Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
V 10/1 týždni srdiečko bije, pupocnik sa hýbe... Všetko tak ako má byť 🙂 som šťastná veľmi a dnes som sa objednávala na sono v 12 týždni. Ako sa dnes cítite vy?
@lyly11 super, gratulujem
@renimac tak ja mam tiez dole 4 kg a to mam len nechutenstvo a sem tam mi byva zle, ale nezvraciam. To iste som vsak mala aj v prvom tehu.
@sunflower80 A čo si mala? Myslím dievčatko či chlapca? Že či tie povery sedia 😉.
@renimac mame dcerku. Chutilo mi lne sladke a mala som vyhadzanu plet, ale super vlasy. Teraz mi byva rovnako zle, plet mam na jednicku a radsej si dam slane. Tak som sama zvedava, ze kto sa skryva v brusku, hoci mi je to uuuplne jedno
Ahojte baby. Tak uz viem, ako vyzera to spinenie 😖 Bola som rano u doktora a predpisal mi duphaston. Jahodka sa vrti a ma sa vraj dobre, tak dufam, ze to tak aj zostane. Drzte paste 🙏
Ahojte Julovky, pridávam sa k Vam, aj ja som bola vcera na sono a som v 10 tt, všetko je ok malinké som videla bilo mu srdiečko a hýbalo sa. Je to prekrásny pocit :* 30 dec. Idem na 3D ultrazvuk 🙂 do KE
@sunflower80 tak ja mam kombinaciu tvojich dvoch tehu 😀. Vyrazky, mastne splasnute vlasy, ale sladke nie, skor kysle a tazke veci, z lahkych jedal hned zvraciam. Tiez mi je to jedno, ale baby mi hovoria, ze to bude baba 😉.
@marianka8881 gratulujem asi máme podobný termín aj ja mam 4D 30.12;-) mne vychádza 5.7.2017 podľa najnovšieho ultrazvuku.
@zara_24 na youtube som pozerala video a tam je hlavička na začiatku, trošku väčšia. Možno môj je nejako spredu odfotený, preto ho nie je tak dobre vidieť 🙂 Tu je to video
https://www.youtube.com/watch?v=JglZokwhYdE@zara_24 nie som lekar, ale ja mam pocit, ze ti babo prave buvalo a malo hlavku sklopenu dole. Vsak spat vo vede nie je asi az tak pohodlne. Alebo sa prave kuka ci bude chlapcek ci dievca 🙂. Ake uz bolo velke? Mam pocit, ze vacsina z nas je tu v 10. tyzdni a rodime prvy ci druhy julovy tyzden.
@juliane126 Mne to vychádza na 15 júla, ale ono to nemusí byť presne a bude to malý rak 🙂
@kitty18 no tak sa mozno stretneme v porodnici ked to mame tak celkom pri sebe tie terminy 😉 fakt to mas take chute??ja vobec..praveze ked som uz fakt hladna tak sa tesim ako sa nafutrujem a potom zjem len trochu a som hned plna 😒 no a co podarilo sa mu zohnat sardelove ocka?? 😂
Baby, krásne sa mi čítajú vaše príspevky. A fotky ultrazvuku, alebo sona vyššie ma rozplakali. Dnes sme prišli o nášho anjelika v 9tt a 1 dni. Prosím vás, neberte žiadne krvácanie na ľahkú váhu!! Včera to bolo len špinenie, boli sme v tom, že je to normálne, keďže som mala mať v tom dátume ms. Dnes som krvácala už čistú krv. A veľké bolesti som mala. Vedela som, že prišlo najhoršie. Na pohotovosti mi povedali, že malinké tam už nie je. 😢 Vždy bežte k lekárovi!! Aj keď budete len špiniť. U mňa špinenie bolo predzvesťou samovolného (spontánneho) potratu. Malý anjelik, je dúfam už v nebíčku. Dávajte si pozor 😢
@krissmac strašne ma to mrzí 😢 nech to čím skôr prebolí, a podarí sa nové bábo...
viem, že je to ťažké, ale ber to tak, že bolo asi slabé, možno by bolo choré 😢
držím palce, aby si sa aj ty dočkala zdravého bábätka 👍
ja vravím tiež, že netreba žiadne špinenie podceňovať, beriem duphaston a tiež sa bojím, aby bolo všetko ok...ako každá budúca mamina.
držkajte sa, prajem veľa síl 😘
@1aduliatko1 ďakujem veľmi pekne za podporu. Keby nemám doma ročného anjelika, tak by ma to asi veľmi položilo. Trápi nás to veľmi, ale viem, že je všetko tak, ako má byť. Doktorka tiež hovorila, že pravdepodobne sa prestalo vyvíjať v určitej fáze a telo sa ho snažilo vypudiť von. Dva dni som mala nesmierne bolesti hlavy, potom zas krížov a na tretí deň špinenie a dnes krv. Veľmi vám to všetkým prajem, hlavne veľa síl a zdravia vašim anjelikom aj vám!

Ahojte dievčatá 🙂 tak odbery v 10 týždni za nami aj sono babo krásne dnes sme