icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

lilianna1xs
12. jan 2018

@sanylind spánku to nerobil.

sanylind
12. jan 2018

@lilianna1xs ďakujem uvidím či to bude robiť stále počkám a ak hej asi radšej spomeniem dr.

miriama11
12. jan 2018

@sanylind nebolo teraz ockovanie? Ci neni nervozny po ockovani, moja tak po prvom nervozne zaspavala asi tyzden.

zuzacka16
12. jan 2018

@lilianna1xs ano to je fajn na jednej strane no na druhej niekedy aj sprostosti pokupuje 😂😂 no ja dam segre a potom odlozit este mozno pre druhe 😊

sanylind
12. jan 2018

@miriama11 očkovanie síce bolo ale robil aj predtym

jarunka102
12. jan 2018

@katuscakzms moja tiez 🙂

jarunka102
12. jan 2018

@olylili mmm,ja mam 158cm a 45,6kg

jarunka102
12. jan 2018

@lilianna1xs
@sanylind no moja sa zacala z nicoho nic triast...ci sedi v kresielku,alebo niekde lezi,alebo ked sa,ked papa odrazu ju strasie a nechapem co to ma znamenat :/

miriama11
12. jan 2018

@sanylind aha,tak to prejde urcite, deti maju rozne fazy, moja mi stipe tvar jak zaspava

lilianna1xs
12. jan 2018

@jarunka102 Moja tiež to robí teší sa že ide papať.

lilianna1xs
12. jan 2018

@zuzacka16 však to,ale keď ideme z mužom do mesta tak vkuse len na malú pozeráme ve vecicky.ale pozerám do skriny že niektoré veci mala na sebe ozaj iba raz. Už sú jej tesne nechápem to očíslované cez oline som objednala jej dupacky 74 číslo od Ralph lauren sú jej malé skvor že tesne.takze ťažko je vedieť keď objednávam aké číslo teraz radšej jej beriem 86 lepšie vadsie než menšie.

juliane126
12. jan 2018

@olylili este 2kg dole a mas vahu ako anorekticka. Som sa ti i chcela spytat, ci nechudnes,ked tolko kojis a vidim ,ze i tebe to ide dolu. Daj foto na prirovnanie s tvojim brusiskom

zuzacka16
13. jan 2018

@lilianna1xs ano s tym cislovanim je to pravda tak ako u nas zalezi od strihu tak asi aj u babatiek lebo kazda znacka ma inu velkost v cislovani preto ja veci uz potrebujem vidiet a az potom kupim lebo uz som sa tiez takto oplachla 😐

nikol207
Autor odpoveď zmazal
jance333
13. jan 2018

@jarunka102 našu tak striasa, keď sa snaží kakať alebo prdkať 😂
@nikol207 neskúšala si dávať piť čajík len z lyžičky? ja tak dávam malej od narodenia a pohoda. na fľašku ju neučím, pomaly sa chystám učiť ju piť z pohárika

nikol207
13. jan 2018

@jance333 praveze skusala najprv na lyzicku, ale tiez bez uspechu. Ani prevarenu vodu ani ziadny caj. Tekute vypije len moje mlieko, ale budem skusat dalej

nenuska25
13. jan 2018

@nikol207 skus mu zohriat tu vodu na teplotu tela priblizne, moj to potom vypije

olylili
13. jan 2018

@juliane126 no brusisko bolo poriadne sa zhrozili v nemocnici na moju postavu niečo také 😂

olylili
13. jan 2018

@nikol207 môj tiež nechce žiadne tekutiny a fľašu absolútne

sanylind
13. jan 2018

@olylili Ty brdo riadne bruško veru k tej postavičke a super že tak rýchlo všetko zmizlo,ja stále mám ešte 10kg navyše a nevyzerá že by som chudla😭

sanylind
13. jan 2018

@jarunka102 no malinkeho tiež strasie koľkokrát niekedy je to keď sa pokaka a niekedy len tak

nikol207
13. jan 2018

@olylili zatiaľ im stačí naše mliecko, ale moj toho uz pomimo doat zje, tak uz by mohol zobrat aspon caj na milost 🙂

jance333
13. jan 2018

@nikol207 možno je zbytočne ho nútiť. mne lekárka vravela, že kým kojím, nemusím dávať piť nič iné. dávam len feniklový čaj, keď je treba, kvôli smädu nie. možno v lete by to bolo potrebné, ale teraz si myslím, že tvoje mliečko naozaj stačí. ja aj príkrmy robím skôr redšie, tak nejakú tekutinu má aj v tom.

nikol207
13. jan 2018

@jance333 len skusam, ci nahodou popri prikrme sa aj nenapije 🙂 nenutim aby sa mu to este viac nezhnusilo. Do leta si snad zvykne 🙂

jance333
13. jan 2018

@nikol207 jasné, že si zvykne. nerob si starosti 😉 minule sme boli v cukrárni a bola tam mamička s deťmi, ktoré už sedeli a jasné, že jej nedalo opýtať sa, koľko má naša, lebo jej detičky už sedia, úplne samé... nemyslím, že to myslela zle, ale bolo z toho cítiť také to hrdé mamičkovské porovnávanie (naša má 6mes. a nedávame ju sedieť, nech si sadne sama, keď bude pripravená, spmínané detičky boli o mesiac staršie 😉 ). už je čas načisto sa obrniť proti porovnávaniu a "precikávaniu" sa, kto má šikovnejšie dieťa. našťastie som totálne nesúťaživý typ, takže ma to netrápi ani za bobek 😂

jarunka102
13. jan 2018

@sanylind no tak to mi odlahlo,ze viacere ste to spozorovali u deticiek...uz som sa bala co to s tou mojou piskotou je

nikol207
13. jan 2018

@jance333 tak proti takym mamickam a ich napadnymi aj nenapdnymi porovnackami a vychvalovanim sa treba obrnit 🙂 ja som si pokazila polku tehotenstva tabulkami a zarucenymi info od niektorych mamiciek, ze takto to urcite nema byt a toto by si urcite nemala lebo u mna to tak nebolo, ze teraz odmietam pocuvat taketo zarucene info v podstate o tom, ze vsetky deti by mali postupovat rovnako. Ked si takto potrebuju hladkat ego a nechapu, ze kazde babatko je original, tak nech sa paci, so mnou to uz ani nehne 😉 moj chlapcek vsetko zacina robit s mensim meskanim, ale no a co? Je vesely, usmievavy, ukricany obcas protivny 😂 proste normalne babatko len mu vsetko trosku dlhsie trva 😉

blondie257
13. jan 2018

@jarunka102 ked sa strasie....piškala

juliane126
13. jan 2018

@olylili ti ni neuveri ze 6 mesiacov rozdiel😀 a ze tam nemas 2cata. Ked ti maly nepije a nepapa, zatial nevadi. Jemu to neskodi, len ty sa za chvilu stratis. Kolkokrat kojis v noci?

olylili
13. jan 2018

@juliane126 vieš čo nepočítam lebo on má celú noc cecok v puse a ťahá kedy chce 😀