Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@lilianna1xs ďakujem uvidím či to bude robiť stále počkám a ak hej asi radšej spomeniem dr.
@lilianna1xs ano to je fajn na jednej strane no na druhej niekedy aj sprostosti pokupuje 😂😂 no ja dam segre a potom odlozit este mozno pre druhe 😊
@katuscakzms moja tiez 🙂
@olylili mmm,ja mam 158cm a 45,6kg
@lilianna1xs
@sanylind no moja sa zacala z nicoho nic triast...ci sedi v kresielku,alebo niekde lezi,alebo ked sa,ked papa odrazu ju strasie a nechapem co to ma znamenat :/
@jarunka102 Moja tiež to robí teší sa že ide papať.
@zuzacka16 však to,ale keď ideme z mužom do mesta tak vkuse len na malú pozeráme ve vecicky.ale pozerám do skriny že niektoré veci mala na sebe ozaj iba raz. Už sú jej tesne nechápem to očíslované cez oline som objednala jej dupacky 74 číslo od Ralph lauren sú jej malé skvor že tesne.takze ťažko je vedieť keď objednávam aké číslo teraz radšej jej beriem 86 lepšie vadsie než menšie.
@olylili este 2kg dole a mas vahu ako anorekticka. Som sa ti i chcela spytat, ci nechudnes,ked tolko kojis a vidim ,ze i tebe to ide dolu. Daj foto na prirovnanie s tvojim brusiskom
@lilianna1xs ano s tym cislovanim je to pravda tak ako u nas zalezi od strihu tak asi aj u babatiek lebo kazda znacka ma inu velkost v cislovani preto ja veci uz potrebujem vidiet a az potom kupim lebo uz som sa tiez takto oplachla 😐
@jarunka102 našu tak striasa, keď sa snaží kakať alebo prdkať 😂
@nikol207 neskúšala si dávať piť čajík len z lyžičky? ja tak dávam malej od narodenia a pohoda. na fľašku ju neučím, pomaly sa chystám učiť ju piť z pohárika
@juliane126 no brusisko bolo poriadne sa zhrozili v nemocnici na moju postavu niečo také 😂
@jarunka102 no malinkeho tiež strasie koľkokrát niekedy je to keď sa pokaka a niekedy len tak
@nikol207 možno je zbytočne ho nútiť. mne lekárka vravela, že kým kojím, nemusím dávať piť nič iné. dávam len feniklový čaj, keď je treba, kvôli smädu nie. možno v lete by to bolo potrebné, ale teraz si myslím, že tvoje mliečko naozaj stačí. ja aj príkrmy robím skôr redšie, tak nejakú tekutinu má aj v tom.
@nikol207 jasné, že si zvykne. nerob si starosti 😉 minule sme boli v cukrárni a bola tam mamička s deťmi, ktoré už sedeli a jasné, že jej nedalo opýtať sa, koľko má naša, lebo jej detičky už sedia, úplne samé... nemyslím, že to myslela zle, ale bolo z toho cítiť také to hrdé mamičkovské porovnávanie (naša má 6mes. a nedávame ju sedieť, nech si sadne sama, keď bude pripravená, spmínané detičky boli o mesiac staršie 😉 ). už je čas načisto sa obrniť proti porovnávaniu a "precikávaniu" sa, kto má šikovnejšie dieťa. našťastie som totálne nesúťaživý typ, takže ma to netrápi ani za bobek 😂
@sanylind no tak to mi odlahlo,ze viacere ste to spozorovali u deticiek...uz som sa bala co to s tou mojou piskotou je
@jance333 tak proti takym mamickam a ich napadnymi aj nenapdnymi porovnackami a vychvalovanim sa treba obrnit 🙂 ja som si pokazila polku tehotenstva tabulkami a zarucenymi info od niektorych mamiciek, ze takto to urcite nema byt a toto by si urcite nemala lebo u mna to tak nebolo, ze teraz odmietam pocuvat taketo zarucene info v podstate o tom, ze vsetky deti by mali postupovat rovnako. Ked si takto potrebuju hladkat ego a nechapu, ze kazde babatko je original, tak nech sa paci, so mnou to uz ani nehne 😉 moj chlapcek vsetko zacina robit s mensim meskanim, ale no a co? Je vesely, usmievavy, ukricany obcas protivny 😂 proste normalne babatko len mu vsetko trosku dlhsie trva 😉
@jarunka102 ked sa strasie....piškala
@olylili ti ni neuveri ze 6 mesiacov rozdiel😀 a ze tam nemas 2cata. Ked ti maly nepije a nepapa, zatial nevadi. Jemu to neskodi, len ty sa za chvilu stratis. Kolkokrat kojis v noci?
@juliane126 vieš čo nepočítam lebo on má celú noc cecok v puse a ťahá kedy chce 😀

@sanylind spánku to nerobil.