icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

zuzacka16
15. dec 2016

@nenuska25 ja tiež sa snažím opatrne, dokonca som tiež schudla a to 1kg naposledy čo som bola u gyndu, takže tak..každá by asi rada čo najmenej pribrala, ale tak žiaľ uvidím, koľko naberiem..tiež nejem "zatiaľ" jedno cez druhé, hádam to bude aj naďalej tak..

nenuska25
15. dec 2016

@sushizienka drzkaj sa!

kattky
15. dec 2016

@nenuska25 tak vies ze netreba teraz jest za dvoch ci si hladna alebo nie, ale jest primerane ako doteraz .... Ja ovocie teraz dost jem, lebo mam na ne chut to skor cokolada, chipsy mozu teraz pre mna byt. Vobec po tom netuzim co predtym velmi rada som si dala 😉

kitty18
15. dec 2016

@nenuska25 mne dnes kolegyna povedala ze ona mala take brusko ako ja led isla rodit 😀 a to niesom z najchudsich a je to vidno ...

nenuska25
15. dec 2016

@kitty18 nooo....ja som dneska mala nejakú prezentáciu v práci , mala som také čierne voľnejšie tricko/saty a kolegyňa mi hovorí, ze nevtahuj to brucho, aj tak to je vidno :D si hovorím no fasa....

mitchie2805
15. dec 2016

tak ja dnešným dňom mám prvotrimestrálny screening za sebou, bola som v Šaci u pána Dosedlu 🙂

kitty18
15. dec 2016

@nenuska25 no tak sme z tych na kt. Je to hned vidno co uz narobime ☺ hlavne nech je vsetko v pohode a nase pokladiky su zdrave ☺

diannna
15. dec 2016

No ženičky na mna sa tiez strašne lepia tie kilá. Ale do krížov a do zadku najviac

sunflower80
15. dec 2016

@sushizienka och, tak to ma velmi, velmi mrzi. Verim, ze si ta rychlo vyberie opat nejake babo za maminu

sunflower80
15. dec 2016

Ahojteee, tak dnesna poradna ok, podla sona 9+2, podla ms 9+4. Bubacik ma 24,1mm. 19.1.idem na NT, tak snad bude vsetko ok

kattky
15. dec 2016

@sunflower80 to je skvele .... Tak len nech rastie 🙂 a nech je vsetko oki 😉 mna caka poradna v stredu ... Cize este si kustik musim pockat.

jlp
16. dec 2016

Na tu niekto termin v polovici jila a bude rodit v Saci?

mitchie2805
16. dec 2016

@jlp ja síce nie polovica, ale 5.7. a rozmýšľam o Šaci

riri123
16. dec 2016

Ja mam termin az okolo 20. Jula ale tiez chcem rodit v Saci 🙂))

riri123
16. dec 2016

@jlp @mitchie2805 a akych mate doktorov kam chodite? Ja mam taky cudny pocit z tej mojej nic mi nepovedala dokopy, ja som sa musela pytat vsetko a ani som nevedela co sa mam pytat z toho stresu. Objednala ma az o mesiac cize cele vianoce v strese ci je vsetko v poriadku...nezavolali mi ani ake som mala vysledky krvi, tak si len domyslam, ze asi to bolo ok...tak ja neviem ani ze co,ked som ochorela, teploty atd tak som jej volala, ze co mozem a co nie, myslela som, ze mi pomoze..no ona mi odkazala ze to mam riesit so vseobecnou dr.

mitchie2805
16. dec 2016

@riri123 myslíš všeobecného gynekológa ? Ja mám doktora J. Demkova na poliklinike Sever . On a jeho sestrička sú úplne top, neviem si predstaviť iných . Odpovie na všetko , poradí , sám od seba povie čo treba , dal mi výmenné lístky na prvotrimestralny screening, aj keď povedal, že vzhľadom na môj vek mi ho netreba , ale je na mne či pôjdem - jeden mi dal na Masarykovú, ale tam sa mu nepáči , že ten screening robia 4 lekári a druhý do Šace (28 rokov tam on sám robil pôrodníka , pozná sa aj s Dosedlom ) , čiže som šla do Šace . Keď som mala cez víkend bolestivejšie kŕče a bodavé bolesti v lone, šla som na gyndu mimo objednania a bez problémov má pozrel aj sono urobil , bolo všetko okej tak sa len usmieval, že asi moc cítim ak sa rozťahuje maternica,dal mi magnézium. Čo sa týka výsledkov krvi , stále som si ja volala , nech to bol akýkoľvek lekár, ešte som nepočula, resp. nezažila , aby sami volali, majú toho dosť ..

riri123
16. dec 2016

@mitchie2805 aha, no ja mam Mikulovu...pri mne sa o ziadnom screeningu ani nezmienila, vlastne ma pozrela za 5 minut povedala ze som tehotna ani nespomenula srdce nic ani to v akom tyzdni som podla sona, len ja som sa opytala...krv mi vzali, nespytali sa ani ze ci nahodou nemam nejake ine zdravotne problemy nic. Len ma hned objednala o mesiac a vybavena vec. Ale nechcem akoze nic v zlom, lebo ja som prvykrat vobec tehotna, neviem sama ako to ma byt spravne, mozno takto😂.

jlp
16. dec 2016

@riri123 ja som zo ZA. Do sace pojdem az od 36tt. Tentokrat si zrejme lelara nezazmluvnim. 2x som rodila pri dosedlovi. Vsetci su tam dobri.

mitchie2805
16. dec 2016

@riri123 je divná :D ja by som menila

riri123
16. dec 2016

@mitchie2805 no ja neviem porozmyslam o tom poriadne, ze co a vlastne som v strese lebo idu vianoce a ja neviem ci je vsetko ok...sa ani neviem tesit...kriste pane este nic a uz hystercim...uz som aj rozmyslala,ze skocim dakde na pohotovost, ze ma boli brucho nech ma pozru a nech som spokojna, ale potom ma napadlo, ze to asi robia len psychopati 😂

lilianna1xs
16. dec 2016

@sunflower80 u nás je32mm.termin 16.7.9tt-2

sunflower80
16. dec 2016

@lilianna1xs tak vy ste uz velkaci 😉 som zvedava, ci nam to tentokrat vyde na termin. Dcerka sa narodila 36+1

lilianna1xs
16. dec 2016

@sunflower80 No mne strašne chuti jest nechcem veľa pribrať ale keď my chuti čo mám robiť ))))).termin mne povedal že 16.7 do 17.7 tak uvidíme.Ale som sa čudovala aké je veľké babo.Uz len čakám čo to bude som strastneee zvedavá.Niekde som čítala že sa dá z sidou bikarbonou určiť pohlavie 3mesiaci.))))

sunflower80
16. dec 2016

@lilianna1xs jasne, pokial ti chuti a zdravo papas, tak papaj. Babo si vypyta, co mu chyba. Ja som bola chora, tak som schudla 4kg, takze asi aj tym, je mensie. Ta soda je podla mna blbost. Skor si pozri cinsku tabulku, tak skor vychadza, len si k svojmu veku pripocitaj este jeden

lilianna1xs
16. dec 2016

Aha neviem ale však uvidíme neskvor čo to bude,aké mojej kamoska vyšlo z tou sodou bijarbonou.

kattky
18. dec 2016

Babenky ako sa mate???

kitty18
18. dec 2016

@kattky Vyborne, som od pol 5 hore co som sa zobudila na to ze som hladna 😀 a uz sa neviem dockat zajtra rana ... Idem na kontrolu tak hadam bude vsetko v poriadku ☺

kattky
18. dec 2016

Aha no ja som aspon dneska si pospala trosku dlhsie. Ja idem na USG v stredu. Drzim ti palce, nech vsetko dopadne podla tvojich predstav 😉

makitka1
18. dec 2016

Cawte som v 11+6tt 🙂 takze mám 6.7. Termín teším sa aj bojím som mladá no mám 22 a je to moje prvé babo všetko je zatiaľ v poriadku vo štvrtok idem na screening do Ke ...to aj vy sa cítite tak nafúknuto ? Proste mám dajake veľké brucho jak keby ma dakto nafúkol 😄 😅

kattky
19. dec 2016

@makitka1 ahoj. Ja tiez mam termin 6.7. a tiez mam tu dilemu s tym nafuknutym bruchom a hlavne vecer. Kam ides v Ke na ten screening?