icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

kattky
12. jún 2018

@sanylind blahozelaaam :-*

sanylind
12. jún 2018

@jarunka102 nooo ďakujem😌bude to zaujímavé v novom roku.Na kontrole 29.5 mi dr.písala podľa menzesu 10+5,a podľa sona 5+5,uvidíme čo povie teraz podľa kontroly

sanylind
12. jún 2018

@kattky ďakujem 😌

kattky
12. jún 2018

@sanylind Termin ti nepovedala priblizny?

zeytin
12. jún 2018

@sanylind Super, gratulujem 😉 Ja mam medzi dievcatami rozdiel 16 mesiacov, je to najlepsie, co moze byt 😉

jarunka102
12. jún 2018

@sanylind jeeej,to je krasne :-* Planovali ste,ci sa podarilo?

sanylind
12. jún 2018

@kattky zatiaľ.nie bolo.to prvé sono kedy bolo vidieť v maternici.A nevypočula a sa to až neskôr keď.davaju aj knižku vbec si to nepamätám

sanylind
12. jún 2018

@zeytin Ninja si to zatiaľ neviem predstaviť lebo malinký je taký cicik len mňa chce poslednú dobu

sanylind
12. jún 2018

@jarunka102 chceli sme ale nie tak skoro🤔Prvy menzes a hneď tehu a nechcela som tomu verit lebo ja mám problém že viac menzes v živote nemám jak mám tak som ani neriešila a ani má nenapadla táto varianta.Tak uvidíme čo nás teší len dúfam.ze to dotiahneme až do konca sa bojím keď som po cisárskom okrem.inych zdravotných problemov

sanylind
12. jún 2018

Sorry telefón píše podľa seba😂

sanylind
12. jún 2018

@zeytin No dúfam že to zvládnem,zo začiatku to bude asi dosť ťažké hlavne aby malinký nebol ukrátený

sanylind
12. jún 2018

A som tu sama čo ešte dakomu sa pošťastilo 😊???

jarunka102
12. jún 2018

@sanylind aha...no tak uvidime ci sa postastilo aj nam,alebo mam len zdravotne vykyvy :D zajtra idem kupit test a pozajtra si ho urobim rano,kedze vtedy su vysledky lepsie 🙂

zuzacka16
12. jún 2018

@jarunka102 fakt?!? No tak potom informuj 😊😊 a ste chceli či?!?

zuzacka16
12. jún 2018

@sanylind blahoželám.. Kedy máš termín?!?

jarunka102
12. jún 2018

@zuzacka16 tak chceli,ale tiez nie tak skoro...tuzime este po chlapcekovi a tak sme par krat skusili,ze bud alebo...ale nesli sme na istotu. No par dni mi bolo zle,mam strasny hlad a som unavena. Len ze dostala som MS (uz mi skonvila),ale zle mi je stale...a dnes sa pridalo aj pichanie v posve a zavraty. Tie stavy uz poznam. A pri Bianke som otehotnela tiez takym to stylom 🙂 tak uvidime :D

zuzacka16
12. jún 2018

@jarunka102 čo tebe ms skončila a môžeš byť aj tak tehu?!? To čo?!?

zeytin
12. jún 2018

@sanylind Určite nebude ukrátený 🙂 Z vlastnej skúsenosti ti vravím, že zo začiatku budeš viac s ním, ako s bábom... popri kojení som čítala knižku, bolo to fajn a hlavne žiadna žiarlivosť 🙂 Držím palce. Neskôr to bolo trošku ťažšie. Veľmi ti pomôže súrodenecký kočík.

jarunka102
12. jún 2018

@zuzacka16 no,tak som bola aj pri malej...bola som tehotna,nevedela som o tom. Dostala som MS,skoncila mi o par dni zacalo byt zle a to trvalo az po termin dalsej MS. To mi uz nedalo a urobila som si test a bol pozitivny. Ostala som sokovana ked mi gynda povedala,ze otehotnela som pred MS.

jarunka102
12. jún 2018

@zuzacka16 a bol zazrak ze aj napriek MS aj napriek mojim zdravotnym problemom,som o Bianku neprisla...ale mozno z toho nic nebude a len si namyslam a mam len zdravotne vykyvy.

blondie257
12. jún 2018

@jarunka102 tak sa mozno postastilo 😊
Nam sa postastilo tiez ale netesili sme sa dlho 😔
@sanylind blahozelam 😙

juliane126
12. jún 2018

@janulik2008 az mi je luto toho malickeho. Celozivotne nasledky, spackana chrbtica, bedra, nohy. Smutne, ze ho tak znetvorila vlastna matka. Vsak take malicke tam muselo byt riadne vykrivene. Hlavne, ze mala volne ruky.

juliane126
12. jún 2018

@jarunka102 ms si mala upne normalnu s bolestami a odlupovanim sliznice maternice ked si otehotnela? Aj ti trvala rovnako dlho? Viem, ze niektore ju napriek tehotnosti este par razy dostanu, ale je bez tych vyluckov a je slabsia. Ale kazdopadne sa budem tesit s vami.

juliane126
12. jún 2018

@sanylind gratulujem.

juliane126
12. jún 2018

@zeytin no sesterke sa teraz narodil 2. Syn a jej 2rocny tak ziarli, ze ho musi zamykat v izbe ked ide na wc, lebo mu uz parkrat ublizil.. to zavisi od povahy deti

juliane126
12. jún 2018

@blondie257 chcete este dalsie babo?🙂

sanylind
13. jún 2018

@jarunka102 tak držím.palce nech vide tak ako si želáš aby vyšiel 😊😉

janulik2008
13. jún 2018

@juliane126 veru tak. a spoluziacka tiez davala a jej mala kriva chrbtica a sa jej doktorka pytala ze ci davala malu do chodaka a ona hrdo ano od 4. mesiacov .. ma mala nosit korzet ale naco vraj ...

kattky
13. jún 2018

@sanylind mne hned povedal priblizny termin ked som bola v 5tt

zeytin
13. jún 2018

@juliane126 to áno, ale podľa psychológov - ak je menší rozdiel (do 2 rokov), žiarlivosť je menšia... vraj čo sa týka žiarlivosti je najhorší rozdiel medzi 2-3 roky.... tak neviem... záleží od dieťatka, ale nám sa to potvrdilo 🙂