porátam....4 šikmé okná, jedno 4-rité velké normálne a balkonove 4-dverové....pred 4 rokmi 12O.OOO....... 😖 😖 ...dosť...... 😠 vy to budete sa mi osádzať???? a čo vlastne robí tvoj manža???asi je šikula, že????

stanca22
1. mar 2011

@denisenko No je šikuľa, veru že hej je 🙂 Teraz robí elektriku, rozvody a je vyučený stolár, aj vie s PC robiť, keď mu čosika poviem, že neviem, on mi to s radosťou spraví a ja som potom vychechtaná 😀 😀 😀 Bože, zase som dostala exzém, 😠 😠 😠 😠 ☹ ☹ ☹ Hrôza ... a Ty si na tom ako zdravotne?Hej, samy si to budeme osádzať, muž i s taťkom to osádzali už veľa krát.

denisenko
autor
1. mar 2011

@stanca22 tak to je super..ked je muž šikovný...aj ja mám takého..... 😀 máš ekzém ...z čoho????ja som už ok.... 😉 len uvidím, ked začnem pracovať...čo na to povie moj "tenisový" lakeť...... 😀 budúci týžden majú decká prázdniny, mi volala kámoška či jej nebudem strážiť malú...že jej vypadla pani na stráženie...tak asi mám o radosť postarané 😀

denisenko
autor
1. mar 2011

@stanca22 robím šišky...dáš si??? 😉 😀

stanca22
1. mar 2011

@denisenko No dám, pošli alebo dojdem k Vám? My robíme zase uvarené, zapekané zemiačky so syrom, nedáš si? Mňam 😀 s mrkvovým šalátom 🙂 A k tomu ako dezert palacinky s džemom, dojdi, dám Ti okoštovať 😀 Neviem z čoho mávam exzém ale mám ho od narodenia 😠 😖 ☹ Chodíš na tenis?

denisenko
autor
1. mar 2011

@stanca22 ......ja palacinky moc nemusím...ale robievam ich často pre Deniska..... 😉 bola som pre neho v školke.....dneska zas "oral nosom" ....zoškretý celý ksichtík......ja neviem, ako to dokáže..... 😠 aj on má ekzem od narodenia....raz horšie, raz lepšie......ty čo na to používaš????...tenis nehrám....to je zápalové ochorenie vonkajších šliach....prepracovaný lakeť...... 😵 inak., u nás teplomer vonku na námestíčku ukazuje + 15, krásny den.......slniečko svieti, a ja sedím doma....Denisko si išiel podriemkať, chodí každý den po školke spinkať.... 😅

stanca22
1. mar 2011

@denisenko V škôlke nespávajú? Pekné meno si mu dala 🙂 Vieš čo, keď to má horšie, nech si do teplej vody namáča rúčky s Hypermangánom, to mu zaschne a nebude sa tak ani škrábať, keď to zaschne, to bude dobre a nech si to potom s nejakým dobrým krémom alebo masťou natrie, čo mu robí dobre na rúčky 😉 Ja si to neviem takto vynachváliť a napíšem Ti, že tie maste čo predávajú v lekárňach, len pre exzém vyslovene, sú kraviny, vôbec mi nič nepomáhalo ani jedna masť, ani jeden krém na exzém, čo mi ony tam odporúčali ... najlepšie je pre mňa Excipial Lipolotio, to si toež neviem vynachváliť 😉 Kúpiš mu to v lekárni a tiež Ti to dá na papier i kožná doky 😀 To už ako chceš ... Akurát muža teraz nasrala telka, vraj je na hov ... džek k telke, tak sa dal do opravy 😀 😀 😀 Milé, takto neskoro, som rada že sa nebojí roboty 😀 😀 😀 Poznám jedného 30 ročného muža a ten si nevie ani klinec pribiť do steny 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Inak ja si tie ruky namáčam do horúcej, až priam varnej vody, robí mi to priam blažene na ruky ale Tvojmu maličkému bude lepšie len teplú dávať, to by takú moju vodu ani nevydržal ...

denisenko
autor
2. mar 2011

@stanca22 ahoj....teda o polnoci opravovať telku...... 😀 ....aj my používame Excipial už od narodenia a do vane Oilatum, ale on má ten ekzém na líčkach...na to mu pomáha masť Afloderm...od kožnej, lenže to je taký sajrajt, čo ničí pleť.... 😔 Tebe nedali ten Holzov krém????to bolo plaču, ked sme to skúšali....... 😝 tu v taliansku máme dva krémiky od detskej a sú tiež dobré a nie až také škodlivé. 😉 joj, zas krásny den pred nami...... 😉 idem hádam pomaly začať baliť mužíčka, nech nezabudne zobrať tú kopu harabúrd, čo nám tu už nebude treba...a variť...sa mi nechcééééé......idem piecť bočik so zemiakmi..... 😝 😝 😝 😝

stanca22
2. mar 2011

@denisenko Mňam, bôčik zo zemiačikmy, dojdem? 😀 😀 😀 Nie, ja som od narodenia nebola u kožnej, kvôli exzému nikdy a tak mi nič ani nemohla odporúčiť 😉 Mne sa dnes strašne chcelo robiť, tak som poprala, povešala, prezliekla periny, dala psom žrať ako každý deň 😎 Pomohla mužovi robiť plnku do chleba 😀 Ty si čo dnes robkala?

denisenko
autor
2. mar 2011

@stanca22 ja tiež asi tak......ráno zanesiem dieťa do školky, poupratujem, vyvetrám pplony, navarím, poperiem...príde tatinko na obed, pokecáme....potom zas pre drobca do školky.....a stále niečo...dnes som trochu triedila nepotrebné veci 😝 😝 a je ich viac ako som predpokladala..... 😀 akú plnku do chleba???

denisenko
autor
3. mar 2011

ahoj....aj vám nasnežilo? ráno mi volala mamina, že je na slovensku zas bielo..... 😝 my sme šli dnes ráno ako frajeri, máme karneval.......ale tiež nám tu spadlo asi 5 vločiek, aj ked sa čudujem,lebo inak je teplo.....asi na horách sneží, tak to preto....my sme v údolí..... 😀 ale je pod mrakom... 😝 čo už, prať musím aj tak....ešteže máme poval... 😀 a zas varím....fazulkovú polievku..... 😖 Denisko ju lubi a asi mu vytiahnem pár palaciniek z mrazáku... 😀 pozri, aký frajer....nebezpečný.....ozbrojený.....

stanca22
3. mar 2011

@denisenko Plnka do chleba - Smotana, slaninka, olej, paprika, rajčinka 😉 No u nás nesnežilo pri P.B. 😀 😎 Čo hovoríš na ten Egypt, že sú tam všakovaké problémy? Fešák 🙂 My sme robili kašu s rezňami bez obalovania na prírodno 🙂 K tomu uhorkový šalát 😎 Ideme k mame na víkend, sa teším na mamu 😀 Zajtra na krv, juj ... a kopec behačiek ...

denisenko
autor
4. mar 2011

@stanca22 to mi ešte musiš napísať...to potom napcháte do chleba a dáš zapiecť alebo ako???, 😕 rezne idem robiť aj ja, na zajtra na noc mojmu drahúmu na cestu....joj, aj ja by som šla...ale tie nervy, 9 hodín sa mi minimálne cestovať nechce..... 😝 ako si dopadla na krvi? neodpadla si? mne naposledy ked brali krv, tak som mala podliatu celú ruku mesiac.....hroza......prvý a dúfam posledný krát v živote 😖 šoková terapia...vraj v nedelu má byť 18 stupnov.....asi sa pojdem dolu opalovať 😀

stanca22
4. mar 2011

@denisenko no uvidime ake bude u nas pocasie 😀 na krvi som neodpadla 😀 😀 😀 na stastie 😀 😀 😀

stanca22
4. mar 2011

@denisenko hej, do chleba urobis otvor, tam to vsetko napchate a das zapiect na 10 min. na tych 150 az 200 stupnov ale pozor ten chleba ked ho budes davat zapiect otvor mas mat odokrity ten vrch bud vyhod alebo zjec, to nema byt prikryte ... ale pred tym si tu slaninku osmaz mozrejme hej? a sorry za pismo ale som u mami a klavesnica tu blbne treba novu semka kupit 😅