icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

lilianna1xs
23. dec 2016

@kitty18 a v ktorom tt si?kedy mas termin?

kitty18
23. dec 2016

@lilianna1xs ka mam tiez sem tam den kedy som aktivna ale vela ich nie je 😀 no aby mala mamina pravdu 😀 u manzela v rodine su sami chalani a odomna chcu babu tak hadam sa vydari 😀 12tt a termin mam 13.7. A ty?

lilianna1xs
23. dec 2016

16.7termin 10tt-5 tak uvidime co to bude neviem ked uz vie lekar povedat co vidi asi 13tt

kitty18
23. dec 2016

@lilianna1xs to skor asi az 16tt - 20tt ja idem na dalsiu poradnu az 19.1. Tak to uz mozno nieco uvidi to by som mala byt 16tt uz sa neviem dockat ... Je to strasne tie mesacne pauzy...

kattky
23. dec 2016

@kitty18 ja som bola teraz na poradni a robil mi sono. Som v 12tt+1 a tvrdil mi co pozeral ze malicke vyzera na chlapca, ale ze to nieje 100% bo ze je malicke. Teho 2 januara idem na to 3D ale asik ani tam mi naisto nepovedia este co to bude.

kitty18
24. dec 2016

@kattky ja myslim ze ked uz sa mu teraz zdalo tak na ton 3D budu pekne vidiet 😊

kattky
24. dec 2016

@kitty18 uvidime o tyzden a dam vediet 😉

lilianna1xs
24. dec 2016

@kitty18 Ja mam tiez termin 15.1 tu robia aj mi len robili ten4D ultrazvuk tak uvidime ci mi daco povie,Niektore zeny maju tusaka co to bude ja zatial Nemam.)))))Ale pri synovy som od zaciatku vedela ze je to chlapec a lekar mi tvrdil do konca porodu ze je to Dievca.)))))

kitty18
24. dec 2016

@lilianna1xs no ja nemam vobec ziadny pocit lebo ked si vezmem kamaratky vsetky cakaju chalanov a jednej je zle druhej nie. Jedna je vyhadzana dalsia opeknela tak ja uz sa na nic nespolieham... Chcela by som dievcatko ale ked to bude chlapec tiez sa nenahnevam hlavne nech je zdravucke 😊 jednej babe tvrdili ze bude mat dievca a mesiac pred porodom ze chlapec 😀 a ona vsetko ruzove... Ja som povedala aj tak budem nakupovat len kremove a biele vecicky 😀

kattky
24. dec 2016

Tak my by sme tiez chceli dievcatko, ale ak nebude, tak tiez nevadi, len nech bude zdrave a v poriadku. Mena uz mate nejake vybrane?

diannna
24. dec 2016

U nas boli tiez vzdy prvé dievcata v rodine. U priateľa chlapci. Čiže 50:50. Ja som od prvej chvíle cítila ze to bude chlapec a zrazu sa pocity zmenili na dievča. Tak neviem uz ani sama. Ale v podstate mi je to jedno. A mena sa mi ziadne nepáčia akurát pre chlapca Fedor ale pre dievča ziadne. Vcera ma napadlo ze mozno Leona.

kitty18
24. dec 2016

@kattky no manzel chce po dedovi Michal a tak som povedala ze ak to bude dievca bude Michaela 😀 ale nad dievcenskym sa este budeme zamyslat. A co ty uz mas nejake mena?

slimstar
24. dec 2016

@kitty18 My máme vybrané, presne tie isté mená.

V okolí, dali kamarátky mená, že Zoja a Bianka, pre inšpiráciu.

kattky
24. dec 2016

@kitty18 my sme mali vybrane este ked som nebola tehotna. Pre dievcatko Nina a pre chlapca Damian.

diannna
24. dec 2016

@kattky Ninku chcel priateľ ale mna odrádza, ze vsade v mojom okoli je sama nina

kattky
24. dec 2016

@diannna unas nie .... Unas je skor Vanesa.

lilianna1xs
24. dec 2016

@kitty18 Presne je to Tazke urcit,to je jedno len nech je zdrave.Ja mam po maleho este saty su neutralne farby.po porode sa este dokupia veci.))))pre chlapca meno vobec neviem pre holku mame este budeme musiet nieco pre chlapca.)))))No mne zle vobec nieje chvala bohu len lenivost haha a prehanky od zaciatku Aspon sa precistim))).Inac by som vobec nevedela ze som tehu.Pri synovy som bola strastne chora hlava ma strastne bolela nemohla som sa postavit,ale pri nom som vobec nebola unavena energiu som mala pred porodom som hodinu pred bolestami umyvala okna.))))

lilianna1xs
24. dec 2016

@kattky Pre holku mam Franciss Monicc.Slovensky je franceska Monika

makitka1
24. dec 2016

My sme si vybrali mena pre dievčatko : Lea a pre chlapčeka Alexander 🙂

lilianaa
25. dec 2016

@makitka1 aj nam sa paci Lea 😉. Mne este aj Linda, ale rozhodneme asi az ked budete vediet pohlavie babatka. Prvu dcerku mam Anetku.

zara_24
26. dec 2016

Baby Vám už začalo cikanie nonstop? Ja som túto noc ani nespala ...každú hodku na záchod a močové cesty sú to neni 🙂 Stále ma šteklí v bruchu ...hlavne na pravej strane..vy ste ako natom?

slimstar
26. dec 2016

@zara_24 aj ja chodím častejšie, ale nemám problém zaspať. 🙂 Predtým vyvetrám a spím ako zabitá, ešte sa aj oteplilo, tak mám radosť. U nás je 13 stupnov, už aby bola jar. 🙂

kattky
26. dec 2016

@zara_24 umna curanie tiez vacsinou vecer zacina a niekedy mam taky pocit ako keby male mi na mechur tlacilo.

zuzacka16
26. dec 2016

Aspon ze s tym cikanim nie som v tom sama..furt chodim a niekedy len kvapku dve uz si pripadam ak na hlavu..no zevraj v 2.trimestri by to malo polavit tak neviem kedze som uz v druhom..a paradne ma boli kostrc ako keby

gabrielenka
26. dec 2016

Aj ja som nonstop na zachode a dost vecer 🙂 a to si len trochu cvrknem 🙂

sonulcicka
26. dec 2016

Ja sa nadranom zobudim a viem,ze sa musim ist vycikat ,inak nezaspim... ale inak mi nic nie je,babenko poslucha uz v brusku 🙂 13.tt

kattky
26. dec 2016

@zuzacka16 ja ked na chrbte lezim a na gauci napr; tak ma bolia krize na pravej strane, ale brutal.

zuzacka16
26. dec 2016

@kattky mne praveze to prejde ked si lahnem a som v klude..boli ma to pri stati sedeni ci chodeni..ako kedy..a skor kostrc ako krize..a potom z toho mam aj castejsi pocit na cikanie

kattky
26. dec 2016

@zuzacka16 tak lepsie to asik uz do porodu nebude 🙂 Bola si uz na 3D???

nenuska25
26. dec 2016

@zara_24 totálne cikam