Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@silvike to ma velmi mrzi. Drzim palce a zelam vela, vela sil
@sunflower80 Vdaka 🙂
@zara_24 ja som šla týžden po meškaní, nakoľko pri prvom som brala duphaston na udržanie, dal mi ho aj teraz pre istotu...urobil mi sono, videl len gest. vak, srdiečko nebilo ešte, idem na kontrolu 21.11.
@silvike to mi je ľúto ☹ veľa síl prajem
@1aduliatko1 mohla by som ple vediet preco si dostala duphaston? Ja som mala mesiac pred otehotnenim nizsiu hladinu progesteronu, tak cakam, ze ho aj mne nasadia. Vraj staci to prekonzultovat az 18.11. ked idem na hcg test. Teraz, ked som este nevedela, ze som tehu, tak som ho mala ako tak ok. Prve tehotenstvo som mala bez prolemov, az na to, ze sa dcerka narodila o mesiac skor, tak som taka z toho nesvoja
@sunflower80 nám sa pri prvom nedarilo otehotnieť, a keď som zistila že som tehotná, špinila som - tak mi nasadil duphaston.
Teraz som zatiaľ (klop klop) nemala žiadne problémy, len mi ho dal pre istotu, vraj zachráni 30% tehotenstiev, tak jasné, že som súhlasila. RAdšej berem 3x tabletku ako si potom niečo vyčítať
@1aduliatko1 to je jasne. Tak drzim palce, ze vsetko bude ako ma a budeme sa tu stratavat castejsie 🙂
@happymia ahoj, dr. Vravela že podľa nej to pôjde preč vsetko ako klasická menštruácia. Ale že keby som veľmi silno krvácala, alebo veľké kusy zo mňa šli, tak mám ísť do nemocnice na vyčistenie. zatiaľ mám klasické krvacanie. Uvidim, snáď nebudem musieť do nemocky a že to všetko zvládnem sama. 😉
No ja som sa zobudila dnes s krvacanim,takym normalnym cervenym...hned som isla k DR. a spravila mi USG a vraj vsetko je ok,podla velkosti je to 5tt ale povedala mi ,ze krvacanie je z pohlavneho styku ☹ a ze s nim mam hned prestat utcite aspon do ukoncenia 3 mesiaca a potom sa uvidi.Povedala mi,ze si tym kludne mozeme privodit potrat.Stretli ste sa s tym niektora?
@kubkova niekedy majú tehotné sex zakázaný....my sme mali tiež sex, ale našťastie všetko ok...aj pri prvom
dávaj na seba pozor, šetri sa radšej teraz, čítala som že si po 3.IVF...držím palčeky, nech všetko dobre dopadne...kedy ideš na sono pozrieť srdiečko? ja som objednaná na pondelok
Caute julovky. STE TU AJ PRVORODICKY ?? Zaujima ma len, v ktorom tyzdni Vam vykuka brusko, ak uz vykuks. Ja som v stredu sice len v 8 ale vidno to nenormalne... Mam problem to tajit v praci. Dvojicky necakam urcite. Asi uz len daky valibuk prichadza do uvahy.. prikladam foto pre zaujimavost.
Je to okey ? K dr idem az na Mikulasa..
@stacie96 ja čakám druhé, a tiež mám nafúknuté bruško ☹
@1aduliatko1 dakujem pekne, aj ja nam vsetkym drzim palceky 😉 ..snazim sa setrit sa,ale ked sa nudim stale nieco vymyslam 😀 no s tym sexom ma (nas) velmi nepotesili ale vydrzime to- po tom vsetkom co sme museli podstupit je toto uz len malickost... na dalsie usg som objednana tiez na pondelok 🙂 tak velmi velmi verim a dufam, ze tam bude uz aj srdiecko 🙂
Kukam a ze jul 2017 ..supeer parada ten cas tak leti..babulky prajem vam a drobcekom vela sil a zdravicka nech vsetko dobre dopadne..nech to tu vsetky date do uspesneho konca..drzkajte sa a pekne tehulkovanie prajem
Ahojte, tak podla mojich predbeznych vypoctov by mal byt aj moj termin julovy,ale az niekedy okolo 20. Zatial sa vsak tesim iba opatrne,testy su sice pozitivne,ale k lekarke idem az 29. aby sme uz aj nieco videli,momentalne by som mala byt v 5tt,tak to je este dost skoro na lekara. Tak snad to vydrzi v pohode, priznaky som nemala takmer ziadne,len ma uz vyse tyzdna boli podbrusko, viac na pravej strane,inak sa nic neobvykle neprejavilo. 🙂 tak zatial vitam medzi vami 😀
@riri123 vitaj. Ja by som mala mat termin 16.7.;-) k lekarke idem 18.11.a zatial tiez nemam ziadne priznaky, akurat ma trosku bolia prsia.
@sunflower80 a brucho ta vobec neboli? Prsia aj mna trochu,ale nie je to az take hrozne. Skor to podbrusko,take tlaky v nom, az krce niekedy, verim,ze je to roztahovanie maternice no ale ajtak ista si budem az po navsteve lekara🙂
@riri123 sem tam mam pocit, ako ked mam dostat kramy, ale inak nie. Hlavne mne pri prvom tehu smrdela cibula acesnak a ked sa otvorila chladnicka a teraz nic. A aj zle mi byvalo a nic. Tak dufam, ze v piatok bude u lekarky vsetko ok, lebo som mala zistenu trosku nizsiu hladinu progesteronu.
@riri123 mna minulý týždeň tak stále podbruško pobolievalo, teraz je to už lepšie...len mi prestalo chutiť jesť, nemám na nič chuť, nemám energiu, nič sa mi nechce a doma mám 20 mesačného syna 😀 😀
v pondelok idem na kontrolu, tak dúfam,že bude všetko ok, a srdcko bude pekne biť
No ja som bola dnes na vyšetrení a mám malú krásnu bublinku. Aj fotku mi dali, je rozkošná 😉 Že vraj tie nevolnosti prejdú do 3 mesiacov. Ja taký masožravec a ostala som vegetariánka, mäso v akejkoľvek forme, nemôžem ani vidieť.
Tak dievčatá, po dnešnej prvej prehliadke, sme už videli srdiečko. Podla poslednej MS by sme malibyt 6+4 tt, ale babatko je menšie, podľa veľkosti sme 5+6tt. Som nabalená liekmi ako chodiaca lekárnička. Snáď to už dotiahneme do šťastného konca
Ja som si robila test dva dni potom ako mi meskal menzes, boli tam hned jasne dve čiarky. Na druhý den som sla ku gynekologicke, spravila sono a bola tam bodka. Krv mi ani nebrala. Ale podla vsetkeho som este len v 5tt.
Ahojte baby, rada by som sa k Vam pridala 🙂 dnes som bola akurat na sone a male uz malo 8mm a usg ukazoval, ze som v 6+4tt 🙂 podla poslednej ms, kt. som mala 21.9 by som mala byt uz v nejakom 8, ale tak asi som otehotnela neskor. Mali ste to niektora takto? Teda mohla som otehotniet okolo 5.10? Tie pocty mi nejaku nejdu :D

@dominika_klara Dakujem pekne 🙂