icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

kitty18
21. dec 2016

@kattky nebude to na tie vrodene chyby? Lebo aj mne planuju robit 19.1. Take nieco

zuzacka16
21. dec 2016

@kattky presne ako píše @kitty18 je to na vrodené chyby (no na ten mne brali krv v pondelok) a potom na ďalšej poradni zas budú brať krv na tento kombinovaný test..vedia zistiť z tohto testu či bábo nebude postihnuté a podobne

1aduliatko1
21. dec 2016

@kattky áno presne ako napísala @zuzacka16....zistia, či je bábo zdravé

kattky
21. dec 2016

Lebo ani neviem kde to je ani nic

zuzacka16
21. dec 2016

@kattky no veď to ti zoberú krv a z toho budú zisťovať 😉

kattky
21. dec 2016

@zuzacka16 ale to nieje povinne .... Ked na nete citam ze sa to robi od 11tt - 13+6

zuzacka16
21. dec 2016

@kattky mne to moja DR robí automaticky, takže ja si to dám spraviť, aby som vedela, či je malé OK 😉

kattky
21. dec 2016

@zuzacka16 tak to mas fajn. Ja zajtra tam zavolam a skusim sa spytat ci maju nieco volne do tych 2 tyzdnou, aby som stihla do 14tt tam pojst. A aj sa spytam co mi k tomu bude treba.

lilianna1xs
21. dec 2016

V Nemecku sa to platí 150eu,pri synovy som si dala to robiť tiež ako neviem maly môj má Autizmus aké nič take mi nevravel že bude mat.

zuzacka16
21. dec 2016

@lilianna1xs tak myslim ze autizmus sa neda z toho zistit skor sa zistuje razstep,downom syndrom a podobne..lebo su to badatelne zmeny v zjave..autisti su vzhladovo normalni len sa inak spravaju

lilianna1xs
21. dec 2016

@zuzacka16 áno je to tak,môj čím je vadsi tým sa mení aj ten Autizmus uňho už neni taký problematicky.

vierkadominik1
21. dec 2016

@kattky coo?? 3 mesiac a este vam nedali tehu knizku?? Cudnee ja som ju dostala uz v 9 tyzdni 🙂

kattky
22. dec 2016

@vierkadominik1 no tiez som bola sklamana. Co uz musim si pockat.

kattky
22. dec 2016

Nase zlaticko na nas pozera 🙂

kchan
23. dec 2016

Ahojte babule, viete mi prosím poradiť? Najskôr tie ktoré sú z BA. Moja dr mi dala výmenný lístok na Antolsku na ultrazvuk na vyšetrenie NT+ NB. No nechcú ma tam zobrať vraj volám neskoro a nemajú voľný termín. Som v prebiehajúcom 11tt a toto vyšetrenie sa robí od 11-13tt aspoň ako viem...A moja otázka, viete mi niektorá poradiť kde inde by mi tento ultrazvuk ma to zameraný vedeli urobiť? Či mi ostáva už len ísť do nejakého súkromného centra? S Dr som volala, povedala som jej o tom a vraj sú na tej Antolskej takýto nepríjemný a teda mi povedala nech idem napr. do gyn- fivu. Ďakujem každej za radu a prajem všetkým šťastné a veselé 🎄🍀🎁

sunflower80
23. dec 2016

@kchan ja som bola pri dcerke tiez v Gyn five. A kamoska tiez. Hlavne, aby si to casovo stihla. Aj tebe stastne a hlavne pokojne Vianoce

shannonldy
23. dec 2016

@kchan Ja som bola v Kochu. Stalo to 15eur a nebol ziaden problem s terminom. Drzim paste 🙂

kchan
23. dec 2016

@sunflower80
@shannonldy ďakujem dievčatá 😊

nenuska25
23. dec 2016

@kchan mne to robila moja gynekologicka priamo v ambulancii, ale asi mala na to licenciu. skus gyn- fiv

lilianna1xs
23. dec 2016

@kchan ti je aký ultrazvuk )))) prečo musíš si to dať robiť?

kchan
23. dec 2016

@nenuska25 no moja na to práveže nemá licenciu... Už som našla na šustekovej gynekológa, ktorý mi to spraví 😉
@lilianna1xs to sa dáva robiť aby sa vylúčil DS a ešte jeden syndróm ale nepamätám si názov :-/

lenka_vi1
23. dec 2016

baby chcela by som vas nazor. V 6tt+6 sme mali embryo 4 mm a gestacny vak 18mm, v 7tt+5 GV narastol na 22mm ale lekar sa tvaril zvlastne ze sa mu zda akoby sa embryo vstrebalo. Je taketo nieco mozne ze najprv tam bolo a potom zrazu nie???? Mohlo sa od nedele este nieco zmenit a dorastlo? Nespinim, nekrvacam, nemam ziadne bolesti v podbrusku. Zajtra mam dalsiu kontrolu.

kattky
23. dec 2016

Kto bol na tom 3D/4D mali ste si aj vy tam doniest uplne nove, nerozbalene USB? Objednali ma na 2.1. na ten kombinovany test s tym, ze dufaju, ze nebude dovtedy babatko moc velke lebo vraj sa to vysetrenie robi max do 13tt+6. A ze 37€ sa plati za to vysetrenie.

1aduliatko1
23. dec 2016

@kattky na to vyšetrenie sa chodí do 13-14t a potom kolo 20-21t...a áno platí sa rôzne od 30e

lilianna1xs
23. dec 2016

Baby sme sa opýtať máte a vy taký pocit v tehu že ste lenivé )))))ja kazdy druhy den dostanem taku depku ze musime vkuse Lezat a neurobim nicht Okrem obeda.pritom ja neustale som pratala,behala hore dolu a teraz co som tehu lenivost neuveritelna uz na druhy den dostsnem silu upratujem som pohode no take som zo seba pafff.

kitty18
23. dec 2016

@lilianna1xs. Presne tak sa citim aj ja este ze budeme cele sviatky prec lebo ja som doma nespravila skoro nic akurat vyzdobu 😀 esteze mam chapajuceho manzela iny by ma uz niekam poslal za tu moju lenivost 😀

lilianna1xs
23. dec 2016

@kitty18 Muz rano isiel do prace zobral syna do skoly ja som este spala dosiel z prace isiel po syna hned z prace do skoly a ja som spala))))))bolo tri hodin ja som nevladala orvorit oci,Muz sa opytal ci budeme vobec dneska daco jest hahaha na rychlo som im vypiekla rezne kasu a isla som zasa lahnut,pri synovy som malovala cely dom sama vypratala a teraz ja neviem co bude dalej haha dnes som napiekla torty ze by bolo na stole nieco)))a zajtra musim vyvarat budu mi pomahat by mi to islo rychlejsie)))))

kitty18
23. dec 2016

@lilianna1xs no ja cakam prve tak si mozem troska aj dovolit leniv

kitty18
23. dec 2016

@lilianna1xs lenosit som chcela napisat 😀 no ja som nieco stihla napiect len to musim este doladit a to je asi vsetko ... Temto rok budem len pomocna kucharka tak mozem oddychovat aj zajtra 😀

lilianna1xs
23. dec 2016

@kitty18 neviem ci to je vekom ale pri prvom som bola chorobne chora na cistotu ja som taka na cistotu puntockarka teraz kazdy druhy den ta lenivost ma tak nici ani do prace nechodim ked mam silu tak vyluxujem cely byt pretote viem ze na druhy den som mimo dosahu haha preto varim na dva dni uz som si to naplanovala ked pride ten druhy den))))Mamka mi vravela ze pri holkach zvycajne su zeny take spomalene lenive.