icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

kattky
28. feb 2018

@anaj44 my moc necestujeme. Iba ak raz za dva tyzdne aj to len cca 30km. Nam postacuje aj taka

kitty18
28. feb 2018

@blondie257 jooj drobatko tak sa tiez dobrr trapite ...mne vcera vecer 3 krat vracala a to tak ze riadne ale inak bola ok usmiata ani neploty nic a v noci fajn spinkala a dnes je tiez ok len uplakana gakze to pripisujem zubom ... Uz nech su vonku lebo toto trapenie je strasne ...

sanylind
28. feb 2018

Ahojte julovky prosím Vás ako často Vám deti kakaju.Malunky mi kakaval raz za deň prípadne dva.A teraz aj 4× za deň.Mam pocit že to cez neho iba prebehne.tTo čo spapa na desiatu poobede je von???

petrikazuzka
28. feb 2018

@sanylind teraz uz 1-2x ale predtym aj 4x, nepovazovala som to za nieco zle...nebolo to vyslovene vodnate riedke...

dundula
28. feb 2018

@petrikazuzka my tiež, myslím že to je zo zubov. Aspoň dúfam

juliane126
28. feb 2018

@sanylind mate uz zubky? Deticky zvyknu tak 2 tyzdne pred prerezanim hnackovat. I 6 az 8x denne.

zuzacka16
28. feb 2018

@sanylind predtym aj 4x za den no nebolo to riedke a teraz 1-2 krat..asi si telo uz zvyklo na stravu

sanylind
28. feb 2018

@juliane126 ahoj máme dva dole a ani sme nevedeli že vyšli bol.uplne v pohode tiež má napadlo že zuby ale keď tie prvé boli v pohode teraz by sa to zmenilo neviem

nenuska25
28. feb 2018

@sanylind a konzistencia je ok? Nas tiez kaka tak 3-4 x denne, ale aj veeeela zje toho cez den veru...

sanylind
28. feb 2018

@nenuska25 riedke ale nie vodové,keď dám banan ten vykaka v pohode

nenuska25
1. mar 2018

@sanylind odnes vzorku pediatricke

katuscakzms
1. mar 2018

Mame take pekne pokusy o sedenie a dokonca sa uz z kolienok na chvilku aj postavil..no spadol, ale nebolelo...chichunal sa drobec malý. ..pri jednej stolucke tolko póz

juliane126
1. mar 2018

@sanylind tak to bud rada ze nie zo zubov. Ved vas caka este 18. A je viac placlivy, ci hoboli brusko ? Var mu par dni ryzovy ci mrkvivy vyvar, stiahne ho a bude lepsie.

juliane126
1. mar 2018

@katuscakzms tak to ma byt. Najprv sedied, potom stat. Nas si nesadne na zadok ani za svet. Vsade chce len stat. Najnovsie sa o moje nohy postavi zozadu, ked varim. Len trpnem,aby nespadol.

jarunka102
2. mar 2018

@katuscakzms no super 🙂 nasu bambulu bavia stojky 🙂

jance333
2. mar 2018

moja milovaná miniatúrka dievčatka 😍 plazenie a lozenie na 1*, teraz pokúšame vstávanie a sedenie bez pomoci 👧

katuscakzms
2. mar 2018

@jarunka102 haa je to take zlaté. ...ja sa neskutocne tesim s tych ich pokusov a zaujimavych kuskov a najviac ked pride pinzetovy úchop,to milujem ked tymi malinkymi prstikmi zacnu chytat drobne smietka 😁

zuzacka16
2. mar 2018

Boze baby to len nasa mala este sa neplazi nestvonozkuje?ked vidim tie vase deticky az mi je do placu 😕

nikol207
2. mar 2018

@zuzacka16 ani mojmu malemu este nic nestoji za to, aby dvihol prdelku. Kam chce tam sa pregula, toci sa okolo svojej osi a ked je ciel daleko, tak si najde iny na ktorý dotiahne. Da kolena pod seba, ale nevie co s rukami. 20.2 mal 7mesiacov

zuzacka16
2. mar 2018

@nikol207 tak on aspon da kolena pod seba no my ani to 😐 len sa pretacame sedime no neposadi sa sama a to je vsetko..my budeme mat o 2 tyzdne 8.mesiacov takze vy mate cas

shannonldy
2. mar 2018

@zuzacka16 Lukasko sa iba plazi. Aj to zacal pred par dnami. Nestresuj Zuzi, este su malicki, na vsetko maju cas. Tiez pozeram, ze "nase" julove deticky su nejake strasne hr a sikovne 😆

zuzacka16
2. mar 2018

@shannonldy ze iba?co by som ja dala za to keby sa aspon plazila stacilo by mi to 🤣 no dr ma minule trochu naplasila lebo ju chytila pod pazuchy a ze ona sa nezaprie nohami o stol?a ja ze nie a ona ze by sa uz mala tak neviem 🤔

juliane126
2. mar 2018

@nikol207 nas presne robil co tvoj. Do mesiaca mu to pojde🙂

juliane126
2. mar 2018

@zuzacka16 nas stvornozkuje presne mesiac a posadit sa a sediet vobec nevie. Zacina robit krocky. Dcera sa mi do roka asi ani neposadila. Moji preskakuju bezpecne fazy a ma iba stresuju

nikol207
2. mar 2018

@zuzacka16 sedieť nevie este ani nahodou. Zatiaľ si myslim, ze stale maju cas. Moj si neda ani nozku do pusy, co som videla aj u o dost mladsich deti
@juliane126 mne sa zda, ze uz dlho to robi a mohol by uz pokrocit na dalsi level, ale snad mas pravdu 😉

nenuska25
2. mar 2018

@nikol207 nas tak isto a vsetko je ok

zuzacka16
2. mar 2018

@nikol207 nozku do ust davame to hej ale tak no radsej by som bola za ine veci..toto je podla mna banalita

zuzacka16
2. mar 2018

@juliane126 no ved ja by som bola rada keby radsej sa plazila ci stvornozkovala ako sedela..teda keby sa sama posadila by to ine bolo no chce sediet ale sama sa nevie a to je podla mna nie dobre

shannonldy
2. mar 2018

@zuzacka16 A chodite na nejake cvicenia Zuzi? Ja mam pocit, ze Lukaska aj to rozhybalo..

zuzacka16
2. mar 2018

@shannonldy nie vy ano?