Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
Babenkyyyyy mame prvyyy zuúbok.....konecneeeee
Este vcera nic nemala a dnes naobed to cinklo ked sme brali lieky
@blondie257 tiež sa tešíš? ja som doslova a dopísmena slzu vypustila včera ráno,keď som ten prvý konečne objavila. akurát kamoška ma schladila, lebo jej nezbedník ju občas poriadne okusáva pri kojení 😂 ale náhodička, že sa naše slečny narodili v ten istý deň a i prvé zuby im vyrašili skoro rovnako 😉
@blondie257
@jance333 gratulujeme 🙂 aj my mame prve zubky...nam vysli na valentina a odvtedy sa len vyskiera a robi smiesky :-* a tiez som plakala od radosti,ked som jej ich zbadala :-*
@jance333
@jarunka102 kolko malo staci k radosti 😙😙
No u nas to prerezavanie je hororove....mala je chora...same hlieny,teploty ani sople nema len tie hlieny...ktore vyvraciava cez den i v noci...papat nechce....vcera dokopy za cely den cca 200ml mliecka a nic viac....vsetko odmietla..
Uz druha noc na rukach..polozit ani za frasa...na ruky a chodit...kiez by som si kupila to hojdacie kreslo ako som chcela...tak tie dve posledne noci by sme ho vyuzili...
Tak som si ju dala do satky a zaspala nakoniec o 3tej rano a od 6tej hore...umrncana uplakana....a pocut ze jej zliezlo na hlasivky.u lekara sme boli v utorok,tak dychanie mala ciste len tie porandane hlieny ju dusia....vlhky kasel ju tak dusi az vracia....
Ked toto budu sprievodne javy prerezavania zubkov tak ma asi klepne
Ja mam zapal priedusiek a priedusnice....na vsetko sama..takze liecba je na .....
Uz 3herpesy od choroby unavy vycerpania
Neviem co to za pliagu doniesla starsia zo skoly...ona tiez furt este kasle po zapale priedusiek...
Uz neviem ako im pomoct....lieky... caje...
@jance333 no nejaky osud tam moze byt..ze to ide narovnako 😄😊 kto vie ako to je zariadene tam hore
A lozite? Lebo em vobec..ona sa stavia na nohy v postielke...uz som musela dat uplne dole rošt...
Chyti sa paliciek a na nohy...toto robi vsade kde sa vie chytit a potiahnut....skoda ze nelozi...
@blondie257 uf, tak to máš perné teda. môže to byť zo zubov isto, ja a sestry sme vraj mávali angínu pri prerezávaní stále. naša našťastie zatiaľ len nervózna, zamňaukaná, niekedy bolesti, ale dá sa.
na nožky sa nestavia veľmi, ani do sedu sa jej nechce, asi nuda, ona musí byť nonstop v pohybe. plazenie a lozenie má zmáknuté na výbornú 😀 ako som písala vyššie, bojkotuje mi kočiar, v nosiči je ok, ale počasie na prd a tiež pre mňa nič moc, keď mi treba ísť na nákup, vláčiť sa s tým všetkým. som zvedavá, či to v šporťáku bude lepšie, lebo je taká drobnučká, že sotva niečo uvidí. madlo má na konci nožičiek a musím ju dať do sedo-ľahu, keďže sama ešte nesedí... no je to komédia... o držku, ale nevadí. to tiež prejde jak nič, veď len nedávno boli malinkaté bábätká a o chvíľu riešime dilemu aké topánky na prvé kroky 😂
@blondie257 mne k radosti staco,hoc len ked sa po dvoch dmoch vykaka :D ale tak tieto momentky teraz prve zubky su na nezaplatenie...moja tiez sopliky ma,aj pokaslava obcas a aj teplotka jej vystupi,ale nie je ti take strasne chvalabohu...len vcera vecer sa styrikrat zobudila s placom chudatko moje,ale hned zaspala 🙂 a teraz len skuma svoje zubky a ja skumam,ci sa nahodou netlacia dalsie :D
@jarunka102 tam sme boli na pohotovosti..mame atb...mala ma zapal priedusnice....tak sa nakazila aj ona ...chudatko moje ako strasne kasle....budi sa stale....
@jance333 no veru cas bezi....my uz mame topanocky kupene...bola super 60% akcia na kozene celorocky...tak.som nevahala a kupila aj s kozenymi capackami na doma.
No pocasie otras veru....ja ked nemusim ani neide
..a Emku ani tolko von netaham....my tu mame este suvislu vrstvu snehu a fuči jak blaznive...
@blondie257 skore uzdravenie prajem a vela sil. Manzel kedy pride? Nech si mozes trochu vydydchnut.
@blondie257 skore uzdravenie babulky 🍀😇
@blondie257 oooou,to ma mrzi :( tak nech sa rychlo uzdravi chudatko male...silno,silno drzime palce😘
@jarunka102
@juliane126
@kchan dakujeme
Manzel.....v nedelu...takze dovtedy DUFAM z najhorsieho uz budeme vonku..i ked mi bolo povedane ze ten kasel moze aj 2 az 3 tyzdne este trvat...fasa....ved to je to najhorsie lebo neteplotujeme
@blondie257 skore uzdravenie ...tie choroby by uz mohli skoncit, ja uz ich mam plne zuby a aj tejto zimy
Ahojte maminky nejak casto sem nechodim ani neprispievam do fóra ale teda tiez sa pochvalime mala ma uz od 7mesiaca 2zubky a uz nam aj stoji pekne popri nabytku a pusta sa ale uz ked by mala spravit krocik padne na ritku. Podla doktorky je velmi sikovna dost skoro sa stavala na nozky teraz mame 8mesiacov...
Baby, dnes mame za sebou zvracanie, kukuricna kasa s jablkom a bananom z neho isla na 2x po sebe prudom 😓 neviem cim to je...posledny tyzden mame zhorseny aj reflux, viac grcka a neustale vidim, ako sa mu vracia mliecko v pondelok idem kupit ten sirup gastro....(ten zvysok nazvu uz neviem), ale je to jediny sirup na reflux myslim...neviete si predstavit ake to bolo, vylakana som taka bola (este aj teraz)...
este sa chcem spytat, lebo opat nas vystrasili na rehabke, uz vsetky deti sedia same? lebo uz vraj ,,musia" a tiez maju stvornozkovat uz...
@petrikazuzka nas sedi sam ale nestvrornozkuje. Nie vsetke deti stvornozkuju. Ja si myslym, ze to je totalna chobotina u lekatov drzat sa nejakeho planu ( papiera) ved ked dieta sedi samp a zacne hned sa stavat na nozky a chodit, tak co ma rodic ho dat silu mocu na styri a ucit ho stvrornozkovat. Vek kazde dieta je ine a ma vlastne tempo a inak sa uci. Mohly by to aj oni konecne pochopit
@petrikazuzka môj ešte nesedí...ani staršia dcéra v tomto mesiaci nesedela...a je ok. A j doktorka hovorila že má čas....
Môj má 7 mesiacov...77cm a 9.8 kg.
@petrikazuzka naša má 7,5mes a pár dní a sama nesedí. nedávame ju sedieť, sama sa posadila zo štyroch párkrát, ale nejak extra sa jej to nepáči. štvornožkuje bez problémov, pomaly sa ťahá na nožičky, ale ešte je rozkolísaná extrémne. lekárka ju pochválila, že je šikovná a dokonca popredu (čo si nemyslím, ale tak nech ju chváli :D ).
nerob si starosti, každé dieťatko ide iným tempom a každý lekár má i na tieto základné veci iný názor
@petrikazuzka moja starsia na 6m nevedela sediet bez opory ne to ze by si sadla sama.a stvornozkovala asi 2tyzdne pred 11mesiacom dovtedy sa iba plazila od 8mesiaov.kazdy inak.zato teraz mladsia robi vsetko skor.
@petrikazuzka ahoj. Moja už stvornožkuje po celom dome, sama si sadne, hrabe sa mi v kvetoch, preberá pradlo v kúpeľni a tak. Kamoške syn vôbec neštvornožkoval, hneď behal. Takže kľud a užívaj bábätko, kým je malé. Starší skoro päť ročný je už v puberte a keď sa mu niečo nepáči, hneď mama, ty si taká hnusna😢. Človek sa stará a potom toto. Ale hneď príde, že maminka, prepáčim ti, ľúbim ťa😆 (ešte dotrénujeme, že kto komu hovorí prepáč)😉
@petrikazuzka gastrotuss baby....moj obcas tiež este vracka,ale nie az takto,možno mu to jedlo prave nesadlo,alebo naopak jedol rychlo a hltavo,moj ked bol velmi hladný tak az hltal a potom to vsetko z neho vyslo,ale moze to byt aj nieco ine... ..a nesedi a nestvornozkuje,iba sa plazí,my ideme koncom marca na rehabko na kontrolu po 2 mesiacoch bez cvicenia..som zvedavá co povie dr ale nechcem tam uz s nim chodit,kazde dieta zacina nieco skor nieco neskor pokiaľ je neurologicky v poriadku tak nevidím dôvod preco to síliť
@petrikazuzka nasa bude mat v utorok 7mesiacov a sama si sadla zatial dvakrat...na styri sa postavy,ale stvornozkovanie ju velmi nebavi...teraz sa zacala stavat na spicky a robi stojku na hlave :D...a zacina sa chytat stolika a gauca,snazi sa uz postavit... A co tiez jej to mam zakazat a nutit behat po styroch? Somarina....bavi ju vidiet svet z hora ako kazdy,nie behat ako psik :D
@petrikazuzka my ani nesedime ani nestvornoskujeme

@anaj44 camarelo bol 3kombinacia
A britax affinity mam len sportovu cast
Vanicku a vajicko nam uz netrebalo