icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

olylili
4. jún 2018

@miriama11 nemám stres paniku všetko mam usporiadané len ja neobsedim

lilianna1xs
4. jún 2018

@olylili si sikovna, ja mam autistu doma takze kazdy sama pyta ako to ja stiham z malou.

miriama11
4. jún 2018

@olylili proste si sikovna.

olylili
4. jún 2018

@miriama11
@lilianna1xs ja som už aj rozmýšľala nad babysiting popri materskej milujem deti a čím viac ich mám tým väčšia energia dcéra najstaršia mi stále pride s kamoškami a bez obeda ich odísť nenechám 😀

jja
5. jún 2018

@olylili tak ale s tebou sa to nedá porovnavat...ty si super žena😀😁😂😁😀

jja
5. jún 2018

Ja mám tiež tri doma...maturantku, 8 a toho krpca nášho...treba si len zadelit čas a ono to pôjde...nehovorím sú ťažké dni...a určite mamičky čo majú doma choré detičky..je to určite ťažšie...

jja
5. jún 2018

@olylili a ja že prečo si taká chúďa....ja kebyže nemám auto...koniec...nechápem ako som mohla fungovať pri staršej bez auta...to som sa bála jazdiť...a teraz všetko vybavím...zabezpečím sama...

miriama11
5. jún 2018

@olylili no ono to nie je zly napad , kamaratkina mama (byvala ucitelka zo skolky )si tak urobila”domacu skolku”mala asi 5deti, jednu izbu si urobila taku na hranie , dvor mali a zabespecila im postielky a super.

jarunka102
5. jún 2018

No zienky aj ja by som uz chcela druhe. Chyba mi to malinke,vonavunke,spiace klbko...a Bianka by sa bola urcite potesika surodencovi...lenze ta moja bambulka je strasne ziva a chcem si hlavne ju samu uzit co najdlhsie. A nakoniec,aj tak budem ju musiet asi dat do jasli od buduceho roka a ja pojdem do prace kvoli financiam...och puka mi srdce,uz len pri tej predstave,ze by som ju taku drobunku moju mala dat skoro od seba :( ale taky je zivot mladych rodin na Slovensku :/

miriama11
5. jún 2018

@jarunka102 pocuj kamoska v amerike musela dat 6tyzdnoveho do jasli lebo tam dlhsie materska nie je .a platit ucty treba.taze mali by sme byt radi ze mame moznost sa rozhodnut kedy pojdeme do roboty.ale keby si isla na dalsiu matersku tak asi by sa ti vypocitavala este aj zo zamestnania.

miriama11
5. jún 2018

@lilianna1xs celu noc sa mi snivalo ze som tehotna, chytala ma panika 🤦🏻‍♀️

jarunka102
5. jún 2018

@miriama11 lenze ja som nezamestana...otehotnela som,ked som dala vypoved...sotva vyzijeme a sme v podnajme... Chceme domcek,no na ten treba hypoteku a z manzelovho platu sa to neutiahne.

miriama11
5. jún 2018

@jarunka102 jasne , chapem.

kattky
5. jún 2018

@lilianna1xs ja este ani nebola. Uz ani vlasy si nefarbim. Nechavam si uz svoju farbu

miriama11
5. jún 2018

@jarunka102 to ja som do roboty chodila do poslednej chvile aj tak mi davali iba rodicovsky, som mala nedostatocny prijem na matersku normalnu

miriama11
5. jún 2018

@jarunka102 skoda ze uz sa neda platit iba dobrovolne pripoistenie .to by bola pecka.pri prvej som to este vyuzila

jarunka102
5. jún 2018

@miriama11no ja som mala v plena dat vypoved,ostat chvilu doma...trocha sa zregenerovat ako po zdravotnej(kvoli klime v praci som mala neustale problemi) tak aj po dusevnej( dve potraty-nevedela som sa s tym vyrovnat),no a potom som mala v plane ist zase do prace...no a kym som ja riesila vypoved,uz som tehotna bola,no zistila som to az neskor,ked som uz bola na urade prace. Takze sa uz nic nedalo robit...bola som a som za malu strasne vdacna,len skoda ze si to tak naplanovala...

lelia8
Autor odpoveď zmazal
miriama11
5. jún 2018

@jarunka102 dakedy to tak vypali.ja som vedela ze chceme druhe a aj tak som bola iba na tretinovy uvezok.koli starsej som nenastupila po materskej na plny a nejak mi to vyhovovalo, predsa kruzky stale choroby zo skolky ... a myslela som si ze nam bude trvat dlhsie kym pride dalsie ale ne hned sa podarilo a uz nemalo zmysle riesit robotu .by som to nedala do konca urcite.v kuse stat v robote .ale dobre i tak .mozno pomali nastupim do roboty ale opat iba na par dni .

jarunka102
5. jún 2018

@miriama11 je to tazke no...

kattky
5. jún 2018

@jarunka102 dobre to poznam. My este hrame s tym ze byvame pri mojich rodicoch. Cize tym padom tatik kupuje malemu co treba. Ja z tej almiznej mu nemozem ani plienky kupit nakolko mam vydavky ine ... A este to je dobre, ze oco moj pracuje v cechcach a ked pride domov raz za mesiac tak prinesie malemu vyzivy na cely mesiac nakolko tam su ovela lacnejsie a aj menej sladke ako tu a aj ked mi dochadza praci gel lovela, ta z tamadial kupi, lebo tam je lacnejsi a dokonca 5 litrovy a tu na svk su len 4,7L a drahsie. Nikdy nechce zobrat za tie veci ani cent ...

nenuska25
5. jún 2018

@jarunka102
@kattky
zeny, nie ste v tom same....ja uz pracujem od minuleho stvrtku, jasne, ze mi srdce puka, ale som len na 5 hodin a 4x do tyzdna. Planujeme kupit byt, byvame teraz s rodicmi v BA v rodinnom dome, ale chceme nieco svoje a do podnajmu sa nam prachy nechcu tlacit ked nehori...takze kedze reality v BA su vo vysokej cennovej kategorii a platy na SVK velmi neadekvatne, z jedneho platu by sme financne museli byt cely mesiac na rozkoch po splateni vsetkych uctov a hypoteky. Samozrejme, situacia je momentalne unosna, nakolko sa nam o krpca stara moja mama, ktora je zivnostnik a pracu si robi ked sa ja vraciam o 13tej domov.
Poviem Vam, syna milujem nadovsetko, ale do prace si chodim oddychnut a citim sa psychicky ovela lepsia. Taktiez sa nastastie nestretavam s negativnymi komentarmi, ze som isla po materskej skoro do prace, kedze pracujem pre zahranicnu firmu v BA, tu je to uuuuplne normalne, ze zeny v zahranici chodia do prace ovela ovela skor. A poviem Vam, odporucam.

lilianna1xs
5. jún 2018

@miriama11 prajem ti to.hahaha.Moj muz, mi od vcera nedal nic tazke dvihat. Hahah man to az potom napadlo.Mu vravim mozno ani niesom in tak potom,ma nesal zbytocne sa ja namaham. Hahahah

lilianna1xs
5. jún 2018

@olylili vies trocha z autistou je to uplne, ine ale zvladam to je to skvor o psychike.Vsetko musim tri krat vysvetlit a na piaty raz to pochopi ale nie celkom. A to je vsetkom,tak. Napriklad dnes rano ma zobudi o piatej ze on sa chce sprchovat.)))).Mala spi A ja a pritom som do druhej rano pratala zehlila.ja umyvam okna o jednej rano takze unas to funguje trocha inac.

kattky
5. jún 2018

@nenuska25 my sme boli cez vikend u svokry a ta maleho vzala na prechadzku aby si pospal a som revala ako sialena. Tak my chybal. Este aj ked idem do.mesta a nrberiem ho zo sebou ze ostava s niekym, tak sa ponahlam cim skor domov aby som bola s nim. Asik som zavisla na nom ale ja zato memozem

miriama11
5. jún 2018

@kattky 😂a ja by som ju uz dala ku babke na noc😂starsiu som nechala ked mala 1rok a 2m na tyzden u svokry, isli sme na dovolenku, trochu horsie som to zvladala ale mala v pohode.iba muz volal domov lebo ja som hned revala 😂

kattky
5. jún 2018

@miriama11 tak vidis. Ty na tyzden a ona vzala na 2 hodiny a som revala. A este ked mi moj ppvedal ze a ked pojde do skolky, tak tiez budes plakat? A ja ze ano. A este viacej som zacala revat 😀 ta sa smial ze budeme plakat obydvaja

jarunka102
5. jún 2018

@kattky tak potom som zavisla na malej aj ja,lebo tiez bez nej neviem byt. Stale mi chyba,hoc len vedla v postielke spinka. Vtedy si vzdy zoberiem telefon a prezeram si jej fotky. Alebo ked musim ist k lekarke,ci do obchodu a ona ostava doma,tak musim stale pozriet na jej fotku,lebo mi strasne chyba. A vtedy zapnem turbo,aby som bola cim skor doma...co narobime,ked su to nase zlaticka? 🙂

kattky
5. jún 2018

@jarunka102 presne ... Ja robim to iste .... 😀

smiesko20143
5. jún 2018

Mamicky co davate na veceru drobcom?