Sú tu tehuľky z Poľnohospodárske Univerzity v Nitre?
Su tu tehulky ( byvale studentky, studentky ) z SPU Nitra??? 😀
aj ja som pozerala, že to tu voľajako utíchlo, baby píšte, píšte 🙂
@miroslava44 no ved kde si tolkooooo 😀
ahojte, toto je super tema 🙂 🙂 tiez som ju nahodou otvorila, ze ake polnohospodarky 🙂 ja som tiez byvala studentka, koncila som na FESRR v 2009 🙂 jedno babo som mala pocas skoly a druhe sa podarilo tesne po promociach 🙂
@anulienkaf a ako vidim tak sme takmer susedky, byvam par kilometrov od Detvy 🙂
@alusha jeeeeeeeeej, tak super. a odkial si?
ahojtee, som sa neozývala, lebo som mala skúšku, tak som sa učila ☹ ale našťastie som aj spravila 🙂 ako sa máte baby? ja sa vo štvrtok chystám na folikulometriu, tak som zvedavá, či sa nám to už tento mesiac konečne podarí 🙂
Ahojte dievcata, ja som tu dlhsie nebola, nestiham 😝
@miroslava44 ja som dvojicky nikdy nechcela, vzdy ked som videla dvojicky, tak som si hovorila, boze, lutujem tu maminu 😀 a bum 😝 , teraz by som ich za svet nedala, milujem ich nadovsetko, ale je to narocnejsie ako s jednym 😉
@alusha ahoj a studovala si denne? to sme sa potom museli stretnut, ja som tiez koncila na FESRR v 2009
@lenuska20 a co si mala? preco tam ides?
@anulienkaf ja som bola v porodnici 😉 😅
@anulienkaf mala som rastlinku s mečiarom. idem na folikulometriu, aby mi doktor presne zistil ovuláciu a prípadne mi predpísal nejaké nejaké lieky, lebo po prvej folikulometrii sa nepodarilo, tak je možné, že ani vajíčko nedozrieva...uvidím popýtam sa ho, povedal, že ked sa nepodarí, že to začneme riešiť...
@svetielkoand jeeeej gratulujem, nech vám maličká robí len radosť a nech je zdravučká 🙂
@svetielkoand 😀 super, gratulujem, a co mate? prebehlo to ok?
@lenuska20 tak je lepsie ked to budete vediet skôr. 😉
@anulienkaf
@lenuska20 mame Lucku, narodila sa v utorok o 20.35, 3100 gr a 48 cm, baby asi mi neuverite, ale porod bol fakt krasny 😵
@lenuska20 tak drzim prsteky nech vajicko pekne dozrieva a nech sa rychlo podari babo 😵 je super ze tvoj lekar ta hned riesi a nechce len cakat a cakat
@svetielkoand jeeeeeeeeeej, to musi byt krasne. uz nech je jun . grartulujem velmi, hlavne nech je zdrava a nech pekne rastie 😀
@svetielkoand to ti verím, v tej chvíli na bolesti určite rýchlo zabudneš 🙂 už ste aj doma? moj doktor je úplne super, povedal, že teraz sa to už nerieši až po roku až po roku neúspešného snaženia, ale skôr...ale myslím, že to asi aj od doktora záleží
@anulienkaf dúfam, že budem vedieť čo najskôr prečo to nejde 🙂
@lenuska20 tak ak to nebude u teba mal by sa dat kuknut drahy
@lenuska20 uz sme doma od piatku, este ze mam strednu zdravotku 🙂 vcera sme este boli v nemocnici na ockovanie proti TBC... a bolesti som nastastie mala celkom ok, prisla som otvorena na 5 cm absolutne bez bolesti, prvu kontrakciu som mala o tristvrte na sest vecer, takze to islo super rychlo 😵
@anulienkaf dakujeme 🙂 neboj sa, jun tu bude co nevidiet 😉
@anulienkaf aj sa da, ak sa to teraz nepodarí, tak ide k lekárovi aj on
@svetielkoand tak to si potom mala velmi dobre 🙂 a kde si to rodila? v tt?
@lenuska20 ano v tt a to som si ani nezazmluvnovala lekara 🙂
@svetielkoand a bola si spokojná s tým čo ťa odrodil? aj ťa moc nastrihovali? teda ak sa smiem spýtať 😅
@anulienkaf ja som tu každý deň, len keď nikto nepíše, nemám na čo reagovať 🙂 Ty čakáš jun?Ja sa už apríla neviem dočkať 😅 Tak ako si nažívaš doma?
@lenuska20 tak blahoželám ku skúške, Mečiar je fajn, taký pohoďák, ale naj mám Žemberyho 😀 U toho lekára držím prsty, nech ti to dopadne čo najlepšie 😉
@svetielkoand blahoželám, nech je zdravučká a nech vám pekne rastie, ja by som chcela tiež taký pôrod 😵 To je ako fajne, tak rýchlo 😀
@alusha kamoška moja zo školy vytvorila túto tému, tak tu kľudne píš, vítame ťa 🙂
@fatulda No vidíš to, to je stále tak, veď aj mi sme neplánovane otehotneli, ale teraz sa už malého neviem dočkať a nedali by sme ho za nič na svete a asi ani on nás, lebo nám to dáva patrične najavo 😀 😀 😀 Ale je to také zlaté mať dvojičky, len určite je okolo nich viacej starosti ako pri jednom 😉
Baby ja ešte mesiac a frčím na materskú, konečne, a potom neobmedzený pohyb po vonku, ale už mám aj vychádzky, tak aspoň to...No a dočkať sa apríla, dúfam, že to už rýchlo ubehne 🙂 😵
@miroslava44 neboj rýchlo ti to zbehne, ani nebudeš vedieť ako 😉 žemebryho mám aj na najradšej, ale ten rastlinku dvojku neučí 🙂 už aby bolo zajtra, nch viem, čo mi doktor povie, nedočkavá som 😀
@lenuska20 No hej, viem, že to neučí, ale tak to ešte si celkom dobre Mečiara schytala 😉 Neboj, bude to hádam všetko v poriadku. Ja sa zas neviem dočkať budúceho týždňa, ideme 10-teho na ultrazvuk, tak už sa teším na môjho drobca 😀
@svetielkoand Jej, gratulujem, nech ste zdravi. Tak to nam potom poradis, ze ako mat krasny porod... 😉
@miroslava44 hej hej som moc rada, že som schytala jeho, lebo černý zatial vela ludom tento semester skúšku nedal. to ideš na normálny, či na 3D? tebe sa to už tiež kráti 🙂 určite sa velmi tešíš 😉
tak ako ste babenky stravili dnesny krasny den? trochu sme sa zo sestrou gulali po obchodoch, ale to brusko mi stale viac zavadzia a nenormalne by som len jedla a jedla, fuuuj, ale stale mam na nieco chut a aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😲
@lenuska20 na normálny, nebudem si platiť ešte aj za 3D, radšej tie eurá miniem na niečo iné pre malého 😀 A ja si vychutnám 4D keď sa narodí 😅 😵 Ja som tú rastlinku mala u Černého, no to som si užila ti poviem, 4 krát som tam bola a aj to, že s odratými ušami, a to si myslím že keď som tam bola tretíkrát, tak som to vedela lepšie 😀 No nič. Už to mám ale za sebou. 🙂 A ako si dopadla u toho lekára?
@anulienkaf ahoj moja, celkom fajn deň, čo ja viem, trocha som upratovala a potom som len tak leňošila, bola som v soc. poisťovni...čítala som Mama a ja, a tak všeličo. S tým jedlom si nič nerob, ja som tiež kadečo jedla keď sa dalo, no teraz keď som mala trocha ten cukor zvýšený, tak musím dodržiavať tú pravidelnú stravu, a nehovorím, že nemôôôôôôžeeeeem sladké ☹ To ma ide poraziť, keď dostanem na to chuť. Chi 😀 a ver tomu, že to bruško ti bude ešte viac prekážať, ale potom už tak milo prekážať... 😀 😵

ako tu mame tisko ☹ kde ste vsetky baby