icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

juliane126
1. jan 2018

@kattky moze i hnacky. Nasemu teraz vysli 2 a sople mal dlho. Ale bacile nosi sestra. Maju slabsiu imunitu. Nevedia dyhat ustami,tak sa trapia.

miriama11
1. jan 2018

@oknosmas tam ja som ju teraz mastila robenym kremom z lekarne lebo sa vyhadzala z markvy alebo olivoveho oleja a strasne ju to svrbelo.masticka zabrala krasne sa to vycistilo ale skriabe sa dalej .ale ma zvecsene uzlinky vzadu na hlave.tak neviem ci ju bolia .

miriama11
1. jan 2018

@eja118 zubky ma este daleko tak neviem ci moze byt nervozna zo tubov.ale aj v noci sa to zhorsilo.vudila sa 2x za novc a teraz dakedy ani nepocitam.sorry ako pisem ale vobec nevidim to co pisem a strasne sa mi to opravuje na mobile

ttami
1. jan 2018

Krasny,stastny a uspesny rok Vam prajeme 😉😉😉

oknosmas
1. jan 2018

@miriama11 chuda male...nas sa skriabe z nervozity, ked je unaveny a mrzuty...nevyzera,ze by ho daco svrbelo...vyhadzany je tiez trocha z prikrmov,u nas to vyvolal zrejme zemiak a mozno len proste zavedenie inej stravy...

miriama11
1. jan 2018

@oknosmas ved prave ze neviem ci ju to moze este svebiet ked uz nema nic na povrchu.teraz ma cistu kozu.

vierkadominik1
1. jan 2018

@kattky Ďakujem máme sa dobre chvála Bohu mala je zdrava. prajem vám veľa zdravickaa V tom novom roku 3. 1 naše zlatíčka oslávia 6 mesiacikov prajem damiankovi aj mojej sofinke len to všetko najj na svete A hlavne zdravicka

sticker
miriama11
1. jan 2018

@oknosmas a uz som jej prikrm ziaden nedavala.to mala kompet celu tvar zahlavie a nakoniec aj chrbat osypany.

oknosmas
1. jan 2018

@miriama11 no...hadam sa to uz zlepsi...ja teda prikrmujem dalej,zemiak som uz nedala odvtedy,zajtra chcem opat skusit,to uz budeme mesiac na zeleninke...zda sa mi,ze sa mu to nevycistilo uplne,ale je mi tazko to rozlisit,lebo casto grcka a aj ked ho prezliekam a umyvam,i tak mava z toho zacervenany krk chudak a uz potom neviem,ci to grcka alebo alergia...no pri alergii mal flaky i na tvari a aj brusko vyhadzane...

miriama11
1. jan 2018

@oknosmas ja uz som zohnala aj foma pestovanu mrkvu.tak hadam bude ok

blondie257
1. jan 2018

@eja118
@miriama11
U nas je to podobne....mrzuta je malá,nervna,nevie klidne zaspavat,len na ruky...a ked na deke tak pri nej furt..akonahle sa vzdialim a to zisti plac neskutocny....a stale taka umrnkana....ufnukana...len stale take mrzute hmkanie...
Zuby este nemame....len presvitaju ale kuse hryzatka....davam fur geliky aj camiliu aby sa ukludnila..raz to zaberie inokedy nie...
domacnost...no...katastrofa...kym je MM doma tak sa jej venuje...kym ja navarim....ale ked pojde prec nabehneme do starych kolaji...nevarenia,neupratovania....

@jance333 nasa nevydrzi nikde dlho...max 10min kym sa niecim zabavi...a ked varim...ani stolicka ani kresielko ani deka na zemi...nezabera nic....furt len na ruky a vsetko chce vidiet a chytit....manduca uz nepomaha...takze zufala som tiez....Aj postielku mam v obyvacke....ta je prepojena s kuchynou a nepomaha...hracky ju uz doskova nudia ...

miriama11
1. jan 2018

@blondie257 zajtra nas caka ockovanie tak uz teraz mam strach ze ako mrzuta bude

blondie257
1. jan 2018

@miriama11 moz o prekvapi a bude ok

oknosmas
2. jan 2018

@miriama11 on sa vyhadzal z doma pestovanych zemiakov...ale verim,ze uz budete ok

miriama11
2. jan 2018

@oknosmas fakt? Boze.tak uvidim teraz jej nedam mrkvu ale radsej daco ine

oknosmas
2. jan 2018

@miriama11 ja idem opat skusit ten zemiak...na nic ine nereagoval uz...a ja som tiez vtedy jedla kapistnicu...moznonaj z mojho mliecka bol vyhadzany potom...jedno s druhym...kazdopadne,dnes to opat vyskusame...ak bude robit zle, nahradime inymi...

miriama11
2. jan 2018

@oknosmas hmm na koznom mi vravela ze deti hlavne reaguju na to co oni zjedia.do mliecka ide minimum .sak ja mrkvu jem veela a nikdy noc.ale treba skusit

kattky
2. jan 2018

@vierkadominik1 dakujeme pekne. Ano zajtra uz to bude 6 mesiacov a mne to pride ako by to bolo pred tyzdnom. Velmi rychlo ten cas leti. Tak vsetko dobre aj vam aby ste boli zdravy, tak dlho ako sa len budr dat.

sticker
kattky
2. jan 2018

Tak dnesna poradna zanami. Maly ma 9500g a 69,5cm.
Na sopliky dostal pamycon no v moci ma zase leukocyty na 2 krize. Zajtra mame odniest opat moc a uvidi sa co dalej

olylili
2. jan 2018

My sme skončili zle robili nám rentgen tak malý má silný zápal priedušiek a dcéra zápal pľúc máme ATB aj do piatka nebude zlepšenie nemocnica

oravocka
2. jan 2018

Caute. Tak aj my sme skončili na atb. Sople má už dlhšiu dobu, ale teraz kombinácia s tými zubkami ( už má dva), vyšiel z toho zápal priedušiek😢 v noci bolo normálne počuť, ako jej to tam píska. Takže tak. Také malé chuda a už atb, ale čo už. Hádam pomôžu

olylili
2. jan 2018

@oravocka sme na tom rovnako máte aj teploty? My už piaty deň 39

oravocka
2. jan 2018

@olylili čauko. Teploty zatiaľ nie, chvalabohu. Len ten kašeľ hnusny a pískanie na prieduškàch.

olylili
2. jan 2018

@oravocka my sople kašeľ a horúčky rýchle uzdravenie prajem nech sú čím skôr zdravý

oravocka
2. jan 2018

@olylili ďakujeme, aj vám, len aby ste do tej nemocnice nemuseli.

oknosmas
2. jan 2018

@miriama11 zda sa mi,ze sa zasa vyhadzal....zemiak asi nebude kamarat ;(

oknosmas
2. jan 2018

Dievcata,citam,ze viacere vase deticky su chore...mrzi ms to a prajem vam a hlavne im skore uzdravenie!

oravocka
2. jan 2018

Baby, prosím, niekde sme tu mali taký ťahák na zavádzanie prikrmov. Na ktorej strane to nájdem? Ďakujem

miriama11
2. jan 2018

@oknosmas fakt? Ale co ma pupaciky? Alebo krupicu?

nikol207
2. jan 2018

@oravocka Neviem, či myslíš tento, ale jeden je na strane 396 ☺